Zašto je HDZ smeće
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Zašto je HDZ smeće
Hrast ostaje dio vladajuće većine i utjecat će na politiku Vlade, posebno na području odgoja i obrazovanja, gdje će član Predsjedništva Hrasta mr. sc. Hrvoje Šlezak i dalje obnašati dužnost državnog tajnika - stoji u priopćenju Hrasta. S obzirom na to da je ministrica Blaženka Divjak najavila kako želi promijeniti tu ekipu, ne čudi što su nakon Hrastova priopćenja Štromar i Divjak odmah otišli u Vladu. - Na koncu ako netko preuzima određene odgovornosti, može izabrati i ekipu s kojom će surađivati - rekla je Divjak.U HDZ-u su jučer neslužbeno na upite oko Hrastova priopćenja samo odmahivali rukom i kratko odgovarali: “Ma, to je nebitno, sve će biti u redu”.
http://novilist.hr/Komentari/Kolumne/Politika-na-trapezu-Tihane-Tomicic/Plenkovicevih-78-ovisi-o-Divjak?meta_refresh=true
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa u nedjelju :-o
2014-04-12
evo ga, cijeli bendepikur37 wrote:dijagram wrote:
dijagram-
2015-08-09
sto s nedjeljom, nedjelja je zakonmaggie13 wrote:Pa u nedjelju :-o
dijagram-
2015-08-09
za mir, braco ;-)dijagram wrote:sto s nedjeljom, nedjelja je zakonmaggie13 wrote:Pa u nedjelju :-o
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
mir je kod mene svaki dan od 95maggie13 wrote:za mir, braco ;-)dijagram wrote:sto s nedjeljom, nedjelja je zakonmaggie13 wrote:Pa u nedjelju :-o
dijagram-
2015-08-09
dobro, dobro, al'nedjeljom poseban..osim sto ja perem robu :0)dijagram wrote:mir je kod mene svaki dan od 95maggie13 wrote:za mir, braco ;-)dijagram wrote:sto s nedjeljom, nedjelja je zakonmaggie13 wrote:Pa u nedjelju :-o
2014-04-12
a e, nesto mi se centrifuga cuje previsemaggie13 wrote:dobro, dobro, al'nedjeljom poseban..osim sto ja perem robu :0)dijagram wrote:mir je kod mene svaki dan od 95maggie13 wrote:za mir, braco ;-)dijagram wrote:sto s nedjeljom, nedjelja je zakonmaggie13 wrote:Pa u nedjelju :-o
dva decibela iznad dopustenog
dijagram-
2015-08-09
stavio si i mjerilo decibela,ha?! :Ddijagram wrote:a e, nesto mi se centrifuga cuje previsemaggie13 wrote:dobro, dobro, al'nedjeljom poseban..osim sto ja perem robu :0)dijagram wrote:mir je kod mene svaki dan od 95maggie13 wrote:za mir, braco ;-)dijagram wrote:
sto s nedjeljom, nedjelja je zakon
dva decibela iznad dopustenog
Samo ne one vrdoljakove razdjeljnjike :D
2014-04-12
Ako je tako reka Plenky onda zna i da bidne.debotoijusto wrote:Hrast ostaje dio vladajuće većine i utjecat će na politiku Vlade, posebno na području odgoja i obrazovanja, gdje će član Predsjedništva Hrasta mr. sc. Hrvoje Šlezak i dalje obnašati dužnost državnog tajnika - stoji u priopćenju Hrasta. S obzirom na to da je ministrica Blaženka Divjak najavila kako želi promijeniti tu ekipu, ne čudi što su nakon Hrastova priopćenja Štromar i Divjak odmah otišli u Vladu. - Na koncu ako netko preuzima određene odgovornosti, može izabrati i ekipu s kojom će surađivati - rekla je Divjak.U HDZ-u su jučer neslužbeno na upite oko Hrastova priopćenja samo odmahivali rukom i kratko odgovarali: “Ma, to je nebitno, sve će biti u redu”.
http://novilist.hr/Komentari/Kolumne/Politika-na-trapezu-Tihane-Tomicic/Plenkovicevih-78-ovisi-o-Divjak?meta_refresh=true
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Plenkijevo samopouzdanje vrijedno je divljenja,ali odmah se sjetim kako su prošli isti takvi prije a zadnji Milanović.Baš se pitam dal je Plenki jedini koji svoju prostituciju i pokvarenost na kraju ipak neće platiti?
