Pernar Rusima: Ne dajte Plenkoviću novac, nek Vlada propadne zajedno s Agrokorom
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pernar Rusima: Ne dajte Plenkoviću novac, nek Vlada propadne zajedno s Agrokorom
Prije toga spremi kuferče, tribat će ti...RayMabus wrote:Dobro su i prošli , sad kad im razhebemo Agrokor gube odma 20% birčačkog tijela.Eroo wrote:I dobro vam je tko vam sve sjedi u Saboru.flumen wrote:Nista mi iz proslosti ne ucimo. Srljamo iz sranja u sranje...i na kraju Pernar...
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Re: Pernar Rusima: Ne dajte Plenkoviću novac, nek Vlada propadne zajedno s Agrokorom
Eroo wrote:I dobro vam je tko vam sve sjedi u Saboru.flumen wrote:Nista mi iz proslosti ne ucimo. Srljamo iz sranja u sranje...i na kraju Pernar...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:Eroo wrote:I dobro vam je tko vam sve sjedi u Saboru.flumen wrote:Nista mi iz proslosti ne ucimo. Srljamo iz sranja u sranje...i na kraju Pernar...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Et vidiš šta ti je Rvacka : pola Navijorka.
To vam je ujedno razlog zašto ja više pažnje posvecujem globalnim kretanjima oko ove prćije nego ovim unutrašnjim.
To vam je ujedno razlog zašto ja više pažnje posvecujem globalnim kretanjima oko ove prćije nego ovim unutrašnjim.
2014-04-11
A zašto su se onda desničari pobunili kad je Račan ukinuo onaj drugi dom Sabora(županijski)?
Svi su to tumačili kao nekakav antihrvatski čin,a to je bio odličan potez. Zamisli ti pored ovog Sabora još jedan???
Svi su to tumačili kao nekakav antihrvatski čin,a to je bio odličan potez. Zamisli ti pored ovog Sabora još jedan???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vrijeme u fizickom svemiru ide linearno prema naprijed , zato sam ja tako miran , Italija je treca ekonomija eurozone pa ako mislite da ste vi prioritet a ne oni onda ste il umišljeni il glupi.
Budu vas pustili niz vodu kad bude trebalo krpit talijanski proračun da treca ekonomija eurozone nebankrotira.
Ak imate iti malo mozga onda cete shvatit šta znaci taj pojam pustiti niz vodu kad je državni proracun u pitanju.
Ak nemate onda uživajte u svom neznanju.
Budu vas pustili niz vodu kad bude trebalo krpit talijanski proračun da treca ekonomija eurozone nebankrotira.
Ak imate iti malo mozga onda cete shvatit šta znaci taj pojam pustiti niz vodu kad je državni proracun u pitanju.
2014-04-11
RayMabus wrote:Vrijeme u fizickom svemiru ide linearno prema naprijed
vrijeme nije vektor, ne ide nikud i nema smjer
Guest- Guest
Za početak ukinit 7 zastupnika za manjine.flumen wrote:Eroo wrote:I dobro vam je tko vam sve sjedi u Saboru.flumen wrote:Nista mi iz proslosti ne ucimo. Srljamo iz sranja u sranje...i na kraju Pernar...
Ispada da vam oni vode državu. Zapravo u to sam posve siguran.
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
ok , zamjeni taj pojam s vremenska staza.glas uhljeba wrote:RayMabus wrote:Vrijeme u fizickom svemiru ide linearno prema naprijed
vrijeme nije vektor, ne ide nikud i nema smjer
2014-04-11
Vremenska staza ....ono vi ste se jutros probudili i sad recimo od tada pa do tada nešto ste radili ( micanje , gibanje ) u prostor vremenskom kontinuumu i upravo taj pređeni put se zove vremenska staza.
I sad se ja vratim i stanem pored vas i sve to promatram a vi me nevidite i vratim se u sadašnjost i ispricam vam u detalje šta ste vi od jutros radili ....i vi buljite u mene da kako ja to znam.
