''NOVA KNJIGA S EKSKLUZIVNIM POVIJESNIM FOTOGRAFIJAMA RUŠI MIT REVIZIONISTIČKE DESNICE U Jasenovcu poslije rata nije bilo komunističkog logora++
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ''NOVA KNJIGA S EKSKLUZIVNIM POVIJESNIM FOTOGRAFIJAMA RUŠI MIT REVIZIONISTIČKE DESNICE U Jasenovcu poslije rata nije bilo komunističkog logora++
Koliko vas je iz plemena stradalo u Jasenovcu? A na Golom?Leviathan2 wrote:znam samo jedno, balkan je proklet da prokletiji ne moze biti,
sama kukavelj i zlopamtila
i tako od nekad od kad isceznuse cast i postenje
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: ''NOVA KNJIGA S EKSKLUZIVNIM POVIJESNIM FOTOGRAFIJAMA RUŠI MIT REVIZIONISTIČKE DESNICE U Jasenovcu poslije rata nije bilo komunističkog logora++
Ajoj sto volis izvrtati...Govorim o vremenu kad je rat bio gotov a FNRJ formirana..i govorim za moje podrucje,ne tamo neki kamenjar koji je generirao mali milijun Ustasa i ostalih naci-kooperatera..ne kazem da mi je drago radi icijih smrti,ali je ovo bio pejbek-dakle osveta..ti meni-ja tebi..nema tu ljutnje ili zamjerke..jel?Regoč wrote:Ti se samo praviš glup ili si stvarno takav? Nikada nisu čul da su komunisti pobili potencijalne protivnike u svih mjestih u koja su ušli? Daksa? Široki Brieg?pismejker wrote:zasto?sto mislis da djeca ne pamte i to nepristrano,jer jos tada ne kuze politiku?Regoč wrote:Koja "antifašistička" bljuvotina!pismejker wrote:taj,,ja ne znam,znam sam oza zatvore,a ne logore..jebiga,nije isto..nes niti ljudi nisu bas nestajali,kako se to hoce prikazati..dobro,ako su pravili srtanja,naravn oda ih je murija kupila i vospitala,barem je u drzavi bio mir i red,a normalni su radili i sigurno zivjeli..marcellus wrote:istina konc logor nakon rata nije bio u samom jasenovcu nego malo dalje... mislim koja je poanta tih rasprava kad se zna da je tito imao desetke konc logora po jugi sve do osamdesetih, od golog do gradiške?
Da imas imalo pojma znao bi da je moje mjesto oko 98% hrvata,a nisam cuo,vidio,svjedocio jednom nestanuku,osim idijota Papeta,negi musliman,krimidjoza koji je vise zivota proveo po kaznionicama nego na slobodi..
Mos ti prodavati svoju demagogiju..Tko niej dizao rogove, inormalno je zivo,nije mu dlaka sa glave spala..ponavljam,normalno zivio..
Guest- Guest
Evo, iz glave: Goli otok.pismejker wrote:eto,povjerovat cemo,ako stavih neki link gdje se to dokazuje..Regoč wrote:Nije baš. Imali su logore do sredine pedesetih, samo se intenzitet ubijanja smanjival kako je odmicalo vrieme od rata.kaja wrote:osim toga nisu zaista komunisti imali dugo logore i puno logora iz razloga što su ubili sve uglavnom u dva, tri tjedna. tako da im nisu ni trebali. zato imaju jama i rudnika i rovova ko u priči.
pa nije baš uvijek, imali su oni različite tipove zatvorenikaRegoč wrote:I u Jasenovac išlo se po presudi.Gnječ wrote:marcellus wrote:istina konc logor nakon rata nije bio u samom jasenovcu nego malo dalje... mislim koja je poanta tih rasprava kad se zna da je tito imao desetke konc logora po jugi sve do osamdesetih, od golog do gradiške?
