Denkverbot
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
A meni kada je novinar razgovarao s Glavonjom, i kada mu je ovaj rekao, kako je ono išlo:kic wrote:
ne znam zaš..
meni je najbolji onaj dio kad Albakin s onim Glavonjom pregovara s onim ljudima čiju rasu je pogodio virus, podsjetilo me na film Children of men..
"Narod Zemlje se ne miješa u poslove naroda Glavonja. Narod Glavonja se ne miješa u poslove naroda Zemlje. Tako je bilo, tako jeste i tako će i biti...Narod Glavonja nikada neće dati utočište Lavu Albakinu.."
Pametnom-dosta...
Guest- Guest
Samo svoje mjesto na Zemlji...kic wrote:
ali on nije ni tražio utočište xD
Zašto xD, ? :)
Guest- Guest
Voliš li ti, Homo sapiens?kic wrote:
volio je živjeti? :^^
Danas, sutra, prije tisuću godina?
Voliš li ti, Homo sapiens, što te ograničavaju?
Uživaš li ti, Homo sapiens, u činjenici da si podložan?
Da li te razočara činjenica što si prijateljski nastrojen prema Glavonjama i dao si im sve od sebe, a one odvajaju pripadnost?
A, samo si želio dati najbolje od sebe Zemlji...
Guest- Guest
Zanimljivo Kic, potenciraš neku tzv. raspravu, a izbjegavaš kada se zagužva odgovarati, već s idiotskim stilom, pokušavaš skrenuti s teme. Hvataš se na nebitno napisano, a bitno preskočiš :)
Primjer, uhvatio se nakon mog misaonog teksta na slijedeći post u kojem pišem da sam ljuta s namjerom da me se ne shvati krivo, onako blago...Glavonjo!
Primjer, uhvatio se nakon mog misaonog teksta na slijedeći post u kojem pišem da sam ljuta s namjerom da me se ne shvati krivo, onako blago...Glavonjo!
Guest- Guest
Mora da je do muške i ženske percepcije. Moram priznati u petak dok sam gledala onu emisiju, s Jokićem, Raspudićem i onom"ženskom lijepog držanja", sjetila sam se nas troje :)kic wrote:
glavonje nisu bitne nešto, kao kad si zapela za konje u Misfitsima recimo..
Ali konj je personifikacija slobode....ovi svi okolo su nebitni već što su učinili s njom?
Guest- Guest
Njihova?!kic wrote:
ali njih je 4 :^^
ako je bila njihova odluka, sve oke..
Da unište slobodu?
Guest- Guest
Zbog čega su u onom filmu ukrotili konja?kic wrote:
sloboda nije nešto što se može uništiti, potisnuti da..
Zbog čega nas čine krotkima?
Zbog čega moramo biti potisnuti?
Guest- Guest
tko je rekao da se mora?
to je njihov posao, hvatanje divljih konja, na kraju filma kad svi odustanu, Gable ne želi biti demokratskom odlukom preglasan već sam odlučiti, a ne da to drugi rade za njega, pa hvata konja, i onda ga pušta..
Da, to je diplomacija :Dkic wrote:
tko je rekao da se mora?
to je njihov posao, hvatanje divljih konja, na kraju filma kad svi odustanu, Gable ne želi biti demokratskom odlukom preglasan već sam odlučiti, a ne da to drugi rade za njega, pa hvata konja, i onda ga pušta..
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50