Serijski ubojica
Page 1 of 1
Serijski ubojica
Europa u strahu od serijskog ubojice: Siluje i ubija djevojke
U Njemačkoj su pronađene mrtve tri mlade žene. Jedna je djevojka napadnuta i teško ozlijeđena u Švicarskoj. Studentica iz Francuske ubijena je u Austriji. Djevojke su silovane
Policija se boji da Europom slobodno šeće serijski ubojica. Prošle godine policija u Njemačkoj našla je mrtvo tijelo Carolin Gruber (27) u mjestu Endingen am Kaiserstuhl. Kasnije su posumnjali da je isti ubojica ubio još dvije žene na jugu Njemačke te teško ranio jednu u Švicarskoj. Sada sumnjaju da je isti ubojica ubio još jednu djevojku - studenticu Lucile K. (20) 2014. godine u Austriji.
Carolin Gruber je u studenom prošle godine otišla trčati. Mladu ženu našli su mrtvu na rubu šume. Bila je silovana. Policija vjeruje da je moguće kako je isti napadač silovao i ubio studenticu Mariju L. (19) mjesec dana ranije. Ona je ubijena 30 kilometara od Endingena.
U istoj regiji 3. lipnja 2016. nestala je Isabelle Kellenberger (28). Njezino je mrtvo tijelo pronađeno 9. lipnja u Überlingenu. Tijelo je bilo samo u gaćicama i grudnjaku. Bilo je u lošem stanju pa su morali napraviti DNK analizu kako bi potvrdili da je to Isabelle. Policija je prvo sumnjala na samoubojstvo, ali nakon što je pronađena Carolin, roditelji mlade Isabelle tražili su od policije da detaljnije ispita slučaj. Sigurni su kažu, da im se kćer nije ubila.
Nakon ubojstva Carolin njemačkoj su se policiji obratili kolege iz Švicarske. Rekli su im da rade na slučaju koji podsjeća na ubojstva Marije i Carolin. U srpnju 2015. je djevojka (26) iz Emmena biciklirala.
Napadač ju je srušio na pod i silovao. Preživjela je, ali je bila teško ozlijeđena. Ostala je paralizirana. Emmen se nalazi 150 kilometara zračne linije od Freiburga gdje je pronađena Marija.
Bild piše kako policija sada sumnja da je isti ubojica možda napao još jednu djevojku. Riječ je studentici iz Francuske Lucile K. (20) koja je ubijena 12. siječnja 2014. godine u Kufsteinu u Austriji. Lucile je oko ponoći sama šetala uz rijeku Inn. Napadač ju je ubio željenom šipkom. Djevojka je također silovana.
http://www.24sata.hr/news/europa-u-strahu-od-serijskog-ubojice-siluje-i-ubija-djevojke-508947
--------------------------------------------------------------------------------
Emancypwacya
U Njemačkoj su pronađene mrtve tri mlade žene. Jedna je djevojka napadnuta i teško ozlijeđena u Švicarskoj. Studentica iz Francuske ubijena je u Austriji. Djevojke su silovane
Policija se boji da Europom slobodno šeće serijski ubojica. Prošle godine policija u Njemačkoj našla je mrtvo tijelo Carolin Gruber (27) u mjestu Endingen am Kaiserstuhl. Kasnije su posumnjali da je isti ubojica ubio još dvije žene na jugu Njemačke te teško ranio jednu u Švicarskoj. Sada sumnjaju da je isti ubojica ubio još jednu djevojku - studenticu Lucile K. (20) 2014. godine u Austriji.
Carolin Gruber je u studenom prošle godine otišla trčati. Mladu ženu našli su mrtvu na rubu šume. Bila je silovana. Policija vjeruje da je moguće kako je isti napadač silovao i ubio studenticu Mariju L. (19) mjesec dana ranije. Ona je ubijena 30 kilometara od Endingena.
U istoj regiji 3. lipnja 2016. nestala je Isabelle Kellenberger (28). Njezino je mrtvo tijelo pronađeno 9. lipnja u Überlingenu. Tijelo je bilo samo u gaćicama i grudnjaku. Bilo je u lošem stanju pa su morali napraviti DNK analizu kako bi potvrdili da je to Isabelle. Policija je prvo sumnjala na samoubojstvo, ali nakon što je pronađena Carolin, roditelji mlade Isabelle tražili su od policije da detaljnije ispita slučaj. Sigurni su kažu, da im se kćer nije ubila.
Nakon ubojstva Carolin njemačkoj su se policiji obratili kolege iz Švicarske. Rekli su im da rade na slučaju koji podsjeća na ubojstva Marije i Carolin. U srpnju 2015. je djevojka (26) iz Emmena biciklirala.
Napadač ju je srušio na pod i silovao. Preživjela je, ali je bila teško ozlijeđena. Ostala je paralizirana. Emmen se nalazi 150 kilometara zračne linije od Freiburga gdje je pronađena Marija.
