Hasanbegović poklopio Beljaka:Beljak sa 'sto lica'!
Page 1 of 1
Hasanbegović poklopio Beljaka:Beljak sa 'sto lica'!
http://www.direktno.hr/domovina/hasanbegovic-odgovorio-beljaku-neka-se-sjeti-sto-je-govorio-o-meni-kod-stankovica-142295/
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Re: Hasanbegović poklopio Beljaka:Beljak sa 'sto lica'!
eh ko ne zna beljaka...'kako vitar puse'...prvo je bio okorjeli protivnik migranata..danas zastuitnik i podrzao marakeski sporazum..pa je bio zagovornik treceg entiteta pa nije potpisao deklaraciju...jbg ne mozes sa takvim idejama u kolo sa 'amsterdam' mrak taritas...hvataj sto hvatas(foteljicu ma kakva bila)
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Similar topics
» Tko od koga radi paljadu Beljak od Bere ili Bero od Beljaka?Hrelja:Stan'te braco...
» Sve neugodnije za Beljaka!Kreso Beljak jest bio u HOS-u ali 13 sati a onda su po njega dosli mama i tata
» Marijana Petir bocnula Krešu Beljaka:'Pobjedila sam Krešu Beljaka hssovci su glasali za mene'
» TKO JE TO U RATU IMAO DUPLI PAS: Dva lica hrvatske politike ili dva lica bošnjačke politike?
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Sve neugodnije za Beljaka!Kreso Beljak jest bio u HOS-u ali 13 sati a onda su po njega dosli mama i tata
» Marijana Petir bocnula Krešu Beljaka:'Pobjedila sam Krešu Beljaka hssovci su glasali za mene'
» TKO JE TO U RATU IMAO DUPLI PAS: Dva lica hrvatske politike ili dva lica bošnjačke politike?
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
Page 1 of 1