Pernar Rusima: Ne dajte Plenkoviću novac, nek Vlada propadne zajedno s Agrokorom
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pernar Rusima: Ne dajte Plenkoviću novac, nek Vlada propadne zajedno s Agrokorom
Slavonija i onako glasa za HDZ pa ako je to cijena da HDZ tamo propadne onda je prihvatljiva.marcellus wrote:asilovski wrote:U biti u zadnje vrijeme jedina oporba i začudo jako realanflumen wrote:Pernar je kreten.
realan je kurac, nema pojma o ničem on misli kad propadne (a propast će) agrokor da će cvjetati cvijeće, u biti nas čeka recesija kakvu još nismo vidjeli i potpuna propast domaće poljoprivrede, jer osim tode nitko nije otkupljivao ništa od seljaka niti će ubuduće, da imaju kome prodat ne bi njemu prodavali koji ionako ne plaća.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Pernar Rusima: Ne dajte Plenkoviću novac, nek Vlada propadne zajedno s Agrokorom
vuksadinare wrote:ne on ili oni misle da ce svabe i citava eu pohrliti za hr poljoprivrednim proizvodima kao 'ekoloskim i prirodnim i kvalitetnijim'...glupost...mogu oni kupovat hrvatsko ali sigurno nece vise od svog domaceg proizvoda i time stite svoje proizvođace...to su nebuloze socijalsitickog gledanaj an gospodarstvo koje promovira pernar...tipa..'ne bojte s epropascu agrokora rusija ce i jos neki otkupljivati sve vase proizvode'...evo sve se ubise..marcellus wrote:asilovski wrote:U biti u zadnje vrijeme jedina oporba i začudo jako realanflumen wrote:Pernar je kreten.
realan je kurac, nema pojma o ničem on misli kad propadne (a propast će) agrokor da će cvjetati cvijeće, u biti nas čeka recesija kakvu još nismo vidjeli i potpuna propast domaće poljoprivrede, jer osim tode nitko nije otkupljivao ništa od seljaka niti će ubuduće, da imaju kome prodat ne bi njemu prodavali koji ionako ne plaća.
rusi bi kupili da smo im predali agrokor, to je bila izvrsna šansa, ali zapad neće jer oni poljoprivredne poticaje uvijek štimaju tako da je domaći njihov proizvod jeftiniji od bugarskog ili hrvatskog, imaju love za to, mi nemamo.
s druge strane rusija je gladna svega i agrokor je mogao postati najveći izvoznik hrane u rusiju da nije bilo lex agrokora kojim se nije spašavalo todu nego ga se naprotiv pokopalo
glasa i dalmacija ne samo slavonija...uhvatili se slavonije da gasa za hdz..da samo slavonija glasa za hdz hdz ne bi bio nikad na vlasti osim eventualno kao manja stranka u koalcijiRayMabus wrote:Slavonija i onako glasa za HDZ pa ako je to cijena da HDZ tamo propadne onda je prihvatljiva.marcellus wrote:asilovski wrote:U biti u zadnje vrijeme jedina oporba i začudo jako realanflumen wrote:Pernar je kreten.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uz 4 milijuna stalnih stanovnika, svake godine nam dodje 10 milijuna ili vise ljudi iz vana. a prodajemo im svapsku hranu kojoj je istekao rok trajanja po lidlovima i kauflandima.
da je svakog slavonskog seljaka spojit sa ugostiteljima na moru, jelo bi se domace i seljaci ne bi morali vanka na baustelu.
da je svakog slavonskog seljaka spojit sa ugostiteljima na moru, jelo bi se domace i seljaci ne bi morali vanka na baustelu.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
a zasto vi svi mislite da je glavni lik spasavanja toda...ma jebe se njiam za todu sutra bi ga na streljanu psolali da nisu njihove politicke guzice u pitanju i starh da toda ne propjeva...inace toda po njiam moze zavrsit na jakusevcumarcellus wrote:vuksadinare wrote:ne on ili oni misle da ce svabe i citava eu pohrliti za hr poljoprivrednim proizvodima kao 'ekoloskim i prirodnim i kvalitetnijim'...glupost...mogu oni kupovat hrvatsko ali sigurno nece vise od svog domaceg proizvoda i time stite svoje proizvođace...to su nebuloze socijalsitickog gledanaj an gospodarstvo koje promovira pernar...tipa..'ne bojte s epropascu agrokora rusija ce i jos neki otkupljivati sve vase proizvode'...evo sve se ubise..marcellus wrote:asilovski wrote:U biti u zadnje vrijeme jedina oporba i začudo jako realanflumen wrote:Pernar je kreten.
rusi bi kupili da smo im predali agrokor, to je bila izvrsna šansa, ali zapad neće jer oni poljoprivredne poticaje uvijek štimaju tako da je domaći njihov proizvod jeftiniji od bugarskog ili hrvatskog, imaju love za to, mi nemamo.
s druge strane rusija je gladna svega i agrokor je mogao postati najveći izvoznik hrane u rusiju da nije bilo lex agrokora kojim se nije spašavalo todu nego ga se naprotiv pokopalo
2015-09-08
Pinochet wrote:slažem se-RayMabus wrote:Više su ludi oni koji nisu izašli na izbore i glasali za ŽZ i tako neku stranku koja je protiv uvođenja poreza za nekretnine. Ja sam savršeno razuman i znam jako dobro zašto sam im za županijsko vijece dao glas.