Bild piše kako policija sada sumnja da je isti ubojica možda napao još jednu djevojku. Riječ je studentici iz Francuske Lucile K. (20) koja je ubijena 12. siječnja 2014. godine u Kufsteinu u Austriji. Lucile je oko ponoći sama šetala uz rijeku Inn. Napadač ju je ubio željenom šipkom. Djevojka je također silovana.
http://www.24sata.hr/news/europa-u-strahu-od-serijskog-ubojice-siluje-i-ubija-djevojke-508947
--------------------------------------------------------------------------------
Emancypwacya
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Serijski ubojica
Jehudi,ova tema će pod ključ.
Čim počnu monolozi.
Čim počnu monolozi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vidio sam temu al šta da komentiram ? Isto ko i onog debila iz Splita. Debili , psihopate , zlocesti , pokvareni , nisu normalni.
I onako sam sad na matematici ....frustrian sam digitronima.
I onako sam sad na matematici ....frustrian sam digitronima.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Brige me za ženski spol , koliko sam živaca i tipaka potrošija oko objašnjavanja necega nit jedna nije rekla u pravu si nego ono uvijek djeca sva njima a tebi kuraz u celo.
Nezanimaju me uopce.
Sad me zanimaju digitroni , sveti križarski rat protiv digitrona koji zaglupljuju ljude.
Nezanimaju me uopce.
Sad me zanimaju digitroni , sveti križarski rat protiv digitrona koji zaglupljuju ljude.
2014-04-11
Budali nije stvarno nikad dosadno.
Sveti križarski rat protiv digitrona.
I to treba izmislit.
I to treba izmislit.
2014-04-11
Šta me brige za njih , neka se zatvore u kucu i neizlaze i riješen problem.
Umjesto da objašnajvam prirodne znanosti i kako se namješta sat na tempiranoj bombi i kako se to racuna u glavi ja sad moram trošit živce na njih i njihove filmove i ja ja ja ja ja i samo ja i meni nitko ništa nemože.
Ma da nebi.
Umjesto da objašnajvam prirodne znanosti i kako se namješta sat na tempiranoj bombi i kako se to racuna u glavi ja sad moram trošit živce na njih i njihove filmove i ja ja ja ja ja i samo ja i meni nitko ništa nemože.
Ma da nebi.
2014-04-11
monolog na forumu i ne izgleda tako strasno,ja danas vidio neku manitacu na ulici ide i svadja se sa...ko zna skimjastreb wrote:Jehudi,ova tema će pod ključ.
Čim počnu monolozi.
Guest- Guest
Nije bas ugodno proci kraj takvog nekog, jel de? I ja sam imao par susreta sa "monolozima"...Ground Biscuits wrote:monolog na forumu i ne izgleda tako strasno,ja danas vidio neku manitacu na ulici ide i svadja se sa...ko zna skimjastreb wrote:Jehudi,ova tema će pod ključ.
Čim počnu monolozi.
2016-11-17
Ma vidjela ti temu i vidim da si zaglavio na oduzimanju.RayMabus wrote:Budali nije stvarno nikad dosadno.
I to treba izmislit.
Šta će biti kad dođeš do dijeljenja.Ako.
Trinity-
2014-04-17
Ocito s nekim .....tko više nije tu.Ground Biscuits wrote:,ja danas vidio neku manitacu na ulici ide i svadja se sa...ko zna skim
Kad vec pitaš strucno mišljenje.
2014-04-11
Necu na dijeljenje ....samo na oduzimanje pošto to u svemiru nepostoji .....nema necega cega nema ....nepostoji nešto kao oduzimanje .....samo razlika između dviju velicina.Triny wrote:Ma vidjela ti temu i vidim da si zaglavio na oduzimanju.RayMabus wrote:Budali nije stvarno nikad dosadno.
I to treba izmislit.
Šta će biti kad dođeš do dijeljenja.Ako.
2014-04-11
Similar topics
» Navijači napadaju lijepu voditeljicu:kako ti ne smeta serijski ubojica u našoj loži?
» Achtung achtung imigrant serijski ubojica u njemackoj ubio 100 ljudi
» Serijski dizač
» U Berlinu uhićen Srbin,serijski silovatelj koji je satima mučio
» "ZLO KOJE HODA" Preminuo najgori serijski ubica iz Engleske, i sa sobom u grob odneo VELIKU TAJNU
» Achtung achtung imigrant serijski ubojica u njemackoj ubio 100 ljudi
» Serijski dizač
» U Berlinu uhićen Srbin,serijski silovatelj koji je satima mučio
» "ZLO KOJE HODA" Preminuo najgori serijski ubica iz Engleske, i sa sobom u grob odneo VELIKU TAJNU
Page 1 of 1