Beljak - Hrvatskoj treba bankrot države pa onda rekonstrukcija
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Beljak - Hrvatskoj treba bankrot države pa onda rekonstrukcija
HR ce bankrotirat kad bankrotira KC u Hrvatskoj a ako ce ovi dizat godišnje kvote na 10 tisuca i više za svaku godinu onda je ta kraj blizu jer istocno od Hr nema katolika.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bok esko, i ja tebe volim jednakoGnječ wrote:Noor wrote:a kad ćeš ti poduzeti nešto za natalitet?pismejker wrote:jap..kretenska mafija..i najveci dibidusi i bedevje znaju da je potrebno raditi djecu,i zaposljavati ih,da bi se novac mogao ubirati...RayMabus wrote:Ma koji kozohebi ....iduce tj pocetkom iduce godine ce bit podaci za natalitet 2017 ...kad vide da je trend padanje nije kradeze koji ce se uhvatit za glavu nego prodesno i pronatalitetno orijenitrane stranke.
Kradeze je obicna mafija , hebe se njih za natalitet.
tvoji feromoni stvaraju depresiju na forumu.
Guest- Guest
Čekaj ti si protiv bankrota ali za lopovskog računovođu koji je dio uzorka istoga hehehe daj mi još Marcelemarcellus wrote:beljak je ekstremni idiot
prvo, bankrot države znači da se svi dugovi te države automatski smatraju dospjelima, pa i oni koji bi inače dospjeli za 20 godina
drugo, sve što zaradiš kad si u bankrotu moraš dati vjerovnicima i ne ostaje ti ništa,
treće, u bankrotiranu državu nitko nikad više neće uložiti niti kune
četvrto, ne bismo mogli plaćati uvoznu robu recimo naftu i plin dok god smo u bankrotu
itd.
a ne možeš reći "ajde nas sačekajte deset godina s dugovima" jer to tako ne ide, u tom slučaju te pitaju "a da ti naplatimo radije odmah i ono što ti dospijeva za deset godina jer ionako ne misliš vraćat?"
Kermit-
2014-04-17
Nisam Hrvat,pa bi moj natalitet doli bio u kontekstu,loše gledan...opcenito natalitet u Menea...nije mjesto za prosipanje po forumu..kakogod,u neukosti ce te po tom pitanju ostati..Noor wrote:a kad ćeš ti poduzeti nešto za natalitet?pismejker wrote:jap..kretenska mafija..i najveci dibidusi i bedevje znaju da je potrebno raditi djecu,i zaposljavati ih,da bi se novac mogao ubirati...RayMabus wrote:Ma koji kozohebi ....iduce tj pocetkom iduce godine ce bit podaci za natalitet 2017 ...kad vide da je trend padanje nije kradeze koji ce se uhvatit za glavu nego prodesno i pronatalitetno orijenitrane stranke.
Guest- Guest
vidiš kako sam padneš sam se ubiješ....aj razmisli prije slanja posta :)pismejker wrote:Nisam Hrvat,pa bi moj natalitet doli bio u kontekstu,loše gledan...opcenito natalitet u Menea...nije mjesto za prosipanje po forumu..kakogod,u neukosti ce te po tom pitanju ostati..Noor wrote:a kad ćeš ti poduzeti nešto za natalitet?pismejker wrote:jap..kretenska mafija..i najveci dibidusi i bedevje znaju da je potrebno raditi djecu,i zaposljavati ih,da bi se novac mogao ubirati...RayMabus wrote:Ma koji kozohebi ....iduce tj pocetkom iduce godine ce bit podaci za natalitet 2017 ...kad vide da je trend padanje nije kradeze koji ce se uhvatit za glavu nego prodesno i pronatalitetno orijenitrane stranke.
Guest- Guest
Pinochet wrote:nemogućnost za državne firme, meni to ništa ne znači. pojedinci ili domaće firme koje imaju pune račune para, stranci će se otimati za prodaju i izvoz u RH. Bankrot neznači ništa , osim za uhljebe(a to je opet 50% države=marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Jel jasno ovdje svima sta znaci bankrot? Znaci zamrzavanje svega,sve imovine,tuta forca. Nije to clean slate onda....to je Conan Barbar situacija...na 20 godina.
naravno da im nije jasno jer su idioti
oni bi zamrznuli plaćanje dugova na deset godina gle kurca
takav sam zahtjev automatski znači blokadu svih računa države u inozemstvu i nemogućnost legalnog uvoza hrane, nafte, bilo čega
o da, znači
je sve će netko zabraniti Lidlu i Kauflandu da uvoze robu u Hrvatskoj i prodavaju.
