NEVERICA U MOSKVI Ruska agencija:Vlast u Srbiji hrli u zagrljaj EU i NATO
Page 1 of 1
NEVERICA U MOSKVI Ruska agencija:Vlast u Srbiji hrli u zagrljaj EU i NATO
http://www.blic.rs/vesti/politika/neverica-u-moskvi-ruska-agencija-vlast-u-srbiji-hrli-u-zagrljaj-eu-i-nato/e8c8cmr
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: NEVERICA U MOSKVI Ruska agencija:Vlast u Srbiji hrli u zagrljaj EU i NATO
eto zasto migovi nikako ne stizu...stari moj mi vama migove a vi paljada u eu i nato..e nece ici ove noci..sad ces da mi cno na belo napises to na hartiju da ste uz nas..
2015-09-08
migovi ne stižu jer ih nema...
Guest- Guest
pizzon
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
...pa realno trebali su jos stici pocetkom treceg mejseca a ecvo vec sesti mjesec...pa da su ih transportirali deset puta oko svijeta vec su trebali stici..pa su trebali stici odmah kad vucko pobjedi na predsjednickim izborima pa nista...jbg...sad ce izgleda biti po onom..nista za đabe ili na 'pola cijene'..puni iznos i vozi...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...pa realno trebali su jos stici pocetkom treceg mejseca a ecvo vec sesti mjesec...pa da su ih transportirali deset puta oko svijeta vec su trebali stici..pa su trebali stici odmah kad vucko pobjedi na predsjednickim izborima pa nista...jbg...sad ce izgleda biti po onom..nista za đabe ili na 'pola cijene'..puni iznos i vozi...
ma migova nije ni bilo, to je patka za pred izbore i da okolne banana države malo napune pamperse...
Guest- Guest
..joj daj netko c enapuniti pamperse..a jna je imala 250 zrakoplova...zrakoplov ti je u biti za quratz u dansnje vrijeme ako imaa odlican pzo sustav...jednom ej moj susjed koji ej bio kapetan prve klase u jna..po ves-u pzo rekao...'da rat na nebu u danasnje vrijeme ne dobijaju zrakoplovi nego pzo sustavi'.....problem je u tome sto je vucic vjerojatno rujama podvalio da doista 'zeli' migove pa su se ovi shodno tome i zagrijali...a nisu obratili paznju da je to sve u predizborne svrhe...sad prodaje price sa kinezima kad su ga ruje prokuzile...to tako ide u politici...narocito na ovim prostorima..prvaci u prodavanju magle..na zalost mnogi puse te priceBraća wrote:vuksadinare wrote:...pa realno trebali su jos stici pocetkom treceg mejseca a ecvo vec sesti mjesec...pa da su ih transportirali deset puta oko svijeta vec su trebali stici..pa su trebali stici odmah kad vucko pobjedi na predsjednickim izborima pa nista...jbg...sad ce izgleda biti po onom..nista za đabe ili na 'pola cijene'..puni iznos i vozi...
ma migova nije ni bilo, to je patka za pred izbore i da okolne banana države malo napune pamperse...
2015-09-08
to bih ja odavno
pre svih na istoku eu
davno bi srbija bila
eu I nato,
99. se ne bi ni dogodila
pre svih na istoku eu
davno bi srbija bila
eu I nato,
99. se ne bi ni dogodila
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
tuki bi zestoko popusio
2017-05-25
zato hr. I ne vole srb. u eu I nato
to drugima neka k.
to drugima neka k.
