Velika lopovska koalicija!!!
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Velika lopovska koalicija!!!
"glasajte za HDZ da ne dođu pusićkine komunjare i jugoslaveni na vlast"
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Meni je samo drago šta nam mladi iseljavaju masovno , natalitet je krahirao a imigranti cekaju da navale na Balkan a svi su muslimani dakle ima i isilovaca među njima.
Odrasle ljude nemožeš preodgojit zato prelazak iz inflatilnosti u pubertet hr birackog tijela pada u vodu.
Možda vama to nije jasno al meni jest al vi cete vec sada po ovoj demografskoj piramidi imat ogromne probleme s natalitetom iducih 20 godina , dakle do 2040 vec sada vam je to 100% a useljavanje s ovakvim placama ....a moš jedino škart i strepit oce li se koji raznit usred turisticke sezone.
Odrasle ljude nemožeš preodgojit zato prelazak iz inflatilnosti u pubertet hr birackog tijela pada u vodu.
Možda vama to nije jasno al meni jest al vi cete vec sada po ovoj demografskoj piramidi imat ogromne probleme s natalitetom iducih 20 godina , dakle do 2040 vec sada vam je to 100% a useljavanje s ovakvim placama ....a moš jedino škart i strepit oce li se koji raznit usred turisticke sezone.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
HNS traži smjenu ministra Barišića i na to mjesto bi Blaženku Divjak.hahahah...
Ako se sjetimo pod kojim je izgovorima Plenković branio Marića i to pod cjenu pada vlade onda je ovo sad kapitulacija.
Kako ono ide?Plenković i dosljedno,vjerodostojno i blabla
Pada čovjek sve niže i niže a padaju maske jedna za drugom i makar ih ima na stotine uskoro će mu ih ponestat.
Ako se sjetimo pod kojim je izgovorima Plenković branio Marića i to pod cjenu pada vlade onda je ovo sad kapitulacija.
Kako ono ide?Plenković i dosljedno,vjerodostojno i blabla
Pada čovjek sve niže i niže a padaju maske jedna za drugom i makar ih ima na stotine uskoro će mu ih ponestat.
vili40-
2015-08-02
A ljudi moji ..... pomalo .... zač ste na aparatih? Krv ti Herodovu, kako da je smak svita. Ča vam je?? Fali kisika va možjanih? Možjanska kap? Vse je to normalno va politiki. Ča ste toliko ukopani na tvrde ideološke rove partizanov i ustašev da vam je ovo ništo neprihvatljivo? Ako su va Nimškoj mogli SPD i CDU vlast skupa delati, mogu i ovi ovdi.
Vse to gre va delavni staž.
Stribor-
2015-09-22
Bojim se da mi nismo bogata Njemačka pa nam radna snaga dolazi i kvalitetna je. Velike koalicije u Hr znace samo nastavak pljačke i pustošenja.
2014-04-11
kakve sličnosti ima ova naša kaljuža sa njemačkom osim što tamo masovno bježimo po spas?Stribor wrote:A ljudi moji ..... pomalo .... zač ste na aparatih? Krv ti Herodovu, kako da je smak svita. Ča vam je?? Fali kisika va možjanih? Možjanska kap? Vse je to normalno va politiki. Ča ste toliko ukopani na tvrde ideološke rove partizanov i ustašev da vam je ovo ništo neprihvatljivo? Ako su va Nimškoj mogli SPD i CDU vlast skupa delati, mogu i ovi ovdi.
vili40-
2015-08-02
RayMabus wrote:Meni je samo drago šta nam mladi iseljavaju masovno , natalitet je krahirao a imigranti cekaju da navale na Balkan a svi su muslimani dakle ima i isilovaca među njima.
Je .... svit se konča i sunce jur zahodi,
pravda gine, ljubav stine, t'ma ishodi.
Djaval jur svoju vojsku kupno vodi,
gda se svrši Sveto pismo dan prihodi ... .
