Lica monstruoznih ubojica....
Page 1 of 1
Lica monstruoznih ubojica....
http://www.index.hr/vijesti/clanak/privedene-ubojice-djecaka-obitelj-majke-monstruma-prije-7-godina-za-nju-trazila-psihijatrijsku-pomoc/972659.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Lica monstruoznih ubojica....
ciganija...i psihicki bolesnici...ovoj drolji najbolje da se rokne..ali nece kukavica je to...nece imati mira gdje god dosla zatvor,psihijatrija...citaju i zatvorenici vijesti...rostiljat ce je samo tako da je dovedu u situaciju da se rokne..a i sumnjam da ni cuvari nece pozeljeti papriti joj...nitko ne voli ubojice male djece..onu amerikanku sta je ubila prije par godina dvoje svoje djece...zatvorenice su je lincovale...razapele su ej ko isusa krista
2015-09-08
--a ako to mozebitno kojim slucajem izbjegne nece osvetu krimosa muza koji joj je vec porucio da nece imati mira ni u paklu...amen kurvetino bolesna
2015-09-08
..a ovog cigojnera bolesnika tek ceka pakao...u zatvoru...ako ga ne nađu prerezanog grkljanja onda moze tisucu puta dnevno zahvaljivat vragu sto je jos citav
2015-09-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
jbg..imam dijete dobi kao ovaj nesretni djecacic...ovih dana kad to procitam ili gledam samo malu pogledam i izazove mi gorcinu i bijes...sjetim se i gnjeca koji je rekao da se takvo sto moze samo desiti preko ucke...i non stop vrijeđa a kod njega se desavaju najzvjerskija ubojstva..i to oni bas multi-kulti....a s obzirom na njegov izricaj nije ni cudno..mislim da s erazumijemo za razliku od gnjeca ja ne kazem da su svi istijani ko ove brokve...daleko od toga..marcellus wrote:liberalne vrijednosti jebiga
2015-09-08
u sva doba, u svim podrucjima nase zemaljske kugle ima roditelja koji zlostavljaju, zanemaruju ili ubijaju svoju vlastitu djecu. nista tu nije cudno. ali, nije normalno. sto je tim ljudima u glavi kad mogu zlostavljati - fizicki, dusevno ili seksualno svoje vlastito dijete?
za mene nepojmljivo. smrtna kazna? ja bih takav zakon podrzao. Zivot za zivot...
za mene nepojmljivo. smrtna kazna? ja bih takav zakon podrzao. Zivot za zivot...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Socijala i žutare, meni je prošli mjesec bila stranka koja je prodala dijete Italiju, 2 je oduzeto a 2 zlostavlja i danas. Vjerojatno je plakalo pa je mater opalila mal9g oklagijom i jbg klasika...
Kermit-
2014-04-17
Eugenika (iz starogrčkog eu „dobro“ i genos „loza“) kao pojam je utemeljio britanski antropolog Francis Galton 1883. g. Označava rabljenje znanja o ljudskoj genetici radi utjecanja na stanovništvo i zdravstvenu politiku s ciljem povećanja udjela pozitivno ponderiranih gena (pozitivna eugenika) i smanjenja negativno ponderiranih gena (negativna eugenika) s ciljem poboljšanja određenih svojstava ljudske vrste.
Danas se eugenikom naziva znanost koja se bavi poboljšanjem ljudskih gena.
Pojam obuhvaća i korištenje znanstvenih postignuća za otkrivanje sklonosti ploda genetskim bolestima tijekom trudnoće, što se primjenjuje kod prakse sve masovnijih pobačaja s ciljem izbjegavanja rođenja bolesne djece odnosno djece s predviđenom mogućnošću razvoja neke od genetski uzrokovanih bolesti.[1][2]
Najčešće žrtve su fetusi s Downovim sindromom, a daljnji razvoj znanosti doprinosi vjerojatnom širenju primjene pobačaja i na djecu (embrije, fetuse) s genetskim predpostavkama za razvoj neke od velikog broja drugih bolesti.[1]
Ovakvi pobačaji nazivaju se eugenički pobačaji. Neki znanstvenici, koji se zalažu i za pravo na pobačaj, smatraju da bi trebalo biti zakonom dopušteno ubiti i novorođeno dijete u slučaju da se rodi s Downovim sindromom ili drugim teškim bolestima.[3] U Danskoj je trudnicama omogućeno besplatno postavljanje prenatalne dijagnoze identifikacije i nakon toga eliminacije defektnog zametka pobačajem što se trenutno, s obzirom na dosegnuti razvoj dijagnostike, najčešće koristi za pobačaje djece s downovim sindromom.[4]
Eugenika je veliku primjenu postigla u nacionalsocijalističkoj Njemačkoj, u kojoj je ova znanost uživala veliku pozornost i imala na raspolaganju široka materijalna sredstva za napredak. Provođeni su legalni pobačaji, u čemu je nacistička Njemačka bila ispred drugih zemalja svijeta u kojima je pobačaj bio zakonom zabranjen; eutanizirani su mnogi psihički i fizički bolesnici te pripadnici t. vz. nižih rasa.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Eugenika
Danas se eugenikom naziva znanost koja se bavi poboljšanjem ljudskih gena.