zatvor nije konc logor. zatvor je ustanova u kojoj osuđenici izdržavaju zatvorsku kaznu. zatvorska je kazna jedna od mogućih kaznenih sankcija za počinitelje kaznenih djela.
znači po tvojoj definiciji onda je i Remetinec konc logor?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Reg..zatvor za teske prekrsitelje zakona,eto namjerno ne rekogh kriminalce..Regoč wrote:Evo, iz glave: Goli otok.pismejker wrote:eto,povjerovat cemo,ako stavih neki link gdje se to dokazuje..Regoč wrote:Nije baš. Imali su logore do sredine pedesetih, samo se intenzitet ubijanja smanjival kako je odmicalo vrieme od rata.kaja wrote:osim toga nisu zaista komunisti imali dugo logore i puno logora iz razloga što su ubili sve uglavnom u dva, tri tjedna. tako da im nisu ni trebali. zato imaju jama i rudnika i rovova ko u priči.
Guest- Guest
Na Golom.kaja wrote:do sredine 50-ih, a gdje?Regoč wrote:Nije baš. Imali su logore do sredine pedesetih, samo se intenzitet ubijanja smanjival kako je odmicalo vrieme od rata.kaja wrote:osim toga nisu zaista komunisti imali dugo logore i puno logora iz razloga što su ubili sve uglavnom u dva, tri tjedna. tako da im nisu ni trebali. zato imaju jama i rudnika i rovova ko u priči.
aha, dobro to nije baš tipični logor, to je više kaznionicaRegoč wrote:Na Golom.kaja wrote:do sredine 50-ih, a gdje?Regoč wrote:Nije baš. Imali su logore do sredine pedesetih, samo se intenzitet ubijanja smanjival kako je odmicalo vrieme od rata.kaja wrote:osim toga nisu zaista komunisti imali dugo logore i puno logora iz razloga što su ubili sve uglavnom u dva, tri tjedna. tako da im nisu ni trebali. zato imaju jama i rudnika i rovova ko u priči.
2015-08-15
samo zatvor..nemos proglasavati zatvor konc logorom,jer niti funkcija nije ista..Regoč wrote:Na Golom.kaja wrote:do sredine 50-ih, a gdje?Regoč wrote:Nije baš. Imali su logore do sredine pedesetih, samo se intenzitet ubijanja smanjival kako je odmicalo vrieme od rata.kaja wrote:osim toga nisu zaista komunisti imali dugo logore i puno logora iz razloga što su ubili sve uglavnom u dva, tri tjedna. tako da im nisu ni trebali. zato imaju jama i rudnika i rovova ko u priči.
Guest- Guest
Rat je bil gotov 45., a ubijalo se do raspada Jugoslavije. I nisu ubijeni ustaše, već obični građani, često HSS-ovci, i svećenici. A čak i da su ustaše, nisu samim time zločinci.pismejker wrote:Ajoj sto volis izvrtati...Govorim o vremenu kad je rat bio gotov a FNRJ formirana..i govorim za moje podrucje,ne tamo neki kamenjar koji je generirao mali milijun Ustasa i ostalih naci-kooperatera..ne kazem da mi je drago radi icijih smrti,ali je ovo bio pejbek-dakle osveta..ti meni-ja tebi..nema tu ljutnje ili zamjerke..jel?Regoč wrote:Ti se samo praviš glup ili si stvarno takav? Nikada nisu čul da su komunisti pobili potencijalne protivnike u svih mjestih u koja su ušli? Daksa? Široki Brieg?pismejker wrote:zasto?sto mislis da djeca ne pamte i to nepristrano,jer jos tada ne kuze politiku?Regoč wrote:Koja "antifašistička" bljuvotina!pismejker wrote:
taj,,ja ne znam,znam sam oza zatvore,a ne logore..jebiga,nije isto..nes niti ljudi nisu bas nestajali,kako se to hoce prikazati..dobro,ako su pravili srtanja,naravn oda ih je murija kupila i vospitala,barem je u drzavi bio mir i red,a normalni su radili i sigurno zivjeli..
