Velika lopovska koalicija!!!
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Velika lopovska koalicija!!!
To su naslovi za žutilo.Doppelgänger wrote:Ti nikako da shvatiš da Hrvatska imigrantima nije ciljna destinacija.RayMabus wrote:Meni je samo drago šta nam mladi iseljavaju masovno , natalitet je krahirao a imigranti cekaju da navale na Balkan a svi su muslimani dakle ima i isilovaca među njima.
Guest- Guest
vili40 wrote:ne,nego si nisam nabio na nos ružičaste naočale pa vidim dobroStribor wrote:vili40 wrote:hahahaha,u ovom slučaju nije samo njemačka trava zelenija nego skoro pa sva jer kod nas trave više ni nema a kamoli zelene bojeStribor wrote:vili40 wrote:
kakve sličnosti ima ova naša kaljuža sa njemačkom osim što tamo masovno bježimo po spas?
Vavik vam je tuja trava zelenija. Ako ti je kaljuža, pravac svit. Ča čekaš? Niti časka ne bih živil va Hrvatskoj da je takova kaljuža kako ti rečeš.
Je ... vidim .... prik 80% ljudi ima vlastitu nekretninu, kafići prepuni, trgovačka središća prepuna, vozni park i mobiteli ... ima se, more se.
Da nisi ti va Živom zidu?
Ne, nisi metnul ružičaste očale. Zabil si se va podrum i k tomu si metnul črne očale, pa ništar ne vidiš. Zajdi malo na svitlo, na zrak. Žmulj je na pola pun, a ne na pola prazan. Ako ti nij' pravo, poduzmi ništo. Pojdi od sebe bolje graditi.
Stribor-
2015-09-22
Ne boli me kurac kad je taj HNS naša srpska stranka i ulazi u vladu.Stribor wrote:bora-corba wrote:šta sad, trubite o lustraciji ceo život i sad pred stare dane došli na titovo bratstvo i jedinstvo? Šta je sledeće? HDZ obnavlja Jugoslaviju?Stribor wrote: Ča ste toliko ukopani na tvrde ideološke rove partizanov i ustašev da vam je ovo ništo neprihvatljivo?
Boli te kurac. Eto ti morebitne premijerke va Srbiji. Em lezba, em Hrvatica.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Ti nikako da shvatiš da si tranzit i da ja nikad nisam pricao o tome da ce oni navalit radi posla ovamo nego radi tranzita.Doppelgänger wrote:Ti nikako da shvatiš da Hrvatska imigrantima nije ciljna destinacija.RayMabus wrote:Meni je samo drago šta nam mladi iseljavaju masovno , natalitet je krahirao a imigranti cekaju da navale na Balkan a svi su muslimani dakle ima i isilovaca među njima.
ILi po tebi imigranti lete ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vili40 wrote:krivo,ova prevara djeteta dugoročno ima puno veće posljedice,nikada ti dijete više neće vjerovati želiš li mu ti i dobro.slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:Te prodane duše su rekle djetetu da ga vode na sladoled a oni dijete odveli zubaru.Iza toga su posljedice neminovne.
Jesu. Popravljeni zubi. Zubar je dugoročno gledano bolje riješenje za dijete od sladoleda.
Koješta. Naravno da će ti vjerovati. Dijete je ipak samo dijete.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa normalno da necu ....idem 12.7 kod suca na prekršaje ....napisali da sam : vikao i galamio da mene nece nitko zajebavat i iskorštavat.Stribor wrote:RayMabus wrote:Sve se meni cini da cete vi past ispod 30 tisuca rođenih beba godišnje a onda je GAME OVER.
Bogati .... pa ženi se onda i popravi natalitet. Natalitet raste najveć ''jebačinom'', a ne ''gejmanjem'' na internetu.
Vidiš ja cak imam to napismeno od države.
Platit cu to 1000 kuna.
A bogati ....
