Nema više tko čistiti
Page 1 of 1
Nema više tko čistiti
Podigni plaće pa će bit
http://www.poslovni.hr/hrvatska/nema-vise-tko-cistiti-zbog-nedostatka-radne-snage-morali-su-raskinuti-ugovor-vrijedan-23-milijuna-kuna-354058
http://www.poslovni.hr/hrvatska/nema-vise-tko-cistiti-zbog-nedostatka-radne-snage-morali-su-raskinuti-ugovor-vrijedan-23-milijuna-kuna-354058
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Nema više tko čistiti
"
Neuki da razumiju..Oni koji generiraju novac su otishli,nema ih vise,uhljebljeno je puno uhljeba,a pare ne stizu na lijepe plave oci,uglavnom ukrurtzu...nish nova na balkanu..
[size=31]Iz Adriatic servisa su obavijestili sva državna tijela s kojima rade da su zbog nedostatka radne snage i povećanja primanja zaposlenika, a uz nepromijenjenu razinu prihoda i kašnjenje s objavom postupaka javne nabave, postali nelikvidni."[/size]
Neuki da razumiju..Oni koji generiraju novac su otishli,nema ih vise,uhljebljeno je puno uhljeba,a pare ne stizu na lijepe plave oci,uglavnom ukrurtzu...nish nova na balkanu..
Guest- Guest
Tako smo ti mi na pumpi prvih pet godina imali čistačicu o onda uzeja stranac i kao čistačica prešla radit kod nas i onda počeja zapošljavat žene a mi svi da čistimo. Izdrža san pet godina a kad san vidija di to ide sve porazbija i vanrdni otkaz. Aj goni se u tri pizde materine , plaće ne diže a posla ti daje samo šta više.
Tako će i ovi sad kad budu morali čistit umisto čistačice pa medicinske sestre lagano otkaze i aj zdravo.
Tako će i ovi sad kad budu morali čistit umisto čistačice pa medicinske sestre lagano otkaze i aj zdravo.
2014-04-11
heeh..najvewca je tuga Longi sto ste vi Hrvati i vani prilicno tutleci,pa vas i vani netko mora organizirati..
Kod Menea u Klinici,glavni za organiziranje ciscenja je Mošnjak..balija,a Hrvati drljaju..on onako dojde,presvuce se i seta papire,valjda gdje biljezi primjedbe i gdje kontrolira napravljeno..nece se taj umoriti..a zena Mu,istu stvar radi za ženski ešalon
Kod Menea u Klinici,glavni za organiziranje ciscenja je Mošnjak..balija,a Hrvati drljaju..on onako dojde,presvuce se i seta papire,valjda gdje biljezi primjedbe i gdje kontrolira napravljeno..nece se taj umoriti..a zena Mu,istu stvar radi za ženski ešalon
Guest- Guest
Ne triba mene nitko organizirat , ja san sam sebi da vanrendni otkaz kad san vidija di to sve ide. Nema ti u mene tiš mene pravit budalon. Samo se pokupin i dignen sidro.
A šta će tiče Hrvata davno san ja reka da su ode ljudi debili kad rade par miseci bez plaće tako da mene nesvrstavaj među te idiote.
A šta će tiče Hrvata davno san ja reka da su ode ljudi debili kad rade par miseci bez plaće tako da mene nesvrstavaj među te idiote.
2014-04-11
E jebiga,Longi,kad ti nesh dati guzice nadredjenom,a zene hotje...cist prirodna selekcija..
Guest- Guest
pojio cokoladu,sad popijem kofi,a tamo kasno navecer ,napravim umak za spagete..danas sam blazeno sam,nema Rujke..bolujem,porezo sam prst..
Guest- Guest
koji je tebi kurac... kad si se već prebacio na medicinaeu, bude ti se sve to pobrkalo u glavi...a da se ti vratiš ipak svom starom zanatu... one poluge da ideš preprodavat... ;)pismejker wrote:heeh..najvewca je tuga Longi sto ste vi Hrvati i vani prilicno tutleci,pa vas i vani netko mora organizirati..
2015-08-08
Pa nek rade. Šta ću in ja. Ja san u penziji.pismejker wrote:E jebiga,Longi,kad ti nesh dati guzice nadredjenom,a zene hotje...cist prirodna selekcija..
2014-04-11
Ne mogu meni žene bit konkurenkcija iz više razloga. Mogu jedino bit pokušaj konkurenkcije šta su i išli napravit kako ne bi podigli plaće nama muškima a rezultat je ovo ::
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/infografika-nove-brojke-pokazuju-razmjere-kataklizme-iseljavanja-hrvata-je-vise-u-njemackoj-nego-u-bih-foto-20180411/print
I ovo :
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/infografika-nove-brojke-pokazuju-razmjere-kataklizme-iseljavanja-hrvata-je-vise-u-njemackoj-nego-u-bih-foto-20180411/print
I ovo :
2014-04-11
Similar topics
» Nema škije više
» nema više povratka..
» Radnika "budala" više nema
» Nema više velike koalicije
» NEMA VIŠE "DANKE DOJČLAND"
» nema više povratka..
» Radnika "budala" više nema
» Nema više velike koalicije