2017-05-25
vuksadinare wrote:..joj daj netko c enapuniti pamperse..a jna je imala 250 zrakoplova...zrakoplov ti je u biti za quratz u dansnje vrijeme ako imaa odlican pzo sustav...jednom ej moj susjed koji ej bio kapetan prve klase u jna..po ves-u pzo rekao...'da rat na nebu u danasnje vrijeme ne dobijaju zrakoplovi nego pzo sustavi'.....problem je u tome sto je vucic vjerojatno rujama podvalio da doista 'zeli' migove pa su se ovi shodno tome i zagrijali...a nisu obratili paznju da je to sve u predizborne svrhe...sad prodaje price sa kinezima kad su ga ruje prokuzile...to tako ide u politici...narocito na ovim prostorima..prvaci u prodavanju magle..na zalost mnogi puse te priceBraća wrote:vuksadinare wrote:...pa realno trebali su jos stici pocetkom treceg mejseca a ecvo vec sesti mjesec...pa da su ih transportirali deset puta oko svijeta vec su trebali stici..pa su trebali stici odmah kad vucko pobjedi na predsjednickim izborima pa nista...jbg...sad ce izgleda biti po onom..nista za đabe ili na 'pola cijene'..puni iznos i vozi...
gle ga vučko, odmah se propeo na zadnje noge.
miran, vuki, miran. neće tebe niko da dira...
Guest- Guest
šta je ovo, pižon napravio novi account?
novo ime, ista glupost...
novo ime, ista glupost...
Guest- Guest
...bolej ti brini da te cigosi ne docekaju u kakvoj sacekusi nego sto brines zbog mene...kad ti pizzon,serbinjo,bora corba naprave sacekusu ima da glumis ruskog hrta... ....bice opet ono 'ajmo cigani'..'ajmo'...Braća wrote:vuksadinare wrote:..joj daj netko c enapuniti pamperse..a jna je imala 250 zrakoplova...zrakoplov ti je u biti za quratz u dansnje vrijeme ako imaa odlican pzo sustav...jednom ej moj susjed koji ej bio kapetan prve klase u jna..po ves-u pzo rekao...'da rat na nebu u danasnje vrijeme ne dobijaju zrakoplovi nego pzo sustavi'.....problem je u tome sto je vucic vjerojatno rujama podvalio da doista 'zeli' migove pa su se ovi shodno tome i zagrijali...a nisu obratili paznju da je to sve u predizborne svrhe...sad prodaje price sa kinezima kad su ga ruje prokuzile...to tako ide u politici...narocito na ovim prostorima..prvaci u prodavanju magle..na zalost mnogi puse te priceBraća wrote:vuksadinare wrote:...pa realno trebali su jos stici pocetkom treceg mejseca a ecvo vec sesti mjesec...pa da su ih transportirali deset puta oko svijeta vec su trebali stici..pa su trebali stici odmah kad vucko pobjedi na predsjednickim izborima pa nista...jbg...sad ce izgleda biti po onom..nista za đabe ili na 'pola cijene'..puni iznos i vozi...
gle ga vučko, odmah se propeo na zadnje noge.
miran, vuki, miran. neće tebe niko da dira...
2015-09-08
Naslove na srpskom jeziku koljko znam nije dophsteno postati
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Naslove na srpskom jeziku koljko znam nije dophsteno postati
ne znam, na ranijem forumu je bilo na hrvatskom i drugom razumljivom jeziku.
to je srpski, koliko ja znam. moguce, da nije pozeljno srpski u originalu, cirilicno ?
pokusacu !?
2017-05-25
[size=36]Novi ispratio starog: Nikoliću zagrljaj pre penzije VIDEO[/size]
Beograd -- Novi predsednik Srbije je nakon svečanog polaganja zakletve u domu Narodne skupštine, peške, okružen Gardom, stigao do Andrićevog venca.
IZVOR: B92 SREDA, 31.05.2017. | 13:18
U ceremoniji ispred svoje buduće kancelarije, Vučić uz intoniranje himne, crvenim tepihom ulazi u zdanje na Andrićevom vencu ispred kog ga je sačekao sada već bivši predsednik Tomislav Nikolić.
Njih dvojica su se zagrlili i zajedno ušli u zgradu.