I OPET ĆU.
protiv sam poreza na nekretnine, prije sam glasovao za MOST, ali on je uveo porez sa kradezeom, jedini je ŽZ protiv poreza na nekretnine , pa onda ŽZ
glasovao bi i za crnog vraga samo da je protiv poreza
u Venecueli ne plaćaju poreze, porezi su loši za ekonomiju, to država samo krade
vidi se razlika odmah kako je u državama gdje se uredno plaća porez poput SADa i Njemačke, i Venezuele koja ne krade svoj narod
porez je krađa, država ti uzimaj iz usta i redistribuira kako bi balansirala ekonomiju
Guest- Guest
I šta je tu loše ?marcellus wrote:ali zapad neće jer oni poljoprivredne poticaje uvijek štimaju tako da je domaći njihov proizvod jeftiniji od bugarskog ili hrvatskog, imaju love za to, mi nemamo.
Ono ovaj tzv domači ce mi naplatit krumpir 5 kuna a ovaj ce mi ga dat za dvije jer ga dodatno plača samo da svoj krumpir proda.
Zašto bi kupio u tebe za pet kuna ?
2014-04-11
ne das covjeku da zaradi..RayMabus wrote:I šta je tu loše ?marcellus wrote:ali zapad neće jer oni poljoprivredne poticaje uvijek štimaju tako da je domaći njihov proizvod jeftiniji od bugarskog ili hrvatskog, imaju love za to, mi nemamo.
Ono ovaj tzv domači ce mi naplatit krumpir 5 kuna a ovaj ce mi ga dat za dvije jer ga dodatno plača samo da svoj krumpir proda.
Zašto bi kupio u tebe za pet kuna ?
2015-09-08
super su van planovi, ako može, ukoričite ih po mogućnosti s projekcijama na 5 godin.
2014-04-16
nema vecih cicija od mojih dalmosa sto je's je's...da ce ti da popijes bacvu vina ali mu ne's izbijat iz novcanika..
2015-09-08
misliš da tvrtke nemaju planove koji su srednjoročni, 5 godina, i dugoročne na 20ak godina?aben wrote:super su van planovi, ako može, ukoričite ih po mogućnosti s projekcijama na 5 godin.
luđaštvo vas fanatika ide toliko daleko da je srednjoročno planirati nešto negativno, ili imati bilo kakve planove
u komunizmu se planira i računa, a kod kapitalističkog uma sve se radi u zadnjem trenu, nagonski, nema planiranja
Guest- Guest
Istina. To je i bio cilj svega, samo Buzin je stao na put bilo kakvom pozitivnom rješenju ili kako je šejker rekao wistful thinking Sberbanke i ultimativna pobjeda hrvatske diplomacijemarcellus wrote:vuksadinare wrote:ne on ili oni misle da ce svabe i citava eu pohrliti za hr poljoprivrednim proizvodima kao 'ekoloskim i prirodnim i kvalitetnijim'...glupost...mogu oni kupovat hrvatsko ali sigurno nece vise od svog domaceg proizvoda i time stite svoje proizvođace...to su nebuloze socijalsitickog gledanaj an gospodarstvo koje promovira pernar...tipa..'ne bojte s epropascu agrokora rusija ce i jos neki otkupljivati sve vase proizvode'...evo sve se ubise..marcellus wrote:asilovski wrote:U biti u zadnje vrijeme jedina oporba i začudo jako realanflumen wrote:Pernar je kreten.
Kermit-
2014-04-17
tvrtke? kakove to veze imo sa manun?glas uhljeba wrote:misliš da tvrtke nemaju planove koji su srednjoročni, 5 godina, i dugoročne na 20ak godina?aben wrote:super su van planovi, ako može, ukoričite ih po mogućnosti s projekcijama na 5 godin.
luđaštvo vas fanatika ide toliko daleko da je srednjoročno planirati nešto negativno, ili imati bilo kakve planove
u komunizmu se planira i računa, a kod kapitalističkog uma sve se radi u zadnjem trenu, nagonski, nema planiranja
ča ti ne vidiš da ovi vode pokušavaju spojiti slavoniju i dalmaciju? a kako će nas natirati da mi turistima prodojemo slavonsku robu, kad bi jo radije pošo u pržun nego to učini?
