TRPAČINA SRBIJE
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: TRPAČINA SRBIJE
Modifikacija Krivičnog zakona o kojima je bilo reči omogućila bi mađarskoj policiji da:
- Deportuje svakoga ko nema šengensku vizu na granici i pošalje nazad u zemlju iz koje je pokušao da uđe u Mađarsku (u ovom slučaju - Srbiju);
- Ukoliko izbeglice na granici sa Mađarskom zatraže azil, ponovo bi bile deportovane, pod izgovorom da su azil morale da zatraže u zemlji iz koje pokušavaju da pređu u Mađarsku (dakle ponovo - u Srbiji).
- Ukoliko migranti uspeju da ilegalno pređu granicu i uđu u Mađarsku, po zakonu te zemlje automatski čine krivično delo.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/590781/OCAJ-NA-NICIJOJ-ZEMLJI-Izbeglice-pocele-strajk-gladju
- Deportuje svakoga ko nema šengensku vizu na granici i pošalje nazad u zemlju iz koje je pokušao da uđe u Mađarsku (u ovom slučaju - Srbiju);
- Ukoliko izbeglice na granici sa Mađarskom zatraže azil, ponovo bi bile deportovane, pod izgovorom da su azil morale da zatraže u zemlji iz koje pokušavaju da pređu u Mađarsku (dakle ponovo - u Srbiji).
- Ukoliko migranti uspeju da ilegalno pređu granicu i uđu u Mađarsku, po zakonu te zemlje automatski čine krivično delo.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/590781/OCAJ-NA-NICIJOJ-ZEMLJI-Izbeglice-pocele-strajk-gladju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Granični prelaz Horgoš potpuno je blokiran, a na 35 metara raspoređen je po jedan policajac sa teškim naoružanjem.Eva wrote:Kak ćeš ga kaznit?
2014-04-11
da li se neko setio da srbija nije startna zemlja na putu migranata. tu je grchka, sengen, zatim bugari kao eu prostor.
normalno da je srbija sigruna zemlja, i pozdrav srbiji koja je prva civilizovano prihvatila migrante. dobijaju hranu,
lekove, preglede i sl. ne tretiramo ih kao da su stoka. madjarska je drastican minus primer. od tv ekipa koje ponizavaju
i fizicki zlostavljaju migrante do svega ostalog. nasa vlada svakako radi koordinisano sa zapadom, recimo, vučičeva
poseta berlinu, pre par dana. gde se sa a.m. i o tome raspravljalo, pa i verovatno ovih dana u americi sa bajdenom.
normalno da je pravo madjara da provere da li su trazili od nas azil, to je ok. ali i nase pravo da odobrimo ili ne.
prema tome boli nas qita. ako zapad plati brigu o migranitma mi cemo to proslediti, ako ne, i mi cemo zatvoriti granice.
dok ne dobijemo signal da se zatvorimo, mi to ne zelimo na svoju ruku da cinimo. ujedno, koristim priliku da cestitma
divu Noletu na besprekonom ponasalju i rezultatima na amrickoj turneji i pobedu na us open.u. nadam se da ce se
pridruziti kosakrkasima u lilu, kao sto je i obecao, da se druze i bude im podrska.
normalno da je srbija sigruna zemlja, i pozdrav srbiji koja je prva civilizovano prihvatila migrante. dobijaju hranu,
lekove, preglede i sl. ne tretiramo ih kao da su stoka. madjarska je drastican minus primer. od tv ekipa koje ponizavaju
i fizicki zlostavljaju migrante do svega ostalog. nasa vlada svakako radi koordinisano sa zapadom, recimo, vučičeva
poseta berlinu, pre par dana. gde se sa a.m. i o tome raspravljalo, pa i verovatno ovih dana u americi sa bajdenom.
normalno da je pravo madjara da provere da li su trazili od nas azil, to je ok. ali i nase pravo da odobrimo ili ne.
prema tome boli nas qita. ako zapad plati brigu o migranitma mi cemo to proslediti, ako ne, i mi cemo zatvoriti granice.
dok ne dobijemo signal da se zatvorimo, mi to ne zelimo na svoju ruku da cinimo. ujedno, koristim priliku da cestitma
divu Noletu na besprekonom ponasalju i rezultatima na amrickoj turneji i pobedu na us open.u. nadam se da ce se
pridruziti kosakrkasima u lilu, kao sto je i obecao, da se druze i bude im podrska.
Guest- Guest
Slažem se, samo Mađari nešto njurgaju. Eno Vulin urliče na Horgošu, Mađari Ustaše, vaki naki....dzango wrote:Nije praljavo. Krajnje čovečno smo primili izbeglice i pomogli im da se dokopaju EU. Fale vredan potez.kofein wrote:Hehe....igrali ste prljavo, zajedno sa Grčkom, pa dobiste taze turistički bum.dzango wrote:Možda vam napravimo i zimsku sezonu. Šteta da Trogir bude prazan zimi.kofein wrote:...aj šta je 50000 ljudi pride u srbiji , toliko je bilo u Trogiru ljetos jebote. Toliki broj ljudi je samo komparativna prednost u različitosti.
Guest- Guest
Zli komšija.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t1885-zli-komsija
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t1885-zli-komsija
2014-04-11
23:50 - HRVATSKA ZATVORILA SVE GRANIČNE PRELAZE SA SRBIJOM
Hrvatska je večeras zatvorila sve granične prelaze prema Srbiji, saopštilo je hrvatsko Ministarstvo unutrašnjih poslova, dodajući da će će granični prelazi ostati zatvoreni do daljnjeg, preneo je Indeks.hr."Za sav saobraćaj zatvoreni su granični prelazi Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2, Tovarnik, Erdut i Batina, zbog povećanog dolaska imigranata", objavio je Hrvatski auto-moto savez (HAK), a preneo portal Indeks.hr.
