TRPAČINA SRBIJE
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: TRPAČINA SRBIJE
:DDgargamel0101 wrote:Pa eto da se i ja pridružim.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ja se već spremam staviti gaće na štap čim si mi epija spomenio :)))) a zna se kako je njegova misao britka i prodorna kada je obrana srpstva u pitanju !!!!!!dijagram wrote:Nemoj tako , nije korektno. Sad cu epija pustit na tebe, av av:)tre911 wrote:Si vidio, sad smo gotovi i mi a bome i evropa :DDDDDDDdijagram wrote::)RayMabus wrote:Beograd najavio kontramere.
Gle ove dvojice, čim u srbiji izlije potok na seosko imanje odmah se nađu da nazdrave :)
Živjeli!
Guest- Guest
Re: TRPAČINA SRBIJE
Srbija neće graditi nove smještajne kapacitete za izbjeglice već se razmatra da se za njihov privremeni smještaj osposobi približno 3.000 postojećih objekata, pošto se može očekivati da će se zbog lošeg vremena sporije kretati i duže zadržavati, izjavio je danas komesar za izbjeglice Vladimir Cucić.
Cucić je istakao da se može očekivati da će predstojeći hladniji dani usporiti kretanje izbjeglica i produžiti njihov put ka Evropi za sedam do osam dana i dodao da će obnovljeni objekti kasnije ostati na raspolaganju lokalnim zajednicama kao omladinski domovi.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/srbija-nece-graditi-nove-objekte-za-izbjeglice
Cucić je istakao da se može očekivati da će predstojeći hladniji dani usporiti kretanje izbjeglica i produžiti njihov put ka Evropi za sedam do osam dana i dodao da će obnovljeni objekti kasnije ostati na raspolaganju lokalnim zajednicama kao omladinski domovi.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/srbija-nece-graditi-nove-objekte-za-izbjeglice
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Njemačka TRPAČINA
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» NOVA TRPAČINA U ZAGREBu
» Njemačka TRPAČINA
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» NOVA TRPAČINA U ZAGREBu
Page 9 of 9