Srbijanski ekspert: Iza Ivane Knoll stoji Hrvatsko hibridno obavještajno ratovanje protiv Srbije
Srbijanski ekspert: Iza Ivane Knoll stoji Hrvatsko hibridno obavještajno ratovanje protiv Srbije
Ivana Knoll cura koja plijeni paznju na svjetskom prvenstvu, ovaj profesor, dr navodi da je ona projekt zapadnih obavjestajnih sluzbi, naglo joj raste vise milijunska popularnost koju će okrenut protiv Srba navodi ovaj klaun pic.twitter.com/9Qwe0czD0b
— Tal Ben Haim (@ZionKMP) December 13, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Srbijanski ekspert: Iza Ivane Knoll stoji Hrvatsko hibridno obavještajno ratovanje protiv Srbije
Mda, sahovnica se vije, cijeli svijet je gleda, sve je to samo zato da se zajebavade srbalje:)
dijagram-
2015-08-09
Re: Srbijanski ekspert: Iza Ivane Knoll stoji Hrvatsko hibridno obavještajno ratovanje protiv Srbije
omni-
2014-04-12
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/ruski-covjek-aleksandar-vulin-postaje-sef-srpskih-spijuna-20221202
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koji ludjaci u P. M.Hektorović wrote:Ivana Knoll cura koja plijeni paznju na svjetskom prvenstvu, ovaj profesor, dr navodi da je ona projekt zapadnih obavjestajnih sluzbi, naglo joj raste vise milijunska popularnost koju će okrenut protiv Srba navodi ovaj klaun pic.twitter.com/9Qwe0czD0b
Sise I guzice Ivane Knoll su antisrpski politicki projekat
E svasta Sam cuo Ali ovo....
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
S njima stvarno samo budala I ludjak moze zeljeti zivjeti u istoj drzaviRingo10 wrote:Koji ludjaci u P. M.Hektorović wrote:Ivana Knoll cura koja plijeni paznju na svjetskom prvenstvu, ovaj profesor, dr navodi da je ona projekt zapadnih obavjestajnih sluzbi, naglo joj raste vise milijunska popularnost koju će okrenut protiv Srba navodi ovaj klaun pic.twitter.com/9Qwe0czD0b
2015-09-24
Ringo10 wrote:Koji ludjaci u P. M.Hektorović wrote:Ivana Knoll cura koja plijeni paznju na svjetskom prvenstvu, ovaj profesor, dr navodi da je ona projekt zapadnih obavjestajnih sluzbi, naglo joj raste vise milijunska popularnost koju će okrenut protiv Srba navodi ovaj klaun pic.twitter.com/9Qwe0czD0b
U pravu su prof.dr/kadžije. Kombinacija guzice-sise-kockice su opasno sredstvo
za srpsku omladinu, jer bi se danas-sutra mogli masovno izjašnjavati kao Hrvati.
Vidi našega Crvenkastog, on je već skoro pa pravi Hrvat, samo zato što svaki dan gleda u kockice.
2014-04-11
redovno gostuju po
tv.kanalima i pricaju
gluposti, godinama.
imaju neke svoje zdravstveno sumnjive
vizije i plasiraju ih ko
suvu istunu.
2020-04-21
takvi idioti i idioti koji ih pozivaju u emisije (bio je i neki vrač, šaman..šta već) stvaraju izrazito lošu sliku o vama ukupnopizzon wrote:takvih kretena ko sto je on ima pun q !
redovno gostuju po
tv.kanalima i pricaju
gluposti, godinama.
vizije i plasiraju ih ko
suvu istunu.
a nije tako, nakon što je hrvatska pobijedila brazil, ni jedan ružan komentar od strane srpskih običnih ljudi nisam pročitala..ni jedan jedini
Sve je u novcu od gledanosti, a gledanosti izgleda ne nedostaje. Sto tuplje to unosnije.Noor wrote:takvi idioti i idioti koji ih pozivaju u emisije (bio je i neki vrač, šaman..šta već) stvaraju izrazito lošu sliku o vama ukupnopizzon wrote:takvih kretena ko sto je on ima pun q !
redovno gostuju po
tv.kanalima i pricaju
gluposti, godinama.
vizije i plasiraju ih ko
suvu istunu.
a nije tako, nakon što je hrvatska pobijedila brazil, ni jedan ružan komentar od strane srpskih običnih ljudi nisam pročitala..ni jedan jedini
omni-
2014-04-12
Noor likes this post
Noor wrote:takvi idioti i idioti koji ih pozivaju u emisije (bio je i neki vrač, šaman..šta već) stvaraju izrazito lošu sliku o vama ukupnopizzon wrote:takvih kretena ko sto je on ima pun q !
redovno gostuju po
tv.kanalima i pricaju
gluposti, godinama.
vizije i plasiraju ih ko
suvu istunu.
istina, komentari su uglavnom bili posve ok, ali jebiga Adem Vuchiqi je taj koji vlada svime u srbiji, pa i televizijama
RayMabus wrote:Pa šta očekuješ od njih kad im je šef ovi a zna se i tko ga je imenovao :
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/ruski-covjek-aleksandar-vulin-postaje-sef-srpskih-spijuna-20221202
Otkrio je kako za Hrvatsku nije navijao ni u finalu: "Poštujem sve, idite u Hrvatsku na more, ja neću, navijajte za Hrvatsku, ima vas koliko, 11, 12 posto, ja neću. Čestitam vam na izvanrednom uspjehu, ja sam navijao i za Argentinu, a i za sve druge da vam budem iskren i tako će biti i ubuduće i nitko mi to neće zabraniti i uvijek ću govoriti slobodno."
https://www.index.hr/sport/clanak/Suljo-navijati-cu-za-maroko-to-su-nasa-braca-koja-nisu-priznala-kosovo/2421387.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_d
Sad kad vam spucamo vize i onako nećete dolazit. Daleko vam kuća.
2014-04-11
2015-09-24
Ništa. Sad to poveži s izjavom kako mu patološki smeta šta netko ide u Hrvatsku na more a šta je ovdje nepotrebna izjava dakle čisto širenje mržnje i da je on Vulina postavio na čelo bezbjednosne službe Srbije a ovaj na snimku je Vulinov zaposlenik.Ringo10 wrote:Pa sta ako nije navijao
Nije ti jasno jel ? E onda ti ne mogu pomoć ako ne shvačaš da svo zlo u Srbiji dolazi iz njegovog uma.
2014-04-11
» Premijer Srbije: Dačić: Srbijanski obavještajac bio u Sobranju po službenoj dužnosti
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Nevidljiva ruka protiv "Kupujmo hrvatsko!"
» Prosvjed u Vruji protiv devastacije iza koje stoji Milanovićev financijer