Da imas imalo pojma znao bi da je moje mjesto oko 98% hrvata,a nisam cuo,vidio,svjedocio jednom nestanuku,osim idijota Papeta,negi musliman,krimidjoza koji je vise zivota proveo po kaznionicama nego na slobodi..
Mos ti prodavati svoju demagogiju..Tko niej dizao rogove, inormalno je zivo,nije mu dlaka sa glave spala..ponavljam,normalno zivio..
znaš šta je logor, kad su na području prečkog skupili parsto ljudi, ogradili žicom, nema presude, krivnja jer je bio u domobranima ili u ustašama ili mu je netko bio u vojsci i razvezli ljude u par dana do jama i pobili.kaja wrote:aha, dobro to nije baš tipični logor, to je više kaznionicaRegoč wrote:Na Golom.kaja wrote:do sredine 50-ih, a gdje?Regoč wrote:Nije baš. Imali su logore do sredine pedesetih, samo se intenzitet ubijanja smanjival kako je odmicalo vrieme od rata.kaja wrote:osim toga nisu zaista komunisti imali dugo logore i puno logora iz razloga što su ubili sve uglavnom u dva, tri tjedna. tako da im nisu ni trebali. zato imaju jama i rudnika i rovova ko u priči.
to je logor ali nije on dugo trajao jer ..napisala sam već zašto, ubili su ih vrlo brzo.
2015-08-15
Ako misliš na one s Kozare, oni, formalnopravno, nisu bili zatočenici, nego su bili zbrinuti. Jasno, to ne znači da nije bilo stradalnikah i među njimi.kaja wrote:pa nije baš uvijek, imali su oni različite tipove zatvorenikaRegoč wrote:I u Jasenovac išlo se po presudi.Gnječ wrote:marcellus wrote:istina konc logor nakon rata nije bio u samom jasenovcu nego malo dalje... mislim koja je poanta tih rasprava kad se zna da je tito imao desetke konc logora po jugi sve do osamdesetih, od golog do gradiške?
zatvor nije konc logor. zatvor je ustanova u kojoj osuđenici izdržavaju zatvorsku kaznu. zatvorska je kazna jedna od mogućih kaznenih sankcija za počinitelje kaznenih djela.
Alfred Pal, teški kriminalac.pismejker wrote:Reg..zatvor za teske prekrsitelje zakona,eto namjerno ne rekogh kriminalce..Regoč wrote:Evo, iz glave: Goli otok.pismejker wrote:eto,povjerovat cemo,ako stavih neki link gdje se to dokazuje..Regoč wrote:Nije baš. Imali su logore do sredine pedesetih, samo se intenzitet ubijanja smanjival kako je odmicalo vrieme od rata.kaja wrote:osim toga nisu zaista komunisti imali dugo logore i puno logora iz razloga što su ubili sve uglavnom u dva, tri tjedna. tako da im nisu ni trebali. zato imaju jama i rudnika i rovova ko u priči.
Kaznionica u kasnijem razdoblju. Osnovan je i funkcionirao je desetak godinah kao logor.kaja wrote:aha, dobro to nije baš tipični logor, to je više kaznionicaRegoč wrote:Na Golom.kaja wrote:do sredine 50-ih, a gdje?Regoč wrote:Nije baš. Imali su logore do sredine pedesetih, samo se intenzitet ubijanja smanjival kako je odmicalo vrieme od rata.kaja wrote:osim toga nisu zaista komunisti imali dugo logore i puno logora iz razloga što su ubili sve uglavnom u dva, tri tjedna. tako da im nisu ni trebali. zato imaju jama i rudnika i rovova ko u priči.
