Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
a tebe ću pitati za dopuštenje da se obratim nekome, jel? haha, pa tebi nisam uputila ni slova, ili imaš priviđenja?Leviathan2 wrote:pa sunce moje, nisam vidio tvoj upis, ne znam koji kurc se ubacujes u raspru izmedju mene i metiNoor wrote:daj molim te, Metilda, pa neće valjda neki psiholog i nekakva psihijatrica učiti jednog levijatana.
ne budi smiješna
ja metildu ne smatram losom osobom al tebe smatram i zamolio bih te da me se okanes,
rekoh jedared, maliciozna si a s takovim osobama se ne zelim mirisat
nisi vidio..ok, drugi puta onda s namjerom preskoči...to bar nije teško
ja tebe (u čitanju) ne preskačem, jer često potvrđuješ da glupost i lovačke priče nemaju granica, pa se zabavljam
aj ti samo nastavi
Guest- Guest
vec vise puta je uletila sa cisto zlobnim podjebavanjima,metilda wrote:Leviathan2 wrote:pa sunce moje, nisam vidio tvoj upis, ne znam koji kurc se ubacujes u raspru izmedju mene i metiNoor wrote:daj molim te, Metilda, pa neće valjda neki psiholog i nekakva psihijatrica učiti jednog levijatana.
ne budi smiješna
ja metildu ne smatram losom osobom al tebe smatram i zamolio bih te da me se okanes,
svi smo mi različitog temperamenta.. ja sam u početku imala nesporazum s noor ali smo to lijepo riješile i mogu dat ruku u vatru da nije maliciozna.. primjer malicioznosti je piskalo.. tako da...
sto ona ima s drugima ne zanima me ali sam je ocjenio kao malicioznu i takova jest, to ne moze poreci nitko
s takvima ne zelim imat posla i u realnom zivotu ih izbjegavam koliko god je moguce
ljudi koriste mnoge riječi bez da razumiju njihova značenjametilda wrote:Leviathan2 wrote:pa sunce moje, nisam vidio tvoj upis, ne znam koji kurc se ubacujes u raspru izmedju mene i metiNoor wrote:daj molim te, Metilda, pa neće valjda neki psiholog i nekakva psihijatrica učiti jednog levijatana.
ne budi smiješna
svi smo mi različitog temperamenta.. ja sam u početku imala nesporazum s noor ali smo to lijepo riješile i mogu dat ruku u vatru da nije maliciozna.. primjer malicioznosti je piskalo.. tako da...
tebi hvala, jer nisi jedna od tih
Guest- Guest
nejebica je podjebavanje s moje strane i ja se izvinjavam ovako javno, al za ov s politikom se ne izvinjavam,metilda wrote:pismejker wrote:zanimljiv komentar..JER SAM TO UPRAVO I JA IZRAZIO KOJI DAN UNATREG,a onaj supak zlonamjerni Reg,rekao da se rugam,pa je tuka oplela za kompliment po meni i pocela vrijedjati..zato se sada rugam toj vadjajni,..ebi ga..nije mi krivo ako za uvredu popusim uvredu,bed je za kompliment popusiti uvredu..Leviathan2 wrote:svetac, ako se ona 7 puta porodila onda joj ja odajem svo postovanje kao zeni i majci i zamolio bih te da taj dio ne diras, sto se tice njenog razmisljanja to je drugi par carapa, nisu svi u stanju vidjet preko zida s kojim su okruzenipismejker wrote:Mislis da vadjajna koja se 7 puta porodila ima vise neku seksualnu privlacnost??? ..svakako i bavljenje necim sto je previse za mozag toga nivoa razvoja...overburningLeviathan2 wrote:
lijevi, sto je lijevi
i sto je desni
stvarno si vrisnula
il je nejebica il previse bavljenja politikom il oboje
a ono je bio kompliment? oprosti, komplimenti ti ne zvuče iskreno, uvrede itekako jesu
i stvarno imas moj respekt kao zena i majka
shodno tomu imas moje obecanje da ti necu uputit ni jedno slovo podjebavanja na osobnoj osnovi, ako te opalim s politickom nekom budalestinom to je samo opozicija tvojim politickim stavovima
Noor wrote:ljudi koriste mnoge riječi bez da razumiju njihova značenjametilda wrote:Leviathan2 wrote:pa sunce moje, nisam vidio tvoj upis, ne znam koji kurc se ubacujes u raspru izmedju mene i metiNoor wrote:daj molim te, Metilda, pa neće valjda neki psiholog i nekakva psihijatrica učiti jednog levijatana.
