Lisinskim se orilo “Herceg-Bosno, srce ponosno”
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lisinskim se orilo “Herceg-Bosno, srce ponosno”
di sam tu japrckov wrote:draga megi, ako ja ne mislim na sebe niko necemaggie13 wrote:hahaprckov wrote:ako se spoje HB I HR onda se ne mora gradit peljeski mostPinochet wrote:dalmatinsko-vlaško-bosanska-KraDeZeovska posla
p.s spojili se HB sa Hrvatskom, Bosanci/dalmatinci natrpani preko veze- inspektori i u poreznoj i agencijama će razjebati HB kao što su razjebali Dalmatinsku zagoru , i slavoniju
molim da mi se moj dio isplati od te ustede
sta cete meni priznat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nista nama nemaju priznavat, samo nas teretit :Do
2014-04-12
e a to ne valja takomaggie13 wrote:Nista nama nemaju priznavat, samo nas teretit :Do
to ni dobro
a ca ja sad moran radit da bi jio
2014-04-19
i radit i grist ;Pprckov wrote:e a to ne valja takomaggie13 wrote:Nista nama nemaju priznavat, samo nas teretit :Do
to ni dobro
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ma bolje onda da se privalim nekoj koja ima lovemaggie13 wrote:i radit i grist ;Pprckov wrote:e a to ne valja takomaggie13 wrote:Nista nama nemaju priznavat, samo nas teretit :Do
to ni dobro
ka oni trutovi ca radu kod cela
2014-04-19
prci zigolo :0)prckov wrote:ma bolje onda da se privalim nekoj koja ima lovemaggie13 wrote:i radit i grist ;Pprckov wrote:e a to ne valja takomaggie13 wrote:Nista nama nemaju priznavat, samo nas teretit :Do
to ni dobro
2014-04-12
jel mi dobar dalmatinskimaggie13 wrote:prci zigolo :0)prckov wrote:ma bolje onda da se privalim nekoj koja ima lovemaggie13 wrote:i radit i grist ;Pprckov wrote:e a to ne valja takomaggie13 wrote:Nista nama nemaju priznavat, samo nas teretit :Do
to ni dobro
jesam li di falija
2014-04-19
nisi nista..dobro te frakci naucila ;-)prckov wrote:jel mi dobar dalmatinskimaggie13 wrote:prci zigolo :0)prckov wrote:ma bolje onda da se privalim nekoj koja ima lovemaggie13 wrote:i radit i grist ;Pprckov wrote:
e a to ne valja tako
to ni dobro
jesam li di falija
2014-04-12
sta ima kod tebe megi, jel sve okmaggie13 wrote:nisi nista..dobro te frakci naucila ;-)prckov wrote:jel mi dobar dalmatinskimaggie13 wrote:prci zigolo :0)prckov wrote:ma bolje onda da se privalim nekoj koja ima lovemaggie13 wrote:
i radit i grist ;P
jesam li di falija
2014-04-19
sve super..i kad nije, mora bit..:-))prckov wrote:sta ima kod tebe megi, jel sve okmaggie13 wrote:nisi nista..dobro te frakci naucila ;-)prckov wrote:jel mi dobar dalmatinskimaggie13 wrote:prci zigolo :0)prckov wrote:
ma bolje onda da se privalim nekoj koja ima love
jesam li di falija
Spremas se ti s kcerkom na dolazak?
2014-04-12
sam cu doc, trebo bi uskoromaggie13 wrote:sve super..i kad nije, mora bit..:-))prckov wrote:sta ima kod tebe megi, jel sve okmaggie13 wrote:nisi nista..dobro te frakci naucila ;-)prckov wrote:jel mi dobar dalmatinskimaggie13 wrote:
prci zigolo :0)
jesam li di falija
2014-04-19
zovu vruce ljeto..makar ti ga ne fali :Dprckov wrote:sam cu doc, trebo bi uskoromaggie13 wrote:sve super..i kad nije, mora bit..:-))prckov wrote:sta ima kod tebe megi, jel sve okmaggie13 wrote:nisi nista..dobro te frakci naucila ;-)prckov wrote:
jel mi dobar dalmatinski
jesam li di falija
Oces na Hvar?
2014-04-12
svraticu na hvar ali cu vecinom bit u bih sa materommaggie13 wrote:zovu vruce ljeto..makar ti ga ne fali :Dprckov wrote:sam cu doc, trebo bi uskoromaggie13 wrote:sve super..i kad nije, mora bit..:-))prckov wrote:sta ima kod tebe megi, jel sve okmaggie13 wrote:
nisi nista..dobro te frakci naucila ;-)
Oces na Hvar?
