Jabuka ne pada daleko od grane!Majka od monstruma Chiare se pere perfidno sa 'svi su krivi'
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jabuka ne pada daleko od grane!Majka od monstruma Chiare se pere perfidno sa 'svi su krivi'
vuksadinare wrote:samo svaki muski nece zbog picke ili zena nece zbog kurca ubiti svoje dijete...kapisGnječ wrote:vuksadinare wrote:Prijatelj(bivsi) od zvijerke Chiare rekao je kako je zvijerka u njihovom drustvu vrlo otvoreno i bez malo skrupula ili morala pricala kako je 'kur...c najbolja stvar na svijetu...bez kur..a..to vam je zivot sj...an'
pa to će ti reć skoro svaka žena. jebote ko što muški kažu da je pička najbolja stvar na svijetu jebeš život bez pičke.
pa ti si doveo u korelaciju jedno s drugim. kako se ono zove ta tvoja logička zabluda? cum hoc ergo propter hoc?
Guest- Guest
Re: Jabuka ne pada daleko od grane!Majka od monstruma Chiare se pere perfidno sa 'svi su krivi'
vuksadinare wrote:stari je'l se ti rokas krokodil drogom?...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..ona ce se roknuti u zatvoru ne zbog vlastite savjesti vec zbog nedostatka kurca...jer ce biti u zenskom zatvoru gdje su zenske cuvarice...
ti si malo zabrijao u tvojim patološkim fantazijama...to bi ti isto mogao biti mentalni poremećaj jel tebi to jasno?
stari ti je u gaćama.
Guest- Guest
Gnječ wrote:vuksadinare wrote:stari je'l se ti rokas krokodil drogom?...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..ona ce se roknuti u zatvoru ne zbog vlastite savjesti vec zbog nedostatka kurca...jer ce biti u zenskom zatvoru gdje su zenske cuvarice...
ti si malo zabrijao u tvojim patološkim fantazijama...to bi ti isto mogao biti mentalni poremećaj jel tebi to jasno?
stari ti je u gaćama.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Gnječ wrote:vuksadinare wrote:stari je'l se ti rokas krokodil drogom?...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..ona ce se roknuti u zatvoru ne zbog vlastite savjesti vec zbog nedostatka kurca...jer ce biti u zenskom zatvoru gdje su zenske cuvarice...
stari ti je u gaćama.
eto vidiš, upotrijebili smo istu riječ ali svakom ima drugo značenje. pa ako se nemožemo sporazumjet oko značenja jedne riječi onda je svaka daljnja rasprava jalova i gubljenje vremena.
Guest- Guest
ka'k nisi stari jebote a pricao si kako se sjecas dobro '71...i onih vremena...da sigurno si u cvijetu mladosti...
2015-09-08
vuksadinare wrote:ka'k nisi stari jebote a pricao si kako se sjecas dobro '71...i onih vremena...da sigurno si u cvijetu mladosti...
a ti meni govoriš "stari" jer misliš na godine starosti? stari, kompa, to mi ovdje kažemo ej stari di si i čovjeku od 20 godina.
Guest- Guest
pa dobro velim ti i stari na taj nacin...a ti naveo pricu sa postom stari ti u gacama...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ka'k nisi stari jebote a pricao si kako se sjecas dobro '71...i onih vremena...da sigurno si u cvijetu mladosti...
a ti meni govoriš "stari" jer misliš na godine starosti? stari, kompa, to mi ovdje kažemo ej stari di si i čovjeku od 20 godina.
2015-09-08
no vrati se na pravu temu jer nisam ja tema ove teme. moš otvorit novu temu samo o meni pa tamo drkaj dok ti se rvacka ne sruši na starog.
Guest- Guest
hoce li...Gnječ wrote:no vrati se na pravu temu jer nisam ja tema ove teme. moš otvorit novu temu samo o meni pa tamo drkaj dok ti se rvacka ne sruši na starog.
2015-09-08
vuksadinare wrote:hoce li...Gnječ wrote:no vrati se na pravu temu jer nisam ja tema ove teme. moš otvorit novu temu samo o meni pa tamo drkaj dok ti se rvacka ne sruši na starog.
stari, imaš li ti djecu? ako imaš znaju tvoja djeca da im je stari kreten koji dane provodi na forumu?
Guest- Guest
mora se...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:hoce li...Gnječ wrote:no vrati se na pravu temu jer nisam ja tema ove teme. moš otvorit novu temu samo o meni pa tamo drkaj dok ti se rvacka ne sruši na starog.
stari, imaš li ti djecu? ako imaš znaju tvoja djeca da im je stari kreten koji dane provodi na forumu?
2015-09-08
vuksadinare wrote:mora se...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:hoce li...Gnječ wrote:no vrati se na pravu temu jer nisam ja tema ove teme. moš otvorit novu temu samo o meni pa tamo drkaj dok ti se rvacka ne sruši na starog.
mora se samo umrijet.
Guest- Guest
naravno...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:mora se...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:hoce li...Gnječ wrote:no vrati se na pravu temu jer nisam ja tema ove teme. moš otvorit novu temu samo o meni pa tamo drkaj dok ti se rvacka ne sruši na starog.
mora se samo umrijet.
2015-09-08
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Mamići 'nevinašca' prava..kad jabuka ne pada daleko od grane
» Ima debele istine u poslovici da jabuka ne pada daleko od grane
» HDZ daleko prvi, Možemo pada, Mostu skočila popularnost
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Raspada li se C.jabuka?
» Ima debele istine u poslovici da jabuka ne pada daleko od grane
» HDZ daleko prvi, Možemo pada, Mostu skočila popularnost
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Raspada li se C.jabuka?
Page 5 of 5