Samo polako ,nemate vi pojma djeco draga.
EU fondovi jel ? A Boga mi s tom Italijom na to mošte zaboravit.
I sad se ja vratim i stanem pored vas i sve to promatram a vi me nevidite i vratim se u sadašnjost i ispricam vam u detalje šta ste vi od jutros radili ....i vi buljite u mene da kako ja to znam.
Samo polako ,nemate vi pojma djeco draga.
EU fondovi jel ? A Boga mi s tom Italijom na to mošte zaboravit.
2014-04-11
sve je to kriv Pernarflumen wrote:
vili40-
2015-08-02
Hrvatska ima dovoljno para da finacira toliki birokratski aparat ....doduše nisam siguran jel ima dovoljno para da finacira i to i pronatalitetnu politiku uz to ....mislim da ne.
Šta cemo sad ?
Ajmo otvoreno i ne u rukavicama . HRVATSKA JE ROBOVLASNIČKA DRŽAVA CIJI SU ROBOVI POBJEGLI I SISTEM JE KRAHIRAO.
KRAJ RASPRAVE.
Šta cemo sad ?
Ajmo otvoreno i ne u rukavicama . HRVATSKA JE ROBOVLASNIČKA DRŽAVA CIJI SU ROBOVI POBJEGLI I SISTEM JE KRAHIRAO.
KRAJ RASPRAVE.
2014-04-11
todo je uvozio sve od domaćeg krumpira iz italije do domaće mrkve iz italije pa do domaćeg mesa iz iz italije i do domaće paprike iz srbijemarcellus wrote:asilovski wrote:U biti u zadnje vrijeme jedina oporba i začudo jako realanflumen wrote:Pernar je kreten.
realan je kurac, nema pojma o ničem on misli kad propadne (a propast će) agrokor da će cvjetati cvijeće, u biti nas čeka recesija kakvu još nismo vidjeli i potpuna propast domaće poljoprivrede, jer osim tode nitko nije otkupljivao ništa od seljaka niti će ubuduće, da imaju kome prodat ne bi njemu prodavali koji ionako ne plaća.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
todo dobrotvor hrvatske poljoprivredekaja wrote:todo je uvozio sve od domaćeg krumpira iz italije do domaće mrkve iz italije pa do domaćeg mesa iz iz italije i do domaće paprike iz srbijemarcellus wrote:asilovski wrote:U biti u zadnje vrijeme jedina oporba i začudo jako realanflumen wrote:Pernar je kreten.
realan je kurac, nema pojma o ničem on misli kad propadne (a propast će) agrokor da će cvjetati cvijeće, u biti nas čeka recesija kakvu još nismo vidjeli i potpuna propast domaće poljoprivrede, jer osim tode nitko nije otkupljivao ništa od seljaka niti će ubuduće, da imaju kome prodat ne bi njemu prodavali koji ionako ne plaća.
todo sve uvozi, svaki dan mu voze šleperi puni hrvatskih krumpira, mandarina i ostaloga iz susjedne nam državeLeviathan2 wrote:todo dobrotvor hrvatske poljoprivredekaja wrote:todo je uvozio sve od domaćeg krumpira iz italije do domaće mrkve iz italije pa do domaćeg mesa iz iz italije i do domaće paprike iz srbijemarcellus wrote:asilovski wrote:U biti u zadnje vrijeme jedina oporba i začudo jako realanflumen wrote:Pernar je kreten.
ne mogu vjerovati da netko misli da mu je u dućanu domaća mrkva?!
a dobro, možda bi ja mislila da ne znam 100%
2015-08-15
kaja wrote:todo je uvozio sve od domaćeg krumpira iz italije do domaće mrkve iz italije pa do domaćeg mesa iz iz italije i do domaće paprike iz srbijemarcellus wrote:asilovski wrote:U biti u zadnje vrijeme jedina oporba i začudo jako realanflumen wrote:Pernar je kreten.
uvozi i domaći krumpir iz Egipta i Cipra.
zadnja pošiljka krumpira je zapela:
STIGAO SA ZARAŽENIH POLJA? Inspekcija vratila u Egipat pošiljku od gotovo 25 tona krumpira
utorak, 11.4.2017.
