Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
HAHAH. vrdoljak je imotsko prezime. haha. moj rođo, tko će drugi nego stara vlajčina sa I21b koja bi prodala mater sa pare , tko će drugi nego vlaški lopovi I21b iz HNSa sa bosanskim lopovima iz I21b iz HDZa
Guest- Guest
Eroo wrote:Neće biti ni nje ni spota. Ide u prijevremenu peMziju. Ostatak lijevo od centra ide u SDP 1945'.Pinochet wrote:di je onaj spot sa vesnom pusić gdje zahtjeva čišćenje ZGa od bosanaca ? :D
Je je tebe ce pitati. Doc ce jednom i tebi u glavu da su HDZ-ovci stoka....a ne gospoda i gospoje.
Stoka,govna iz nosa. Šljam ljudski.
Znaš šta je najsmješnije u svemu? Isto si i sam govorio u više navrata kad ti je to odgovaralo, samo sada trenutno to nije u liniji onoga što trenutno zastupaš pa se to trenutno nikada nije dogodilo. Prvom prilikom kad ti bude opet odgovaralo odmah ćeš se sjetiti. :))
Guest- Guest
Nećeš razumjeti jer su se pogubili...Doslovno pogubili...vili40 wrote: Ja nisam izdao naše birače, želimo dobro Hrvatskoj, želimo otvoreno društvo, ako to ne prihvate u HDZ-u, nećemo nikoga prevariti
ova čitam već petnajstak minuta i ne kužim pa ne kužim.Lijepo bih molio ako netko to razumije da mi ovu rečenicu objasni.
red wolf-
2016-02-10
Pinochet wrote:HAHAH. vrdoljak je imotsko prezime. haha. moj rođo, tko će drugi nego stara vlajčina sa I21b koja bi prodala mater sa pare , tko će drugi nego vlaški lopovi I21b iz HNSa sa bosanskim lopovima iz I21b iz HDZa
Hrvatska
vlaško-bosanski čardak
Guest- Guest
Hebo vas halogrup.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovo je prvi korak s naše strane, večeras ili sutra ćemo o drugom koraku razgovarati. Mi smo predložili 3 ministra svoja, očekujemo da to prihvati HDZ. Ministarstvo obrazovanja, prof. Blaženka Divjak bi bila ministrica, to znači i odlazak Barišića. Potom, Ranko Marijan bi bio ministar pravosuđa, a ja (op.a. Štromar) ministar graditeljstva i potpredsjednik Vlade. Ja nisam izdao naše birače, želimo dobro Hrvatskoj, želimo otvoreno društvo, ako to ne prihvate u HDZ-u, nećemo nikoga prevariti, ako prihvate, birači će vidjeti da radimo dobro. To bismo željeli, i da se vrati Jokić na čelo kurikularne reforme", kazao je Štromar novinarima o glasanju.vili40 wrote: Ja nisam izdao naše birače, želimo dobro Hrvatskoj, želimo otvoreno društvo, ako to ne prihvate u HDZ-u, nećemo nikoga prevariti
ova čitam već petnajstak minuta i ne kužim pa ne kužim.Lijepo bih molio ako netko to razumije da mi ovu rečenicu objasni.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:O ne, Pusićke i njene družine neće biti pored. Sve što je lijevo od centra također.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Tebi je bliži Beljak, on je za bankrot kao i ti...MaximusDecimusMiridije wrote:bahahahahahaha....genijalno :D
O ja to nisam nikada rekao. Moj komentar je bio ispod tvoga redosljedom. Komentar bjese vezan striktno uz ovo sto se desilo s ovima :)
Btw...jel sada imas vise razumjevanja za one spotove ocistimo zagreb,invaziju na BiH i tako to? Ipak ste sada prijateljske stranke :D
Interesantno je kako ti svaku situaciju predstaviš onako kako najbolje odgovara tvojoj trenutnoj agendi. Lijepo je to...malo editiranja ponašanja drugih, i same situacije...i u svom samoljubljivom umu Ero nikada nije u krivu lol :D
Samo se s distance i s višljega bolje vidi.
Mene su učili da je maksimalan broj ljudi u timu 8. Iz iskustva kažem ne više od 6.
Bože me sačuvaj tima od 20 ljudi. Sve što je iznad 6 je isto kao i da ne postoje.
