Premijer Srbije: Dačić: Srbijanski obavještajac bio u Sobranju po službenoj dužnosti
Page 1 of 1
Premijer Srbije: Dačić: Srbijanski obavještajac bio u Sobranju po službenoj dužnosti
Premijer Srbije:
Dačić: Srbijanski obavještajac bio u Sobranju po službenoj dužnostiObjavljeno: 26. 05. 2017 - 08:37 Globus » Region A A A Times Arial
Premijer Srbije (Foto: Arhiva)
Srbijanski premijer Ivica Dačić utvrdio je u četvrtak da pripadnik Sigurnosne obavještajne agencije (BIA) i savjetnik ambasade Srbije u Skoplju Goran Živaljević nije svojim prisustvom u Sobranju tokom incidenata s demonstranima prekršio diplomatske protokole.
On je ocijenio da je Živaljević samo obavljao svoj posao, izvještavajući o situaciji u Makedoniji.
- On nije učestvovao u krivičnom djelu, samo je izvještavao o situaciji u Makedoniji, jer Srbija mora znati kako se ta situacija može odraziti na nacionalne i državne interese - istakao je Dačić, dodavši da u Sobranju u noći kada su u njega upali demonstranti nije bilo građana Srbije.
Dačić je novinarima rekao da službeni predstavnik BIA-e u Makedoniji nije tamo boravio ilegalno te naglasio da bi on volio da Makedonija ima prema svima isti odnos, i prema istočnim i zapadnim zemljama koje šalju ljude iz službi sigurnosti.
Dačić je potom novinarima pročitao popis ljudi iz Makedonije koji su u Srbiji organizirali prosvjede protiv premijera Aleksandra Vučića i naveo da o tome Makedoniju obavještavaju već dvije godine.
Na upit očekuje li pogoršanje odnosa s Makedonijom, Dačić je odgovorio da mandatar za sastav nove makedonske vlade Zoran Zaev drži kako resorne službe to trebaju rješiti između sebe.
Autor: Fena
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/294442/dacic-srbijanski-obavjestajac-bio-u-sobranju-po-sluzbenoj-duznosti#sthash.VCDfQ7Mz.dpuf
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Premijer Srbije: Dačić: Srbijanski obavještajac bio u Sobranju po službenoj dužnosti
Eroo wrote:
Srbijanski premijer Ivica Dačić utvrdio je u četvrtak da pripadnik Sigurnosne obavještajne agencije (BIA) i savjetnik ambasade Srbije u Skoplju Goran Živaljević nije svojim prisustvom u Sobranju tokom incidenata s demonstranima prekršio diplomatske protokole.
On je ocijenio da je Živaljević samo obavljao svoj posao, izvještavajući o situaciji u Makedoniji.
Last edited by Eroo on 26/5/2017, 23:08; edited 1 time in total
2016-07-22
Re: Premijer Srbije: Dačić: Srbijanski obavještajac bio u Sobranju po službenoj dužnosti
Eroo wrote:- On nije učestvovao u krivičnom djelu, samo je izvještavao o situaciji u Makedoniji, jer Srbija mora znati kako se ta situacija može odraziti na nacionalne i državne interese - istakao je Dačić, dodavši da u Sobranju u noći kada su u njega upali demonstranti nije bilo građana Srbije.
2016-07-22
Pa sta da kaze...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Stalno ih hvataju s rukama u pekmezu...
Obavještajac u tuđem Parlamentu radio svoj posao...Još kaže da tamo nije bilo srpskih građana....oooo moj trbu'...
Obavještajac u tuđem Parlamentu radio svoj posao...Još kaže da tamo nije bilo srpskih građana....oooo moj trbu'...
2016-07-22
Koliko znam nije nosio majicu sa srpskim obel.
I bio akter u opstoj tuci.
takvih je bilo sa hrvatskim obel.
srbin je bio samo voajer
srbin je bio samo voajer
Last edited by notum on 27/5/2017, 00:52; edited 1 time in total
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
to tebi nije in, to nema veze.
tebe guli zasto je srbin posmatrac
2017-05-25
Ovdje se radi o makedonskom parlamentu(Sobranju) i ne nekoj seoskoj prčvarnici.notum wrote:Koliko znam nije nosio majicu sa srpskim obel.
srbin je bio samo voajer
I ono Dačićevo "tamo nije bilo srpskih građana" također treba razumjeti na pravi način.
Tko ima zrno soli u glavi razumio je, a posebno oni kojima je to posao.
2016-07-22
meni je vise in odakle nasilnik sa hr oznakama
od srbina koji sve to nemo posmatra
nego tebe jebe srbin samim postojanjem
od srbina koji sve to nemo posmatra
nego tebe jebe srbin samim postojanjem
2017-05-25
ti imas zrno zla I pakosti
umesto pameti
umesto pameti
2017-05-25
Probajte bit malo sami, bez guranja nosa tamo di vas ne traže, a vjerujem i ne žele.notum wrote:to tebi nije in, to nema veze.
Ukratko: Gledajte svoja posla, kako ono vi balkanci kažete.
