Jel ovi naši političari kuže ratnu strategiju?MI smo kao članica NATO-a ruska meta bili mi ili ne u Ukrajini ili negdje drugdje.
Page 1 of 1
Jel ovi naši političari kuže ratnu strategiju?MI smo kao članica NATO-a ruska meta bili mi ili ne u Ukrajini ili negdje drugdje.
Slušam onog blesimetre pedera sa dva prezimena HAJDAŠ DONČIĆA koji kaže da ce hrvatska postati ruska meta ako bude kakav hrvatski vojnik u ukrajini u misiji nato-a.. halo budalo hrvatska je ruska, kineska, sjevernokorejska ili čija već meta čim je članica NATO saveza.. ako netko napadne nato savez nece napast npr. njemačku a druge nece napad na njemačku je napad na nato savez time i hrvatsku.. kakve budale imamo od ovih nasih 'političara'.. gdje oni bruse politiku?.. u seoskoj krčmi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jel ovi naši političari kuže ratnu strategiju?MI smo kao članica NATO-a ruska meta bili mi ili ne u Ukrajini ili negdje drugdje.
To nije naš rat.
Hrvatska vojska nema šta raditi u Ukrajini ni u kakvom obliku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
darth_vader likes this post
Re: Jel ovi naši političari kuže ratnu strategiju?MI smo kao članica NATO-a ruska meta bili mi ili ne u Ukrajini ili negdje drugdje.
Pustimo ukrajinu.. to nije nas rat ali nas rat je ako netko napadne litvu i nema mrdanja i izgovora kakve veze mi imamo sa litvom, Estonijom i njihovim problemima sa Rusijom.. a vec cujem takve izgovore ili jos bolje izmotavanja.. dok si clanica nekog saveza, unije imas svoje obveze i odgovornost u suprotnom pokupi prnje i lažno maštaju da si tako siguran ili jači u svjetskim geopolitičkim igrama i nadmudrivanja ne lokalnimRayMabus wrote:To nije naš rat.
2015-09-08
Litva je drugo.
Ne znam šta sad ubacuješ Litvu u temu o nekakvoj žnj državi koja nije NATO ?
To ( rat u Ukrajini ) nije naš rat i nemamo šta tamo raditi niti tražiti.
Ne znam šta sad ubacuješ Litvu u temu o nekakvoj žnj državi koja nije NATO ?
2014-04-11
Ubacujem jer bulj, hajdaš, zoki govore da hrvatski vojnik nece za nikog NAGLAŠAVAM NIKOG ratovati izvan hrvatskih granica dakle tu se radi i o nato članicama i tu su vec bile teme o tomeRayMabus wrote:Litva je drugo.
Ne znam šta sad ubacuješ Litvu u temu o nekakvoj žnj državi koja nije NATO ? D
2015-09-08
Ako su vec spomenuli i spominju 'da nece za nikog ratovati izvan hrvatskih granica' da li to znaci da nece ni za hrvate u bih ili su opet se posrali bubajuci nesto a da prije ne razmisle o konotacijama izrecenog
2015-09-08
Ukrajina je završena priča jer mu nisu htjeli gađati rafinerije i plinovode i sad će on polako al sigurno osvajat sve više itd i onda kapitulacija i primirje da možemo opet kupovati jeftin ruski plin i naftu a on će obnoviti vojsku i osvojiti i ostatak Ukrajine.
To je završena priča ta Ukrajina.
To je završena priča ta Ukrajina.
2014-04-11
Slovački premijer Robert Fico dao je intervju ruskoj medijskoj voditeljici Olgi Skabejevoj na ruskom državnom propagandnom kanalu Rusija 1, raspravljajući o europskom "zamoru" zbog rata u Ukrajini i izražavajući interes za prisustvovanje proslavi Dana pobjede u Moskvi.
