NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
kraj islamizacije europe, i islamofili i ljevičari su na aparatima :Dr_nevjesta wrote:Kraj čega?red wolf wrote:Neke stvari jednostavno ne možeš zaustaviti...Ovo je na neki način kraj...Znam da je to teško prihvatiti ljudima danas...Ali, da, ovo je kraj...
Guest- Guest
Re: NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
a di bi ti u svemirred wolf wrote:E vidite, u tome je problem...Mi smo već trebali konačno biti jedna vrsta...Živjeti u jednoj državi...I otisnuti se u Svemir...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pokusaj usporavanja nakon bezrazlozne euforije . Izbjeglice nece prestati dolaziti. Cak im se niti broj nece smanjiti. Naprotiv. Raspodjela ce biti drugacija. Prva EU liga ce pokusati uvaliti izbjeglice drugoj EU lizi da kao cekaju rjesavanje problema kod njih. Moram priznati da Orbana od danas pocinjem cijeniti. Mudar politicar koji gleda dulje od nosa i iduceg kvartala.
2014-04-14
Imigracija u Europu iz muslimanskih zemalja praktički je konstantna i brojna, nije počela jučer, samo je zadnjih mjeseci eskalirala u ogromnom broju izbjeglica, budući da europske zemlje ograničavaju ekonomsku imigraciju, ali za političku praktički nemaju ograničenja. Suvremene demokracije u EU idealistički i autodestruktivno vjeruju kako su 'dužne' osigurati azil i zaštitu svima koje ugrožavaju režimi ili militarističke grupe u njihovim zemljama, i osigurati im egzistenciju i uklapanje u zapadno društvo.neoliberalni_placenik wrote:ovo je očekivano, samo se pre brzo dogodilo :D ja sam očekiva par mjeseci pa čak i par godina "cirkusa" ali očito da bye bye seoba naroda niti nakon par dana :D
Merkelica je u tome već nekoliko puta napravila 'salto mortale', od predizborne izjave kako je multi-kulti u Europi propao, pa do 'majčinskog' poziva imigrantima i sad opet do zatvaranja granica.. što je sljedeće? :S
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Orban mi je do danas bio ono , fasist, kleronacist i mogu reci ustasha. Eto. Muhahahahhahahaa
2014-04-14
I sad se isto može u svemir.prckov wrote:a di bi ti u svemirred wolf wrote:E vidite, u tome je problem...Mi smo već trebali konačno biti jedna vrsta...Živjeti u jednoj državi...I otisnuti se u Svemir...
Guest- Guest
Prelazak na Islam, ostavka i tuga u Lajpcigur_nevjesta wrote:Imigracija u Europu iz muslimanskih zemalja praktički je konstantna i brojna, nije počela jučer, samo je zadnjih mjeseci eskalirala u ogromnom broju izbjeglica, budući da europske zemlje ograničavaju ekonomsku imigraciju, ali za političku praktički nemaju ograničenja. Suvremene demokracije u EU idealistički i autodestruktivno vjeruju kako su 'dužne' osigurati azil i zaštitu svima koje ugrožavaju režimi ili militarističke grupe u njihovim zemljama, i osigurati im egzistenciju i uklapanje u zapadno društvo.neoliberalni_placenik wrote:ovo je očekivano, samo se pre brzo dogodilo :D ja sam očekiva par mjeseci pa čak i par godina "cirkusa" ali očito da bye bye seoba naroda niti nakon par dana :D
Merkelica je u tome već nekoliko puta napravila 'salto mortale', od predizborne izjave kako je multi-kulti u Europi propao, pa do 'majčinskog' poziva imigrantima i sad opet do zatvaranja granica.. što je sljedeće? :S
Kermit-
2014-04-17
pa ovi su krenuli ulazit u EU vec u proljece a i ranije i niko nije poduzimao nista. Valjda su imali vaznijih poslova
2014-04-19
nevjesta wrote:r_nevjesta
Angela ne zna ngdje joj je dupe a gdje glava, uopće nije konzistentna...glumi kao neku odlučnost a u principu je kupus od političarke.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a Pisonja i Zuga ni na moreFénix wrote:I sad se isto može u svemir.prckov wrote:a di bi ti u svemirred wolf wrote:E vidite, u tome je problem...Mi smo već trebali konačno biti jedna vrsta...Živjeti u jednoj državi...I otisnuti se u Svemir...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Europa je već bila dovoljno 'islamizirana' i prije ovih mega-valova izbjeglica iz muslimanskih zemalja. Većina zemalja zapadne Europe ima dovoljno veliki broj muslimana koji mogu napraviti (a negdje i naprave) kaos i posiju strah, zbog toga je i dopušten šerijat u UK, što je nezamislivo za zemlju liberalne demokracije.neoliberalni_placenik wrote:kraj islamizacije europe, i islamofili i ljevičari su na aparatima :D
2014-04-12
Eee... Šta ti je život...prckov wrote:a Pisonja i Zuga ni na moreFénix wrote:I sad se isto može u svemir.prckov wrote:a di bi ti u svemirred wolf wrote:E vidite, u tome je problem...Mi smo već trebali konačno biti jedna vrsta...Živjeti u jednoj državi...I otisnuti se u Svemir...
Guest- Guest
Ovako šta ne radi "lider Europe" ovo radi potpuni amter i pikzibner, ono pozvati sve jadnike ove planete da dođu u EU, znači kojih 400 mil. potencijalnih prosjaka, osim toga ista ta kurvetina je napadala Mađarsku a sada na kraju radi isto, a za mjesec dana će imati potpuni nered i vojsku, znači u redu promašenosti ovo je u rangu epic...r_nevjesta wrote:Bilo je pitanje trenutka kad će se Njemačka osvijestiti u stvarnosti i napraviti ovo što je učinila. Njemačka nije stalno 'buntovna' Orbanova Mađarska, nego je gospodarski i politički lider Europe i EU (ma koliko vlasti u DEU ne znale bi li piškile ili kakile, a zbog ovoga bi također mogle dobiti 'po prstima'), pa za njom sad mogu krenuti i sve druge zemlje EU, suspendirati Schengen i zaštiti svoje granice.
