NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
phuuu..dakle neki svejeb od formata... neki boemski stil zivota...ebi ga..moze tko nema neku obavezu u zivotu..Yehudi wrote:bogomdani wrote:neuk sam po filozofskom pitanju..radije citam analize projekcija trzista.... ..tu sam na svomYehudi wrote:bogomdani wrote:Koji je to lik na Avataru Onlajna?
Stari perverzni alkos Charles Bukowski, pisac. Rado sam ga čitao.
Ma uzmi pročitaj jednu njegovu knjigu, svidiće ti se mislim.
Nematu filozofije osim one prirodne filozofije života.
Lik piše o tome kako živi, opija se, jebe sve šta mu naleti, onda opet pije i tako u krug.
Guest- Guest
Re: NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
Ne...Završeno je još puno prije...Ovo je samo finale...bogomdani wrote:To stoji...a to se upravo dogadja sa ovim Khozoepima i afrikanerima koji pune Europu..Pogledaj malo videje na youtube.pl kako su Poljaci homogeni protiv te posastired wolf wrote:Daj objasni ljudima ovdje da je najbolje oružje protiv ljudi razjediniti ljude!...Ejjjj...bogomdani wrote:Longi,to krscani prihvacaju ako treba i drugim obrazom..no neoprostivo j sto je ona Madjarica napravila..
Guest- Guest
Ne. Bukowski priča o slobodi...Sloboda je nešto što ljudi ne poznaju...To im je stran pojam...Sloboda je jednostavno biti...BITI...Yehudi wrote:bogomdani wrote:neuk sam po filozofskom pitanju..radije citam analize projekcija trzista.... ..tu sam na svomYehudi wrote:bogomdani wrote:Koji je to lik na Avataru Onlajna?
Stari perverzni alkos Charles Bukowski, pisac. Rado sam ga čitao.
Ma uzmi pročitaj jednu njegovu knjigu, svidiće ti se mislim.
Nematu filozofije osim one prirodne filozofije života.
Lik piše o tome kako živi, opija se, jebe sve šta mu naleti, onda opet pije i tako u krug.
Guest- Guest
gdje sam ja rekao da će assad pasti? ja navijam za assada, a što se tiče izbjeglica, nema to veze sa assadom, ili isilom. kao izbjeglice ne prima izrael ili saudijska arabija? čak i u australiji su zatvorene granice, jednostavno su donjeli zakon da nikome više ne daju azil i nema više niti australija imigranata.asilovski wrote:Baš, ti si Đoda bio sa onim sociopatom Ksereskom govorio da neće nikakve izbjeglice nagrnuti u EU da Assad pada (prije 3 godine) a da Rusija propada do božića 2015.g., kako vidimo Kserkso je završio u sanataorijumu, a ti izdao svojeg rođu i porekao sve. Što se tiče dotičnih državba valjda je svakome jasno da nitko od emigranata neće ostati u tim državama, već svi idu u Germnaiju i to iz prostog razloga što ih je ova mega tuka zvala, znači dotična kurva je zvala desetke mil. beskućnika, emigranata, izbjeglica, đihadista, sjecikesa, lopova i dilera da dođu u EU, da skratim sve ste promašili, ali ono apsolutno sve...neoliberalni_placenik wrote:kako već sam rekao i kako govorim, prije ili posli će i Njemačka zatvoriti granice, a onda je kraj ovom cirkusu. A onda zemlje gdje je najviše u tom trenutku natrpano imigranata (grčka, srbija, makedonija, italija) te će zemlje i najviše najebati
najjači ste mi vi , koji pišete "ti si to tako rekao" - pa bog te jebo, nađi postove gdje si to rekao. koristite google. tako ja mogu naći vaše promašaje i često bi našao i zalijepio.
nigdje nisam govorio da će assad pasti sutra, što se tiče imigranata, europa se trpa zadnjih 50godina, ovo čak i nije loše, onako ti doziraju svaki dan i ne primjetiš.. ovako odjedanput navalte i onda svi zatvore granice i bye bye.
tako u njemačkoj će zatvoriti granice nakon 70 000 arapa, dok u francuskoj se toga nisu sjetili niti dok ih je 7 milijuna
Guest- Guest
red wolf wrote:.Shvatite, jedan koncept ljudskog postojanja nije uspio...Moramo naći novi, a neki su ga već našli...Ali, vjerujte mi, neće vam se svidjeti...
Aj ne lupaj. Šta ti znaš uopće o bilo čemu pa da se tako bahatiš tu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ili što je pokojni čelni čovjek srpske patrijahalne crkve rekao otprilike, kad sat otukca tak, to je već prošlost, a budućnosti još nema...Onda postoji samo sadašnjost...To je BITI...
Guest- Guest
Meni se sviđa ideja da Baronu u Hamburg natrpamo 100 tisuca Arapa. Arab town.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja znam o puno toga...Yehudi wrote:red wolf wrote:.Shvatite, jedan koncept ljudskog postojanja nije uspio...Moramo naći novi, a neki su ga već našli...Ali, vjerujte mi, neće vam se svidjeti...
