Denkverbot
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
Probaj u tunelu, akustičniji je.mate wrote:Da li je budalasto toliko jako kriknuti s krova, pa cijelim internetom odjekne? :)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Meni je ostala epizoda do kraja. Odlična je serija i glazba u njoj.aben wrote:06.06.2017evo, leftovers su gotovi. to je nojbolja serija ikad. mislin da mi bivša all time favourite serija ne će zamiriti ča sun je skinu s prijestolja, ionako je namo bila puno godin. mislin, sve ono ča ne volin učinjeno je na takov nočin da ne morin ne voliti. mislin i da sun potroši život odbijajući izlagati se beletristici. ovo je samo ekranizirana inačica beletristike. zoto bi voli ka bi nastavili s book clubom. mene još nisu zvoli iz knjižnice (popularan je ot jung) tako da bi iskoristi onu tvoju ponudu, mativka, da projdemo na slijedeći krug. za kaznu, mene neka se preskoči.
kic, fir eaway,
A kome ćeš uplatiti 100kn kazne?:)
Guest- Guest
Eto ti ženske solidarnosti :)Eva_ wrote:Probaj u tunelu, akustičniji je.mate wrote:Da li je budalasto toliko jako kriknuti s krova, pa cijelim internetom odjekne? :)
Ti bi da mi se poput bumeranga vrati, onesposobi, a u međuvremenu me neko prijevozno sredstvo pregazi :)
Guest- Guest
Pa ne ću jer nis probi dogovor.mate wrote:Meni je ostala epizoda do kraja. Odlična je serija i glazba u njoj.aben wrote:06.06.2017evo, leftovers su gotovi. to je nojbolja serija ikad. mislin da mi bivša all time favourite serija ne će zamiriti ča sun je skinu s prijestolja, ionako je namo bila puno godin. mislin, sve ono ča ne volin učinjeno je na takov nočin da ne morin ne voliti. mislin i da sun potroši život odbijajući izlagati se beletristici. ovo je samo ekranizirana inačica beletristike. zoto bi voli ka bi nastavili s book clubom. mene još nisu zvoli iz knjižnice (popularan je ot jung) tako da bi iskoristi onu tvoju ponudu, mativka, da projdemo na slijedeći krug. za kaznu, mene neka se preskoči.
kic, fir eaway,
A kome ćeš uplatiti 100kn kazne?:)
2014-04-16
Dobro :)
Šta je bilo na kraju serije, ne mogu dočekati. Uz nju pratim još American Gods (ta ne bi bila loša za tebe, sinoć u epizodi koju sam gledala, postavljeno je pitanje: Jesu li prije nastali ljudi ili Bog), zatim Sense9, pa Handmaid's tale.
Šta je bilo na kraju serije, ne mogu dočekati. Uz nju pratim još American Gods (ta ne bi bila loša za tebe, sinoć u epizodi koju sam gledala, postavljeno je pitanje: Jesu li prije nastali ljudi ili Bog), zatim Sense9, pa Handmaid's tale.
Guest- Guest
Serija je svršila ko i svako remek djelo. Nišće se ni rišilo (ono ča jo ne trpin u modernim djelima) osim onoga ča je bitno. Ljubomoran san jer si ti sve odgljedala najedun put, a meni su rastegli na tri godine...mislin da ću sve ponoviti
A, fola za preporuke, ali, grin na otok za par dun, tamo je tek došlo vrime prve industrijske revolucije:)
A, fola za preporuke, ali, grin na otok za par dun, tamo je tek došlo vrime prve industrijske revolucije:)
2014-04-16
Moram se ispraviti, Sense8 (ah, ta mob. tipkovnica).
A ja sam ljubomorna na tebe zbog odlaska na mjesto koje bi meni itekako dobro došlo.
Blago tebi...
A ja sam ljubomorna na tebe zbog odlaska na mjesto koje bi meni itekako dobro došlo.
Blago tebi...
Guest- Guest
mate wrote:Moram se ispraviti, Sense8 (ah, ta mob. tipkovnica).
Blago tebi...
briga te, ti imoš puno eurov, paš dojti na gotovo:)
2014-04-16
im in
2014-04-16
Crkveni miš je za mene bogataš. Danas jesi, sutra nisi.aben wrote:mate wrote:Moram se ispraviti, Sense8 (ah, ta mob. tipkovnica).
Blago tebi...
briga te, ti imoš puno eurov, paš dojti na gotovo:)
A-a, opet ću pasti u depru, nemoj mi to raditi :)
Voliš kada kukam,a?
Guest- Guest
I ja. Ima u knjižnici, provjerila, ali ću tek sljedeći tjedan početi.aben wrote:im in
Guest- Guest
Ota tvoja pripizdina ima dobru knjižnicu, jo ti govorin.
A, depra je bila radi love? Jebiga, znoš kako se reče; ni skupo, nego si se ti loše udala.
A sa ti mene oćeš bociti u depru, ako ti nemoš šoldov i greš na ljetovanje, koliko ih jo unda tek nemun :))
A, depra je bila radi love? Jebiga, znoš kako se reče; ni skupo, nego si se ti loše udala.
