''NOVA KNJIGA S EKSKLUZIVNIM POVIJESNIM FOTOGRAFIJAMA RUŠI MIT REVIZIONISTIČKE DESNICE U Jasenovcu poslije rata nije bilo komunističkog logora++
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ''NOVA KNJIGA S EKSKLUZIVNIM POVIJESNIM FOTOGRAFIJAMA RUŠI MIT REVIZIONISTIČKE DESNICE U Jasenovcu poslije rata nije bilo komunističkog logora++
Koja "antifašistička" bljuvotina!pismejker wrote:taj,,ja ne znam,znam sam oza zatvore,a ne logore..jebiga,nije isto..nes niti ljudi nisu bas nestajali,kako se to hoce prikazati..dobro,ako su pravili srtanja,naravn oda ih je murija kupila i vospitala,barem je u drzavi bio mir i red,a normalni su radili i sigurno zivjeli..marcellus wrote:istina konc logor nakon rata nije bio u samom jasenovcu nego malo dalje... mislim koja je poanta tih rasprava kad se zna da je tito imao desetke konc logora po jugi sve do osamdesetih, od golog do gradiške?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: ''NOVA KNJIGA S EKSKLUZIVNIM POVIJESNIM FOTOGRAFIJAMA RUŠI MIT REVIZIONISTIČKE DESNICE U Jasenovcu poslije rata nije bilo komunističkog logora++
Regoč wrote:Aparatih. Pazi na padeže, Mletčiću.Gnječ wrote:kler i ustaše na aparatimah.
aparatAH.
Guest- Guest
Zgrada muzeja je novijega nadnevka, a logorski objekti su razgrađeni i cigla prodana. Oprema i strojevi su prebačeni nekamo u Srbiju.kaja wrote:pa zgrada muzeja, što je bilo tamo? a gdje su logorski objekti, što su ih srušili ili što?Regoč wrote:Logorskih objekatah više nema, postoji zgrada muzeja i spomenik.kaja wrote:kako taj autor može tvrditi tvrditi da nisu postojali uvjeti za logor kad je logor još i sada? valjda, nisam bila al zar nije tamo muzej?
osim toga nisu zaista komunisti imali dugo logore i puno logora iz razloga što su ubili sve uglavnom u dva, tri tjedna. tako da im nisu ni trebali. zato imaju jama i rudnika i rovova ko u priči.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zasto?sto mislis da djeca ne pamte i to nepristrano,jer jos tada ne kuze politiku?Regoč wrote:Koja "antifašistička" bljuvotina!pismejker wrote:taj,,ja ne znam,znam sam oza zatvore,a ne logore..jebiga,nije isto..nes niti ljudi nisu bas nestajali,kako se to hoce prikazati..dobro,ako su pravili srtanja,naravn oda ih je murija kupila i vospitala,barem je u drzavi bio mir i red,a normalni su radili i sigurno zivjeli..marcellus wrote:istina konc logor nakon rata nije bio u samom jasenovcu nego malo dalje... mislim koja je poanta tih rasprava kad se zna da je tito imao desetke konc logora po jugi sve do osamdesetih, od golog do gradiške?
Da imas imalo pojma znao bi da je moje mjesto oko 98% hrvata,a nisam cuo,vidio,svjedocio jednom nestanuku,osim idijota Papeta,negi musliman,krimidjoza koji je vise zivota proveo po kaznionicama nego na slobodi..
Mos ti prodavati svoju demagogiju..Tko niej dizao rogove, inormalno je zivo,nije mu dlaka sa glave spala..ponavljam,normalno zivio..