Aj ne lupaj. Šta ti znaš uopće o bilo čemu pa da se tako bahatiš tu.
Guest- Guest
ukratko ne treba biti pametan pa ne zaključiti da ne postoje neograničeni kapaciteti i resursi.. dakle granice će se zatvoriti, iako sam ja očekiva nakon par mjeseci, bogami ove se zatvaraju nakon par dana..
kada jedna zemlja zatvori granice, a ovdje njemačka lagano počela ostali će odmha.. evo česi odmah počeli zatvarati granicu sa austrijom čim su njemci uveli šengen.
to će se desiti, i što se prije desi bolje za nas.. u Hrvatskoj je trenutno 0 tih arapa, i neka ostane tako.. (možda ih ima par stotina sve skupa od prošlih godina).
Oni ludi Srbi i Makedonci i Grci što prijete "prosljedit ćemo ih u zapad u nacističku njemačku" će najviše najebati jer ne znaju čuvati svoje granice.. u tim zemljama će odjedanput biti deseci i stotine tisuća vojno sposobnih muškaraca koji će ostati tu.. trajno
kada jedna zemlja zatvori granice, a ovdje njemačka lagano počela ostali će odmha.. evo česi odmah počeli zatvarati granicu sa austrijom čim su njemci uveli šengen.
to će se desiti, i što se prije desi bolje za nas.. u Hrvatskoj je trenutno 0 tih arapa, i neka ostane tako.. (možda ih ima par stotina sve skupa od prošlih godina).
Oni ludi Srbi i Makedonci i Grci što prijete "prosljedit ćemo ih u zapad u nacističku njemačku" će najviše najebati jer ne znaju čuvati svoje granice.. u tim zemljama će odjedanput biti deseci i stotine tisuća vojno sposobnih muškaraca koji će ostati tu.. trajno
Guest- Guest
Ne. Tad će se doći do zaključka koji je već jasan. Na Zemlji ima previše ljudi. Ostalo znaš.neoliberalni_placenik wrote:ukratko ne treba biti pametan pa ne zaključiti da ne postoje neograničeni kapaciteti i resursi.. dakle granice će se zatvoriti,
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:
Pa pustit će ih u Madjarsku i toje to. Bili ih ti ostavio ------trajno-----u RH kad bi se tu zatekli?
Pa nije Srbija u EU pa da im ovi odredjuju kvote.
A oni ovako ili onako ne žele ostati tamo.
Pa prije bi išli u Rumunjsku ili Bugarsku jer su one u EU.
Jednostavno će ih prošvercati dalje.....bilo kako.
Last edited by Yehudi on 13/9/2015, 20:55; edited 1 time in total
2014-04-20
i šta onda? ubijat ćemo ljude. ne. u većini povijsti na zemlji je bilo previše ljudi.red wolf wrote:Ne. Tad će se doći do zaključka koji je već jasan. Na Zemlji ima previše ljudi. Ostalo znaš.neoliberalni_placenik wrote:ukratko ne treba biti pametan pa ne zaključiti da ne postoje neograničeni kapaciteti i resursi.. dakle granice će se zatvoriti,
ako je pre malo ljudi onda dolazi do rasta populacije i rasta standarda. kada se dosegne populacijski rast, onda dolazi do smanjivanja populacije lagane stagnacije u standardu. Njemcima ne raste populacija i ne raste standarad. Zašto? Jer je Njemačka gusto naseljena zemlja, i tamo da bi osigurano stan i životni prostor za potomstvo trebaš cijeli život raditi i otplaćivati kredit.. jer zbog visoke gustoće naseljenosti cijena nekretnina je ogromna. Stoga u takvim uvjetima dolazi do pada populacije.
To je i dobro , bolje da populacija pada "mirnim putem"(padom nataliteta), nego nasilnim putem kao u siriji(ubijanjem i to mladog stanovništva)
Jednostavno zapad radi grešku, jer ne znaju prepoznati ove prirodne procese. Kinezi su namjerno obustavili rast populacije, jer 1.3milijardi kineza toliko troši resursa i stvara toliko smeća i otpada da najviše najebu sami Kinezi. I zašto da onda Kinezi se i dalje množe ko zečevi? nema smisla, samo će trošiti još više resursa, stvoriti još više otpada, i na kraju destabilizirati prvo svoju državu a onda ostatak svijeta.
Zato Kinezi su na sličan način kao zapad ograničli rast populacije i zatvorili granice.