ne budi smiješna
tebi hvala, jer nisi jedna od tih
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:nejebica je podjebavanje s moje strane i ja se izvinjavam ovako javno, al za ov s politikom se ne izvinjavam,metilda wrote:pismejker wrote:zanimljiv komentar..JER SAM TO UPRAVO I JA IZRAZIO KOJI DAN UNATREG,a onaj supak zlonamjerni Reg,rekao da se rugam,pa je tuka oplela za kompliment po meni i pocela vrijedjati..zato se sada rugam toj vadjajni,..ebi ga..nije mi krivo ako za uvredu popusim uvredu,bed je za kompliment popusiti uvredu..Leviathan2 wrote:svetac, ako se ona 7 puta porodila onda joj ja odajem svo postovanje kao zeni i majci i zamolio bih te da taj dio ne diras, sto se tice njenog razmisljanja to je drugi par carapa, nisu svi u stanju vidjet preko zida s kojim su okruzenipismejker wrote:
Mislis da vadjajna koja se 7 puta porodila ima vise neku seksualnu privlacnost??? ..svakako i bavljenje necim sto je previse za mozag toga nivoa razvoja...overburning
a ono je bio kompliment? oprosti, komplimenti ti ne zvuče iskreno, uvrede itekako jesu
i stvarno imas moj respekt kao zena i majka
shodno tomu imas moje obecanje da ti necu uputit ni jedno slovo podjebavanja na osobnoj osnovi, ako te opalim s politickom nekom budalestinom to je samo opozicija tvojim politickim stavovima
ev, danas sam imala težak dan, čekala sam neke vijesti pa sam bila prgava, srećom su dobre.. dečki, i ti levi i pis.. ispričavam se zbog naziva kojima sam vas nazivala... neću više, ali ću naravno pisati o politici ono što ja mislim... budite mi pozdravljeni i mir s vama odoh ja za večeras
Guest- Guest
ma kakove vijesti,
priznoj da si covalica i gotovo:)
priznoj da si covalica i gotovo:)
2014-04-16
bomboni veceras ispadaju iz usta , za moj ukus malo pateticno no dobro
ovako je franjo zamisljao hrvatsku pomirbu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a nabijemtenakurac cinicna :Ddebotoijusto wrote:bomboni veceras ispadaju iz usta , za moj ukus malo pateticno no dobro
Pa prijavi ih anonimno medijima, a tamo će se uvijek naći dovoljno onih koji će raširiti priču. Uvijek se nađe načina kada se nešto hoće ostvariti, a ovako ispada da samo pričaš u prazno bez ikakvih dokaza, jer se doslovce svatko može pozvati na rekla-kazalaslidingdoorsoperator wrote:bora-corba wrote:ne postoje lažni, to je urbani mit, nikada niko nije prijavio ni jednog.aben wrote:Nije na sve, samo na lažne.
Što naravno nije istina.
Osim toga, da zaista nitko nije nikada prijavio niti jednog, to opet nije dokaz kako ne postoje lažni.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Leviathan2 wrote:a nabijemtenakurac cinicna :Ddebotoijusto wrote:bomboni veceras ispadaju iz usta , za moj ukus malo pateticno no dobro
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
bora-corba wrote:Pa prijavi ih anonimno medijima, a tamo će se uvijek naći dovoljno onih koji će raširiti priču. Uvijek se nađe načina kada se nešto hoće ostvariti, a ovako ispada da samo pričaš u prazno bez ikakvih dokaza, jer se doslovce svatko može pozvati na rekla-kazalaslidingdoorsoperator wrote:bora-corba wrote:ne postoje lažni, to je urbani mit, nikada niko nije prijavio ni jednog.aben wrote:Nije na sve, samo na lažne.
Što naravno nije istina.
Osim toga, da zaista nitko nije nikada prijavio niti jednog, to opet nije dokaz kako ne postoje lažni.
I sa ovim citiranjem mojih riječi si htio ispasti pametan ili što?
