NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
Page 1 of 15
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
BERLIN - Njemačka ponovno uvodi nadzor nad svojom granicom s Austrijom zbog neizdrživog priljeva izbjeglica iz smjera te zemlje, javlja AFP.
Očekuje se kako će ministar unutarnjih poslovaThomas de Maiziere na izvanrednoj konferenciji za tisak danas navečer i službeno obznaniti ovu odluku.
Radi se o prvom slučaju ukidanja Schengenskog režima od strane jedne države EU otkako je sporazum uspostavljen. Granica između Austrije i Njemačke zadnji je put bila zatvorena 1. prosinca 1997. godine, kada je Austrija pristupila Schengenu.
http://www.jutarnji.hr/njemacka-zbog-izbjeglica-razara-temelje-europske-unije-od-danas-kontrole-na-granici-s-austrijom--zaustavljen-sav-zeljeznicki-promet/1416300/
Frau.
Očekuje se kako će ministar unutarnjih poslovaThomas de Maiziere na izvanrednoj konferenciji za tisak danas navečer i službeno obznaniti ovu odluku.
Radi se o prvom slučaju ukidanja Schengenskog režima od strane jedne države EU otkako je sporazum uspostavljen. Granica između Austrije i Njemačke zadnji je put bila zatvorena 1. prosinca 1997. godine, kada je Austrija pristupila Schengenu.
http://www.jutarnji.hr/njemacka-zbog-izbjeglica-razara-temelje-europske-unije-od-danas-kontrole-na-granici-s-austrijom--zaustavljen-sav-zeljeznicki-promet/1416300/
Frau.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
Nije da im je vec dosadilo. Brzo u privatna auta i nastaviti dovoziti. Puj stoko fasisticka, umorili ste se nakon tjedan dana. Puj, puj, puj, povraca mi se...
2014-04-14
Re: NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
Evo sad kad su potpisali sporazum sa Rusima treba samo da puste plin i krug je zatvoren.:Dabraham wrote:Nije da im je vec dosadilo. Brzo u privatna auta i nastaviti dovoziti. Puj stoko fasisticka, umorili ste se nakon tjedan dana. Puj, puj, puj, povraca mi se...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
kako već sam rekao i kako govorim, prije ili posli će i Njemačka zatvoriti granice, a onda je kraj ovom cirkusu. A onda zemlje gdje je najviše u tom trenutku natrpano imigranata (grčka, srbija, makedonija, italija) te će zemlje i najviše najebati
Guest- Guest
Yodica The Prorok...hahahahahahahahaha
Guest- Guest
Odvratno. Sada ce se desiti ono sta trubim. Rubni dijelovi ce najebati. Dajte vi lijepo se smjestite po hotelima u DNRH i cekajte da vas mi pozovemo. Muhahahahahaaaa
2014-04-14
Najveca i najhumanija ekonomija na svijetu se "umorila" vec nakon tjedan-dva. Racunao sam do Bozic-a najmanje.
2014-04-14
Ti si Yodici The Proroku ministrant...Podudarate se u stavovima...abraham wrote:Odvratno. Sada ce se desiti ono sta trubim. Rubni dijelovi ce najebati. Dajte vi lijepo se smjestite po hotelima u DNRH i cekajte da vas mi pozovemo. Muhahahahahaaaa
Guest- Guest
Nema veze, bolje njemu nego tebi. On ima dosta znanja iako ga mladost zajebava da neke stvari sagleda hladne glave. Bilo kako bilo , razlika je da on ne uzima DNRH u krug udomitelja a ja tvrdim da cete biti udomitelj i to ohohhooooo udomitelj jer ce vam vasa ljevicarka, vasa majka Merkelica tako narediti.red wolf wrote:Ti si Yodici The Proroku ministrant...Podudarate se u stavovima...abraham wrote:Odvratno. Sada ce se desiti ono sta trubim. Rubni dijelovi ce najebati. Dajte vi lijepo se smjestite po hotelima u DNRH i cekajte da vas mi pozovemo. Muhahahahahaaaa
abraham-
2014-04-14
Ljevičarka?...Majko mila neinformiranih ljudi na ovom forumu i tako niske razine znanja...abraham wrote:Nema veze, bolje njemu nego tebi. On ima dosta znanja iako ga mladost zajebava da neke stvari sagleda hladne glave. Bilo kako bilo , razlika je da on ne uzima DNRH u krug udomitelja a ja tvrdim da cete biti udomitelj i to ohohhooooo udomitelj jer ce vam vasa ljevicarka, vasa majka Merkelica tako narediti.red wolf wrote:Ti si Yodici The Proroku ministrant...Podudarate se u stavovima...abraham wrote:Odvratno. Sada ce se desiti ono sta trubim. Rubni dijelovi ce najebati. Dajte vi lijepo se smjestite po hotelima u DNRH i cekajte da vas mi pozovemo. Muhahahahahaaaa
Guest- Guest
Ma da ali nakon tjedan dana si promijenio mišljenje i to nakon što je izuzetni kreten Merkelica zvala sve emigrante svijeta da dođu u EU sada i odmah, ono najgori premijer od dolaska germana na ovamo...potpuni debakl Njemačke koji će uništiti Europu, molim Marcelijusa da prestane liječiti depresiju soda bikarbonomneoliberalni_placenik wrote:kako već sam rekao i kako govorim, prije ili posli će i Njemačka zatvoriti granice, a onda je kraj ovom cirkusu. A onda zemlje gdje je najviše u tom trenutku natrpano imigranata (grčka, srbija, makedonija, italija) te će zemlje i najviše najebati
Kermit-
2014-04-17
Znam da nije tema, ali @asilovski će razumijeti...Sav ovaj raspad vani oko nas, to je samo slika onoga unutar nas...To se ne može zaustaviti...Na djelu je raspad ljudske civilizacije...I on se ne može zaustaviti...
Guest- Guest
hahaha pa ona je iz CDU liberalni zionisti, jaka je kad su u pitanju Grci, u pitanjima od životne važnosti pokazuje se kao potpuna tuka...red wolf wrote:Ljevičarka?...Majko mila neinformiranih ljudi na ovom forumu i tako niske razine znanja...abraham wrote:Nema veze, bolje njemu nego tebi. On ima dosta znanja iako ga mladost zajebava da neke stvari sagleda hladne glave. Bilo kako bilo , razlika je da on ne uzima DNRH u krug udomitelja a ja tvrdim da cete biti udomitelj i to ohohhooooo udomitelj jer ce vam vasa ljevicarka, vasa majka Merkelica tako narediti.red wolf wrote:Ti si Yodici The Proroku ministrant...Podudarate se u stavovima...abraham wrote:Odvratno. Sada ce se desiti ono sta trubim. Rubni dijelovi ce najebati. Dajte vi lijepo se smjestite po hotelima u DNRH i cekajte da vas mi pozovemo. Muhahahahahaaaa
Kermit-
2014-04-17
Ne može se zaustaviti to je istina, ali nije to raspad nikakve civilizacije samo pad i priprema za nešto "novo", osim toga ako to moež uništiti ova šaka kozojeba i elita kojoj to iz nekog razloga odgovora onda neka propadne...a i vidiš da Marcelijus ne bere brigu, dok gori Rim on je pjeva pjesme u slavu pobjede merkelice nad pacovskim vizanticimared wolf wrote:Znam da nije tema, ali @asilovski će razumijeti...Sav ovaj raspad vani oko nas, to je samo slika onoga unutar nas...To se ne može zaustaviti...Na djelu je raspad ljudske civilizacije...I on se ne može zaustaviti...
Kermit-
2014-04-17
Majko mila...Ja sam imao veliko mišljenje o tebi...Ozbiljno ti to kažem...Ovo je šok za mene...asilovski wrote:hahaha pa ona je iz CDU liberalni zionisti, jaka je kad su u pitanju Grci, u pitanjima od životne važnosti pokazuje se kao potpuna tuka...
Guest- Guest
A žrtva koja će biti plaćena za to '' novo ''?asilovski wrote:Ne može se zaustaviti to je istina, ali nije to raspad nikakve civilizacije samo pad i priprema za nešto "novo",
Guest- Guest
Jel se oglasio Ostojić ? Kad ćemo u shengen ?
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Baš, ti si Đoda bio sa onim sociopatom Ksereskom govorio da neće nikakve izbjeglice nagrnuti u EU da Assad pada (prije 3 godine) a da Rusija propada do božića 2015.g., kako vidimo Kserkso je završio u sanataorijumu, a ti izdao svojeg rođu i porekao sve. Što se tiče dotičnih državba valjda je svakome jasno da nitko od emigranata neće ostati u tim državama, već svi idu u Germnaiju i to iz prostog razloga što ih je ova mega tuka zvala, znači dotična kurva je zvala desetke mil. beskućnika, emigranata, izbjeglica, đihadista, sjecikesa, lopova i dilera da dođu u EU, da skratim sve ste promašili, ali ono apsolutno sve...neoliberalni_placenik wrote:kako već sam rekao i kako govorim, prije ili posli će i Njemačka zatvoriti granice, a onda je kraj ovom cirkusu. A onda zemlje gdje je najviše u tom trenutku natrpano imigranata (grčka, srbija, makedonija, italija) te će zemlje i najviše najebati
Kermit-
2014-04-17
Ogromna, cijela zapadna kultura, mir, mil. ljudired wolf wrote:A žrtva koja će biti plaćena za to '' novo ''?asilovski wrote:Ne može se zaustaviti to je istina, ali nije to raspad nikakve civilizacije samo pad i priprema za nešto "novo",
Kermit-
2014-04-17
A ne!...Svi. Da li sad shvaćaš?asilovski wrote:
Ogromna, cijela zapadna kultura, mir, mil. ljudi
Guest- Guest
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Zaustavljen željeznički promet prema Grčkoj
» Njemačka zabranila vatromet zbog sve većeg broja izbjeglica
» Njemačka zbog izbjeglica uvodi mjere štednje, raste podrška desnici
» Njemacka 'Semafor' koalicija zbog politike prema 'migrantima' bi mogla ojacati suverenisticku opciju u Hrvatskoj
» Poljska potpuno ukinula prihvat izbjeglica
» Njemačka zabranila vatromet zbog sve većeg broja izbjeglica
» Njemačka zbog izbjeglica uvodi mjere štednje, raste podrška desnici
» Njemacka 'Semafor' koalicija zbog politike prema 'migrantima' bi mogla ojacati suverenisticku opciju u Hrvatskoj
» Poljska potpuno ukinula prihvat izbjeglica
Page 1 of 15