Stribor-
2015-09-22
cuva plenki svoju guzu boli ga za druge a ponajmanje barisicevu...da sutra hoce sdo u koalicju s ahdzom plenki bi im isporucio vasinu glavu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vili40 wrote:kakve sličnosti ima ova naša kaljuža sa njemačkom osim što tamo masovno bježimo po spas?Stribor wrote:A ljudi moji ..... pomalo .... zač ste na aparatih? Krv ti Herodovu, kako da je smak svita. Ča vam je?? Fali kisika va možjanih? Možjanska kap? Vse je to normalno va politiki. Ča ste toliko ukopani na tvrde ideološke rove partizanov i ustašev da vam je ovo ništo neprihvatljivo? Ako su va Nimškoj mogli SPD i CDU vlast skupa delati, mogu i ovi ovdi.
Vavik vam je tuja trava zelenija. Ako ti je kaljuža, pravac svit. Ča čekaš? Niti časka ne bih živil va Hrvatskoj da je takova kaljuža kako ti rečeš.
Stribor-
2015-09-22
Sve se meni cini da cete vi past ispod 30 tisuca rođenih beba godišnje a onda je GAME OVER.
2014-04-11
vuksadinare wrote:cuva plenki svoju guzu boli ga za druge a ponajmanje barisicevu...da sutra hoce sdo u koalicju s ahdzom plenki bi im isporucio vasinu glavu..
Tako je to va politiki. Gdo hoće svetca izigravati nek se pojde va Cirkvu zarediti, a ne politikom baviti.
Stribor-
2015-09-22
šta sad, trubite o lustraciji ceo život i sad pred stare dane došli na titovo bratstvo i jedinstvo? Šta je sledeće? HDZ obnavlja Jugoslaviju?Stribor wrote: Ča ste toliko ukopani na tvrde ideološke rove partizanov i ustašev da vam je ovo ništo neprihvatljivo?
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
hahahaha,u ovom slučaju nije samo njemačka trava zelenija nego skoro pa sva jer kod nas trave više ni nema a kamoli zelene bojeStribor wrote:vili40 wrote:kakve sličnosti ima ova naša kaljuža sa njemačkom osim što tamo masovno bježimo po spas?Stribor wrote:A ljudi moji ..... pomalo .... zač ste na aparatih? Krv ti Herodovu, kako da je smak svita. Ča vam je?? Fali kisika va možjanih? Možjanska kap? Vse je to normalno va politiki. Ča ste toliko ukopani na tvrde ideološke rove partizanov i ustašev da vam je ovo ništo neprihvatljivo? Ako su va Nimškoj mogli SPD i CDU vlast skupa delati, mogu i ovi ovdi.
Vavik vam je tuja trava zelenija. Ako ti je kaljuža, pravac svit. Ča čekaš? Niti časka ne bih živil va Hrvatskoj da je takova kaljuža kako ti rečeš.
vili40-
2015-08-02
RayMabus wrote:Sve se meni cini da cete vi past ispod 30 tisuca rođenih beba godišnje a onda je GAME OVER.
Bogati .... pa ženi se onda i popravi natalitet. Natalitet raste najveć ''jebačinom'', a ne ''gejmanjem'' na internetu.
Stribor-
2015-09-22
ma koja lustracija čovječe?Tek sad si je HDZ utrpao komunističke direktore,udbaše i pljačkaše.bora-corba wrote:šta sad, trubite o lustraciji ceo život i sad pred stare dane došli na titovo bratstvo i jedinstvo? Šta je sledeće? HDZ obnavlja Jugoslaviju?Stribor wrote: Ča ste toliko ukopani na tvrde ideološke rove partizanov i ustašev da vam je ovo ništo neprihvatljivo?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:hahahaha,u ovom slučaju nije samo njemačka trava zelenija nego skoro pa sva jer kod nas trave više ni nema a kamoli zelene bojeStribor wrote:vili40 wrote:kakve sličnosti ima ova naša kaljuža sa njemačkom osim što tamo masovno bježimo po spas?Stribor wrote:A ljudi moji ..... pomalo .... zač ste na aparatih? Krv ti Herodovu, kako da je smak svita. Ča vam je?? Fali kisika va možjanih? Možjanska kap? Vse je to normalno va politiki. Ča ste toliko ukopani na tvrde ideološke rove partizanov i ustašev da vam je ovo ništo neprihvatljivo? Ako su va Nimškoj mogli SPD i CDU vlast skupa delati, mogu i ovi ovdi.