Dakle, ja nisam rekao da znam i jednog lažnog branitelja pa koga da onda prijavim medijima?
Jedna je priča što lažni branitelji naravno postoje i to nije nikakva tajna, a posve druga da meni osobno nije poznat ni jedan takav pa ni jednog takvog ne mogu nikome prijaviti uključujući tu i medije.
Guest- Guest
a, bi li ga prijovi, da ga znoš?
2014-04-16
slidingdoorsoperator wrote:bora-corba wrote:Pa prijavi ih anonimno medijima, a tamo će se uvijek naći dovoljno onih koji će raširiti priču. Uvijek se nađe načina kada se nešto hoće ostvariti, a ovako ispada da samo pričaš u prazno bez ikakvih dokaza, jer se doslovce svatko može pozvati na rekla-kazalaslidingdoorsoperator wrote:bora-corba wrote:ne postoje lažni, to je urbani mit, nikada niko nije prijavio ni jednog.aben wrote:Nije na sve, samo na lažne.
Što naravno nije istina.
I sa ovim citiranjem mojih riječi si htio ispasti pametan ili što?
Dakle, ja nisam rekao da znam i jednog lažnog branitelja pa koga da onda prijavim medijima?
Jedna je priča što lažni branitelji naravno postoje i to nije nikakva tajna, a posve druga da meni osobno nije poznat ni jedan takav pa ni jednog takvog ne mogu nikome prijaviti uključujući tu i medije.
Aha, za druge vredi "prijavi ako znaš inače sereš ili nije istina" a za tebe vredi, "kradu to je opšta istina, ali to nije priča u prazno jer ja ne mora ništa da prijavljujem".
2015-08-20
naravski da ovisi o okolnostima, al, onako sterilno gljedajući,slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:a, bi li ga prijovi, da ga znoš?
Možda bi, a možda i ne bi. Ovisi o okolnostima.
jesi li prokazivoč?
2014-04-16
bora-corba wrote:Aha, za druge vredi "prijavi ako znaš inače sereš ili nije istina" a za tebe vredi, "kradu to je opšta istina, ali to nije priča u prazno jer ja ne mora ništa da prijavljujem".
Pa koga da prijavim? Ne znam ni jednog takvog.
Guest- Guest
Onda ih nema, svi su pravi od krvi i mesa, ni jedan nije veštački od plastike.slidingdoorsoperator wrote:bora-corba wrote:Aha, za druge vredi "prijavi ako znaš inače sereš ili nije istina" a za tebe vredi, "kradu to je opšta istina, ali to nije priča u prazno jer ja ne mora ništa da prijavljujem".
Pa koga da prijavim? Ne znam ni jednog takvog.
2015-08-20
aben wrote:naravski da ovisi o okolnostima, al, onako sterilno gljedajući,slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:a, bi li ga prijovi, da ga znoš?
Možda bi, a možda i ne bi. Ovisi o okolnostima.
jesi li prokazivoč?
Načelno ne. No, ovisi o okolnostima. Nisu to lake stvari, ali čovjek ponekad nema izbora nego učiniti ono što smatra ispravnim.
Guest- Guest
bora-corba wrote:Onda ih nema, svi su pravi od krvi i mesa, ni jedan nije veštački od plastike.
Statistički je nemoguće da u tolikoj masi nema ni jedan jedini lažni. Uostalom, kruži puno priča o takvima, makar se to može uklopiti u ono što se zove metodom nadlagivanja. No, to ne znači da baš ništa od tog pretjerivanja nije istina.
Guest- Guest
Statistički. To mu dođe kao računar zajebo ili neko je kliknuo krivo dugme pa neko ni kriv ni dužan dobio penziju.slidingdoorsoperator wrote:bora-corba wrote:Onda ih nema, svi su pravi od krvi i mesa, ni jedan nije veštački od plastike.
Statistički je nemoguće da u tolikoj masi nema ni jedan jedini lažni. Uostalom, kruži puno priča o takvima, makar se to može uklopiti u ono što se zove metodom nadlagivanja. No, to ne znači da baš ništa od tog pretjerivanja nije istina.
Istina je da nema takvih, Ko zna neka prijavi inače priča u prazno.
2015-08-20
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji