NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
...za tebe mali jedan njegov citat; revolucija zvuči vrlo romantično, znaš. ali nije. to je krv i crijeva i ludost; to su ubijeni klinci na cesti, klinci koji ne shvaćaju koji se to kurac događa....ali preglup si da shvatis!red wolf wrote:Skini avatar i ne sramoti ga...Nije zavrijedio to...Onlinehero wrote:...ajd skini mi se, ok!!red wolf wrote:Promijeni avatar i ne sramoti tu ljudinu...Onlinehero wrote:...a ti promjeni forum...vidi se da si zelen!!red wolf wrote:Barem promijeni avatar jer ga sramotiš...A nije zaslužio...Onlinehero wrote:...kaj se ceka sa vojskom na nasoj istocnoj granici??...ovi nasi politicari se ponasaju ko da ruze cvatu...dok nece bit kasno...
Onlinehero- Posts : 54
2014-04-20
Re: NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
Charles Bukowskibogomdani wrote:Koji je to lik na Avataru Onlajna?
2014-04-20
Austrijski kancelar Verner Fajman, nakon večeras održane vanredne sednice vladine radne grupe za pitanje izbeglica, rekao je da Austrija neće uvesti dodatne kontrole.
On je ukazao da se ne može proceniti kako će se kontrole Nemačke odraziti na stanje u Austriji.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/590380/Austrija-nece-uvoditi-dodatne-kontrole-na-granicama-ka-Madjarskoj
On je ukazao da se ne može proceniti kako će se kontrole Nemačke odraziti na stanje u Austriji.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/590380/Austrija-nece-uvoditi-dodatne-kontrole-na-granicama-ka-Madjarskoj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
enivej THX..Onlinehero wrote:Charles Bukowskibogomdani wrote:Koji je to lik na Avataru Onlajna?
Guest- Guest
E puno im je trebalo a koliko su se qrčili, dođite izbjeglice, mi dobri, Mađari, Grdi i Makedonci zli. Bitno da su Grci krivi i za ovo :)
bogomdani wrote:Koji je to lik na Avataru Onlajna?
Stari perverzni alkos Charles Bukowski, pisac. Rado sam ga čitao.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ne sramoti ga avatarom...Onlinehero wrote:...za tebe mali jedan njegov citat; revolucija zvuči vrlo romantično, znaš. ali nije. to je krv i crijeva i ludost; to su ubijeni klinci na cesti, klinci koji ne shvaćaju koji se to kurac događa....ali preglup si da shvatis!red wolf wrote:Skini avatar i ne sramoti ga...Nije zavrijedio to...Onlinehero wrote:...ajd skini mi se, ok!!red wolf wrote:Promijeni avatar i ne sramoti tu ljudinu...Onlinehero wrote:...a ti promjeni forum...vidi se da si zelen!!red wolf wrote:Barem promijeni avatar jer ga sramotiš...A nije zaslužio...Onlinehero wrote:...kaj se ceka sa vojskom na nasoj istocnoj granici??...ovi nasi politicari se ponasaju ko da ruze cvatu...dok nece bit kasno...
Guest- Guest
Naravno kako su Grci krivi. Grci su i bit će krivi što god naprave dobro ili loše. Važno je srati nekome po glavi, to je bit cijele priče.dawson wrote:E puno im je trebalo a koliko su se qrčili, dođite izbjeglice, mi dobri, Mađari, Grdi i Makedonci zli. Bitno da su Grci krivi i za ovo :)
Guest- Guest
...da se razumijemo, nisam rasist ali primiti ljude u ovom broju i to pod cudnim okolnostima i sa motivom boljeg zivota....donoseci kulturu i obicaje koji se ne uklapaju u zapadni nacin zivota....zao mi je, ne....otvoriti kampove u Turskoj i tamo im pomoci a kad bude sigirno i vrijeme nek se vrate kuci...pa u Minhenu vise pa skore ne mozes vidit i cut svabu oko centra...zamotanih od glave do pete koliko hoces i to u crnom...ko ninđe...perverzija, skidam kapu svabama kaj to sve toleriraju...samo se bojim kad pukne bit ce vlakova prema jugu...
2014-04-20
A koje primao prognane Hrvate i Bošnjake za vrijeme rata...Gdje je nestala ta humanost?...Onlinehero wrote:...da se razumijemo, nisam rasist ali primiti ljude u ovom broju i to pod cudnim okolnostima i sa motivom boljeg zivota.....
Guest- Guest
neuk sam po filozofskom pitanju..radije citam analize projekcija trzista.... ..tu sam na svomYehudi wrote:bogomdani wrote:Koji je to lik na Avataru Onlajna?
