Velika lopovska koalicija!!!
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Velika lopovska koalicija!!!
uopće ni game over. nestajanje hrvatov ni problijem somo po sebi,
problijem je ako ostatke ostataka asimiliraju bosanci, srbi ili arapi.
ako nas anektiraju talijunci, ili merikunci, sve ok.
problijem je ako ostatke ostataka asimiliraju bosanci, srbi ili arapi.
ako nas anektiraju talijunci, ili merikunci, sve ok.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Ja bi ruku u vatru dao u sljedecih 4-5 godina da ce SDP okupljati nekakvu svehrvatsku anti-hdz koaliciju te da ce se vratiti HNS pod njihov kisobran. Ono..prica o sinu koji je zastranio :D . Pa i HSS je zmigavac vec godinama.
Guest- Guest
Možda al ce ti natalitet i dalje padat pa ideš na 25 tisuca ...sad akoš davat imigrantima đabe kuce da dođu živit ovamo mogao si tako i domacima.aben wrote:nika se ne zno, možda nan činu uslugu,
jebeš gužvu.
Duboko udahnite i razmislite šta sam rekao.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ve un,RayMabus wrote:Možda al ce ti natalitet i dalje padat pa ideš na 25 tisuca ...sad akoš davat imigrantima đabe kuce da dođu živit ovamo mogao si tako i domacima.aben wrote:nika se ne zno, možda nan činu uslugu,
jebeš gužvu.
Duboko udahnite i razmislite šta sam rekao.
ako ćeš ti dati svoju kuću nekome, daj, jo ne ću. meni prozne kuće ne smetaju.
2014-04-16
Nebitan ja nebitan ti , bitna je masa ....oš ti il ja dat kucu nekome nece puno promjenit prosjek.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nebitan ja nebitan ti , bitna je masa ....oš ti il ja dat kucu nekome nece puno promjenit prosjek.
bitno za ča? broj ljudi je za ekonomiju presudan, a ne za život.
2014-04-16
Hrvatska država misli problem kraha nataliteta riješavat po njemačkom modelu.
Sine ima jedan zaheb a zove se standard.
Sine ima jedan zaheb a zove se standard.
2014-04-11
ne brini, hrvatska država ne more riješiti niti jedun problijem. tako da ne brini, nišće od arapov.
2014-04-16
Arapi su samo tranzit , mogu jedino gužvu napravit ovdje dok pokušavaju doc do Njemačke.
Vama nece ni Vietnamci ovdje dolazit , preslab standard.
2014-04-11
velin, možda i bolje. arapi će projti, hdzovci će isprozniti državu, pomalo unda i somi umriti. tako nan ostaje cela zemlja samo za nos nekoliko. oćemo imati smartfone? ne ćemo, ali će pomeduri biti ukusni.RayMabus wrote:Arapi su samo tranzit , mogu jedino gužvu napravit ovdje dok pokušavaju doc do Njemačke.
2014-04-16
Nažalost to je scenarij koji slijedi.aben wrote:velin, možda i bolje. arapi će projti, hdzovci će isprozniti državu, pomalo unda i somi umriti. tako nan ostaje cela zemlja samo za nos nekoliko. oćemo imati smartfone? ne ćemo, ali će pomeduri biti ukusni.RayMabus wrote:Arapi su samo tranzit , mogu jedino gužvu napravit ovdje dok pokušavaju doc do Njemačke.