Stribor-
2015-09-22
bora-corba wrote:Ne boli me kurac kad je taj HNS naša srpska stranka i ulazi u vladu.Stribor wrote:bora-corba wrote:šta sad, trubite o lustraciji ceo život i sad pred stare dane došli na titovo bratstvo i jedinstvo? Šta je sledeće? HDZ obnavlja Jugoslaviju?Stribor wrote: Ča ste toliko ukopani na tvrde ideološke rove partizanov i ustašev da vam je ovo ništo neprihvatljivo?
Prez brige, ta čas će postati ''ustaše'' ako je potriba. Tako ćete vi postati ''Hrvati i lezbače'', ako je potriba.
Stribor-
2015-09-22
marcellus wrote:"glasajte za HDZ da ne dođu pusićkine komunjare i jugoslaveni na vlast"
Pa Pusićka je ovim potezom HNS-a i poražena.
Guest- Guest
Najozbiljinije. Jucer došlo pismo , poštar urucio.Stribor wrote:RayMabus wrote:Pa normalno da necu ....idem 12.7 kod suca na prekršaje ....napisali da sam : vikao i galamio da mene nece nitko zajebavat i iskorštavat.Stribor wrote:RayMabus wrote:Sve se meni cini da cete vi past ispod 30 tisuca rođenih beba godišnje a onda je GAME OVER.
Bogati .... pa ženi se onda i popravi natalitet. Natalitet raste najveć ''jebačinom'', a ne ''gejmanjem'' na internetu.
Vidiš ja cak imam to napismeno od države.
Platit cu to 1000 kuna.
A bogati ....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A nu ... grem ... kako vi rečete ... na ''pašticadu''. Jur malo kasnim. Do vidova.
Stribor-
2015-09-22
.
oće sad hdz snimati spotove - očistimo zagreb od vas bosanaca?
Mi smo uvek i bili za Jugoslaviju, neka Hrvata Jugoslavena.Stribor wrote:bora-corba wrote:Ne boli me kurac kad je taj HNS naša srpska stranka i ulazi u vladu.Stribor wrote:bora-corba wrote:šta sad, trubite o lustraciji ceo život i sad pred stare dane došli na titovo bratstvo i jedinstvo? Šta je sledeće? HDZ obnavlja Jugoslaviju?Stribor wrote: Ča ste toliko ukopani na tvrde ideološke rove partizanov i ustašev da vam je ovo ništo neprihvatljivo?
Prez brige, ta čas će postati ''ustaše'' ako je potriba. Tako ćete vi postati ''Hrvati i lezbače'', ako je potriba.
oće sad hdz snimati spotove - očistimo zagreb od vas bosanaca?
2015-08-20
vili40 wrote:A ovi sigurno ne misle na običan puk nego samo na sebe.To su dokazali milijun puta i zato jesmo u takvom dreku,sve vrvi od korupcije,nepotizma i lopovluka.
I zato smo pali na ispod 4 miliona,ljudi bježe od te prevarantske egoistične gamadi.To laže čim zine a krade čim okreneš leđa a ti reci da nije tako pa smo gotovi.
Ne pada mi na pamet negirati ono što je evidentno, to nikada nisam ni radio.
Međutim, ti si sa ovakvim razumjevanjem politike pokazao kako se nisi puno odmakao od infantilnih percepcija tog entiteta vrlo lakog morala ilitiga kurve, prevedeno na kolokvijalni jezik.
Što se tiče bježanja u inozemstvo, pa prije nekoliko godina smo nas dvojica vodili na starom forumu jednu kratku raspravu u kojoj sam ja rekao kako je iseljeništvo najvitalniji dio hrvatske nacije, a ti si se na to naljutio i rekao nešto kako ispada da su u Hrvatskoj ostali samo starčad i nejačad.
Sad ti je nadam se jasnije o čemu sam govorio.
Guest- Guest
bora-corba wrote:oće sad hdz snimati spotove - očistimo zagreb od vas bosanaca?