Guest- Guest
Ja bi volija da se jedan raznese.Onlinehero wrote:...da se razumijemo, nisam rasist ali primiti ljude u ovom broju i to pod cudnim okolnostima i sa motivom boljeg zivota....donoseci kulturu i obicaje koji se ne uklapaju u zapadni nacin zivota....zao mi je, ne....otvoriti kampove u Turskoj i tamo im pomoci a kad bude sigirno i vrijeme nek se vrate kuci...pa u Minhenu vise pa skore ne mozes vidit i cut svabu oko centra...zamotanih od glave do pete koliko hoces i to u crnom...ko ninđe...perverzija, skidam kapu svabama kaj to sve toleriraju...samo se bojim kad pukne bit ce vlakova prema jugu...
2014-04-11
...ovim pitanjem si se sam diskvalificirao iz daljnje rasprave...prouci materiju pa se ukljuci konstruktivno u razgovor...za pocetak mijesas kruske i jabuke...toliko o tome...red wolf wrote:A koje primao prognane Hrvate i Bošnjake za vrijeme rata...Gdje je nestala ta humanost?...Onlinehero wrote:...da se razumijemo, nisam rasist ali primiti ljude u ovom broju i to pod cudnim okolnostima i sa motivom boljeg zivota.....
2014-04-20
Je li bitan bio razlog?...Islam nije ono što je danas izokrenuto...Gle čuda, ja koji bih odmah zabranio sve religije, branim Islam kao religiju...Shvatite, jedan koncept ljudskog postojanja nije uspio...Moramo naći novi, a neki su ga već našli...Ali, vjerujte mi, neće vam se svidjeti...
Last edited by red wolf on 13/9/2015, 20:20; edited 1 time in total
Guest- Guest
A on je da će vas pustiti kao gov*a niz wc školjku...Nije da sam protiv njih...Naprotiv, razumijem ih...
Guest- Guest
Lider Al Kaide pozvao muslimane na Zapadu: Napadnite domove i gradove krstaša
Tanjug | 13. septembar 2015. 14:01 | Komentara: 0Lider Al Kaide Ajman al Zavahri pozvao je u audio snimku koji je danas postavljen na Internet mlade muslimane u SAD i drugim zapadnim državama da izvedu napade u tim zemljama
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:567139-Lider-Al-Kaide-pozvao-muslimane-na-Zapadu-Napadnite-domove-i-gradove-krstasa
2014-04-11
Longi,to krscani prihvacaju ako treba i drugim obrazom..no neoprostivo j sto je ona Madjarica napravila..
Guest- Guest
Daj objasni ljudima ovdje da je najbolje oružje protiv ljudi razjediniti ljude!...Ejjjj...bogomdani wrote:Longi,to krscani prihvacaju ako treba i drugim obrazom..no neoprostivo j sto je ona Madjarica napravila..
Guest- Guest
bogomdani wrote:neuk sam po filozofskom pitanju..radije citam analize projekcija trzista.... ..tu sam na svomYehudi wrote:bogomdani wrote:Koji je to lik na Avataru Onlajna?
Ma uzmi pročitaj jednu njegovu knjigu, svidiće ti se mislim.
Nematu filozofije osim one prirodne filozofije života.
Lik piše o tome kako živi, opija se, jebe sve šta mu naleti, onda opet pije i tako u krug.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
To stoji...a to se upravo dogadja sa ovim Khozoepima i afrikanerima koji pune Europu..Pogledaj malo videje na youtube.pl kako su Poljaci homogeni protiv te posastired wolf wrote:Daj objasni ljudima ovdje da je najbolje oružje protiv ljudi razjediniti ljude!...Ejjjj...bogomdani wrote:Longi,to krscani prihvacaju ako treba i drugim obrazom..no neoprostivo j sto je ona Madjarica napravila..
Guest- Guest
phuuu..dakle neki svejeb od formata... neki boemski stil zivota...ebi ga..moze tko nema neku obavezu u zivotu..Yehudi wrote:bogomdani wrote:neuk sam po filozofskom pitanju..radije citam analize projekcija trzista.... ..tu sam na svomYehudi wrote:bogomdani wrote:Koji je to lik na Avataru Onlajna?
Ma uzmi pročitaj jednu njegovu knjigu, svidiće ti se mislim.
Nematu filozofije osim one prirodne filozofije života.
Lik piše o tome kako živi, opija se, jebe sve šta mu naleti, onda opet pije i tako u krug.
Guest- Guest
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Zaustavljen željeznički promet prema Grčkoj
» Njemačka zabranila vatromet zbog sve većeg broja izbjeglica
» Njemačka zbog izbjeglica uvodi mjere štednje, raste podrška desnici
» Njemacka 'Semafor' koalicija zbog politike prema 'migrantima' bi mogla ojacati suverenisticku opciju u Hrvatskoj
» Poljska potpuno ukinula prihvat izbjeglica
» Njemačka zabranila vatromet zbog sve većeg broja izbjeglica
» Njemačka zbog izbjeglica uvodi mjere štednje, raste podrška desnici
» Njemacka 'Semafor' koalicija zbog politike prema 'migrantima' bi mogla ojacati suverenisticku opciju u Hrvatskoj
» Poljska potpuno ukinula prihvat izbjeglica
Page 5 of 15