Lisinskim se orilo “Herceg-Bosno, srce ponosno”
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lisinskim se orilo “Herceg-Bosno, srce ponosno”
Oš gange na uvce? Tvoja želja, naša obaveza.Gnječ wrote:metilda wrote:Sora wrote:Dakle , ako netko ne zna citati : Hrvati i Bošnjaci imaju NAJVIŠU FREKVENCIJU ISTE HAPLOGRUPE ..
jedan je Hase!!!
ja vidim kako mu istarska koza piša po glavi. ili možda sere po glavi? ili sve na bot?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pomozi sirotu, na svoju sramoti.Sora wrote:Znaci Herceg bosno ..srce ponosno
Pokrali. Poubijali, pozatvarali u logore , švercali drogu, blokirali pomoc Sarajevu , nozem u leđa napali saveznike ..
Ideees Kolinda Plenki .... svaka vam cast
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Bolje bi pristajao naslov "Slijepa li si".Eroo wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hrvati nisu zabili nož u leđa Muslimanom, Muslimani su u siečnju 93. započeli agresiju na Hrvate u središnjoj Bosni kako bi tamo smjestili svoje pobjeglice iz Podrinja, a potom su udarili na Hrvate uz Neretvu kako bi se probili do Neuma.Sora wrote:Čime li se to Herceg Bosna ponosi?
Zaboli noz u leđa muslimanima s kojima su ratovali protiv Srba
Dogovarali sa milosevicem podjelu Bosne ( karadzic - Boban sporazum)
Po Mostaru lupali i razbijali ga koda im je Cacino, stari most srušili u Neretvu
Imali po cijeloj HZHB NEKEGALNE FORMACIJE izvan sustava HV DA BI DANAS TRAZILI OD HRVATSKE MIROVINE
Itd itd
Pljuc na srce ponosno takvoj zgadili
Daj ti nama sadržaj toga sporazuma Bobana i Karadžića da vidimo što u njem piše. Ovako možda ti i lažeš.
Po Mostaru su "lupali" svi jer je bil ratna zona, a za rušenje Staroga mosta krivi su Muslimani koji su ga minirali
HV ne može imati legalne formacije u BiH jer je to druga država. HVO je bil legalna formacija Herceg-Bosne. A Hrvatska im je sama priznala pravo na mirovine.
Regoč-
2015-08-21
Hercegovci su i Bošnjaci, zar su napali sami sebe?Sora wrote:Dakle , ako netko ne zna citati : Hrvati i Bošnjaci imaju NAJVIŠU FREKVENCIJU ISTE HAPLOGRUPE ..ITD A TA JE GRUPA NAĐENA SAMO U UTAR HRVATSKE .
DAKLE,
ZASTO TO HERCEGOVCI IZVRĆU U LAŽNU TVRDNJU O SVOM GENETSKOM HRVATSTVU .
Zasto su Hercegovci napali uopce Bošnjake, isko su imali zajedničkog neprijatelja ?
Zasto su Hercegovci u hrvatskpj unistili li sve sto se noze ?
Ljudi.
Imate li mozgići u glsvi ili mekanu masu umućenim jaja ?
Hercegovci su Srbi . zato .
Saveznici i braca sa Srbima. Zato.
Povijesno su blizi Srbima. Oni su pravi BIZANTINCI. JEFNI I DRUGI.
LOPOVLUK. KRAĐA. NASILJE ...IM JE ZAJEDNICKO.
Kako se možeš spustiti na razinu iznad sebe?Sora wrote:Ma MUTILDA ..
Ne bum ja se spustila na tvoj nivo
Ne da mi se, glupo mi to
Za čitavo vrieme bošnjačke agresije na Hrvate posve je normalno prolazila svaka pomoć, čak i vojna, a muslimani liečili su se u splitskoj bolnici.Sora wrote:Znaci Herceg bosno ..srce ponosno
Pokrali. Poubijali, pozatvarali u logore , švercali drogu, blokirali pomoc Sarajevu , nozem u leđa napali saveznike ..
Ideees Kolinda Plenki .... svaka vam cast
Ovako si svršavala i kad su Gotovinu osudili.Sora wrote:PRESUDE U HAAGU: 111 godina zatvora
Za hercegovacke zlocinceHaaški sud izrekao je osuđujuće presude šestorici Hrvata iz BiH. Bivši predsjednik Vlade Hrvatske zajednice Herceg-Bosne Jadranko Prlić osuđen je na 25 godina zatvora, ministar obrane Bruno Stojić na 20 godina zatvora, dvojica načelnika stožera HVO-a Slobodan Praljak i Milivoj Petković na po 20 godina, zapovjednik Vojne policije HVO-a Valentin Ćorić na 16 godina, a predstojnik Odjela za zatočene Berislav Pušić na 10 godina zatvora. Treba istaknuti da su to nepravomoćne presude koje u drugom stupnju treba potvrditi Žalbeno vijeće. Sudsko vijeće na čelu s predsjedavajućim francuskim sucem Jeanom Claudeom Antonettijem ukupno je šestorici Hrvata dosudilo 111 godina zatvora, a u kazne će im se pribrojiti i vrijeme provedeno u pritvoru tijekom sedmogodišnjeg suđenja. >> Sažetak presude pročitajte ovdje Plan je bio pripajanje Herceg-Bosne Hrvatskoj ili stvaranje hrvatske republike na tom prostoru Suci Haaškog suda zaključili su da je šestorka sudjelovala u udruženom zločinačkom pothvatu zajedno s prvim hrvatskim predsjednikom Franjom Tuđmanom, ministrom obrane Gojkom Šuškom i generalom Jankom Bobetkom te još nekim ljudima iz vrha RH i Herceg-Bosne kojemu je cilj bio etničko čišćenje prostora Herceg-Bosne i njezino pripajanje ili stvaranje nove hrvatske republike na tom prostoru.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/presude-u-haagu-111-godina-zatvora-hrvatskoj-sestorci-561180 - www.vecernji.hr
Može i ponosna, ali kad rimujem Bosna, meni bolje paše fosna.
crvenkasti-
2014-04-17
Fosna je debela daska, cca 5 cm.
Dobra za skele.
Dobra za skele.
crvenkasti-
2014-04-17
To vidi s Levijem i Jastrom, oni su bauštelci. Mi uhljebi računamo u pečatih!crvenkasti wrote:Fosna je debela daska, cca 5 cm.
Dobra za skele.
Vidi ovu rimu:
Svaki ti korak može biti smrtonosni
na skeli kad hodaš po natruloj fosni.
Svaki ti korak može biti smrtonosni
na skeli kad hodaš po natruloj fosni.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sretan ti rođendan Herceg-Bosno srce ponosno
» HercegBosno srce ponosno
» U Zagrebu se orilo 'Allahu ekbar'
» Oj, Bosno i Hercegovino, lijepa moja rezervna domovino
» Dok se izvodila himna BiH, stadionom se orilo 'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
» HercegBosno srce ponosno
» U Zagrebu se orilo 'Allahu ekbar'
» Oj, Bosno i Hercegovino, lijepa moja rezervna domovino
» Dok se izvodila himna BiH, stadionom se orilo 'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
Page 4 of 4