Zapad je otvorio granice, čime probleme trećeg svijeta prenosi u svoje dvorište. Zašto to radi? zato jer je ideologija zapada pogodna za to - zapad je kršćanska civilizacija, a marksizam je dijete kršćanstva, a liberalizam(ovo nisu liberali, oni se tako nazivaju , pravi liberali su u americi-pravi liberali se zalažu za slobodu govora, nošenja oružja, itd a ovi naši liberali sve ograničavaju to su boljševici) je dijete marksizam...
dakle kršćanstvo>marksizam>europski liberalizam .. simple as fuck. pogodno tlo za ova sranja
Guest- Guest
Inace baš cudno da nitko nije postavio pitanje kako ce sad svi oni crmci iz Afrike preko Italije doc do Švabije kad su ovi postavili granicnu kontrolu .....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jbg, kad je muškarac nesposobna trupina, mora se žena primiti posla.RayMabus wrote:Ženi je misto u kuhinji i da rađa a ne da radi i uzima muškarcu posao i smanjuje cijenu rada.
Guest- Guest
Sad će se sve stopirati a onda slijede kvote tj. raspodjela.
2014-04-20
kako će ih prošvercati u Mađarsku kada Mađari grade zid. Kada Mađari izgrade zid nalik na izraelski onda muha neće proći u Mađarsku.Yehudi wrote:neoliberalni_placenik wrote:
Pa pustit će ih u Madjarsku i toje to. Bili ih ti ostavio ------trajno-----u RH kad bi se tu zatekli?
Pa nije Srbija u EU pa da im ovi odredjuju kvote.
Jednostavno će ih prošvercati dalje.....bilo kako.
Moći će ih eventualno preko Hrvatske probati poslati, i vjerojatno će ih par tisuća zaista i ući u Hrvatsku i to će biti to.. onda će već Njemačka dignuti zid, Mađarska, Češka, pa će se i naše budale sjetit.. i onda ćemo primit par tisuća arapa i zid će biti prema Srbiji.
A onda će u Srbiji onih 100 000 arapa , ostati.
Čak na zapadu govore da treba u Srbiji izgraditi grad za 400 000 Arapa. Jedan Srbin piše kako je u planu islamizacija Srbije - jer lik u pravu govori da će prije i posli svi srpski susjedi zatvoriti granice, i da ludi i naivni Srbi misle "neće oni ostati ovdje" - ostati će. Arapi su toga i svijesni i zato sada arapski šeici po srbiji kupuju i pripremaju teren za Arapsku koloniju
Mi Hrvati smo jednako nesposobni kao Srbi, nego jednostavno imamo sreće da nismo na glavnoj liniji udara, i zbog toga bi uz malo sreće mogli lišo proći
Guest- Guest
Na našu granicu treba svinje staviti.
lookatme-
2014-04-18
Merkelica je ispala tolika budala da je to na nepovjerovati, zbog PR-a i ideologije pozvala je desetke mil. jadnika, a kada je shvatila koliko mogu primiti odmah zatvara granice, ono a kurva je napadala Orbana, stvarno da ne povjeruješ, samo gdje su švabofili nema ih ovih dana kao i ovih amerofila koji su i napravili ovo svo sranje...dawson wrote:E puno im je trebalo a koliko su se qrčili, dođite izbjeglice, mi dobri, Mađari, Grdi i Makedonci zli. Bitno da su Grci krivi i za ovo :)
Kermit-
2014-04-17
Orban je u totalnom pravu glede imigracije ja sam mislio da će proces "sarzrijevana da je Orban u pravu" trajati godinama ili mjesecima, međutim već nakon par dana izgleda da i Njemačka se zatvara :D
Guest- Guest
Yodice, to je gruba riječ...Upotrijebimo glagol spašavanje...A spasit ćemo ljudsku vrstu...U manjem broju nego što je to danas...neoliberalni_placenik wrote:
i šta onda? ubijat ćemo ljude. ne.
Guest- Guest
Opet tatarljaš kompletne budalaštine, ali no u svakom slučaju koliko zapad ima veze sa kršćanstvom smo se uvjerili u Sriji i Iraku gdje su naooružavali umjerene đihadiste da pobiju kršćane...- zapad je kršćanska civilizacija, a marksizam je dijete kršćanstva, a liberalizam(ovo nisu liberali, oni se tako nazivaju , pravi liberali su u americi-pravi liberali se zalažu za slobodu govora, nošenja oružja, itd a ovi naši liberali sve ograničavaju to su boljševici) je dijete marksizam... wrote:
dakle kršćanstvo>marksizam>europski liberalizam .. simple as fuck. pogodno tlo za ova sranja
Kermit-
2014-04-17
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Zaustavljen željeznički promet prema Grčkoj
» Njemačka zabranila vatromet zbog sve većeg broja izbjeglica
» Njemačka zbog izbjeglica uvodi mjere štednje, raste podrška desnici
» Njemacka 'Semafor' koalicija zbog politike prema 'migrantima' bi mogla ojacati suverenisticku opciju u Hrvatskoj
» Poljska potpuno ukinula prihvat izbjeglica
» Njemačka zabranila vatromet zbog sve većeg broja izbjeglica
» Njemačka zbog izbjeglica uvodi mjere štednje, raste podrška desnici
» Njemacka 'Semafor' koalicija zbog politike prema 'migrantima' bi mogla ojacati suverenisticku opciju u Hrvatskoj
» Poljska potpuno ukinula prihvat izbjeglica
Page 6 of 15