FITOSANITARNA inspekcija Ministarstva poljoprivrede je na ulaznom graničnom prijelazu Rijeka zabranila uvoz pošiljke od gotovo 25 tona krumpira iz Egipta.
Pošiljku je pratio ispravan fitosanitarni certifikat, ali provjerom identiteta utvrđeno je da etikete koje se nalaze na pojedinačnom pakiranju krumpira sadrže brojčane oznake polja kojih nema na popisu nezaraženih područja štetnim organizmom Ralstonia solanacearum u Egiptu.
Radi sprječavanja unošenja karantenskog organizma Ralstonia solanacearum, bakterije koja prouzrokuje smeđu trulež gomolja krumpira, Europska komisija (EK) donijela je Provedbenu odluku o privremenom odobrenju državama članicama da poduzmu hitne mjere protiv širenja bakterije Ralstonia solanacearum (Smith) Yabuuchi et al. u pogledu Egipta (2011/787/EU).
Uvoz krumpira iz Egipta je dopušten samo ako su gomolji uzgojeni u područjima nezaraženima navedenim štetnim organizmom i ako se ta područja nalaze na popisu nezaraženih područja, koji je objavljen na službenim stranicama EK. Svako nezaraženo područje u Egiptu i svako pojedinačno polje u takvom području ima jedinstvenu službenu brojčanu oznaku prema kojoj se može identificirati.
Svaka pošiljka krumpira koja potječe s područja koje se ne nalazi na popisu nezaraženih područja predstavlja neposrednu fitosanitarnu opasnost od unošenja karantenskog štetnog organizma Ralstonia solanacearum, kojeg još nema na području Hrvatske.
Hrvatska i sve ostale zemlje članice Europske unije zabranile su uvoz konzumnog krumpira iz trećih zemalja. Zabrana se, iznimno, ne odnosi na neke europske i mediteranske zemlje, pa je uvoz konzumnog krumpira dopušten iz sljedećih trećih zemalja: Alžir, Egipat (uz posebne uvjete), Izrael, Libanon (samo iz regija Akkar i Bekaa i uz posebne uvjete), Libija, Maroko, Sirija, Švicarska, Tunis, Turska, Srbija te Bosna i Hercegovina.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stigao-sa-zarazenih-polja-inspekcija-vratila-u-egipat-posiljku-od-gotovo-25-tona-krumpira/962790.aspx?fb_comment_id=1290228884418065_1290244377749849#f395d7e2be4f3e
Guest- Guest
@Marc... dakako da je realan..ne barata suptilnim vokabularom,ali to i jeste posebnost samih muljatora,da sto vise zamute situaciju.Pernar po zdravoseljacki opisuje situaciju,tako da ga i najveci kockastoglavi razumije..To je potrebno naciji,kao i pustanje Agrocora niz vodu..Zasto?..Pa mozda vam upravo treba brutalni sraz guzice sa assfaltom,pa da pocnete razmisljati kako je sudbina vas samih u vasim ruka,KAO I ODGOVORNOST ZA VODJENJE DRZAVE I SVEGA...kaja wrote:todo je uvozio sve od domaćeg krumpira iz italije do domaće mrkve iz italije pa do domaćeg mesa iz iz italije i do domaće paprike iz srbije.marcellus wrote:asilovski wrote:U biti u zadnje vrijeme jedina oporba i začudo jako realanflumen wrote:Pernar je kreten.
Nema drugacije nego pošteno i cestito..
