Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
haahhahaha koja vukojebina hahaha
Guest- Guest
Kako nam se Beus drži
Eroo wrote:Tebi je bliži Beljak, on je za bankrot kao i ti...MaximusDecimusMiridije wrote:bahahahahahaha....genijalno :D
O ja to nisam nikada rekao. Moj komentar je bio ispod tvoga redosljedom. Komentar bjese vezan striktno uz ovo sto se desilo s ovima :)
Btw...jel sada imas vise razumjevanja za one spotove ocistimo zagreb,invaziju na BiH i tako to? Ipak ste sada prijateljske stranke :D
Guest- Guest
ovo ce potrajati 10-ak dana ako srece
u svakom slucaju dobar potez HNS
u svakom slucaju dobar potez HNS
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
di je onaj spot sa vesnom pusić gdje zahtjeva čišćenje ZGa od bosanaca ? :D
Guest- Guest
Mogla bi Vesna Pusić za ćatu plenkiju...
https://www.vecernji.hr/vijesti/hns-hdz-ivan-vrdoljak-preslagivanje-vlade-1175030
Dakle, nemamo novu koaliciju već novu ''suradnju''...Nešto kao i MOST...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
''Središnji odbor nije prihvatio odluku jučerašnjeg predsjedništva već novu odluku sa 78 glasova 'za' da idemo u razgovore s HDZ-om - rekao je Predrag Štromar i dodao da to ne znači koaliciju.''
Dakle, nemamo novu koaliciju već novu ''suradnju''...Nešto kao i MOST...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Aj bar necemo ovo lito na izbore , prevruce je.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovo je prvi korak s naše strane, večeras ili sutra ćemo o drugom koraku razgovarati. Mi smo predložili 3 ministra svoja, očekujemo da to prihvati HDZ. Ministarstvo obrazovanja, prof. Blaženka Divjak bi bila ministrica, to znači i odlazak Barišića. Potom, Ranko Marijan bi bio ministar pravosuđa, a ja (op.a. Štromar) ministar graditeljstva i potpredsjednik Vlade. Ja nisam izdao naše birače, želimo dobro Hrvatskoj, želimo otvoreno društvo, ako to ne prihvate u HDZ-u, nećemo nikoga prevariti, ako prihvate, birači će vidjeti da radimo dobro. To bismo željeli, i da se vrati Jokić na čelo kurikularne reforme", kazao je Štromar novinarima o glasanju.
sjajno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
O ne, Pusićke i njene družine neće biti pored. Sve što je lijevo od centra također.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Tebi je bliži Beljak, on je za bankrot kao i ti...MaximusDecimusMiridije wrote:bahahahahahaha....genijalno :D
O ja to nisam nikada rekao. Moj komentar je bio ispod tvoga redosljedom. Komentar bjese vezan striktno uz ovo sto se desilo s ovima :)
Btw...jel sada imas vise razumjevanja za one spotove ocistimo zagreb,invaziju na BiH i tako to? Ipak ste sada prijateljske stranke :D
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Hoće li ostati u HDZu ono što je desno od centra. Naravno da hoće.Eroo wrote:O ne, Pusićke i njene družine neće biti pored. Sve što je lijevo od centra također.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Tebi je bliži Beljak, on je za bankrot kao i ti...MaximusDecimusMiridije wrote:bahahahahahaha....genijalno :D
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Neće biti ni nje ni spota. Ide u prijevremenu peMziju. Ostatak lijevo od centra ide u SDP 1945'.Pinochet wrote:di je onaj spot sa vesnom pusić gdje zahtjeva čišćenje ZGa od bosanaca ? :D
2016-07-22
Dovoljno su inteligentni pa ne sumnjam.mutava baštarda wrote:Hoće li ostati u HDZu ono što je desno od centra. Naravno da hoće.Eroo wrote:O ne, Pusićke i njene družine neće biti pored. Sve što je lijevo od centra također.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Tebi je bliži Beljak, on je za bankrot kao i ti...MaximusDecimusMiridije wrote:bahahahahahaha....genijalno :D
2016-07-22
Baš me zanima koliko će saborskih zastupnika HNS-a biti za ovo...Mislim, ovo je kraj HNS-a, ali uvijek je najzanimljivije na kraju...To dođe kao šlag...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
A što ako Vesna izvadi iz kufera tatin šinjel :))))Eroo wrote:Neće biti ni nje ni spota. Ide u prijevremenu peMziju. Ostatak lijevo od centra ide u SDP 1945'.Pinochet wrote:di je onaj spot sa vesnom pusić gdje zahtjeva čišćenje ZGa od bosanaca ? :D
Ovo se dogodi stranačkom vrhu kad ne sluša bazu...Išli su kontra baze u Gradu Rijeci...Sad imaju jedan mandat...U PGŽ-u mislim da nemaju niti jedan...Izgubili su sve što mogu u ostalim dijelovima Hrvatske gdje su bili na vlasti, i opet su išli kontra baze i idu u ''suradnju'' ( Ne koalicija ) s HDZ-om...Definitivno, ovo je kraj HNS-a...Uostalom, to je svatko znao tko se bavi politikom...
red wolf-
2016-02-10
di je onaj spot gdje HNSovci zahtjevaju čišćenje ZG od bosanaca.. sada će sa njima u krevet
Guest- Guest
Ja nisam izdao naše birače, želimo dobro Hrvatskoj, želimo otvoreno društvo, ako to ne prihvate u HDZ-u, nećemo nikoga prevariti
ova čitam već petnajstak minuta i ne kužim pa ne kužim.Lijepo bih molio ako netko to razumije da mi ovu rečenicu objasni.
ova čitam već petnajstak minuta i ne kužim pa ne kužim.Lijepo bih molio ako netko to razumije da mi ovu rečenicu objasni.
vili40-
2015-08-02
Eroo wrote:O ne, Pusićke i njene družine neće biti pored. Sve što je lijevo od centra također.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Tebi je bliži Beljak, on je za bankrot kao i ti...MaximusDecimusMiridije wrote:bahahahahahaha....genijalno :D
Interesantno je kako ti svaku situaciju predstaviš onako kako najbolje odgovara tvojoj trenutnoj agendi. Lijepo je to...malo editiranja ponašanja drugih, i same situacije...i u svom samoljubljivom umu Ero nikada nije u krivu lol :D
Guest- Guest
vili40 wrote: Ja nisam izdao naše birače, želimo dobro Hrvatskoj, želimo otvoreno društvo, ako to ne prihvate u HDZ-u, nećemo nikoga prevariti
samo čekam da im počnu iskakati oči jer im sopstveni organi više ne mogu probaviti toliko gluposti i laži..
HAHAH. vrdoljak je imotsko prezime. haha. moj rođo, tko će drugi nego stara vlajčina sa I21b koja bi prodala mater sa pare , tko će drugi nego vlaški lopovi I21b iz HNSa sa bosanskim lopovima iz I21b iz HDZa
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Preokret u Austriji: Ekstremni desničar Hofer ipak nije predsjednik, pobjednik je kandidat Zelenih
» Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» PREOKRET Američki Senat IPAK podržao članstvo Crne Gore u NATO
» Objavljena mapa, Italija do Boke Kotorske, "ništa nije gotovo"
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» PREOKRET Američki Senat IPAK podržao članstvo Crne Gore u NATO
Page 2 of 5