Držiš se šestorice i njih zadužiš da paze na ostale.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
u dva-tri tjedna izgovorili su toliko laži da to više nikad nitko ne može nadmašiti,ovo je nešto što se nikada nigdje na svijetu nije dogodilo.Ako ovo sad neće ljudima otvoriti oči onda je gotovo,badava smo krvarili.red wolf wrote:Nećeš razumjeti jer su se pogubili...Doslovno pogubili...vili40 wrote: Ja nisam izdao naše birače, želimo dobro Hrvatskoj, želimo otvoreno društvo, ako to ne prihvate u HDZ-u, nećemo nikoga prevariti
vili40-
2015-08-02
MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Neće biti ni nje ni spota. Ide u prijevremenu peMziju. Ostatak lijevo od centra ide u SDP 1945'.Pinochet wrote:di je onaj spot sa vesnom pusić gdje zahtjeva čišćenje ZGa od bosanaca ? :D
Je je tebe ce pitati. Doc ce jednom i tebi u glavu da su HDZ-ovci stoka....a ne gospoda i gospoje.
Stoka,govna iz nosa. Šljam ljudski.
Znaš šta je najsmješnije u svemu? Isto si i sam govorio u više navrata kad ti je to odgovaralo, samo sada trenutno to nije u liniji onoga što trenutno zastupaš pa se to trenutno nikada nije dogodilo. Prvom prilikom kad ti bude opet odgovaralo odmah ćeš se sjetiti. :))
Jedno je što ja mislim o njima, a drugo je umjetnost mogućeg. Kužiš?
2016-07-22
Ja sam danas zadovoljan...Nemoj mi uzeti to za zlo...Ostaje sada na saborskim zastupnicima HNS-a, koga će podržati, odluku Predsjedništva ili odluku Središnjeg odbora HNS-a...Ako bi svi zastupnici HNS-a glasali protiv suradnje s HDZ-om, to će značiti da su spasili HNS...Ako se podjele ili svi glasaju za suradnju s HDZ-om, to je definitivni kraj HNS-a...vili40 wrote:u dva-tri tjedna izgovorili su toliko laži da to više nikad nitko ne može nadmašiti,ovo je nešto što se nikada nigdje na svijetu nije dogodilo.Ako ovo sad neće ljudima otvoriti oči onda je gotovo,badava smo krvarili.red wolf wrote:Nećeš razumjeti jer su se pogubili...Doslovno pogubili...vili40 wrote: Ja nisam izdao naše birače, želimo dobro Hrvatskoj, želimo otvoreno društvo, ako to ne prihvate u HDZ-u, nećemo nikoga prevariti
Last edited by red wolf on 7/6/2017, 21:21; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Ništa posebno se nije dogodilo. Plenković skuplja saborsku većinu.vili40 wrote:u dva-tri tjedna izgovorili su toliko laži da to više nikad nitko ne može nadmašiti,ovo je nešto što se nikada nigdje na svijetu nije dogodilo.Ako ovo sad neće ljudima otvoriti oči onda je gotovo,badava smo krvarili.red wolf wrote:Nećeš razumjeti jer su se pogubili...Doslovno pogubili...vili40 wrote: Ja nisam izdao naše birače, želimo dobro Hrvatskoj, želimo otvoreno društvo, ako to ne prihvate u HDZ-u, nećemo nikoga prevariti
Ništa što u demokracijama zaapdnog tipa nije već viđeno.