Guest- Guest
marc ne lupetj, majketi.kaja wrote:marcellus wrote:realan je kurac, nema pojma o ničem on misli kad propadne (a propast će) agrokor da će cvjetati cvijeće, u biti nas čeka recesija kakvu još nismo vidjeli i potpuna propast domaće poljoprivrede, jer osim tode nitko nije otkupljivao ništa od seljaka niti će ubuduće, da imaju kome prodat ne bi njemu prodavali koji ionako ne plaća.
u brodogradnji je izgubljeno više radnih mjesta i nije bilo nekog potresa. s tim da je brodogradnja ipak izvozila, za razliku od agrokora koji samo uvozi.
pusti priče suzana.
2014-12-30
ti jos uvijek u odbrani agrokoramarcellus wrote:asilovski wrote:U biti u zadnje vrijeme jedina oporba i začudo jako realanflumen wrote:Pernar je kreten.
todo je vise ljudi sjebo u hrvatskoj nego sto je pomogao,
zasto netko mora otkupljivat od seljaka, pa nek se seljak potrudi da proda, nek trazi kupca,
eo poznanik mi se poceo bavit poljoprivredom i sve lifra u austriju i svicarsku, jes bilo ispocetka malo stiskanja guzice i pun kurac praznih putovanja al na kraju se isplatilo, momentalno sa talijanima dogovara uzgoj kupina
covjek koji ima dva razreda srednje skole za tokara, prodao je neku potleusicu u zagrebu koju je naslijedio i jedan plac, svu lovu ulozio u kupovinu zemlje i sadnice i sjeme i usprkos prognozama njegovih frendova da se okane corava posla jer se ne isplati sad ima godisnji promet oko 800 000 eura
pa da, i ovaj iz italije je vjerojatno od tamo. sve živo uvozi , češnjak, luk, piletinu, mahune, sve...Gnječ wrote:kaja wrote:todo je uvozio sve od domaćeg krumpira iz italije do domaće mrkve iz italije pa do domaćeg mesa iz iz italije i do domaće paprike iz srbijemarcellus wrote:asilovski wrote:U biti u zadnje vrijeme jedina oporba i začudo jako realanflumen wrote:Pernar je kreten.
uvozi i domaći krumpir iz Egipta i Cipra.
2015-08-15
Leviathan2 wrote:ti jos uvijek u odbrani agrokoramarcellus wrote:asilovski wrote:U biti u zadnje vrijeme jedina oporba i začudo jako realanflumen wrote:Pernar je kreten.
todo je vise ljudi sjebo u hrvatskoj nego sto je pomogao,
zasto netko mora otkupljivat od seljaka, pa nek se seljak potrudi da proda, nek trazi kupca,
eo poznanik mi se poceo bavit poljoprivredom i sve lifra u austriju i svicarsku, jes bilo ispocetka malo stiskanja guzice i pun kurac praznih putovanja al na kraju se isplatilo, momentalno sa talijanima dogovara uzgoj kupina
covjek koji ima dva razreda srednje skole za tokara, prodao je neku potleusicu u zagrebu koju je naslijedio i jedan plac, svu lovu ulozio u kupovinu zemlje i sadnice i sjeme i usprkos prognozama njegovih frendova da se okane corava posla jer se ne isplati sad ima godisnji promet oko 800 000 eura
Šut nevoljo..tu se sad dijelie pare,a treba biti blizu vatre
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vlada srezala novac udrugama koje se bave socijalnim i humanitarnim radom
» Pernar urlao na Marića: Neka sve propadne, samo da je vaša stolica sigurna
» Pernar i Sinčić zajedno izlaze na izbore
» Banac se uznojio: Pernar nas želi razoružati pred Rusima!
» Milanovićeva Vlada Rusima otvorila vrata Jadrana
» Pernar urlao na Marića: Neka sve propadne, samo da je vaša stolica sigurna
» Pernar i Sinčić zajedno izlaze na izbore
» Banac se uznojio: Pernar nas želi razoružati pred Rusima!
» Milanovićeva Vlada Rusima otvorila vrata Jadrana
Page 4 of 6