2014-04-16
glas uhljeba wrote:Pinochet wrote:slažem se-RayMabus wrote:Više su ludi oni koji nisu izašli na izbore i glasali za ŽZ i tako neku stranku koja je protiv uvođenja poreza za nekretnine. Ja sam savršeno razuman i znam jako dobro zašto sam im za županijsko vijece dao glas.
I OPET ĆU.
protiv sam poreza na nekretnine, prije sam glasovao za MOST, ali on je uveo porez sa kradezeom, jedini je ŽZ protiv poreza na nekretnine , pa onda ŽZ
glasovao bi i za crnog vraga samo da je protiv poreza
u Venecueli ne plaćaju poreze, porezi su loši za ekonomiju, to država samo krade
vidi se razlika odmah kako je u državama gdje se uredno plaća porez poput SADa i Njemačke, i Venezuele koja ne krade svoj narod
porez je krađa, država ti uzimaj iz usta i redistribuira kako bi balansirala ekonomiju
kako da ne , nema poreza u venezueli.
evo uveli su ti antifašisti i porez na zrak :D
http://www.bbc.com/news/blogs-trending-28227198
http://www.tourism-review.com/venezuelas-airport-charging-a-breathing-tax--news4233
Samo nadam se da ovi naši HDZovci neće čitati ovaj forum , pa da nebi pokupili ideju da i oni uvedu porez na disanje
Guest- Guest
Seljaci u Hr su obicni uhljebi , svaki taj registrirani seljak koji prima poticaje je samo uhljeb. Treba ih sve FUCK OFF.
Počimte ih gledat koa ono šta zaista jesu : UHLJEBI a ne seljaci.
Počimte ih gledat koa ono šta zaista jesu : UHLJEBI a ne seljaci.
2014-04-11
pa nisu svi niti vecina...
2015-09-08
zanimljivo u dalmaciji su seljaci puno sposobniji. jer ovdje zbog toga jer nemamo velikih "polja" , nema baš državnih poticaja, i gle čuda hrpa ljudi u dalmaciji se okrenula profitabilnoj tržišnoj poljoprivedi i hrpu njih dobro ide. čuo sam da su se neki baš nakesali para
Guest- Guest
Ma svi su koji primaju poticaje , cim prima poticaj on je uhljeb a ne seljak.vuksadinare wrote:pa nisu svi niti vecina...
2014-04-11
Baš imao predmet likovi u Baranji uzeli poticaje za višnje na ne znam koliko hektara par mil. kn, naravno nisu kurca zasadili već uzeli pare otišli u Tajland otvorili poduzeće kupili bungalove i rade turizam hehehe DORH se sjeti nakon 6 godina da su ovi to napravili. Inače su agencije min. poljoprivrede živa mafija tamo su svi u nešto upletljani to je kriminal samo takavPinochet wrote:zanimljivo u dalmaciji su seljaci puno sposobniji. jer ovdje zbog toga jer nemamo velikih "polja" , nema baš državnih poticaja, i gle čuda hrpa ljudi u dalmaciji se okrenula profitabilnoj tržišnoj poljoprivedi i hrpu njih dobro ide. čuo sam da su se neki baš nakesali para
Kermit-
2014-04-17
Pinochet wrote:
kako da ne , nema poreza u venezueli.
the contribution from non-oil revenue to the national budget was barely 22%
Pinochet wrote:
evo uveli su ti antifašisti i porez na zrak :D
http://www.bbc.com/news/blogs-trending-28227198
http://www.tourism-review.com/venezuelas-airport-charging-a-breathing-tax--news4233
Samo nadam se da ovi naši HDZovci neće čitati ovaj forum , pa da nebi pokupili ideju da i oni uvedu porez na disanje
to nije porez, to je cijena usluge korištenja te konkretne zračne luke, možeš otići u drugu zračnu luku gdje ne naplaćuju uslugu dezinfekcije zraka ozonom
Last edited by glas uhljeba on 29/5/2017, 13:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
ljudi su dobili poticaje da nesto rade..naprave...problem je sto ne naprave a nisu adekvatno kaznjeni..zato problem sa tim poticajima...a nece ih kazniti jer su to potencijalni glasaci...u tome je problem...RayMabus wrote:Ma svi su koji primaju poticaje , cim prima poticaj on je uhljeb a ne seljak.vuksadinare wrote:pa nisu svi niti vecina...
2015-09-08
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vlada srezala novac udrugama koje se bave socijalnim i humanitarnim radom
» Pernar urlao na Marića: Neka sve propadne, samo da je vaša stolica sigurna
» Pernar i Sinčić zajedno izlaze na izbore
» Banac se uznojio: Pernar nas želi razoružati pred Rusima!
» Milanovićeva Vlada Rusima otvorila vrata Jadrana
» Pernar urlao na Marića: Neka sve propadne, samo da je vaša stolica sigurna
» Pernar i Sinčić zajedno izlaze na izbore
» Banac se uznojio: Pernar nas želi razoružati pred Rusima!
» Milanovićeva Vlada Rusima otvorila vrata Jadrana
Page 2 of 6