Screenshot/TV Prva
U svečanoj sali zgrade Predsednika, Nikolić je Vučiću predao standartu, koju je Vučić poljubio, i pečat, simbole predsednika Republike.
Standarta je posebna zastava kvadratnog oblika sa belim rubom i romboidima u crvenoj i plavoj boji i grbom u sredini, koja označava prisustvo predsednika, a pored predsednika Republike, može je koristiti i predsednik Narodne Skupštine.
Pored zastave, Nikolić je Vučiću predao i pečat predsednika Republike koji se stavlja na akte koje potpisuje predsednik.
Screenshot/TV Prva
Nakon kratkog sastanka, Nikolić je izašao iz predsedništva i ušao u službeno vozilo, a sa stepeništa ga je ispratio naslednik Vučić koji je mahnuo za automobilom.
Nikolić je tako otišao u političku penziju, iako se neće potpuno povući, jer je preuzeo novoosnovano telo za saradnju sa Kinom i Rusijom.
Foto: Screenshot/TV Prva
.
Screenshot/TV Prva
.
Screenshot/TV Prva
.
Screenshot/TV Prva
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=05&dd=31&nav_category=11&nav_id=1266678
Beograd -- Novi predsednik Srbije je nakon svečanog polaganja zakletve u domu Narodne skupštine, peške, okružen Gardom, stigao do Andrićevog venca.
IZVOR: B92 SREDA, 31.05.2017. | 13:18
U ceremoniji ispred svoje buduće kancelarije, Vučić uz intoniranje himne, crvenim tepihom ulazi u zdanje na Andrićevom vencu ispred kog ga je sačekao sada već bivši predsednik Tomislav Nikolić.
Njih dvojica su se zagrlili i zajedno ušli u zgradu.
Screenshot/TV Prva
U svečanoj sali zgrade Predsednika, Nikolić je Vučiću predao standartu, koju je Vučić poljubio, i pečat, simbole predsednika Republike.
Standarta je posebna zastava kvadratnog oblika sa belim rubom i romboidima u crvenoj i plavoj boji i grbom u sredini, koja označava prisustvo predsednika, a pored predsednika Republike, može je koristiti i predsednik Narodne Skupštine.
Pored zastave, Nikolić je Vučiću predao i pečat predsednika Republike koji se stavlja na akte koje potpisuje predsednik.
Screenshot/TV Prva
Nakon kratkog sastanka, Nikolić je izašao iz predsedništva i ušao u službeno vozilo, a sa stepeništa ga je ispratio naslednik Vučić koji je mahnuo za automobilom.
Nikolić je tako otišao u političku penziju, iako se neće potpuno povući, jer je preuzeo novoosnovano telo za saradnju sa Kinom i Rusijom.
Foto: Screenshot/TV Prva
.
Screenshot/TV Prva
.
Screenshot/TV Prva
.
Screenshot/TV Prva
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=05&dd=31&nav_category=11&nav_id=1266678
2017-05-25
Similar topics
» Kurti: Srbija je Ruska Gubernija, mi smo uspesan NATO Projekat
» Ruska Duma usvaja izjavu o protivljenju ulaska Crne Gore u NATO
» NATO u Srbiji
» Dujmović:'Srbija je čista ruska marioneta.Ako Rusija naredi Srbiji da krene u rat oni će i krenuti'
» Jel ovi naši političari kuže ratnu strategiju?MI smo kao članica NATO-a ruska meta bili mi ili ne u Ukrajini ili negdje drugdje.
» Ruska Duma usvaja izjavu o protivljenju ulaska Crne Gore u NATO
» NATO u Srbiji
» Dujmović:'Srbija je čista ruska marioneta.Ako Rusija naredi Srbiji da krene u rat oni će i krenuti'
» Jel ovi naši političari kuže ratnu strategiju?MI smo kao članica NATO-a ruska meta bili mi ili ne u Ukrajini ili negdje drugdje.
Page 1 of 1