Nema škije više
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nema škije više
pismejker wrote:uffff,nek sam se rijesio zla..nek sam i probao netretiranu hertzegovacku škiju..dobra je,no svejedno,dim u pluća?nije nikako logicno..Industrisko smetje-kako je gnječ rekao-teraj to u MP6..
industrijske cigarete su otrov zbog svih tih kancerogenih aditiva kojih čisti duhan nema. ti aditivi se naknadno dodaju u smjesu. zato puši škiju pa ti ništa ne bude jer da je duhan toliko opasan koliko se priča, hercegovci bi odavno izumrli a vidiš da su svi čili i zdravi. i kubanci puše one njihove cigare pa im ništa nije.
jedino u kapitalističkim tvornicama se sjetiše kako 10 puta prodat isti list duvana recikliranog naravno. tako možeš pušit i kravlju balegu malo je zašećeriš, dodaš i malo čokolade i bog bogova si super ti je.
još ako pušiš Kent sa micronite filterom (plavi azbest najopasniji od svih azbesta) rak pluća ti je zagarantiran ali ne zbog duhana nego zbog filtra.
Guest- Guest
Ma ziva jeza...prvo kupaju duhan u amonijaku,poslije,kako si vec nabrojao..Gnječ wrote:pismejker wrote:uffff,nek sam se rijesio zla..nek sam i probao netretiranu hertzegovacku škiju..dobra je,no svejedno,dim u pluća?nije nikako logicno..Industrisko smetje-kako je gnječ rekao-teraj to u MP6..
industrijske cigarete su otrov zbog svih tih kancerogenih aditiva kojih čisti duhan nema. ti aditivi se naknadno dodaju u smjesu. zato puši škiju pa ti ništa ne bude jer da je duhan toliko opasan koliko se priča, hercegovci bi odavno izumrli a vidiš da su svi čili i zdravi. i kubanci puše one njihove cigare pa im ništa nije.
jedino u kapitalističkim tvornicama se sjetiše kako 10 puta prodat isti list duvana recikliranog naravno. tako možeš pušit i kravlju balegu malo je zašećeriš, dodaš i malo čokolade i bog bogova si super ti je.
još ako pušiš Kent sa micronite filterom (plavi azbest najopasniji od svih azbesta) rak pluća ti je zagarantiran ali ne zbog duhana nego zbog filtra.
Danas prodaju cigarete sa svim onim krasnim slikama tumora,rupa na grlu,nekroze tkiva.i kreteni jos uvijek pushe..kašlju,hripljaju,i opet-pushe..
a taj plavi filter izgleda bas-cool...
Guest- Guest
Kakve to ima sveze s mojim upisom?Eroo wrote:Pazi, mi nismo Srbi...Regoč wrote:Koliko znam Hercegovina je, barem zasad, u Bosni i Hercegovini pa ako je ovo osuda porezne politike hrvatske vlade ne vidim svezu.
Kakve sveze ima poredak s nacionalnom državom po sebi?kaja wrote:ni ja, koliko god mislili da im je porezna politika loša, lošija od turaka, kraljevine i sfrj postoji državica gdje je gore pljačkanje na snazi.Regoč wrote:Koliko znam Hercegovina je, barem zasad, u Bosni i Hercegovini pa ako je ovo osuda porezne politike hrvatske vlade ne vidim svezu.
to je hrvatska.
i zato je zaslužila propasti u biti nikada ni ne postojati.
Neka je i Gnječ ubo, makar nije pičku.Gnječ wrote:čisti duhan i nije toliko štetan koliko pričaju štetni su i kancerogeni aditivi koje tvornice stavljaju u cigarete
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nema više tko čistiti
» nema više povratka..
» Više nema dovoljno ovaca
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
» Radnika "budala" više nema
» nema više povratka..
» Više nema dovoljno ovaca
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
» Radnika "budala" više nema
Page 3 of 3