2016-07-22
jebiga ne kužim,znači li to da ako HDZ ne prihvati njihove ogromne uvjete(za stranku zvanu 2%)onda kao da nije bilo ništa?Onda poslije mogu reći da su se zapravo šalili?debotoijusto wrote:Ovo je prvi korak s naše strane, večeras ili sutra ćemo o drugom koraku razgovarati. Mi smo predložili 3 ministra svoja, očekujemo da to prihvati HDZ. Ministarstvo obrazovanja, prof. Blaženka Divjak bi bila ministrica, to znači i odlazak Barišića. Potom, Ranko Marijan bi bio ministar pravosuđa, a ja (op.a. Štromar) ministar graditeljstva i potpredsjednik Vlade. Ja nisam izdao naše birače, želimo dobro Hrvatskoj, želimo otvoreno društvo, ako to ne prihvate u HDZ-u, nećemo nikoga prevariti, ako prihvate, birači će vidjeti da radimo dobro. To bismo željeli, i da se vrati Jokić na čelo kurikularne reforme", kazao je Štromar novinarima o glasanju.vili40 wrote: Ja nisam izdao naše birače, želimo dobro Hrvatskoj, želimo otvoreno društvo, ako to ne prihvate u HDZ-u, nećemo nikoga prevariti
vili40-
2015-08-02
sa poštovanjem ero,ali što ti iz slovenije vidiš?Ja jedem kobasicu a ti mi govoriš kakvog je teka.Eroo wrote:Ništa posebno se nije dogodilo. Plenković skuplja saborsku većinu.vili40 wrote:u dva-tri tjedna izgovorili su toliko laži da to više nikad nitko ne može nadmašiti,ovo je nešto što se nikada nigdje na svijetu nije dogodilo.Ako ovo sad neće ljudima otvoriti oči onda je gotovo,badava smo krvarili.red wolf wrote:Nećeš razumjeti jer su se pogubili...Doslovno pogubili...vili40 wrote: Ja nisam izdao naše birače, želimo dobro Hrvatskoj, želimo otvoreno društvo, ako to ne prihvate u HDZ-u, nećemo nikoga prevariti
vili40-
2015-08-02
znaci ovako
HDZ i HNS te SDSS kao libero
ne zvuci lose ako se jos pojacaju preko ljeta zivim zidom
HDZ i HNS te SDSS kao libero
ne zvuci lose ako se jos pojacaju preko ljeta zivim zidom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
http://www.index.hr/vijesti/clanak/porazene-za-index-mrak-taritas-jako-sam-tuzna-pusic-sokirana-sam/975521.aspx
Batinić, Milorad (HNS)
Beus Richembergh, Goran (HNS)
Makar, Božica (HNS)
Mrak-Taritaš, Anka (HNS)
Puh, Marija (HNS)
Pusić, prof. dr. sc. Vesna (HNS)
Topolko, univ. spec. Bernarda (HNS)
Turina-Đurić, Nada (HNS)
Vrdoljak, Ivan (HNS)
Batinić, Milorad (HNS)
Makar, Božica (HNS)
Mrak-Taritaš, Anka (HNS)
Puh, Marija (HNS)
Turina-Đurić, Nada (HNS)
Vrdoljak, Ivan (HNS)
2014-04-11
Sreća da mi je stari umro, znam da gadno zvuči ali ne znam da li bi izdržao ovih zadnjih par godina da si ne puca u glavu od jada.
Brain32-
2014-04-15
Eroo wrote:Ništa posebno se nije dogodilo. Plenković skuplja saborsku većinu.vili40 wrote:u dva-tri tjedna izgovorili su toliko laži da to više nikad nitko ne može nadmašiti,ovo je nešto što se nikada nigdje na svijetu nije dogodilo.Ako ovo sad neće ljudima otvoriti oči onda je gotovo,badava smo krvarili.red wolf wrote:Nećeš razumjeti jer su se pogubili...Doslovno pogubili...vili40 wrote: Ja nisam izdao naše birače, želimo dobro Hrvatskoj, želimo otvoreno društvo, ako to ne prihvate u HDZ-u, nećemo nikoga prevariti
Guest- Guest
HNS ima devet zastupnika a od toga dvoje otpadaju , Pusić i Tartaš.
http://www.hns.hr/klub-zastupnika/
Znaci 7 ...ovo Plenky kupuje vecinu razaracuju sve okolo stranke.
2014-04-11
Brain32 wrote:Sreća da mi je stari umro, znam da gadno zvuči ali ne znam da li bi izdržao ovih zadnjih par godina da si ne puca u glavu od jada.
a jbt..
od 2011. sve otišlo u nepovrat..
Ne, ima pet zastupnika...Četiri najvjerojatnije neće niti biti više HNS-ovci...HDZ je uspio u onom što nije uspio s MOST-om, razbio je HNS...RayMabus wrote:HNS ima devet zastupnika a od toga dvoje otpadaju , Pusić i Tartaš.
red wolf-
2016-02-10
Pejo Petar Šitum ·RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/porazene-za-index-mrak-taritas-jako-sam-tuzna-pusic-sokirana-sam/975521.aspx
Batinić, Milorad (HNS)
Makar, Božica (HNS)
Mrak-Taritaš, Anka (HNS)
Puh, Marija (HNS)
Turina-Đurić, Nada (HNS)
Vrdoljak, Ivan (HNS)
Zagreb, Croatia
Ovima koji se prodaše.....dabogda im andrija jarak izvjestavao ispred kuce!
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Preokret u Austriji: Ekstremni desničar Hofer ipak nije predsjednik, pobjednik je kandidat Zelenih
» Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» PREOKRET Američki Senat IPAK podržao članstvo Crne Gore u NATO
» Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» PREOKRET Američki Senat IPAK podržao članstvo Crne Gore u NATO
Page 3 of 5