Jabuka ne pada daleko od grane!Majka od monstruma Chiare se pere perfidno sa 'svi su krivi'
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jabuka ne pada daleko od grane!Majka od monstruma Chiare se pere perfidno sa 'svi su krivi'
I eto nikome se niš neće dogodit. Kao i ove silne ovrhe. Ljude bacaju na cestu radi duga od 2-3 k kuna. Nižerangirani lokalni mafijaši uposleni u raznim ispostavama hobotnice zvane hrvatske institucije, reketare ljude i prisiljavanju mlade na iseljavanje. Humanije se prema njima odnose stranci u svojim državama nego njihova vlastita država.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:tko kadrovira ljude u pulskom centru za socijalnu skrb?
kao i svuda drugdje ljude kadrovira Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi RH.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Jabuka ne pada daleko od grane!Majka od monstruma Chiare se pere perfidno sa 'svi su krivi'
I to je ok ,društvo nereagira , ravnodušno je.Eva_ wrote:I eto nikome se niš neće dogodit. Kao i ove silne ovrhe. Ljude bacaju na cestu radi duga od 2-3 k kuna. Nižerangirani lokalni mafijaši uposleni u raznim ispostavama hobotnice zvane hrvatske institucije, reketare ljude i prisiljavanju mlade na iseljavanje. Humanije se prema njima odnose stranci u svojim državama nego njihova vlastita država.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:tko kadrovira ljude u pulskom centru za socijalnu skrb?
kao i svuda drugdje ljude kadrovira Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi RH.
Nastavit GAZIT.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja nisam klasicni psiholog ili scinetolog il ta šema ....viša klasa.
Imam brze metode liječenja ...zato i imam tako visoke cinove.
5. Maximum Light:
This plane is also a plane of Light just like the plane 4, but in this plane the Spirits usually help more and carry out missions to help other Spirits everywhere in the universe. In the planes of Light the Spirits feel sorrow for others and try to help them so that they can evolve to the Light. ( there are 9 sublevels and 5.9 is the highest level)
Imam brze metode liječenja ...zato i imam tako visoke cinove.
5. Maximum Light:
This plane is also a plane of Light just like the plane 4, but in this plane the Spirits usually help more and carry out missions to help other Spirits everywhere in the universe. In the planes of Light the Spirits feel sorrow for others and try to help them so that they can evolve to the Light. ( there are 9 sublevels and 5.9 is the highest level)
2014-04-11
Koji je najbolji nacin da pomogneš drugoj duši da se razvije prema svijetlu ?
NEMATE POJMA.
NEMATE POJMA.
2014-04-11
Najbolji nacin da pomogneš drugoj duši da se razvije prema svijetlu je taj da je prisiliš da ona krene pomagat drugoj oko sebe.
Sad ja zgrabim djete i krenem ga bacit u vatru ......ZAUSTAVITE ME.
Sad ja zgrabim djete i krenem ga bacit u vatru ......ZAUSTAVITE ME.
2014-04-11
I kad je to tako zašto bih vam ja punio glavu o psihijatriji a vidite da sam na forumu a nikad o tome prakticki i nepricam.
Šta ja imam od toga kad eto vi pogledate npr ovaj video :
Nemam ništa.
Al kad uzmem dijete pa ga krenem ubiti a vama s digne kosa na glavi i krenete me zaustaviti IMAM.
VAŠU REAKCIJU.
Šta ja imam od toga kad eto vi pogledate npr ovaj video :
Nemam ništa.
Al kad uzmem dijete pa ga krenem ubiti a vama s digne kosa na glavi i krenete me zaustaviti IMAM.
VAŠU REAKCIJU.
2014-04-11
Ili ako vam je ovo teško za shvatit onda zamislite veliki prekooceanski brod na sredini oceana. Ja mogu hodat po palubi i uvjeravat ljude u nešto al oni su bezbrižni , brod je jak , more mirno , sigurni su. Hebe ih se. Zašto da trošim svoje vrijeme ?
Odem u potpalublje i napravim rupu i voda pocme prodirat ...ako nereagiraju brod ce se napunit vodom i potonit.
Odem u potpalublje i napravim rupu i voda pocme prodirat ...ako nereagiraju brod ce se napunit vodom i potonit.
2014-04-11
I to vam je razlog zašto ja nepricam o psihijatriji , psiholozigiji , scientologiji i ostalim detaljima koje tamo ima a ima ih puno .....imam bolju metodu.RayMabus wrote:Ili ako vam je ovo teško za shvatit onda zamislite veliki prekooceanski brod na sredini oceana. Ja mogu hodat po palubi i uvjeravat ljude u nešto al oni su bezbrižni , brod je jak , more mirno , sigurni su. Hebe ih se. Zašto da trošim svoje vrijeme ?
BRŽU.
2014-04-11
S druge strane moj cilj i nije da vama bude dobro pa se vi onda opet opustite i bezbrižni ste dakle ja sebe namirio , meni je ok , tko hebe ostalo.