je, zbrinuti su bili . pa na njih mislim, to je bilo masovno i nisu imali bogznakakvu presudu, aj u vlak i u logorRegoč wrote:Ako misliš na one s Kozare, oni, formalnopravno, nisu bili zatočenici, nego su bili zbrinuti. Jasno, to ne znači da nije bilo stradalnikah i među njimi.kaja wrote:pa nije baš uvijek, imali su oni različite tipove zatvorenikaRegoč wrote:I u Jasenovac išlo se po presudi.Gnječ wrote:marcellus wrote:istina konc logor nakon rata nije bio u samom jasenovcu nego malo dalje... mislim koja je poanta tih rasprava kad se zna da je tito imao desetke konc logora po jugi sve do osamdesetih, od golog do gradiške?
2015-08-15
Osnovan i funkcionirao kao logor prvih desetak godinah.pismejker wrote:samo zatvor..nemos proglasavati zatvor konc logorom,jer niti funkcija nije ista..Regoč wrote:Na Golom.kaja wrote:do sredine 50-ih, a gdje?Regoč wrote:Nije baš. Imali su logore do sredine pedesetih, samo se intenzitet ubijanja smanjival kako je odmicalo vrieme od rata.kaja wrote:osim toga nisu zaista komunisti imali dugo logore i puno logora iz razloga što su ubili sve uglavnom u dva, tri tjedna. tako da im nisu ni trebali. zato imaju jama i rudnika i rovova ko u priči.
Zapravo to nije logor, logor mora imati upravnu strukturu poput klasičnoga zatvora.kaja wrote:znaš šta je logor, kad su na području prečkog skupili parsto ljudi, ogradili žicom, nema presude, krivnja jer je bio u domobranima ili u ustašama ili mu je netko bio u vojsci i razvezli ljude u par dana do jama i pobili.kaja wrote:aha, dobro to nije baš tipični logor, to je više kaznionicaRegoč wrote:Na Golom.kaja wrote:do sredine 50-ih, a gdje?Regoč wrote:
Nije baš. Imali su logore do sredine pedesetih, samo se intenzitet ubijanja smanjival kako je odmicalo vrieme od rata.
to je logor ali nije on dugo trajao jer ..napisala sam već zašto, ubili su ih vrlo brzo.
uffff..stavno si nedokazan kao moja bivsa cura Doli.. Ljudi,koji su prihvatili Jugu,koja je takva kakva,da ne raspravljamo sada.bavili se svojim poselom,brinuli o obitelji,.nisu potkopavali Zakon,nis nelegalno radili,nitko ih nije dirao..Regoč wrote:Rat je bil gotov 45., a ubijalo se do raspada Jugoslavije. I nisu ubijeni ustaše, već obični građani, često HSS-ovci, i svećenici. A čak i da su ustaše, nisu samim time zločinci.pismejker wrote:Ajoj sto volis izvrtati...Govorim o vremenu kad je rat bio gotov a FNRJ formirana..i govorim za moje podrucje,ne tamo neki kamenjar koji je generirao mali milijun Ustasa i ostalih naci-kooperatera..ne kazem da mi je drago radi icijih smrti,ali je ovo bio pejbek-dakle osveta..ti meni-ja tebi..nema tu ljutnje ili zamjerke..jel?Regoč wrote:Ti se samo praviš glup ili si stvarno takav? Nikada nisu čul da su komunisti pobili potencijalne protivnike u svih mjestih u koja su ušli? Daksa? Široki Brieg?pismejker wrote:zasto?sto mislis da djeca ne pamte i to nepristrano,jer jos tada ne kuze politiku?Regoč wrote:
Koja "antifašistička" bljuvotina!
sto se tice svecenika,kod Menea Don Marca varoščića,taj je rulao jos u staroj Jugi,i donedavno bio Bog i batina u Zupi..obnovio je Crkvu,dogradio ono za masovno moljenje na otvorenom,nikad ga nitko nije dirao..nije vukao Vraga za rep,i nisu ga dirali..
ne mos Irudamu,nekog ici sjebati,ako ne radi protiv tebea,nemas razloga,jel??
e sad,sto je bilo na Kamenjaru,ne znam,mozda i tako kako kazes,ali za sVE POSTOJI RAZLOG..i ti su se sigurno nasli prvo pred sudom,kakvim takvim i tek tada osudjeni bili..ako su vukli grijehe jos iz rata,i bilo dokaza da su radili nesto kriminalno,jebi ga..
