Dujmović:'Srbija je čista ruska marioneta.Ako Rusija naredi Srbiji da krene u rat oni će i krenuti'
Page 1 of 1
Dujmović:'Srbija je čista ruska marioneta.Ako Rusija naredi Srbiji da krene u rat oni će i krenuti'
http://www.direktno.hr/direkt/dujmovic-afera-dnevnice-vesna-nad-havc-snvgdje-je-pravna-drzava-79451/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dujmović:'Srbija je čista ruska marioneta.Ako Rusija naredi Srbiji da krene u rat oni će i krenuti'
...interesantno nedavno ej slicno rekao i srpski predsjednicki kandidat jankovic u jednoj emisiji....canak nesto slicno zbori duze vrijeme...a ocito je da ovo sa naoruzanjem nije bezveze...no samo jedno pitanje je...da li rusi malo previse vjeruju srbiji i srbima da oni mogu to...odnosno ispuniti njihove ciljeve...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Krvnik Skabrnje Zoran Tadic skriva se u Srbiji i hladno porucuje:'Moja savjest je cista'
» Kad ti krene naopako krene...Hrvatska bi mogla ostati bez milijuna eura zbog - korupcije i vladavine prava
» Kurti: Srbija je Ruska Gubernija, mi smo uspesan NATO Projekat
» NEVERICA U MOSKVI Ruska agencija:Vlast u Srbiji hrli u zagrljaj EU i NATO
» Zvanična Srbija ne zna bi li kakila ili piškila kad je ruska okupacija Krima u pitanju
» Kad ti krene naopako krene...Hrvatska bi mogla ostati bez milijuna eura zbog - korupcije i vladavine prava
» Kurti: Srbija je Ruska Gubernija, mi smo uspesan NATO Projekat
» NEVERICA U MOSKVI Ruska agencija:Vlast u Srbiji hrli u zagrljaj EU i NATO
» Zvanična Srbija ne zna bi li kakila ili piškila kad je ruska okupacija Krima u pitanju
Page 1 of 1