Gdje će to puknuti i kako, hoće li se i gdje štititi vanjske granice EU? :/
Jedno je sigurno: trafficking će maksimalno procvjetati, neki se već bogate, i još će više.
Kermit-
2014-04-17
Jedina odlučnost stara dorac je pokazala kad je Kholu zabola nož u leđa, od tada pa do ona ja katastrofa koja hoda, dobro pokazala je grčkim pacovima, barem je Marcel bio sretan što netko pati, ali no bože moj sadsa će morati primiti miljun ljutih musa a Oktoberfest samo što nije počeo...epikur37 wrote:nevjesta wrote:r_nevjesta
Angela ne zna ngdje joj je dupe a gdje glava, uopće nije konzistentna...glumi kao neku odlučnost a u principu je kupus od političarke.
Kermit-
2014-04-17
Da, očito se pogubila, ne znam je li zato što previše sluša Obamu, a premalo njemačke obavještajne službe.. ili su ove zadnje totalno zakazale. Pustiti u zemlju toliki broj izbjeglica koliko su pustili, bez ikakve kontrole, i to mahom muškaraca i žena u mlađim vitalnim godinama, ravno je otprilike ekonomskom i kulturološkom samoubojstvu s odgodom.epikur37 wrote:Angela ne zna ngdje joj je dupe a gdje glava, uopće nije konzistentna...glumi kao neku odlučnost a u principu je kupus od političarke.
2014-04-12
Grčki igrokaz, pa prodaja oružja vehabijskim saveznicim, poziv svoj sirotinji od Kinšase pa do Karaćija da dođu posjetiti Oktoberfest i ostanu na socijli i jebiga kasniej je otišlo sve u kurac...prckov wrote:pa ovi su krenuli ulazit u EU vec u proljece a i ranije i niko nije poduzimao nista. Valjda su imali vaznijih poslova
Kermit-
2014-04-17
Nije slušala Obamu već je bilo u rangu puzanja, a ovo je ubrazani suicid, znači nećemo morati čekati godine i još 3 iživljavanja nad Grcima nego se stvari ubrazavaju u jebeni warp, a sa druge strane ovo je vjerojatno i cilj američke politike na bliskom istokur_nevjesta wrote:Da, očito se pogubila, ne znam je li zato što previše sluša Obamu, a premalo njemačke obavještajne službe.. ili su ove zadnje totalno zakazale. Pustiti u zemlju toliki broj izbjeglica koliko su pustili, bez ikakve kontrole, i to mahom muškaraca i žena u mlađim vitalnim godinama, ravno je otprilike ekonomskom i kulturološkom samoubojstvu s odgodom.epikur37 wrote:Angela ne zna ngdje joj je dupe a gdje glava, uopće nije konzistentna...glumi kao neku odlučnost a u principu je kupus od političarke.
Kermit-
2014-04-17
r_nevjesta wrote:Da, očito se pogubila, ne znam je li zato što previše sluša Obamu, a premalo njemačke obavještajne službe.. ili su ove zadnje totalno zakazale. Pustiti u zemlju toliki broj izbjeglica koliko su pustili, bez ikakve kontrole, i to mahom muškaraca i žena u mlađim vitalnim godinama, ravno je otprilike ekonomskom i kulturološkom samoubojstvu s odgodom.epikur37 wrote:Angela ne zna ngdje joj je dupe a gdje glava, uopće nije konzistentna...glumi kao neku odlučnost a u principu je kupus od političarke.
Slušati Obamu i njemačke obavještajne službe je jedno te isto.
Već neko vrijeme prema Njemačkoj a napose Angeli imam prilično prijeziran stav. Raskupusana nacija poraženih beskičmenjaka.
Njemačka je trajno izgubljena kao lider ičega, ali ni prva ni zadnja nacija koju je povijest progutala.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nije kasno za Markelicu, samo treba proslijedit izbjeglice u Svecku
2014-04-19
Već smo trebali biti tamo, ali zbog vas nismo još uvijek...prckov wrote:a di bi ti u svemirred wolf wrote:E vidite, u tome je problem...Mi smo već trebali konačno biti jedna vrsta...Živjeti u jednoj državi...I otisnuti se u Svemir...
Guest- Guest
Svjetskog poretka. Cijelu večer kmečir_nevjesta wrote:Kraj čega?red wolf wrote:Neke stvari jednostavno ne možeš zaustaviti...Ovo je na neki način kraj...Znam da je to teško prihvatiti ljudima danas...Ali, da, ovo je kraj...
lookatme-
2014-04-18
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Zaustavljen željeznički promet prema Grčkoj
» Njemačka zabranila vatromet zbog sve većeg broja izbjeglica
» Njemačka zbog izbjeglica uvodi mjere štednje, raste podrška desnici
» Njemacka 'Semafor' koalicija zbog politike prema 'migrantima' bi mogla ojacati suverenisticku opciju u Hrvatskoj
» Poljska potpuno ukinula prihvat izbjeglica
» Njemačka zabranila vatromet zbog sve većeg broja izbjeglica
» Njemačka zbog izbjeglica uvodi mjere štednje, raste podrška desnici
» Njemacka 'Semafor' koalicija zbog politike prema 'migrantima' bi mogla ojacati suverenisticku opciju u Hrvatskoj
» Poljska potpuno ukinula prihvat izbjeglica
Page 9 of 15