Denkverbot
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Denkverbot
Da, to je diplomacija :Dkic wrote:
tko je rekao da se mora?
to je njihov posao, hvatanje divljih konja, na kraju filma kad svi odustanu, Gable ne želi biti demokratskom odlukom preglasan već sam odlučiti, a ne da to drugi rade za njega, pa hvata konja, i onda ga pušta..
Guest- Guest
tko će slijedeći dati naslov knjige?
abenda nam nema, a baš mi odgovara čitati. (pokušavam se prilagoditi pisati sve malim slovima)
on treba dati slijedeći naslov...
abenda nam nema, a baš mi odgovara čitati. (pokušavam se prilagoditi pisati sve malim slovima)
on treba dati slijedeći naslov...
Guest- Guest
pa umiremo od kako smo se rodili...ako se možemo prilagoditi oduzimanju slobode, smrt je spas :)kic wrote:
sve teme su glupe, osim o smrti.. iako je i ona smiješna na svoj način
Guest- Guest
ti si već dva puta, jer je on našao izliku..i sada on mora dati, a kao osnivač, doista nema razloga za izlike..
Guest- Guest
ja gledam...
ali sam dio grupe koju poštivam...nema izgovora...on je slijedeći...
reći: ja imam svoje je glupo u nekoj zajednici, jer iako u zajednici svi imamo svoje, ali je potrebna dobrovoljna potvrda postojanja zajednice...
ali sam dio grupe koju poštivam...nema izgovora...on je slijedeći...
reći: ja imam svoje je glupo u nekoj zajednici, jer iako u zajednici svi imamo svoje, ali je potrebna dobrovoljna potvrda postojanja zajednice...
Guest- Guest
sve je preozbiljno...kic wrote:
ljeto je, jedva se diše :^0
svima treba iluzija, smijeh, šarm....na ostalim temama. sve se svelo na par muških vip...treba se nešto poduzeti po tom pitanju, jer gdje su šarmantni muškarci tu su i žene, a za njima i ostali, pravilo svih kafića :)
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50