Svaka drzava je svoje krimidjoze procesirala,sud za ww2 u europi isto,a danas,je ne cujem kako Svabi oplakuju svoje naciste,fasiste,ili wermacht...reci Svabi hajl Hitjo,pljunut ce te...Svabi svako malo na drzvanim televizijama prikazuju neki ratni film,gdje wermacht i SS debelo pushe..
Nacija je svjesna svojeg zajeba, i posupla se pepelom.da podrzava nacije-zaboravi...
Guest- Guest
Radi se o ljudima koji su nakon ofenzive na Kozaru dovedeni u Slavoniju, diel njih je prošal kroz logor, pregledan, zaliečen koliko se moglo i raspoređen po srbskih selih u okolici. Diel je poumiral od iscrpljenosti, neuhranjenosti i bolestih. Diel je ubijen. Za podrobnosti treba dodatno istraživati.kaja wrote:je, zbrinuti su bili . pa na njih mislim, to je bilo masovno i nisu imali bogznakakvu presudu, aj u vlak i u logorRegoč wrote:Ako misliš na one s Kozare, oni, formalnopravno, nisu bili zatočenici, nego su bili zbrinuti. Jasno, to ne znači da nije bilo stradalnikah i među njimi.kaja wrote:pa nije baš uvijek, imali su oni različite tipove zatvorenikaRegoč wrote:I u Jasenovac išlo se po presudi.Gnječ wrote:
pa takav tip logora komunisti nisu imali zbog brzine, brzo su ubili ljude i nije im to bilo potrebno,Regoč wrote:Zapravo to nije logor, logor mora imati upravnu strukturu poput klasičnoga zatvora.kaja wrote:znaš šta je logor, kad su na području prečkog skupili parsto ljudi, ogradili žicom, nema presude, krivnja jer je bio u domobranima ili u ustašama ili mu je netko bio u vojsci i razvezli ljude u par dana do jama i pobili.kaja wrote:aha, dobro to nije baš tipični logor, to je više kaznionicaRegoč wrote:Na Golom.kaja wrote:
do sredine 50-ih, a gdje?
zato laprdaju da nije bilo logora...ali bilo je jama
njemce su sakupili, ne mogu se sad sjetiti imena logora i nisu im dali jesti mjesec dana, ovi su počeli umirati ko muhe za 10, 15 dana, pojeli svu travu jadnici okolo, miševe, što su stigli i umirali sami, postoje knjige, slike, svjedočanstva.
znači nije njima trebala upravna struktura, kuhinja, i slično..žica, stražari, i ovi što zakopavaju i to je to.
2015-08-15
Ti stvarno nisi normalan čovjek! Pobijena je gomila ljudih koji nikakve sveze nisu imali s ustaškimi zločini, dva naraštaja dočasničke škole u Zagrebu, maloljetni klinci... Koji je tebi vrag, toliko si zadojen titoizmom da ne vidiš istinu?pismejker wrote:uffff..stavno si nedokazan kao moja bivsa cura Doli.. Ljudi,koji su prihvatili Jugu,koja je takva kakva,da ne raspravljamo sada.bavili se svojim poselom,brinuli o obitelji,.nisu potkopavali Zakon,nis nelegalno radili,nitko ih nije dirao..Regoč wrote:Rat je bil gotov 45., a ubijalo se do raspada Jugoslavije. I nisu ubijeni ustaše, već obični građani, često HSS-ovci, i svećenici. A čak i da su ustaše, nisu samim time zločinci.pismejker wrote:Ajoj sto volis izvrtati...Govorim o vremenu kad je rat bio gotov a FNRJ formirana..i govorim za moje podrucje,ne tamo neki kamenjar koji je generirao mali milijun Ustasa i ostalih naci-kooperatera..ne kazem da mi je drago radi icijih smrti,ali je ovo bio pejbek-dakle osveta..ti meni-ja tebi..nema tu ljutnje ili zamjerke..jel?Regoč wrote:Ti se samo praviš glup ili si stvarno takav? Nikada nisu čul da su komunisti pobili potencijalne protivnike u svih mjestih u koja su ušli? Daksa? Široki Brieg?pismejker wrote:
zasto?sto mislis da djeca ne pamte i to nepristrano,jer jos tada ne kuze politiku?