2014-04-11
Pinochet wrote:pa ali nismo..mutava baštarda wrote:ti stalno protiv nas vlaja i hercegovaca, kao da smo mi krivi za stanje u državi. krivi su ovi drugi što bi sve poštenoPinochet wrote:Hrvatsko bosansko-dalmatinski-vlaški-uhljeb-udbaški čardak
dalmatinci(vlaji - od todorića do sanadera do zokija), boduli(evo plenki) i fetivi(evo i milano Opara).. i hercegovci.. tko je najviše uhljebljen, tko je najviše na vlasti, nego naši - I21b .. meni je iskreno žao Istrijana i Zagoraca koje smo razjebali
jel to ono "pusti zeca ubij vlaja"
Yoda jebe i ne staje, sprica po vlajima i ostaloj hercegobasonkodalmatinskoj ekipi u saborskom i inim cardacima
a sutra ce zapivat i zderat sa njiam u kakvoj konobi ako mu je za đabe...Leviathan2 wrote:Yoda jebe i ne staje, sprica po vlajima i ostaloj hercegobasonkodalmatinskoj ekipi u saborskom i inim cardacima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzabe je dzabe, pa i sa ciganima a kak nebi sa svojima ;Dvuksadinare wrote:a sutra ce zapivat i zderat sa njiam u kakvoj konobi ako mu je za đabe...Leviathan2 wrote:Yoda jebe i ne staje, sprica po vlajima i ostaloj hercegobasonkodalmatinskoj ekipi u saborskom i inim cardacima
yoda ti je inace skrtac..njemu mos skakat po glavi nece ti zamjeriti toliko koliko ako mu izbijes nesto iz novcanika....zato i kuka non stop kako ce mu opicit porez na nekretnine..Leviathan2 wrote:dzabe je dzabe, pa i sa ciganima a kak nebi sa svojima ;Dvuksadinare wrote:a sutra ce zapivat i zderat sa njiam u kakvoj konobi ako mu je za đabe...Leviathan2 wrote:Yoda jebe i ne staje, sprica po vlajima i ostaloj hercegobasonkodalmatinskoj ekipi u saborskom i inim cardacima
2015-09-08
vuksadinare wrote:yoda ti je inace skrtac..njemu mos skakat po glavi nece ti zamjeriti toliko koliko ako mu izbijes nesto iz novcanika....zato i kuka non stop kako ce mu opicit porez na nekretnine..Leviathan2 wrote:dzabe je dzabe, pa i sa ciganima a kak nebi sa svojima ;Dvuksadinare wrote:a sutra ce zapivat i zderat sa njiam u kakvoj konobi ako mu je za đabe...Leviathan2 wrote:Yoda jebe i ne staje, sprica po vlajima i ostaloj hercegobasonkodalmatinskoj ekipi u saborskom i inim cardacima
btw ako je tebi gušt raditi za 3000kn kako veliš, a sa tom lovom da hraniš ekipu koja su lopovi i nesposobniji od tebe, i ti i ostali kidate sebi od usta od 3000kn , da bi ovi imali bruto 20 000kn.. sretno :)
ja se neću naravno pomiriti nikada sa takvom situacijom.
dodji u ST i idemo na klis na janjetinu ja te častim ,eto javi se :) pada vidiš tko je škrt. :) (p.s lito je ako nebuden negdje u nekoj gužvi )
Guest- Guest
ima i 'gore vlasce nego pasce'.marcellus wrote:Pinochet wrote:pa ali nismo..mutava baštarda wrote:ti stalno protiv nas vlaja i hercegovaca, kao da smo mi krivi za stanje u državi. krivi su ovi drugi što bi sve poštenoPinochet wrote:Hrvatsko bosansko-dalmatinski-vlaški-uhljeb-udbaški čardak
dalmatinci(vlaji - od todorića do sanadera do zokija), boduli(evo plenki) i fetivi(evo i milano Opara).. i hercegovci.. tko je najviše uhljebljen, tko je najviše na vlasti, nego naši - I21b .. meni je iskreno žao Istrijana i Zagoraca koje smo razjebali
jel to ono "pusti zeca ubij vlaja"
Sve bolje od boljega :-S
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
more...ali u hajduka na klisuPinochet wrote:vuksadinare wrote:yoda ti je inace skrtac..njemu mos skakat po glavi nece ti zamjeriti toliko koliko ako mu izbijes nesto iz novcanika....zato i kuka non stop kako ce mu opicit porez na nekretnine..Leviathan2 wrote:dzabe je dzabe, pa i sa ciganima a kak nebi sa svojima ;Dvuksadinare wrote:a sutra ce zapivat i zderat sa njiam u kakvoj konobi ako mu je za đabe...Leviathan2 wrote:Yoda jebe i ne staje, sprica po vlajima i ostaloj hercegobasonkodalmatinskoj ekipi u saborskom i inim cardacima
btw ako je tebi gušt raditi za 3000kn kako veliš, a sa tom lovom da hraniš ekipu koja su lopovi i nesposobniji od tebe, i ti i ostali kidate sebi od usta od 3000kn , da bi ovi imali bruto 20 000kn.. sretno :)
ja se neću naravno pomiriti nikada sa takvom situacijom.
dodji u ST i idemo na klis na janjetinu ja te častim ,eto javi se :) pada vidiš tko je škrt. :) (p.s lito je ako nebuden negdje u nekoj gužvi )
2015-09-08
Ki perfidni trikovi za dojti do isti, krokodilima lokva sve to manja...
2014-04-16
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Priprema se velika koalicija HDZ-a i SDP-a
» Daleko je velika koalicija
» Velika koalicija 2020
» Velika koalicija.....odmah!
» Velika koalicija lopova: HDZ i HNS podijelili ministarstva
» Daleko je velika koalicija
» Velika koalicija 2020
» Velika koalicija.....odmah!
» Velika koalicija lopova: HDZ i HNS podijelili ministarstva