TRPAČINA SRBIJE
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: TRPAČINA SRBIJE
Ne vidim u ćemu je problem uopće da Srbija evidentira i popisuje izbjeglice koji na granici Makedonije ulaze u Srbiju ?
Pa popišeš ih hbte imenom i prezimenom i to je to.
Ako gdje zapne imaš dokaz i vracaš ih Makedoncima a oni neka se misle tj neka i oni rade isto prema Grcima.
CIjeli problem riješen.
Ako gdje zapne imaš dokaz i vracaš ih Makedoncima a oni neka se misle tj neka i oni rade isto prema Grcima.
CIjeli problem riješen.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne znam o cemu pricas, znam samo da kad vidim nekog kosookog uvek se zapitam sta li rvat radi u BG (za hrvatice znam :))...omni wrote:Ti imas toliko cigana u susjedstvu i obitelji da ti jedan Sirijac ili njih tisucu ne bi nikada upali u oko, isto i onaj Dzango.Stanojko wrote:Ja kad vidim nekog tamnoputog pomislim da je ganci ili sirijac, kad vidim nekog kosookog pomislim da je kinez ili hrvat... i tako... :)
:D ne moras se ponavljati, Abdul. Sta kaze murija kad te vide na ulici "osh u Madjarsku il Rvatsku?" a ti krenuo do Topcidera decku. :DDStanojko wrote:Ne znam o cemu pricas, znam samo da kad vidim nekog kosookog uvek se zapitam sta li rvat radi u BG (za hrvatice znam :))...omni wrote:Ti imas toliko cigana u susjedstvu i obitelji da ti jedan Sirijac ili njih tisucu ne bi nikada upali u oko, isto i onaj Dzango.Stanojko wrote:Ja kad vidim nekog tamnoputog pomislim da je ganci ili sirijac, kad vidim nekog kosookog pomislim da je kinez ili hrvat... i tako... :)
omni-
2014-04-12
Kad bi postojala evidencija da su ovi ušli iz Grcke u Makedoniju a iz Makedonije u Srbiju onda bi vi i mogli tvrditi da su ušli sa teritorija eu i da opet ulaze u teriorij eu i da to sa vama nema ništa i u pravu ste.
Al ako to nenapravite odkud vam pravo da to tvrdite ?
Možda su ušli preko Albanije ( slijepi putnici na brodu ) pa Kosova i onda u Srbiju.
Normalno da zemlje eu onda nisu dužne iste primiti.
I NEĆE.
Al ako to nenapravite odkud vam pravo da to tvrdite ?
Možda su ušli preko Albanije ( slijepi putnici na brodu ) pa Kosova i onda u Srbiju.
Normalno da zemlje eu onda nisu dužne iste primiti.
I NEĆE.
2014-04-11
Boli tebe patka, ti mozes ladno u jurtu pa sa ovim izbeglicama zajedno... Mozes da kazes da si hazar... :)omni wrote::D ne moras se ponavljati, Abdul. Sta kaze murija kad te vide na ulici "osh u Madjarsku il Rvatsku?" a ti krenuo do Topcidera decku. :DDStanojko wrote:Ne znam o cemu pricas, znam samo da kad vidim nekog kosookog uvek se zapitam sta li rvat radi u BG (za hrvatice znam :))...omni wrote:Ti imas toliko cigana u susjedstvu i obitelji da ti jedan Sirijac ili njih tisucu ne bi nikada upali u oko, isto i onaj Dzango.Stanojko wrote:Ja kad vidim nekog tamnoputog pomislim da je ganci ili sirijac, kad vidim nekog kosookog pomislim da je kinez ili hrvat... i tako... :)
Problem je u tom sto su Seici platili prolazak, Beograd na vodi i tako to, a uz to ovi se ponadali da ce se napokon od ustanka Dahija osvetiti Evropi.RayMabus wrote:Ne vidim u ćemu je problem uopće da Srbija evidentira i popisuje izbjeglice koji na granici Makedonije ulaze u Srbiju ?
CIjeli problem riješen.
omni-
2014-04-12
Ne moramo mi nikoga da vraćamo ako je evidentirano da su došli preko EU. Vaš problem, vi ga rešavajte.RayMabus wrote:Pa ako ste ih evidentirali kad su ušli iz Makedonije u Srbiju vratit cete ih Makedoniji ....a ova Grckoj ako su isti evidentirani da su došli iz Grcke.