A sa ti mene oćeš bociti u depru, ako ti nemoš šoldov i greš na ljetovanje, koliko ih jo unda tek nemun :))
2014-04-16
mate wrote:Dobro :)
Šta je bilo na kraju serije, ne mogu dočekati. Uz nju pratim još American Gods (ta ne bi bila loša za tebe, sinoć u epizodi koju sam gledala, postavljeno je pitanje: Jesu li prije nastali ljudi ili Bog),
također pratim,zadnja bila 6,epizoda,lajkam seriju(ima i knjiga ak te zanima),svaka epizoda u uvodu prikazuje nekog drugog boga kako dolazi u ameriku a to pitanje ko je prije podsjeća ofkors na "kokoš ili jaje"
mizantrop-
2017-05-01
Pa kada su mladi bez posla, neka barem čitaju :)aben wrote:Ota tvoja pripizdina ima dobru knjižnicu, jo ti govorin.
Dakako da je zbog love :D (i posla)
Ti imaš nekretnine na moru :) Jedna tvoja soba vrijedi kao moja sva zemlja.
Ne smijem dalje razmišljati već osjećam naviranje tlaka :)
Guest- Guest
Sviđa mi se borba bogova starog kova i onih koji su se prilagodili novom vremenu i tehnologijama. Svega i u njoj ima. Zanimljiva :)metalhead wrote:mate wrote:Dobro :)
Šta je bilo na kraju serije, ne mogu dočekati. Uz nju pratim još American Gods (ta ne bi bila loša za tebe, sinoć u epizodi koju sam gledala, postavljeno je pitanje: Jesu li prije nastali ljudi ili Bog),
također pratim,zadnja bila 6,epizoda,lajkam seriju(ima i knjiga ak te zanima),svaka epizoda u uvodu prikazuje nekog drugog boga kako dolazi u ameriku a to pitanje ko je prije podsjeća ofkors na "kokoš ili jaje"
Guest- Guest
pa jel gužva u knjižnici?mate wrote:Pa kada su mladi bez posla, neka barem čitaju :)aben wrote:Ota tvoja pripizdina ima dobru knjižnicu, jo ti govorin.
Dakako da je zbog love :D (i posla)
Ti imaš nekretnine na moru :) Jedna tvoja soba vrijedi kao moja sva zemlja.
Ne smijem dalje razmišljati već osjećam naviranje tlaka :)
a zoč ne greš u njemačku? znun da je lipo biti doma, ali barinku zaroditi iskricu dokle si mloda. imo vrimena za verondu. nulte potrošiš na razvoj tela, desete na razvoj uma, dvodesete na razaranje tela i uma i konsolidaciju, tridesete moroš žrtvovati bogu produktivnosti i tek unda...ne, čekoj, ovo vridi za muške, zoč se ti jednostavno ne udoš?
koliko van je kvadrat zemlje?
ko nos je 80 za građevinsko, a poljoprivredno 20 eurov. toliko je za ono za ča znun da su ljudi prodoli.
ali, sve je to idealno govoreći, jer, moja kuća je na jednoj parceli, dvor na drugoj, veranda na tretoj a vrto na četvrtoj, ča znoči da jo ne morin prodati svoju kuću bez da mi država ne ukrade 25 % jer se prodaja tri i više istovrsnih nekretnin u razdoblju od 5 godin želi iz nekog razloga kazniti.
zanimljivo je kako će porez na nekretnine ka fol potaknuti transfer imovine, je, ali uz četvrtinu svega državi. nodun se da su knjižnice dobro opremljene...
2014-04-16
Nije, mladi odlaze.aben wrote:
pa jel gužva u knjižnici?
a zoč ne greš u njemačku? znun da je lipo biti doma, ali barinku zaroditi iskricu dokle si mloda. imo vrimena za verondu. nulte potrošiš na razvoj tela, desete na razvoj uma, dvodesete na razaranje tela i uma i konsolidaciju, tridesete moroš žrtvovati bogu produktivnosti i tek unda...ne, čekoj, ovo vridi za muške, zoč se ti jednostavno ne udoš?
koliko van je kvadrat zemlje?
ko nos je 80 za građevinsko, a poljoprivredno 20 eurov. toliko je za ono za ča znun da su ljudi prodoli.
ali, sve je to idealno govoreći, jer, moja kuća je na jednoj parceli, dvor na drugoj, veranda na tretoj a vrto na četvrtoj, ča znoči da jo ne morin prodati svoju kuću bez da mi država ne ukrade 25 % jer se prodaja tri i više istovrsnih nekretnin u razdoblju od 5 godin želi iz nekog razloga kazniti.
zanimljivo je kako će porez na nekretnine ka fol potaknuti transfer imovine, je, ali uz četvrtinu svega državi. nodun se da su knjižnice dobro opremljene...
Čekam neke natječaje, pa ću vidjeti dalje. A godine lijo, neću ti reći :) S muškima sami problemi :)
Pa za jutro bih mogla dobiti oko 5 tis. eura...Nekretnine se prodaju po zbilja smiješnim cijenama (kuće). Ma ovdje je strava, baš pripizdina.
Daruj nešto ženi pa nek ona proda :)
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50