tesko joj je samoj
2014-04-19
Gdje Kolinda griješi u svojim nastupima objasnio nam je Kresimir Macan:'Predsjednica KGK ima jedan poseban pristup,ona forsira stil americkih politicara koji je opusten sa dosta slobode u ponasanju na sto građani Hrvatske nisu navikli.Kod nas je dosta dugo vladao stil ozbiljnih,mrkih politicara ili politicara isuvise birokratiziranih pa se ponasanje KGK shvaca na jedan neozbiljan nacin.Mada to nista nije neobicno za politicare sa zapada a ponajvise SAD-ea.Puno mahanja,razdraganosti,uletavanja pomalo nonsalancije.Shodno tome dolaze i neke pogreske ipak ne treba predsjednici uzimati sve to za nekakvo zlo.Interesantno vise kritika na takvo njeno ponasanje dolazi unutar Hrvatske nego vani.Mozemo shvatiti takav njen stil iz razloga sto je predsjednica sigurno i temperamentna osoba a i posto je duze vrijeme i zivjela u SAD-e pa shodno tome nesto je i pokupila od tamo.Meni osobno drazi mi je njen PR i takvo slobodnije ponasanje u protokolima nego geldati nekakvog dosadnog,umrtvljenog politicara koji valjda jedva ceka da svemu tome dođe kraj i da odradi posao',zakljucio je Kresimir Macan.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da, mogu zamislit..prckov wrote:svraticu na hvar ali cu vecinom bit u bih sa materommaggie13 wrote:zovu vruce ljeto..makar ti ga ne fali :Dprckov wrote:sam cu doc, trebo bi uskoromaggie13 wrote:sve super..i kad nije, mora bit..:-))prckov wrote:
sta ima kod tebe megi, jel sve ok
Oces na Hvar?
tesko joj je samoj
Povedi je sa sobom..
2014-04-12
u australiju?maggie13 wrote:da, mogu zamislit..prckov wrote:svraticu na hvar ali cu vecinom bit u bih sa materommaggie13 wrote:zovu vruce ljeto..makar ti ga ne fali :Dprckov wrote:sam cu doc, trebo bi uskoromaggie13 wrote:
sve super..i kad nije, mora bit..:-))
Oces na Hvar?
tesko joj je samoj
Povedi je sa sobom..
2014-04-19
kad pogledam sliku dlake mi se naježe od ponosa i sreće.To su ti koji su nam potopili brod pa sad pjevaju a na njima se skoro ni ne vidi koliko su znoja prolili,koliko besanih noći i koliko odricanja su istrpili.Djeca su im banane vidjela samo po slikama ali nema veze,brod je potopljen i vrijeme je za slavlje i pjesmu.Eroo wrote:Lisinskim se orilo “Herceg-Bosno, srce ponosno”
http://poskok.info/wp/lisinskim-se-orilo-herceg-bosno-srce-ponosno/
vili40-
2015-08-02
Priznajemo ti dobru ideju! Već više puta ponovljenu, ali nije na odmet ponavljati.prckov wrote:di sam tu japrckov wrote:draga megi, ako ja ne mislim na sebe niko necemaggie13 wrote:hahaprckov wrote:ako se spoje HB I HR onda se ne mora gradit peljeski mostPinochet wrote:dalmatinsko-vlaško-bosanska-KraDeZeovska posla
p.s spojili se HB sa Hrvatskom, Bosanci/dalmatinci natrpani preko veze- inspektori i u poreznoj i agencijama će razjebati HB kao što su razjebali Dalmatinsku zagoru , i slavoniju
molim da mi se moj dio isplati od te ustede
sta cete meni priznat
Regoč-
2015-08-21
Malorusi su oni koji se danas nazivaju Ukrajincima.Eroo wrote: Srbi(Malorusi )
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čime li se to Herceg Bosna ponosi?
Zaboli noz u leđa muslimanima s kojima su ratovali protiv Srba
Dogovarali sa milosevicem podjelu Bosne ( karadzic - Boban sporazum)
Po Mostaru lupali i razbijali ga koda im je Cacino, stari most srušili u Neretvu
Imali po cijeloj HZHB NEKEGALNE FORMACIJE izvan sustava HV DA BI DANAS TRAZILI OD HRVATSKE MIROVINE
Itd itd
Pljuc na srce ponosno takvoj zgadili
Zaboli noz u leđa muslimanima s kojima su ratovali protiv Srba
Dogovarali sa milosevicem podjelu Bosne ( karadzic - Boban sporazum)
Po Mostaru lupali i razbijali ga koda im je Cacino, stari most srušili u Neretvu
Imali po cijeloj HZHB NEKEGALNE FORMACIJE izvan sustava HV DA BI DANAS TRAZILI OD HRVATSKE MIROVINE
Itd itd
Pljuc na srce ponosno takvoj zgadili
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sretan ti rođendan Herceg-Bosno srce ponosno
» HercegBosno srce ponosno
» U Zagrebu se orilo 'Allahu ekbar'
» Oj, Bosno i Hercegovino, lijepa moja rezervna domovino
» Dok se izvodila himna BiH, stadionom se orilo 'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
» HercegBosno srce ponosno
» U Zagrebu se orilo 'Allahu ekbar'
» Oj, Bosno i Hercegovino, lijepa moja rezervna domovino
» Dok se izvodila himna BiH, stadionom se orilo 'Ponosna moja je zemlja Hercegovina'
Page 2 of 4