No problemos.
A ako niste ....vaš probljem.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Aha to si rekao, da si hazar? Ne vjerujem da su ti povjerovali, morali su skontat da se radi o obicnom cigi, sitnoj boraniji, kakva bre izbeglica bre.Stanojko wrote:Boli tebe patka, ti mozes ladno u jurtu pa sa ovim izbeglicama zajedno... Mozes da kazes da si hazar... :)omni wrote::D ne moras se ponavljati, Abdul. Sta kaze murija kad te vide na ulici "osh u Madjarsku il Rvatsku?" a ti krenuo do Topcidera decku. :DDStanojko wrote:Ne znam o cemu pricas, znam samo da kad vidim nekog kosookog uvek se zapitam sta li rvat radi u BG (za hrvatice znam :))...omni wrote:Ti imas toliko cigana u susjedstvu i obitelji da ti jedan Sirijac ili njih tisucu ne bi nikada upali u oko, isto i onaj Dzango.Stanojko wrote:Ja kad vidim nekog tamnoputog pomislim da je ganci ili sirijac, kad vidim nekog kosookog pomislim da je kinez ili hrvat... i tako... :)
omni-
2014-04-12
Ima da ga jebu u svakom slučaju.Stanojko wrote:Boli tebe patka, ti mozes ladno u jurtu pa sa ovim izbeglicama zajedno... Mozes da kazes da si hazar... :)omni wrote::D ne moras se ponavljati, Abdul. Sta kaze murija kad te vide na ulici "osh u Madjarsku il Rvatsku?" a ti krenuo do Topcidera decku. :DDStanojko wrote:Ne znam o cemu pricas, znam samo da kad vidim nekog kosookog uvek se zapitam sta li rvat radi u BG (za hrvatice znam :))...omni wrote:Ti imas toliko cigana u susjedstvu i obitelji da ti jedan Sirijac ili njih tisucu ne bi nikada upali u oko, isto i onaj Dzango.Stanojko wrote:Ja kad vidim nekog tamnoputog pomislim da je ganci ili sirijac, kad vidim nekog kosookog pomislim da je kinez ili hrvat... i tako... :)
2014-04-19
Đango problem i leži u tome da ih nitko ne evidentira.
Grci se prave pametni , Makedonci nemaju sredstava .....slušaj me dobro šta ti kažem.
Prouci ovo.
AKo nema evidencije nece vam ih nitko primit.
Grci se prave pametni , Makedonci nemaju sredstava .....slušaj me dobro šta ti kažem.
Prouci ovo.
2014-04-11
Pa naravno da mi nisu poverovali, pa nisam ja ti... :)omni wrote:Aha to si rekao, da si hazar? Ne vjerujem da su ti povjerovaliStanojko wrote:Boli tebe patka, ti mozes ladno u jurtu pa sa ovim izbeglicama zajedno... Mozes da kazes da si hazar... :)omni wrote::D ne moras se ponavljati, Abdul. Sta kaze murija kad te vide na ulici "osh u Madjarsku il Rvatsku?" a ti krenuo do Topcidera decku. :DDStanojko wrote:Ne znam o cemu pricas, znam samo da kad vidim nekog kosookog uvek se zapitam sta li rvat radi u BG (za hrvatice znam :))...omni wrote:Ti imas toliko cigana u susjedstvu i obitelji da ti jedan Sirijac ili njih tisucu ne bi nikada upali u oko, isto i onaj Dzango.Stanojko wrote:Ja kad vidim nekog tamnoputog pomislim da je ganci ili sirijac, kad vidim nekog kosookog pomislim da je kinez ili hrvat... i tako... :)
Ispadate totalne budale.
Hrpa njih ulazi u Srbiju bez kontrole i evidencije.
Onda poslije pricate kako su ušli iz Grcke a nigdje crno na bijelo za tog i tog po imenu i prezimenu da stvarno je.
MOžda je došao brodom do ALbanije pa preko Kosova u Srbiju.
Hrpa njih ulazi u Srbiju bez kontrole i evidencije.
Onda poslije pricate kako su ušli iz Grcke a nigdje crno na bijelo za tog i tog po imenu i prezimenu da stvarno je.