2014-04-11
Mene frapira neznanje vecine nasih politicara o savezima, uniji sto sve to nosi i donosi a kod nekih je zamjetan pravac prema izolacionizmu.. ne suverenizmu vec izolacionizmu.. uglavnom takvu politiku zele zgubidani i politicki avanturisti koji su zalutali u politiku
2015-09-08
šta se nerviraš, na +7 smo...vuksadinare wrote:Mene frapira neznanje vecine nasih politicara o savezima, uniji sto sve to nosi i donosi a kod nekih je zamjetan pravac prema izolacionizmu.. ne suverenizmu vec izolacionizmu.. uglavnom takvu politiku zele zgubidani i politicki avanturisti koji su zalutali u politiku
ko jebe i njih, i saveze, i nato, i ukrajinu i tenkove...
samo da izguramo do kraja ovako...
T. wrote:šta se nerviraš, na +7 smo...vuksadinare wrote:Mene frapira neznanje vecine nasih politicara o savezima, uniji sto sve to nosi i donosi a kod nekih je zamjetan pravac prema izolacionizmu.. ne suverenizmu vec izolacionizmu.. uglavnom takvu politiku zele zgubidani i politicki avanturisti koji su zalutali u politiku
ko jebe i njih, i saveze, i nato, i ukrajinu i tenkove...
samo da izguramo do kraja ovako...
2015-09-08
sirotinja će uvijek ginuti
nema to veze sa savezima
nema to veze sa savezima
Neće biti NATO-A u Ukrajini, samo par časnika za vezu.
[size=48]Bivši britanski premijer[/size] Boris Johnson[size=48] izrazio je zabrinutost da bi potencijalno smanjenje vojne podrške Ukrajini od strane novoizabranog američkog predsjednika[/size] Donalda Trumpa[size=48] moglo dovesti do [/size]izravne uključenosti britanskih trupa[size=48] u Ukrajini. U intervjuu za[/size][size=48] GB News[/size][size=48], koji prenosi European Pravda, Johnson je istaknuo kako bi[/size][size=48] Ujedinjeno Kraljevstvo[/size][size=48] moglo biti primorano na izravnu vojnu intervenciju kako bi zaštitilo vlastitu i europsku sigurnost, ukoliko Rusija nastavi s agresivnim potezima.[/size]
[size=48]...... [/size]
[size=48]Prezidente je istinu zborio[/size]
[size=48]
[/size]
Britanci ulaze prvi jer su najugroženiji
[size=48]Bivši britanski premijer[/size] Boris Johnson[size=48] izrazio je zabrinutost da bi potencijalno smanjenje vojne podrške Ukrajini od strane novoizabranog američkog predsjednika[/size] Donalda Trumpa[size=48] moglo dovesti do [/size]izravne uključenosti britanskih trupa[size=48] u Ukrajini. U intervjuu za[/size][size=48] GB News[/size][size=48], koji prenosi European Pravda, Johnson je istaknuo kako bi[/size][size=48] Ujedinjeno Kraljevstvo[/size][size=48] moglo biti primorano na izravnu vojnu intervenciju kako bi zaštitilo vlastitu i europsku sigurnost, ukoliko Rusija nastavi s agresivnim potezima.[/size]
[size=48]...... [/size]
[size=48]Prezidente je istinu zborio[/size]
[size=48]
[/size]
Britanci ulaze prvi jer su najugroženiji
» Ivana Petrović:'Neki političari su prespavali 16 godina i netko im treba objasniti da smo članica NATO saveza a u tu je najvažnija riječ savez.'
» Jel Grčka NATO članica?
» Vojkovic;'Zasto su nasi politicari blagi prema Orbanu?Jer u njima cuce mali orbanici.Svidjaju im se seoski djilkosi,tucari.'
» Sjeverna Makedonija danas postaje članica NATO-a
» još jedna nato članica diže spomenik četničkom vojvodi
» Jel Grčka NATO članica?
» Vojkovic;'Zasto su nasi politicari blagi prema Orbanu?Jer u njima cuce mali orbanici.Svidjaju im se seoski djilkosi,tucari.'
» Sjeverna Makedonija danas postaje članica NATO-a
» još jedna nato članica diže spomenik četničkom vojvodi
Page 1 of 1