sto se tice svecenika,kod Menea Don Marca varoščića,taj je rulao jos u staroj Jugi,i donedavno bio Bog i batina u Zupi..obnovio je Crkvu,dogradio ono za masovno moljenje na otvorenom,nikad ga nitko nije dirao..nije vukao Vraga za rep,i nisu ga dirali..
ne mos Irudamu,nekog ici sjebati,ako ne radi protiv tebea,nemas razloga,jel??
e sad,sto je bilo na Kamenjaru,ne znam,mozda i tako kako kazes,ali za sVE POSTOJI RAZLOG..i ti su se sigurno nasli prvo pred sudom,kakvim takvim i tek tada osudjeni bili..ako su vukli grijehe jos iz rata,i bilo dokaza da su radili nesto kriminalno,jebi ga..
Svaka drzava je svoje krimidjoze procesirala,sud za ww2 u europi isto,a danas,je ne cujem kako Svabi oplakuju svoje naciste,fasiste,ili wermacht...reci Svabi hajl Hitjo,pljunut ce te...Svabi svako malo na drzvanim televizijama prikazuju neki ratni film,gdje wermacht i SS debelo pushe..
Nacija je svjesna svojeg zajeba, i posupla se pepelom.da podrzava nacije-zaboravi...
upravno kao sto je upravno i kapetan na brodu..donosenje presude svakako ne postoji..filaj kod god hoces,kad god hoces,kad vlast odozgora naredi..prava zagarantirana nemas..dobra volja uprave logora,,,Regoč wrote:Zapravo to nije logor, logor mora imati upravnu strukturu poput klasičnoga zatvora.kaja wrote:znaš šta je logor, kad su na području prečkog skupili parsto ljudi, ogradili žicom, nema presude, krivnja jer je bio u domobranima ili u ustašama ili mu je netko bio u vojsci i razvezli ljude u par dana do jama i pobili.kaja wrote:aha, dobro to nije baš tipični logor, to je više kaznionicaRegoč wrote:Na Golom.kaja wrote:
do sredine 50-ih, a gdje?
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dokument CIA-e: U Jasenovcu je 1951. bilo zatočeno 3000 protivnika jugoslavenskog komunističkog režima
» Kad rata više nije bilo- Titos zločini u Zagrebu
» Butković žali što rusi nisu pobijeni i što nije došlo do III sv.rata
» Izglasana nova Vlada Republike Srbije, Od 232 poslanika, za je glasalo 227, protiv 5, a uzdržanih nije bilo.
» Objavljena prva knjiga o progonu i stradanju vojvodjanskih Hrvata za vrijeme Domovinskog rata
» Kad rata više nije bilo- Titos zločini u Zagrebu
» Butković žali što rusi nisu pobijeni i što nije došlo do III sv.rata
» Izglasana nova Vlada Republike Srbije, Od 232 poslanika, za je glasalo 227, protiv 5, a uzdržanih nije bilo.
» Objavljena prva knjiga o progonu i stradanju vojvodjanskih Hrvata za vrijeme Domovinskog rata
Page 3 of 6