Ministar Marić: 2020.g. uvodi se puni porez na nekretnine
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ministar Marić: 2020.g. uvodi se puni porez na nekretnine
Želite li provjerit jel vam ženski predak iskren samo napravite šta i ja : tražite da vam u oporuci ostavi to i to nešto , tražite najvrijedniju stvar al ne da vam prepiše nego samo u oporuci da vam to napiše da vas osigura ....znaci njeno je dok je živa , ništa joj neuzimaš samo sebe osiguravaš.
Ako vam okrene glavu i promjeni temu to vam je u biti ovo : ja cu vas zavlacit dok sam god živa.
Ako vam okrene glavu i promjeni temu to vam je u biti ovo : ja cu vas zavlacit dok sam god živa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Želite li provjerit jel vam ženski predak iskren samo napravite šta i ja : tražite da vam u oporuci ostavi to i to nešto , tražite najvrijedniju stvar al ne da vam prepiše nego samo u oporuci da vam to napiše da vas osigura ....znaci njeno je dok je živa , ništa joj neuzimaš samo sebe osiguravaš.
Et baš neceš ..,..ODHEBI ZA SVA VREMENA.
2014-04-11
I to odhebi je baš odhebi , nije svađanje , poštujem njeno pravo , pošteno ...to je baš ono prekid i skini mi se s kurza , nije ono ja više išta upirem nego samo prekid bez više išta potraživanja.RayMabus wrote:Žena kad ti se docepa nekretnina to si naheba , muž nenapiše testament , ona nešto smulja i vecinu bitnoga uzme sebi a prica ti je ja cu vama ostavit kad umrem ....ona živi sto godina i nezanima je prica o muškoj liniji , znaci jel imaš sestre dođe cigo i to je njoj isto unuk ....i sad ti ide prica : ti napraviš dite ova ti vrti svoje , dite dođe u 20 godinu ona opet istu pricu prica tome : kad se ti oženiš ja cu tebi sve ostavit , onda ovaj napravit dite i onda to prica opet istome jer je jož živa ....u biti nikad nikome neda ništa , samo laže maže.
Zašto ?
Pa zato šta je ovo gore istina i kad je to tako onda je nebitno jel ja trčkaram oko tebe ili ne.
2014-04-11
RayMabus wrote:I to odhebi je baš odhebi , nije svađanje , poštujem njeno pravo , pošteno ...to je baš ono prekid i skini mi se s kurza , nije ono ja više išta upirem nego samo prekid bez više išta potraživanja.RayMabus wrote:Žena kad ti se docepa nekretnina to si naheba , muž nenapiše testament , ona nešto smulja i vecinu bitnoga uzme sebi a prica ti je ja cu vama ostavit kad umrem ....ona živi sto godina i nezanima je prica o muškoj liniji , znaci jel imaš sestre dođe cigo i to je njoj isto unuk ....i sad ti ide prica : ti napraviš dite ova ti vrti svoje , dite dođe u 20 godinu ona opet istu pricu prica tome : kad se ti oženiš ja cu tebi sve ostavit , onda ovaj napravit dite i onda to prica opet istome jer je jož živa ....u biti nikad nikome neda ništa , samo laže maže.
Zašto ?
Pa zato šta je ovo gore istina i kad je to tako onda je nebitno jel ja trčkaram oko tebe ili ne.
A godine idu , nitko neživi vječno , život ima svoj kraj .....dolazi kraj te igre , igra nije prošla , ono šta si tila dobit nisi dobila a to opet nemaš kome ostavit pošto ti je ovo bio plan a meni to više i netriba , jedino mojoj djeci ako ih budem ima a za njih me boli kuraz šta ce i kako ce oni , neka se snalaze.
2014-04-11
To ti je taj ženski mozak , misle da su pametnije od muških kad je strategija u pitanju , da ce ga preveslat , moš jednom al to ti je to , neceš više nikad nakon toga.
Evo vam pa mozgajte tko ce vas skrbit u buducnosti , muškima netreba , oni žive krace , mogu se i sami snalazit.
Evo vam pa mozgajte tko ce vas skrbit u buducnosti , muškima netreba , oni žive krace , mogu se i sami snalazit.
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ministar Marić darovao Crkvi nekretnine kod Splita vrijedne 84 milijuna kuna
» Porez na nekretnine
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Porez na nekretnine
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
Page 5 of 5