Guest- Guest
bolje bankrot odmah, pa da u par godina stanemo na noge na zdravim temeljima i uhvatimo korak sa češkom , slovačkom i baltičkim zemljama, ili da se prepustimo KraDeZeu, pa da nas do 2040 nebude više od 2milijuna od čega će biti 500 000 kozojeba koje će Merkelica uvaliti Don Anemiju i natrpati oko Zagrebaasilovski wrote:Čekaj ti si protiv bankrota ali za lopovskog računovođu koji je dio uzorka istoga hehehe daj mi još Marcelemarcellus wrote:beljak je ekstremni idiot
prvo, bankrot države znači da se svi dugovi te države automatski smatraju dospjelima, pa i oni koji bi inače dospjeli za 20 godina
drugo, sve što zaradiš kad si u bankrotu moraš dati vjerovnicima i ne ostaje ti ništa,
treće, u bankrotiranu državu nitko nikad više neće uložiti niti kune
četvrto, ne bismo mogli plaćati uvoznu robu recimo naftu i plin dok god smo u bankrotu
itd.
a ne možeš reći "ajde nas sačekajte deset godina s dugovima" jer to tako ne ide, u tom slučaju te pitaju "a da ti naplatimo radije odmah i ono što ti dospijeva za deset godina jer ionako ne misliš vraćat?"
Guest- Guest
Nema bankrota , u EU smo ...bit ce padanje kreditnog rejtinga.
2014-04-11
mozda bi neko zaista I kupio, al koji ces I'm ti kuracGnječ wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Jel jasno ovdje svima sta znaci bankrot? Znaci zamrzavanje svega,sve imovine,tuta forca. Nije to clean slate onda....to je Conan Barbar situacija...na 20 godina.
prodajte Istru. vi se riješite bankrota a mi se zauvijek riješimo rvata sotonjara lupeža sjecikesa...
ko da oni nemaju svojih budala
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:mozda bi neko zaista I kupio, al koji ces I'm ti kuracGnječ wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Jel jasno ovdje svima sta znaci bankrot? Znaci zamrzavanje svega,sve imovine,tuta forca. Nije to clean slate onda....to je Conan Barbar situacija...na 20 godina.
prodajte Istru. vi se riješite bankrota a mi se zauvijek riješimo rvata sotonjara lupeža sjecikesa...
ko da oni nemaju svojih budala
Guest- Guest
Nema bankrota kad si u EU nego grčki scenarij ; nedaju ti da bankrotiraš nego vracaš dugove naravno preko leđa naroda.
2014-04-11
Pinochet wrote:
bolje bankrot odmah, pa da u par godina stanemo na noge na zdravim temeljima i uhvatimo korak sa češkom , slovačkom i baltičkim zemljama, ili da se prepustimo KraDeZeu, pa da nas do 2040 nebude više od 2milijuna od čega će biti 500 000 kozojeba koje će Merkelica uvaliti Don Anemiju i natrpati oko Zagreba
treba se ugledati na ISILovce i njihov entuzijazam
treba sve dignuti u zrak, srušiti, da bi došao raj, da bi zavladala pravedna utopija
na sljedećim izborima sad zato treba podržati neku antikapitalističku stranku koja će omogućiti bankrot, Radničku frontu, Živi zid ili ako možda imaju i neki radikalniji od njih
današnji mladi kapitalisti, koji sebe zovu kapitalistima, su poput Mate Rimca, vođeni idealima, a ne profitom i materijalističkom zaradom poput socijaliste Stankovića
Last edited by glas uhljeba on 7/6/2017, 15:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sviđa mi se ideja dizanja u zrak.
