luka vs kranjčar, mandžo vs kale
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: luka vs kranjčar, mandžo vs kale
Morpheus wrote:Nisam ni sumnjao da ćeš se prvi prepoznati.isključivi krivac wrote:Jesi li siguran u to?Morpheus wrote:Jedina konstanta na ovom forumu je nemjerljiva glupost pojedinaca.
Ja sam samo postavio pitanje jesi li siguran, nisam postavljao stvari da se meni obraćaš, tako da Pernaru opet si krivo razmel
Guest- Guest
Morpheus wrote:Nisam ni sumnjao da ćeš se prvi prepoznati.isključivi krivac wrote:Jesi li siguran u to?Morpheus wrote:Jedina konstanta na ovom forumu je nemjerljiva glupost pojedinaca.
Guest- Guest
http://www.index.hr/sport/clanak/modric-i-mandzukic-u-dream-teamu-lpa-messi-nije-organizator-zlatne-lopte-opalio-mu-veliku-pljusku/975293.aspx
sat2-
2015-09-28
niko kranjčar je gospodin i svi mu možete pušit ispod stola
Zatonska "prevara" ih je, izgleda, sve prevario.sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/modric-i-mandzukic-u-dream-teamu-lpa-messi-nije-organizator-zlatne-lopte-opalio-mu-veliku-pljusku/975293.aspx
Zeko-
2015-08-26
ne znaš šta pričaš klošaru upiši kranjčar na youtube i pogledaj kompilaciju golova i dodavanja. niko je umjetnik da ga staviš u srbiju odma najbolji igračBraća wrote:Gospodin, ali kurac od igrača...
Točno tako, Niko je veliki gospodin i veliki umjetnik. Istina, imali smo i boljih igrača od njega, a da je kojim slučajem srbin (hvala bogu nije) bija bi im najbolji igrač u njihovoj bijednoj istoriji...bafalo wrote:ne znaš šta pričaš klošaru upiši kranjčar na youtube i pogledaj kompilaciju golova i dodavanja. niko je umjetnik da ga staviš u srbiju odma najbolji igračBraća wrote:Gospodin, ali kurac od igrača...
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Točno tako, Niko je veliki gospodin i veliki umjetnik. Istina, imali smo i boljih igrača od njega, a da je kojim slučajem srbin (hvala bogu nije) bija bi im najbolji igrač u njihovoj bijednoj istoriji...bafalo wrote:ne znaš šta pričaš klošaru upiši kranjčar na youtube i pogledaj kompilaciju golova i dodavanja. niko je umjetnik da ga staviš u srbiju odma najbolji igračBraća wrote:Gospodin, ali kurac od igrača...
Svakako, svakako-posle pikseta, džajića i ostalih asova, da ne spominjem tadića koji je profesor fudbala.
Jel ste vi u dalmaciji rodite glupi ili udišete previše sumpora pa vam se mozak sprži?
Guest- Guest
Kakav igrač, srbi bi dali pola onog jada od države što im je ostalo za ovakvog igrača...
Guest- Guest
operw wrote:cijela karijera u 3 minute, s usporenim snimkama
Guest- Guest
Ivan Perišić zaslužio je nagradu vatreno srce, za najomiljenijeg, najsimpatičnijeg, najborbenijeg hrvatskog reprezentacivca!
zatonska prevara na aparatima kme kme
End- Posts : 21177
2015-08-25
Rakitiću treba dati utješnu nagradu za najsporijeg i besplatan tečaj hrvatskog.End wrote:Ivan Perišić zaslužio je nagradu vatreno srce, za najomiljenijeg, najsimpatičnijeg, najborbenijeg hrvatskog reprezentacivca!
Guest- Guest
Morpheus wrote:Rakitiću treba dati utješnu nagradu za najsporijeg i besplatan tečaj hrvatskog.End wrote:Ivan Perišić zaslužio je nagradu vatreno srce, za najomiljenijeg, najsimpatičnijeg, najborbenijeg hrvatskog reprezentacivca!
Guest- Guest
Dodaj još i najboljeg hrvatskog reprezentativca.End wrote:Ivan Perišić zaslužio je nagradu vatreno srce, za najomiljenijeg, najsimpatičnijeg, najborbenijeg hrvatskog reprezentacivca!
Guest- Guest
ma nemoj reć, koliko golova i asista ima modrić napsram jednome raketi pa pokaži tko je zaista sporiji u završecima akcija, jedino ćeš sam ispast spor u glavi.
a tečaj jedino može dobiti ona lopovska sramota iz zatona, taj čim progovori odma osjećaš susramlje, pa nije bzvz jedan od glavnih pickova za imitacije da mu se svi smiju i izruguju,
a tečaj jedino može dobiti ona lopovska sramota iz zatona, taj čim progovori odma osjećaš susramlje, pa nije bzvz jedan od glavnih pickova za imitacije da mu se svi smiju i izruguju,
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:ma nemoj reć, koliko golova i asista ima modrić napsram jednome raketi pa pokaži tko je zaista sporiji u završecima akcija, jedino ćeš sam ispast spor u glavi.
jedini ko se njemu podmseva i ruga ste vi kreteni sa cergabalkana. a zna se koliki su vasi mentalni i intelektualni kapaciteti...
Guest- Guest
Trofej Nogometaš, koji je do ove godine nosio ime Nogometni Oscar, pokrenut je 2013. godine, a najbolje biraju igrači i treneri među sobom. Ukupno je glasovalo 207 nogometaša HNL klubova, te 25 trenera i članova stručnih stožera.
Najbolji igrač Hrvatske: Luka Modrić (Real Madrid)
Vezni igrač hrvatske reprezentacije i madridskog Reala Luka Modrić petu godinu zaredom dobitnik je Trofeja Nogometaš, koji zajednički dodjeljuju Hrvatska udruga Nogometni sindikat (HUNS) i dnevni list Sportske novosti.
Najbolji igrač Hrvatske: Luka Modrić (Real Madrid)
Vezni igrač hrvatske reprezentacije i madridskog Reala Luka Modrić petu godinu zaredom dobitnik je Trofeja Nogometaš, koji zajednički dodjeljuju Hrvatska udruga Nogometni sindikat (HUNS) i dnevni list Sportske novosti.
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2