Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
daj ne lupetaj. prodaj stan i daj joj lovu ili se ti odseli. big deal. ja sam tri mjeseca živio kod punice i zgibao u podstanare dok nisam kupio kuću.
ne luduj!
ne luduj!
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ne vrijedi, moja stara će naći način da se njih dvije upoznajuveber wrote:daj ne lupetaj. prodaj stan i daj joj lovu ili se ti odseli. big deal. ja sam tri mjeseca živio kod punice i zgibao u podstanare dok nisam kupio kuću.
ne luduj!
Longyeva noćna mora, žena upoznaje moju majku i skuži da je to moderna presposobna osoba
I mogu se onda slikati
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
otac joj je dao brakorazvodnu parnicu i ona oće jedan stan, rekao sam mu da odustane jer neće popustiti a ima pravo na njega i da je to njena porukaveber wrote:daj ne lupetaj. prodaj stan i daj joj lovu ili se ti odseli. big deal. ja sam tri mjeseca živio kod punice i zgibao u podstanare dok nisam kupio kuću.
ne luduj!
Problem je što ima kvalitete kakav svaka cura oće kod majke svog muža
Nemam šanse
2014-04-11
Osobi treba oko tri dana da nekog skuži
Da sam ja doveo svoju ženu nakon tri dana moja mater bi je pridobila i to su onda njih dvije protiv mene no kako bi tu meni stalo da kreiram nešto svoje a ne mogu protiv dvije onda bi pucao po šavovima
Neka sad nađe sama nešto, nije mi stalo pa neću pucati po šavovima
Moć jednostavnosti
Da sam ja doveo svoju ženu nakon tri dana moja mater bi je pridobila i to su onda njih dvije protiv mene no kako bi tu meni stalo da kreiram nešto svoje a ne mogu protiv dvije onda bi pucao po šavovima
Neka sad nađe sama nešto, nije mi stalo pa neću pucati po šavovima
Moć jednostavnosti
2014-04-11
Ljudi imaju čudne probleme
Ja imam preodličnu mater
Svidit će se svakoj od curi i onda imam njih dvije protiv mene a kako mi je stalo a tu ne bi mogao ništa onda bi to bile samo svađe
Sad nek nađe sama nešto, neće mi bit stalo a kad bude neki problem samo ću reći boli me kurac riješite to same
Ja imam preodličnu mater
Svidit će se svakoj od curi i onda imam njih dvije protiv mene a kako mi je stalo a tu ne bi mogao ništa onda bi to bile samo svađe
Sad nek nađe sama nešto, neće mi bit stalo a kad bude neki problem samo ću reći boli me kurac riješite to same
2014-04-11
veber-
2014-12-30
RayMabus wrote:Ljudi imaju čudne probleme
Ja imam preodličnu mater
kupi ovo..to ce samo tebe slusati..kad ju ostavis samu,iskljucis joj audio,pa ce tvoja stara pricati u prazno...osim toga,ako znas inglis,podesis je na inglis,i onda stara nece razumijeti nju niti ona staru...pis of kejk...
Guest- Guest
Kupiti ću još dvije pive a ne usranu lutku
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Ima lutaka od krvi i mesa gdje god se okreneš, evo ja s plaže a tri dobre na plaži
Problem je što ovo više nije patrijah ali eto ima riješenje i za to
Neka majke dovode sinovima žene pa ono ti si je dovela pa se sada i brini za nju
Neka majke dovode sinovima žene pa ono ti si je dovela pa se sada i brini za nju
2014-04-11
tja..slusam komentare japanaca koji imaju cast da medju prvima imaju te lutkice 3rd generacije..hodaju,micu se,zauzimaju poze,uce govoriti..POSLUSNE SU,nisu emancipirane,programirane su da budu usluzne i ponizne poput gejsi...
Ako japanci kazu da je dobro,meni dovoljno..
Ako japanci kazu da je dobro,meni dovoljno..
Guest- Guest
..a bogumi i stari...a i kurvinjska karaktera su..OVA tenece nikad ostaviti...mosnaruciti,upravo onakvu o kojoj sanjas...RayMabus wrote:Ima lutaka od krvi i mesa gdje god se okreneš, evo ja s plaže a tri dobre na plaži
Guest- Guest
jbga nisu za kurac meni svi mogući psiholozi izmjererili visok IQRayMabus wrote:Ima lutaka od krvi i mesa gdje god se okreneš, evo ja s plaže a tri dobre na plaži
Koje riješenje ono
Treba se toga i sjetiti
2014-04-11
...ajd ti jos dvije piffe..RayMabus wrote:jbga nisu za kurac meni svi mogući psiholozi izmjererili visok IQRayMabus wrote:Ima lutaka od krvi i mesa gdje god se okreneš, evo ja s plaže a tri dobre na plaži
Koje riješenje ono
Treba se toga i sjetiti
Guest- Guest
s ruke na lutku, veliki evolucijski pomak za tebe...pismejker wrote:Ako japanci kazu da je dobro,meni dovoljno..
2014-12-30
a evo taman iz dućana, a šta me neki stari upila, nabroja po Njemačke di je radija, stari se opijo ko šlapa, a vruće jbgapismejker wrote:...ajd ti jos dvije piffe..RayMabus wrote:jbga nisu za kurac meni svi mogući psiholozi izmjererili visok IQRayMabus wrote:Ima lutaka od krvi i mesa gdje god se okreneš, evo ja s plaže a tri dobre na plaži
Koje riješenje ono
Treba se toga i sjetiti
2014-04-11
Stari zabunio i ženu na kasi a ja kako sam radija deset godina na pumpi a to ima i kasu odma skužija i rekao starome Eto zbunija si mi blagajnicu s pričom dala mi još sto kuna više
2014-04-11
Nema ti ništa gore nego kad te netko uvatati pilat a na kasi si, otpada koncentracija, vratila mi ko da sam joj dao dvjesto kuna a ne sto
Ja joj odma signalizira al na indirektan način
Pogubila se
Ja joj odma signalizira al na indirektan način
Pogubila se
2014-04-11
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 40 of 50