Guest- Guest
Ajd, stvarno, počni voditi bilješke. Tema je Jasenovac, ne Goli. Sad to zapiši i gledaj u to prije svakoga komentara.pismejker wrote:stos kopati na golom otoku..???Regoč wrote:Moguće je i da ga nije bilo. Zato: iskapanja!kaja wrote:a valjda žele reći da nisu komunisti takvi da bi imali logor..smiješno..marcellus wrote:istina konc logor nakon rata nije bio u samom jasenovcu nego malo dalje... mislim koja je poanta tih rasprava kad se zna da je tito imao desetke konc logora po jugi sve do osamdesetih, od golog do gradiške?
aaa, nisam to znala. nisam nikada bila a iz onoga što vidim na slici mi nije baš najjasnije, nemam predožbuRegoč wrote:Zgrada muzeja je novijega nadnevka, a logorski objekti su razgrađeni i cigla prodana. Oprema i strojevi su prebačeni nekamo u Srbiju.kaja wrote:pa zgrada muzeja, što je bilo tamo? a gdje su logorski objekti, što su ih srušili ili što?Regoč wrote:Logorskih objekatah više nema, postoji zgrada muzeja i spomenik.kaja wrote:kako taj autor može tvrditi tvrditi da nisu postojali uvjeti za logor kad je logor još i sada? valjda, nisam bila al zar nije tamo muzej?
2015-08-15
marcellus wrote:istina konc logor nakon rata nije bio u samom jasenovcu nego malo dalje... mislim koja je poanta tih rasprava kad se zna da je tito imao desetke konc logora po jugi sve do osamdesetih, od golog do gradiške?
zatvor nije konc logor. zatvor je ustanova u kojoj osuđenici izdržavaju zatvorsku kaznu. zatvorska je kazna jedna od mogućih kaznenih sankcija za počinitelje kaznenih djela.
znači po tvojoj definiciji onda je i Remetinec konc logor?
Guest- Guest
Mmmmm daaaa....Regoč wrote:Ajd, stvarno, počni voditi bilješke. Tema je Jasenovac, ne Goli. Sad to zapiši i gledaj u to prije svakoga komentara.pismejker wrote:stos kopati na golom otoku..???Regoč wrote:kaja wrote:marcellus wrote: od golog do gradiške?
Guest- Guest
To je genitiv množine, a rečenica treba biti u lokativu množine.Gnječ wrote:Regoč wrote:Aparatih. Pazi na padeže, Mletčiću.Gnječ wrote:kler i ustaše na aparatimah.
aparatAH.
znam samo jedno, balkan je proklet da prokletiji ne moze biti,
sama kukavelj i zlopamtila
i tako od nekad od kad isceznuse cast i postenje
Jednom,jednog dana u nekoj jednoj povijesnoj reviziji-postat ce...a ekipu koja ga je pohodila ,opjevavat ce..Gnječ wrote:marcellus wrote:istina konc logor nakon rata nije bio u samom jasenovcu nego malo dalje... mislim koja je poanta tih rasprava kad se zna da je tito imao desetke konc logora po jugi sve do osamdesetih, od golog do gradiške?
zatvor nije konc logor. zatvor je ustanova u kojoj osuđenici izdržavaju zatvorsku kaznu. zatvorska je kazna jedna od mogućih kaznenih sankcija za počinitelje kaznenih djela.
Guest- Guest
Nije baš. Imali su logore do sredine pedesetih, samo se intenzitet ubijanja smanjival kako je odmicalo vrieme od rata.kaja wrote:osim toga nisu zaista komunisti imali dugo logore i puno logora iz razloga što su ubili sve uglavnom u dva, tri tjedna. tako da im nisu ni trebali. zato imaju jama i rudnika i rovova ko u priči.
Ovog covjek uvijek rado procitam..respect..Leviathan2 wrote:znam samo jedno, balkan je proklet da prokletiji ne moze biti,
Guest- Guest
eto,povjerovat cemo,ako stavih neki link gdje se to dokazuje..Regoč wrote:Nije baš. Imali su logore do sredine pedesetih, samo se intenzitet ubijanja smanjival kako je odmicalo vrieme od rata.kaja wrote:osim toga nisu zaista komunisti imali dugo logore i puno logora iz razloga što su ubili sve uglavnom u dva, tri tjedna. tako da im nisu ni trebali. zato imaju jama i rudnika i rovova ko u priči.
Guest- Guest
do sredine 50-ih, a gdje?Regoč wrote:Nije baš. Imali su logore do sredine pedesetih, samo se intenzitet ubijanja smanjival kako je odmicalo vrieme od rata.kaja wrote:osim toga nisu zaista komunisti imali dugo logore i puno logora iz razloga što su ubili sve uglavnom u dva, tri tjedna. tako da im nisu ni trebali. zato imaju jama i rudnika i rovova ko u priči.