MOžda je došao brodom do ALbanije pa preko Kosova u Srbiju.
2014-04-11
Da su dosli traktorima odmah bi bili evidentirani, ovako ce se evidentirat u dzamijama koje Saudijci izgrade u Beogradu na vodi :D
omni-
2014-04-12
Kako vi to zamišljate uopće ?
Recimo da je svak odeseti došao iz Albanije preko KOsova.
Sad njih deset stoji na granici Hrvatske i vi kažete svi su oni došli iz Grcke a ja kažem da to i dokažeš.
Ti nemaš dokaz.
Ja ti kažem da je svako deseti tu došao sa teritorija koji nije eu a ja neznam koji i to je to.
SVI ĆELOM NAZAD I MARŠ U SMRDIJU.
Sad njih deset stoji na granici Hrvatske i vi kažete svi su oni došli iz Grcke a ja kažem da to i dokažeš.
Ti nemaš dokaz.
Ja ti kažem da je svako deseti tu došao sa teritorija koji nije eu a ja neznam koji i to je to.
2014-04-11
Naravno :DStanojko wrote:Pa naravno da sam cigo... :)omni wrote:Aha to si rekao, da si hazar? Ne vjerujem da su ti povjerovaliStanojko wrote:Boli tebe patka, ti mozes ladno u jurtu pa sa ovim izbeglicama zajedno... Mozes da kazes da si hazar... :)omni wrote::D ne moras se ponavljati, Abdul. Sta kaze murija kad te vide na ulici "osh u Madjarsku il Rvatsku?" a ti krenuo do Topcidera decku. :DDStanojko wrote:Ne znam o cemu pricas, znam samo da kad vidim nekog kosookog uvek se zapitam sta li rvat radi u BG (za hrvatice znam :))...omni wrote:Ti imas toliko cigana u susjedstvu i obitelji da ti jedan Sirijac ili njih tisucu ne bi nikada upali u oko, isto i onaj Dzango.Stanojko wrote:Ja kad vidim nekog tamnoputog pomislim da je ganci ili sirijac, kad vidim nekog kosookog pomislim da je kinez ili hrvat... i tako... :)
omni-
2014-04-12
Ne mora da se evidentira. Zna se pravac kretanja izbeglica. U Srbiju ne mogu da dođu niotkuda drugo nego preko EU. To je problem EU i njene kontrole vlastitih granica, ne Srbije.RayMabus wrote:Đango problem i leži u tome da ih nitko ne evidentira.
Prouci ovo.
2014-04-19
Ma bezveze ste se usrali vas dvojica, nece vam nitko ostat tu, pa bolje je stanje u Siriji i ekonomsko a na teritoriju koji kontroliraju Assadove snage i siguronosno nego u Srbiji. Ostat ce samo oni koje Arapi zaduze za specijalne zadatke.
omni-
2014-04-12
Ruta izbeglica uopšte ne ide preko Albanije. Nije problem Srbije neevidentiranje izbeglica u Grčkoj. I to je problem EU. Srbija evidentira sve one koji dođu iz Makedonije.RayMabus wrote:Kako vi to zamišljate uopće ?
Ti nemaš dokaz.
Vidi ovog, "zna se pravac" hehe ti izgleda nikad nisi cuo za pravne zajebancije. Tu nema "zna se" nego crno na bijelo. Al stvarno ono nema razloga da se nerviras.dzango wrote:Ne mora da se evidentira. Zna se pravac kretanja izbeglica. U Srbiju ne mogu da dođu niotkuda drugo nego preko EU. To je problem EU i njene kontrole vlastitih granica, ne Srbije.RayMabus wrote:Đango problem i leži u tome da ih nitko ne evidentira.
Prouci ovo.
omni-
2014-04-12
NETOČNO.dzango wrote: U Srbiju ne mogu da dođu niotkuda drugo nego preko EU. To je problem EU i njene kontrole vlastitih granica, ne Srbije.
2014-04-11
Ako je tako onda super.dzango wrote:Srbija evidentira sve one koji dođu iz Makedonije.
Sad ih vratite Makedoncima.
2014-04-11
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Njemačka TRPAČINA
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» NOVA TRPAČINA U ZAGREBu
» Njemačka TRPAČINA
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» NOVA TRPAČINA U ZAGREBu
Page 4 of 9