Neće ni HNS. Za to je bila zadužena Pusićka, a ona bi lako mogla biti izbačena iz stranke
Guest- Guest
"glasajte za HDZ da ne dođu na vlast pusićkine jugoslavenčine i komunjare i pupovac"
marcellus wrote:"glasajte za HDZ da ne dođu na vlast pusićkine jugoslavenčine i komunjare i pupovac"
2015-08-20
RayMabus wrote:Ti nikako da shvatiš da si tranzit i da ja nikad nisam pricao o tome da ce oni navalit radi posla ovamo nego radi tranzita.Doppelgänger wrote:Ti nikako da shvatiš da Hrvatska imigrantima nije ciljna destinacija.
Mi nemamo neke štete od imigranata u tranzitu, osim ako imigracija nije baš masovna i ako se ne događa u srcu turističke sezone.
Inače mislim da si sada prvi puta spomenuo riječ tranzit u tom smislu, ali moguće je i da se varam, jer te ne čitam nešto posebno pažljivo. Mislim da to nitko na forumu ne radi, uključujući tu i tebe.
Guest- Guest
marcellus wrote:"glasajte za HDZ da ne dođu na vlast pusićkine jugoslavenčine i komunjare i pupovac"
Komunjare i Pupovac su uvijek na vlasti, bez obzira tko ju formirao. Jedini način da se prevenira njihovo sudjelovanje u vlasti je da se ukine Sabor i uvede funkcija poglavnika.
Pusićka će najvjerojatnije biti izbačena iz HNS-a, a kako je jasno da osoba koja nikada nije dobila samostalno niti jedne jedine izbore izvan te stranke nema političke budućnosti (svijet ne voli gubitnike) onda niti ona neće predstavljati nikakav problem.
Guest- Guest
tek mi sad nije ništa jasnoslidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:A ovi sigurno ne misle na običan puk nego samo na sebe.To su dokazali milijun puta i zato jesmo u takvom dreku,sve vrvi od korupcije,nepotizma i lopovluka.
I zato smo pali na ispod 4 miliona,ljudi bježe od te prevarantske egoistične gamadi.To laže čim zine a krade čim okreneš leđa a ti reci da nije tako pa smo gotovi.
Ne pada mi na pamet negirati ono što je evidentno, to nikada nisam ni radio.
Međutim, ti si sa ovakvim razumjevanjem politike pokazao kako se nisi puno odmakao od infantilnih percepcija tog entiteta vrlo lakog morala ilitiga kurve, prevedeno na kolokvijalni jezik.
Što se tiče bježanja u inozemstvo, pa prije nekoliko godina smo nas dvojica vodili na starom forumu jednu kratku raspravu u kojoj sam ja rekao kako je iseljeništvo najvitalniji dio hrvatske nacije, a ti si se na to naljutio i rekao nešto kako ispada da su u Hrvatskoj ostali samo starčad i nejačad.
Sad ti je nadam se jasnije o čemu sam govorio.
vili40-
2015-08-02
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:"glasajte za HDZ da ne dođu na vlast pusićkine jugoslavenčine i komunjare i pupovac"
Komunjare i Pupovac su uvijek na vlasti, bez obzira tko ju formirao. Jedini način da se prevenira njihovo sudjelovanje u vlasti je da se ukine Sabor i uvede funkcija poglavnika.
Pusićka će najvjerojatnije biti izbačena iz HNS-a, a kako je jasno da osoba koja nikada nije dobila samostalno niti jedne jedine izbore izvan te stranke nema političke budućnosti (svijet ne voli gubitnike) onda niti ona neće predstavljati nikakav problem.
na idućim izborima će mantra hadezejaca biti: "Glasajte za HDZ da ne dođu na vlast hasine ustaše i populisti brune esih"
prava politika domobrana jambreka ni levo ni desno nego samo pravo u provaliju
marcellus wrote:prava politika domobrana jambreka ni levo ni desno nego samo pravo u provaliju
Provalija se zapravo nalazi ekstremno lijevo i ekstremno desno.
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Priprema se velika koalicija HDZ-a i SDP-a
» Daleko je velika koalicija
» Velika koalicija 2020
» Velika koalicija.....odmah!
» Velika koalicija lopova: HDZ i HNS podijelili ministarstva
» Daleko je velika koalicija
» Velika koalicija 2020
» Velika koalicija.....odmah!
» Velika koalicija lopova: HDZ i HNS podijelili ministarstva