2015-08-15
Ti se samo praviš glup ili si stvarno takav? Nikada nisu čul da su komunisti pobili potencijalne protivnike u svih mjestih u koja su ušli? Daksa? Široki Brieg?pismejker wrote:zasto?sto mislis da djeca ne pamte i to nepristrano,jer jos tada ne kuze politiku?Regoč wrote:Koja "antifašistička" bljuvotina!pismejker wrote:taj,,ja ne znam,znam sam oza zatvore,a ne logore..jebiga,nije isto..nes niti ljudi nisu bas nestajali,kako se to hoce prikazati..dobro,ako su pravili srtanja,naravn oda ih je murija kupila i vospitala,barem je u drzavi bio mir i red,a normalni su radili i sigurno zivjeli..marcellus wrote:istina konc logor nakon rata nije bio u samom jasenovcu nego malo dalje... mislim koja je poanta tih rasprava kad se zna da je tito imao desetke konc logora po jugi sve do osamdesetih, od golog do gradiške?
Da imas imalo pojma znao bi da je moje mjesto oko 98% hrvata,a nisam cuo,vidio,svjedocio jednom nestanuku,osim idijota Papeta,negi musliman,krimidjoza koji je vise zivota proveo po kaznionicama nego na slobodi..
Mos ti prodavati svoju demagogiju..Tko niej dizao rogove, inormalno je zivo,nije mu dlaka sa glave spala..ponavljam,normalno zivio..
Leviathan2 wrote:znam samo jedno, balkan je proklet da prokletiji ne moze biti,
meni je nekad žao svih tih jama..
Navrati, samo nemoj ljeti, puno je trave pa time i komaracah.kaja wrote:aaa, nisam to znala. nisam nikada bila a iz onoga što vidim na slici mi nije baš najjasnije, nemam predožbuRegoč wrote:Zgrada muzeja je novijega nadnevka, a logorski objekti su razgrađeni i cigla prodana. Oprema i strojevi su prebačeni nekamo u Srbiju.kaja wrote:pa zgrada muzeja, što je bilo tamo? a gdje su logorski objekti, što su ih srušili ili što?Regoč wrote:Logorskih objekatah više nema, postoji zgrada muzeja i spomenik.kaja wrote:kako taj autor može tvrditi tvrditi da nisu postojali uvjeti za logor kad je logor još i sada? valjda, nisam bila al zar nije tamo muzej?
I u Jasenovac išlo se po presudi.Gnječ wrote:marcellus wrote:istina konc logor nakon rata nije bio u samom jasenovcu nego malo dalje... mislim koja je poanta tih rasprava kad se zna da je tito imao desetke konc logora po jugi sve do osamdesetih, od golog do gradiške?
Koliko vas je iz plemena stradalo u Jasenovcu? A na Golom?Leviathan2 wrote:znam samo jedno, balkan je proklet da prokletiji ne moze biti,
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dokument CIA-e: U Jasenovcu je 1951. bilo zatočeno 3000 protivnika jugoslavenskog komunističkog režima
» Kad rata više nije bilo- Titos zločini u Zagrebu
» Butković žali što rusi nisu pobijeni i što nije došlo do III sv.rata
» Izglasana nova Vlada Republike Srbije, Od 232 poslanika, za je glasalo 227, protiv 5, a uzdržanih nije bilo.
» Objavljena prva knjiga o progonu i stradanju vojvodjanskih Hrvata za vrijeme Domovinskog rata
» Kad rata više nije bilo- Titos zločini u Zagrebu
» Butković žali što rusi nisu pobijeni i što nije došlo do III sv.rata
» Izglasana nova Vlada Republike Srbije, Od 232 poslanika, za je glasalo 227, protiv 5, a uzdržanih nije bilo.
» Objavljena prva knjiga o progonu i stradanju vojvodjanskih Hrvata za vrijeme Domovinskog rata
Page 2 of 6