Je ... vidim .... prik 80% ljudi ima vlastitu nekretninu, kafići prepuni, trgovačka središća prepuna, vozni park i mobiteli ... ima se, more se.
Da nisi ti va Živom zidu?
Stribor-
2015-09-22
Pa normalno da necu ....idem 12.7 kod suca na prekršaje ....napisali da sam : vikao i galamio da mene nece nitko zajebavat i iskorštavat.Stribor wrote:RayMabus wrote:Sve se meni cini da cete vi past ispod 30 tisuca rođenih beba godišnje a onda je GAME OVER.
Bogati .... pa ženi se onda i popravi natalitet. Natalitet raste najveć ''jebačinom'', a ne ''gejmanjem'' na internetu.
Vidiš ja cak imam to napismeno od države.
Platit cu to 1000 kuna.
2014-04-11
ne,nego si nisam nabio na nos ružičaste naočale pa vidim dobroStribor wrote:vili40 wrote:hahahaha,u ovom slučaju nije samo njemačka trava zelenija nego skoro pa sva jer kod nas trave više ni nema a kamoli zelene bojeStribor wrote:vili40 wrote:kakve sličnosti ima ova naša kaljuža sa njemačkom osim što tamo masovno bježimo po spas?Stribor wrote:A ljudi moji ..... pomalo .... zač ste na aparatih? Krv ti Herodovu, kako da je smak svita. Ča vam je?? Fali kisika va možjanih? Možjanska kap? Vse je to normalno va politiki. Ča ste toliko ukopani na tvrde ideološke rove partizanov i ustašev da vam je ovo ništo neprihvatljivo? Ako su va Nimškoj mogli SPD i CDU vlast skupa delati, mogu i ovi ovdi.
Je ... vidim .... prik 80% ljudi ima vlastitu nekretninu, kafići prepuni, trgovačka središća prepuna, vozni park i mobiteli ... ima se, more se.
Da nisi ti va Živom zidu?
vili40-
2015-08-02
bora-corba wrote:šta sad, trubite o lustraciji ceo život i sad pred stare dane došli na titovo bratstvo i jedinstvo? Šta je sledeće? HDZ obnavlja Jugoslaviju?Stribor wrote: Ča ste toliko ukopani na tvrde ideološke rove partizanov i ustašev da vam je ovo ništo neprihvatljivo?
Boli te kurac. Eto ti morebitne premijerke va Srbiji. Em lezba, em Hrvatica.
Stribor-
2015-09-22
Ti nikako da shvatiš da Hrvatska imigrantima nije ciljna destinacija.RayMabus wrote:Meni je samo drago šta nam mladi iseljavaju masovno , natalitet je krahirao a imigranti cekaju da navale na Balkan a svi su muslimani dakle ima i isilovaca među njima.
Guest- Guest
To su naslovi za žutilo.Doppelgänger wrote:Ti nikako da shvatiš da Hrvatska imigrantima nije ciljna destinacija.RayMabus wrote:Meni je samo drago šta nam mladi iseljavaju masovno , natalitet je krahirao a imigranti cekaju da navale na Balkan a svi su muslimani dakle ima i isilovaca među njima.
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Priprema se velika koalicija HDZ-a i SDP-a
» Daleko je velika koalicija
» Velika koalicija 2020
» Velika koalicija.....odmah!
» Velika koalicija lopova: HDZ i HNS podijelili ministarstva
» Daleko je velika koalicija
» Velika koalicija 2020
» Velika koalicija.....odmah!
» Velika koalicija lopova: HDZ i HNS podijelili ministarstva