Pojam obuhvaća i korištenje znanstvenih postignuća za otkrivanje sklonosti ploda genetskim bolestima tijekom trudnoće, što se primjenjuje kod prakse sve masovnijih pobačaja s ciljem izbjegavanja rođenja bolesne djece odnosno djece s predviđenom mogućnošću razvoja neke od genetski uzrokovanih bolesti.[1][2]
Najčešće žrtve su fetusi s Downovim sindromom, a daljnji razvoj znanosti doprinosi vjerojatnom širenju primjene pobačaja i na djecu (embrije, fetuse) s genetskim predpostavkama za razvoj neke od velikog broja drugih bolesti.[1]
Ovakvi pobačaji nazivaju se eugenički pobačaji. Neki znanstvenici, koji se zalažu i za pravo na pobačaj, smatraju da bi trebalo biti zakonom dopušteno ubiti i novorođeno dijete u slučaju da se rodi s Downovim sindromom ili drugim teškim bolestima.[3] U Danskoj je trudnicama omogućeno besplatno postavljanje prenatalne dijagnoze identifikacije i nakon toga eliminacije defektnog zametka pobačajem što se trenutno, s obzirom na dosegnuti razvoj dijagnostike, najčešće koristi za pobačaje djece s downovim sindromom.[4]
Eugenika je veliku primjenu postigla u nacionalsocijalističkoj Njemačkoj, u kojoj je ova znanost uživala veliku pozornost i imala na raspolaganju široka materijalna sredstva za napredak. Provođeni su legalni pobačaji, u čemu je nacistička Njemačka bila ispred drugih zemalja svijeta u kojima je pobačaj bio zakonom zabranjen; eutanizirani su mnogi psihički i fizički bolesnici te pripadnici t. vz. nižih rasa.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Eugenika
Guest- Guest
i bog stvori covika na svoju sliku...vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/privedene-ubojice-djecaka-obitelj-majke-monstruma-prije-7-godina-za-nju-trazila-psihijatrijsku-pomoc/972659.aspx
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ona čak nije loš pičić(osim što je roknuta u glavu), ali ovaj dolje.. jel to otac?
Guest- Guest
otac djeteta je u bosni u zatvoru..nije taj..taj joj je navodno bio sadasnji jebac..a izgleda kao cigan mozd ai je..Pinochet wrote:ona čak nije loš pičić(osim što je roknuta u glavu), ali ovaj dolje.. jel to otac?
2015-09-08
mrs u picku materinu jos sebi ne mogu doci od ove drolejtine..smrada i ljudskog otpada..kad god vidim neku temu o tome...dođe mi u svijest onaj nesretni deckic..a i moja kcer..uzas...kosti cu joj iskopati kad umre ili daj boze netko ej rokne sto prije...uzas
2015-09-08
Similar topics
» TKO JE TO U RATU IMAO DUPLI PAS: Dva lica hrvatske politike ili dva lica bošnjačke politike?
» Serijski ubojica
» ....moramo ih izbrisati s lica zemlje
» Hasanbegović poklopio Beljaka:Beljak sa 'sto lica'!
» Bavarska uvodi zabranu prekrivanja lica velom
» Serijski ubojica
» ....moramo ih izbrisati s lica zemlje
» Hasanbegović poklopio Beljaka:Beljak sa 'sto lica'!
» Bavarska uvodi zabranu prekrivanja lica velom
Page 1 of 1