Isto jedan razlog zašto nešetam po palubi i neobjašnjavam te stvari previše il uopce.
Moj cilj je DA VI ŠETATE PO PALUBI I TO OBJAŠNJAVATE.
Isto jedan razlog zašto nešetam po palubi i neobjašnjavam te stvari previše il uopce.
2014-04-11
I to cete vi uskoro radit. Zašto ? Zato šta ja necu a ako ja neradim nema tko drugi pa ako necete vi idemo na DNO.RayMabus wrote:S druge strane moj cilj i nije da vama bude dobro pa se vi onda opet opustite i bezbrižni ste dakle ja sebe namirio , meni je ok , tko hebe ostalo.
BY BY
2014-04-11
RayMabus wrote:I to cete vi uskoro radit. Zašto ? Zato šta ja necu a ako ja neradim nema tko drugi pa ako necete vi idemo na DNO.RayMabus wrote:S druge strane moj cilj i nije da vama bude dobro pa se vi onda opet opustite i bezbrižni ste dakle ja sebe namirio , meni je ok , tko hebe ostalo.
BY BY
2014-04-11
Opusti te se , nemože vam se ništa desit osim da POTONETE.
To je sve.
Dole je super.
IDEMO.
2014-04-11
Samo šta se vama živi pa vam se neide dole.
E jbga to nije MOJ PROBLEM.
VAŠ JE.
E jbga to nije MOJ PROBLEM.
VAŠ JE.
2014-04-11
Prijatelj(bivsi) od zvijerke Chiare rekao je kako je zvijerka u njihovom drustvu vrlo otvoreno i bez malo skrupula ili morala pricala kako je 'kur...c najbolja stvar na svijetu...bez kur..a..to vam je zivot sj...an'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ova droljetina je teza kategorija nimfomanke...
2015-09-08
..ona ce se roknuti u zatvoru ne zbog vlastite savjesti vec zbog nedostatka kurca...jer ce biti u zenskom zatvoru gdje su zenske cuvarice...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Prijatelj(bivsi) od zvijerke Chiare rekao je kako je zvijerka u njihovom drustvu vrlo otvoreno i bez malo skrupula ili morala pricala kako je 'kur...c najbolja stvar na svijetu...bez kur..a..to vam je zivot sj...an'
pa to će ti reć skoro svaka žena. jebote ko što muški kažu da je pička najbolja stvar na svijetu jebeš život bez pičke.
Guest- Guest
samo svaki muski nece zbog picke ili zena nece zbog kurca ubiti svoje dijete...kapisGnječ wrote:vuksadinare wrote:Prijatelj(bivsi) od zvijerke Chiare rekao je kako je zvijerka u njihovom drustvu vrlo otvoreno i bez malo skrupula ili morala pricala kako je 'kur...c najbolja stvar na svijetu...bez kur..a..to vam je zivot sj...an'
pa to će ti reć skoro svaka žena. jebote ko što muški kažu da je pička najbolja stvar na svijetu jebeš život bez pičke.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ona ce se roknuti u zatvoru ne zbog vlastite savjesti vec zbog nedostatka kurca...jer ce biti u zenskom zatvoru gdje su zenske cuvarice...
ti si malo zabrijao u tvojim patološkim fantazijama...to bi ti isto mogao biti mentalni poremećaj jel tebi to jasno?
Guest- Guest
stari je'l se ti rokas krokodil drogom?...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..ona ce se roknuti u zatvoru ne zbog vlastite savjesti vec zbog nedostatka kurca...jer ce biti u zenskom zatvoru gdje su zenske cuvarice...
ti si malo zabrijao u tvojim patološkim fantazijama...to bi ti isto mogao biti mentalni poremećaj jel tebi to jasno?
2015-09-08
vuksadinare wrote:samo svaki muski nece zbog picke ili zena nece zbog kurca ubiti svoje dijete...kapisGnječ wrote:vuksadinare wrote:Prijatelj(bivsi) od zvijerke Chiare rekao je kako je zvijerka u njihovom drustvu vrlo otvoreno i bez malo skrupula ili morala pricala kako je 'kur...c najbolja stvar na svijetu...bez kur..a..to vam je zivot sj...an'
pa ti si doveo u korelaciju jedno s drugim. kako se ono zove ta tvoja logička zabluda? cum hoc ergo propter hoc?
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Mamići 'nevinašca' prava..kad jabuka ne pada daleko od grane
» Ima debele istine u poslovici da jabuka ne pada daleko od grane
» HDZ daleko prvi, Možemo pada, Mostu skočila popularnost
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Raspada li se C.jabuka?
» Ima debele istine u poslovici da jabuka ne pada daleko od grane
» HDZ daleko prvi, Možemo pada, Mostu skočila popularnost
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Raspada li se C.jabuka?
Page 4 of 5