( neovisno o bilo čemu , to mi se uvijek sviđa )
( neovisno o bilo čemu , to mi se uvijek sviđa )
2014-04-11
pa anti kapitalistička stranka je HDZ i SDP.. po čemu je HDZ više kapitalistička stranka od recimo Živog Zida, koji se barem zalažu da se građanima ne dižu porezi i da se legalizira dosta toga u businessu(od bitcoina, ubera, kanabisa itd)glas uhljeba wrote:Pinochet wrote:
bolje bankrot odmah, pa da u par godina stanemo na noge na zdravim temeljima i uhvatimo korak sa češkom , slovačkom i baltičkim zemljama, ili da se prepustimo KraDeZeu, pa da nas do 2040 nebude više od 2milijuna od čega će biti 500 000 kozojeba koje će Merkelica uvaliti Don Anemiju i natrpati oko Zagreba
treba se ugledati na ISILovce i njihov entuzijazam
treba sve dignuti u zrak, srušiti, da bi došao raj, da bi zavladala pravedna utopija
na sljedećim izborima sad zato treba podržati neku antikapitalističku stranku koja će omogućiti bankrot, Radničku frontu, Živi zid ili ako možda imaju i neki radikalniji od njih
današnji mladi kapitalisti, koji sebe zovu kapitalistima, su poput Mate Rimca, vođeni idealima, a ne profitom i materijalističkom zaradom poput socijaliste Stankovića
neznači bankrot države, da dižemo državu u zrak. znači - mala promjena odnosa, da uhljebi i paraziti malo osjete čari nevidljive ruke i da počnu zarađivati za svoj kruh a ne parazitirati i iseljavati ostale da bi oni sisali
Guest- Guest
Kao i obicno, manje vise budalastine.
I onda ne cudi otkud neki Beljak ima ovakve "spasiteljske" ideje.
I onda ne cudi otkud neki Beljak ima ovakve "spasiteljske" ideje.
dijagram-
2015-08-09
Pinochet wrote:dižemo državu u zrak. znači - mala promjena odnosa, da uhljebi i paraziti malo osjete čari nevidljive ruke i da počnu zarađivati za svoj kruh a ne parazitirati i iseljavati ostale da bi oni sisali
osveta je slatka, grab them back
neka malo oni vide kako je vama, kako je biti u podređenom položaju
Guest- Guest
Nihi se malo zanese,glas uhljeba wrote:Pinochet wrote:dižemo državu u zrak. znači - mala promjena odnosa, da uhljebi i paraziti malo osjete čari nevidljive ruke i da počnu zarađivati za svoj kruh a ne parazitirati i iseljavati ostale da bi oni sisali
Ne, ni poanta u osveti, ni poanta ni u otkazima uhljebov, ni poanta ni u zaduživanju, poanta je da odjebu od mog takulina, i od ograničenja mog biznisa. Ako se moji turisti ne žalu ča nemaju postelje, unda jebena uprava tribo izdati dozvolu za iznam..koji je i meni vrag, nikakove dozvole ne bi tribale postojati za dogovoran odnos ki se ne tiče tretih strana.
Vi ostali svakako nastavite uplaćivati mirovinsko, samo ne tirojte mene da sudjelujen i prognoziran van pax croatica puno godin.
2014-04-16
samo vi plaćajte mirovinskog , je vidit će te penzije.. samo plaćajte svih 300 poreza i trošarina , HDZ će se dobro pobrinuti za vaš novac.. to je sigurno :D
Guest- Guest
meni se čini da tebe ovakve grabe za muda ti njih za sisu :Dglas uhljeba wrote:Pinochet wrote:dižemo državu u zrak. znači - mala promjena odnosa, da uhljebi i paraziti malo osjete čari nevidljive ruke i da počnu zarađivati za svoj kruh a ne parazitirati i iseljavati ostale da bi oni sisali
Guest- Guest
uništiš ovu nakaradnu državu
pa onda iznova od istih ljudi sa prosječnim IQ 90 koji su činili biviši sustav stvoriš novo, pravednije društvo temeljeno na moralnim principima bliskima tvom svjetonazoru
pa onda iznova od istih ljudi sa prosječnim IQ 90 koji su činili biviši sustav stvoriš novo, pravednije društvo temeljeno na moralnim principima bliskima tvom svjetonazoru
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Rekonstrukcija pruge u Hrvatskoj vrijedna 165 miliona eura
» Beljak bi bankrot Hrvatske kao najbolje rjesenje za povrat dugova
» Afera u Samoboru!Beljak prodaje jezero u Samoborukoje će se onda 'pozlatiti' investitoru
» 50 odsto privrednika u Hrvatskoj očekuje bankrot
» Socijalizam za početnike: Kako odvesti u bankrot državnu naftnu kompaniju države koja leži na nafti
» Beljak bi bankrot Hrvatske kao najbolje rjesenje za povrat dugova
» Afera u Samoboru!Beljak prodaje jezero u Samoborukoje će se onda 'pozlatiti' investitoru
» 50 odsto privrednika u Hrvatskoj očekuje bankrot
» Socijalizam za početnike: Kako odvesti u bankrot državnu naftnu kompaniju države koja leži na nafti
Page 4 of 5