vili40-
2015-08-02
PET DANA U KOJIMA JE PORAŽENO LIJEVO KRILO HNS-a
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pet-dana-u-kojima-je-porazeno-lijevo-krilo-hns-a-vrdoljak-je-dan-prije-lokalnih-izbora-bio-uvjeren-u-dogovor-s-vesnom-pusic-a-onda-se-zaprepastio/6221411/
Mogu se uljučit u Živi zid. SDP im ne bih preporučio dok se ne podijele na lijevo i demokratsko krilo.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pet-dana-u-kojima-je-porazeno-lijevo-krilo-hns-a-vrdoljak-je-dan-prije-lokalnih-izbora-bio-uvjeren-u-dogovor-s-vesnom-pusic-a-onda-se-zaprepastio/6221411/
Mogu se uljučit u Živi zid. SDP im ne bih preporučio dok se ne podijele na lijevo i demokratsko krilo.
2016-07-22
Eroo wrote:PS: Napiši one 3 točke, nije ti valjda to tako teško učiniti? Ne ono šta nećeš, nego ono šta bi ti učinio da si na mjestu Plenkovića. Može?MaximusDecimusMiridije wrote:I te kako si ti srao po Plenkoviću. A tek imaš kreativnost prebaciti u petu brzinu kada ga maknu. Svega ćeš se odjednom sjetiti uz famozno "odavno sam ja govorio....". Ti si takav lik. Lažeš,sereš i izmišljaš i onda tvrdiš da nisi. Ovisno o trenutku, ovisno o tome s kime razgovaraš i koliko ti u određenome trenutku odgovara.
Ja na njegovom mjestu nebih nikad mogao biti, ja nisam ljigavac,seronja,karijerist,europejac i gmizavac kao sto si ti za njega rekao dok ti je bio mrzak i kao što ćeš govoriti kad ti ponovno bude mrzak.
Guest- Guest
Eroo wrote:PET DANA U KOJIMA JE PORAŽENO LIJEVO KRILO HNS-a
tako srbi pretvaraju poraze u pobjede
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I guđala samo znaju guđat, ostalo jok...debotoijusto wrote:Eroo wrote:PET DANA U KOJIMA JE PORAŽENO LIJEVO KRILO HNS-a
2016-07-22
Pa dobro, to što nećeš to smo već čuli,. Reci šta hoćeš i kako bi to postigao. U 3 točke. Zar ti je to takav problem?MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:PS: Napiši one 3 točke, nije ti valjda to tako teško učiniti? Ne ono šta nećeš, nego ono šta bi ti učinio da si na mjestu Plenkovića. Može?MaximusDecimusMiridije wrote:I te kako si ti srao po Plenkoviću. A tek imaš kreativnost prebaciti u petu brzinu kada ga maknu. Svega ćeš se odjednom sjetiti uz famozno "odavno sam ja govorio....". Ti si takav lik. Lažeš,sereš i izmišljaš i onda tvrdiš da nisi. Ovisno o trenutku, ovisno o tome s kime razgovaraš i koliko ti u određenome trenutku odgovara.
Ja na njegovom mjestu nebih nikad mogao biti, ja nisam ljigavac,seronja,karijerist,europejac i gmizavac kao sto si ti za njega rekao dok ti je bio mrzak i kao što ćeš govoriti kad ti ponovno bude mrzak.
2016-07-22
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/plenkovicevih-100-miliona-eura-za-hvodebotoijusto wrote:Eroo wrote:PET DANA U KOJIMA JE PORAŽENO LIJEVO KRILO HNS-a
Sačekat ćemo presudu pa ćemo vidjeti što s vama. U oba slučaja se vam ne piše dobro.
2016-07-22
Skužila si kamo stremi Sora pa si otišla na suprotnu stranu? Ima smisla. A za Soru me i ne čudi, ipak su HDZ osnovali partizani na čelu s Titinim najmlađim generalom, a desna mu je ruka bil udbaški likvidator.kaja wrote:Regoč wrote:Ajd, dosta više. Nedavno nam hakirali Kaju, sad i Soru. Drugovi, nema smisla!Sora wrote:Inace, hdz nije smece
pomiri se s tim da ste sora i ti na istoj strani sada, hdz birači.
što misliš zašto sam ja prešla u opoziciju?!
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Zašto je nogomet smeće?
» Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
Page 12 of 13