2016-07-22
majku mu slobovsku...on ce drugima gledajte svoja posla a svoj smrdljivi nos volu turati svagdje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote:Probajte bit malo sami, bez guranja nosa tamo di vas ne traže, a vjerujem i ne žele.notum wrote:to tebi nije in, to nema veze.
mi guramo nos )
a " hrvatske majice " batinaju po sobranju
hahahahah, hahahahah )
mi da gledamo svoja posla,
hahahah
2017-05-25
majku im hosovsku,vuksadinare wrote:majku mu slobovsku...on ce drugima gledajte svoja posla a svoj smrdljivi nos volu turati svagdje
otisli u skoplje da mlate po sobranju ;)
a vi lupetate sto je srbin samo posmatrao dogadjanja
hahahaha :);:)
2017-05-25
Eroo wrote:Probajte bit malo sami, bez guranja nosa tamo di vas ne traže, a vjerujem i ne žele.notum wrote:to tebi nije in, to nema veze.
ti si balkanc erste klase
prelistaj svoje teme
citaj sta pises i o cemu pises
ti sanjas balkan
ti si alfa mentalni balkanac
ja ne,
ti si otvorio toliko tema o srbiji
da msm da sanjas da si srbin )
2017-05-25
Teme o Srbiji otvaram isključivo preuzimajući članke sa srpskih portala.notum wrote:Eroo wrote:Probajte bit malo sami, bez guranja nosa tamo di vas ne traže, a vjerujem i ne žele.notum wrote:to tebi nije in, to nema veze.
prelistaj svoje teme
ti sanjas balkan
ja ne,
Da si pismen, kao što nisi, već bi to primijetio.
2016-07-22
Eroo wrote:Teme o Srbiji otvaram isključivo preuzimajući članke sa srpskih portala.notum wrote:Eroo wrote:Probajte bit malo sami, bez guranja nosa tamo di vas ne traže, a vjerujem i ne žele.notum wrote:to tebi nije in, to nema veze.
prelistaj svoje teme
ti sanjas balkan
ja ne,
to nije poenta mog posta )
penta je tvoja opsednutost srbijom,
u smislu, da za sobom, hrvatskom, ne vidis gredu,
kao sto je nasilnik u sobranju sa oznakama hosa,
a ti kenjkavis o srbinu koji je samo posmatrao dogadjaj.
eto, setao ulicom pa navratio da vidi sta cine budale !
i posmatrao kako hosovac udara makedonske poslanike,
u skoplju, u sali sobranja !
ali tebe je hosovac totalno nebitan, i njegova uloga u opstoj tuci,
tebi je bitan srbin koji to posmatra )
2017-05-25
Veliš ustaša u Sobranju...hahaha...imate vi ideja, ali vam više ne prolaze.notum wrote:Eroo wrote:Teme o Srbiji otvaram isključivo preuzimajući članke sa srpskih portala.notum wrote:Eroo wrote:Probajte bit malo sami, bez guranja nosa tamo di vas ne traže, a vjerujem i ne žele.notum wrote:to tebi nije in, to nema veze.
prelistaj svoje teme
ti sanjas balkan
ja ne,
Kažem, vi imate uvijek dobre ideje, ali vam nedostaje izvedba, krajnji rezultat.
Zanimljivo, iz moje struke imam podosta vaših knjiga, koje su hvale vrijedne...ali...
Sve formule moram najprije provjeriti, a neke i ponovo izvesti i popraviti.
Čak i kad ih prepisujete ne prepišete ih dosljedno. Majkemi, ne lažem...
2016-07-22
Eroo wrote:Veliš ustaša u Sobranju...hahaha...imate vi ideja, ali vam više ne prolaze.notum wrote:Eroo wrote:Teme o Srbiji otvaram isključivo preuzimajući članke sa srpskih portala.notum wrote:Eroo wrote:
Probajte bit malo sami, bez guranja nosa tamo di vas ne traže, a vjerujem i ne žele.
prelistaj svoje teme
ti sanjas balkan
ja ne,
Kažem, vi imate uvijek dobre ideje, ali vam nedostaje izvedba, krajnji rezultat.
Zanimljivo, iz moje struke imam podosta vaših knjiga, koje su hvale vrijedne...ali...
Sve formule moram najprije provjeriti, a neke i ponovo izvesti i popraviti.
Čak i kad ih prepisujete ne prepišete ih dosljedno. Majkemi, ne lažem...
keve mi,
tacno se zna ime i prezime i drzavnost makedonskog hosovca
i veze nema sa srbima i srbijom, sem moguce kriminalnih !
2017-05-25
"DAJEM SEBI ZA PRAVO DA POZOVEM SVOJE SUNARODNIKE HRVATSKE NACIONALNOSTI DA IZIDJEMO I POMOGNEMO NASOJ BRACI MAKEDONCIMA I INICIJATIVI "ZA ZAJEDNUCKU MAKEDONIJU" U SACUVANJU INTEGRITETA REPUBLIKE MAKEDONIJE!!!
Facebook profil Vlade Shofjorota (kako stoji u zagradi kraj njegovog lažnog imena na Facebooku, a što bi moglo biti pravo ime) potpuno je fasciniran ustaštvom i njihovim "bratstvom" s makedonskim ekstremistima.
da on ima bilo kakve veze sa srbijom ili srbima u makedoniji,
nas bi dosad razapeli od berlina do vasingtona.
2017-05-25
Similar topics
» Jok došli po službenoj dužnosti
» Srbijanski ekspert: Iza Ivane Knoll stoji Hrvatsko hibridno obavještajno ratovanje protiv Srbije
» Dacic:Ko ne prizna Kosovo dobit ce ambasadu Srbije
» Dodik i Dačić najavili spajanje Republike Srpske i Srbije
» Turisti iz Srbije idu u Hrvatsku vise nego sto zeli Dacic
» Srbijanski ekspert: Iza Ivane Knoll stoji Hrvatsko hibridno obavještajno ratovanje protiv Srbije
» Dacic:Ko ne prizna Kosovo dobit ce ambasadu Srbije
» Dodik i Dačić najavili spajanje Republike Srpske i Srbije
» Turisti iz Srbije idu u Hrvatsku vise nego sto zeli Dacic
Page 1 of 1