Taj portal je preneo saopštenje koje je hrvatskim medijima poslalo Ministarstvo unutrašnjih poslova da je u Hrvatsku do 22 sata ušlo više od 11.000 izbeglica, a u kojem se navodi koji su državni putevi zatvoreni za saobraćaj.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:567721-Vulin-upozorio-Hrvatsku-da-ne-zatvara-granicu-nudi-pomoc-iz-Srbije-nicija-zemlja-na-Horgosu-potpuno-prazna
2014-04-11
ŠOKANTNA PORUKA Možda vam vratimo 150.000 izbeglica
Evropska komisija je najavila da bi u Srbiju mogla da vrati sve izbeglice, njih oko 150.000, kojima ne bude odobren azil. Beograd najavio kontramere.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/592454/SOKANTNA-PORUKA-Mozda-vam-vratimo-150000-izbeglica
Evropska komisija je najavila da bi u Srbiju mogla da vrati sve izbeglice, njih oko 150.000, kojima ne bude odobren azil. Beograd najavio kontramere.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/592454/SOKANTNA-PORUKA-Mozda-vam-vratimo-150000-izbeglica
2014-04-11
Htjeli Beograd na vodi, a dobili jihad na vodi.:D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Uložiće oštre prosvjede kao i unprofor kada su srbi ubijali i protjerivali nesrbe iz okupiranih područja RH od 91 do 95.RayMabus wrote:Beograd najavio kontramere.
Guest- Guest
Si vidio, sad smo gotovi i mi a bome i evropa :DDDDDDDdijagram wrote::)RayMabus wrote:Beograd najavio kontramere.
Guest- Guest
Nemoj tako , nije korektno. Sad cu epija pustit na tebe, av av:)tre911 wrote:Si vidio, sad smo gotovi i mi a bome i evropa :DDDDDDDdijagram wrote::)RayMabus wrote:Beograd najavio kontramere.
dijagram-
2015-08-09
Ja se već spremam staviti gaće na štap čim si mi epija spomenio :)))) a zna se kako je njegova misao britka i prodorna kada je obrana srpstva u pitanju !!!!!!dijagram wrote:Nemoj tako , nije korektno. Sad cu epija pustit na tebe, av av:)tre911 wrote:Si vidio, sad smo gotovi i mi a bome i evropa :DDDDDDDdijagram wrote::)RayMabus wrote:Beograd najavio kontramere.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ja se već spremam staviti gaće na štap čim si mi epija spomenio :)))) a zna se kako je njegova misao britka i prodorna kada je obrana srpstva u pitanju !!!!!!dijagram wrote:Nemoj tako , nije korektno. Sad cu epija pustit na tebe, av av:)tre911 wrote:Si vidio, sad smo gotovi i mi a bome i evropa :DDDDDDDdijagram wrote::)RayMabus wrote:Beograd najavio kontramere.
Gle ove dvojice, čim u srbiji izlije potok na seosko imanje odmah se nađu da nazdrave :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jebiga mi to a ti pokreneš humanitarnu akciju za spas srpske nejači a pride uz to i potpise za stvaranje velike srbiju ;))epikur37 wrote:tre911 wrote:Ja se već spremam staviti gaće na štap čim si mi epija spomenio :)))) a zna se kako je njegova misao britka i prodorna kada je obrana srpstva u pitanju !!!!!!dijagram wrote:Nemoj tako , nije korektno. Sad cu epija pustit na tebe, av av:)tre911 wrote:Si vidio, sad smo gotovi i mi a bome i evropa :DDDDDDDdijagram wrote::)RayMabus wrote:Beograd najavio kontramere.
Gle ove dvojice, čim u srbiji izlije potok na seosko imanje odmah se nađu da nazdrave :)
Guest- Guest
ma ovo je bedastoća koja će se završiti u roku odmah, pogotovo jer su oba batustana bankrotirana
Kermit-
2014-04-17
Pa eto da se i ja pridružim.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ja se već spremam staviti gaće na štap čim si mi epija spomenio :)))) a zna se kako je njegova misao britka i prodorna kada je obrana srpstva u pitanju !!!!!!dijagram wrote:Nemoj tako , nije korektno. Sad cu epija pustit na tebe, av av:)tre911 wrote:Si vidio, sad smo gotovi i mi a bome i evropa :DDDDDDDdijagram wrote::)RayMabus wrote:Beograd najavio kontramere.
Živjeli!
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
:DDgargamel0101 wrote:Pa eto da se i ja pridružim.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ja se već spremam staviti gaće na štap čim si mi epija spomenio :)))) a zna se kako je njegova misao britka i prodorna kada je obrana srpstva u pitanju !!!!!!dijagram wrote:Nemoj tako , nije korektno. Sad cu epija pustit na tebe, av av:)tre911 wrote:Si vidio, sad smo gotovi i mi a bome i evropa :DDDDDDDdijagram wrote::)RayMabus wrote:Beograd najavio kontramere.
Živjeli!
Guest- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Njemačka TRPAČINA
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» NOVA TRPAČINA U ZAGREBu
» Njemačka TRPAČINA
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» NOVA TRPAČINA U ZAGREBu
Page 8 of 9