Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
osobno mislejnje sa kojim se ne morate ili hocete sloziti...glasni je vrlo mudar...ne radi on nista bez pokrica....dobro on za sebe izvuce korist i to dobro naplati....glumeci luđaka on vjesto manevrira između svih i do svakog dobije ponesto..nesto kao seselj u srbiji..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nije nego je lik jak na jeziku, slab na djelu, više muda ima Pernar ili Sinčić koje ovaj sa "puškom prezire" nego taj Glasnović
Guest- Guest
bice najglasniji kriticar vlasti a kad ovima zagusti i treba im svaki glas on uskoci ucjenom i dobije...tako ce sjebat esih i hasanceta u korist hdz-a i karamarka...kao cvrsto je uz ovaj dvojac a kad ih treba razjebat eto pojavi se glasni u pravo vrijeme sa nekim ispadom...i to upravo kad je plenki nekidan kritizirao esih i hasanceta...jbg glasni ce opet reci..'morao sam plenki mi ej dao garaciju da ce ostatak hvovaca umiroviti'...jbg tako s eradi u politici..ala vucic...pripremi uloge za sve strane
2015-09-08
pardon hdza i plenkija ne karamarkavuksadinare wrote:bice najglasniji kriticar vlasti a kad ovima zagusti i treba im svaki glas on uskoci ucjenom i dobije...tako ce sjebat esih i hasanceta u korist hdz-a i karamarka...kao cvrsto je uz ovaj dvojac a kad ih treba razjebat eto pojavi se glasni u pravo vrijeme sa nekim ispadom...i to upravo kad je plenki nekidan kritizirao esih i hasanceta...jbg glasni ce opet reci..'morao sam plenki mi ej dao garaciju da ce ostatak hvovaca umiroviti'...jbg tako s eradi u politici..ala vucic...pripremi uloge za sve strane
2015-09-08
jak je na jeziku kad procjeni da mu nesto treba...zna on posao ne brini pinoČe...ko i seselj u srbiji kao protivnik vlasti najveci kriticar vucica a onda se dogovori sa vucicem ispod stola i dobije sto trazi..tako i glasni...Pinochet wrote:nije nego je lik jak na jeziku, slab na djelu, više muda ima Pernar ili Sinčić koje ovaj sa "puškom prezire" nego taj Glasnović
2015-09-08
Pinochet wrote:nije nego je lik jak na jeziku, slab na djelu, više muda ima Pernar ili Sinčić koje ovaj sa "puškom prezire" nego taj Glasnović
to se slažem......glasni je potrošen...ŽZ rula
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..pazi malo kao fol 'slucajnost'....seks nekidan kaze da esih i hasance zele osnovati extremnu militaristicku stranku..naravno sa njiam ej i galsni..i gle sto se desi nak dva,tri dana..glasni postavi fotke kako se kurci sa oruzjem..dakle povezati ovo sa seksovom izjavom i rjecju militaristicki..
2015-09-08
da je hdz bas htio i zapeo glasni ne bi dobio zastupnicko mjesto dijaspore tj dobar dio glasova od hrvata iz bh-a...nego bi hdz imao mandat vise...sve ima svoju cijenu i uslugu
2015-09-08
vuksadinare wrote:..pazi malo kao fol 'slucajnost'....seks nekidan kaze da esih i hasance zele osnovati extremnu militaristicku stranku..naravno sa njiam ej i galsni..i gle sto se desi nak dva,tri dana..glasni postavi fotke kako se kurci sa oruzjem..dakle povezati ovo sa seksovom izjavom i rjecju militaristicki..
Šeki će ih pojesti....radikalni trio će brzo puknuti.
2015-08-06
mislis dvojac..treci ej trojanski konj u sluzbi plenkija i seksa...samo da jos to skuze haso i esihepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..pazi malo kao fol 'slucajnost'....seks nekidan kaze da esih i hasance zele osnovati extremnu militaristicku stranku..naravno sa njiam ej i galsni..i gle sto se desi nak dva,tri dana..glasni postavi fotke kako se kurci sa oruzjem..dakle povezati ovo sa seksovom izjavom i rjecju militaristicki..
2015-09-08
vuksadinare wrote:mislis dvojac..treci ej trojanski konj u sluzbi plenkija i seksa...samo da jos to skuze haso i esihepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..pazi malo kao fol 'slucajnost'....seks nekidan kaze da esih i hasance zele osnovati extremnu militaristicku stranku..naravno sa njiam ej i galsni..i gle sto se desi nak dva,tri dana..glasni postavi fotke kako se kurci sa oruzjem..dakle povezati ovo sa seksovom izjavom i rjecju militaristicki..
Onda prije nego se obračunaju s jugoudbom i HDZom najbolje da prvo se riješe glasnog.
2015-08-06
SVI VI - koji ovdje pizdite protiv njega - za vas jedno pitanje ;
Koliko je daleko više pozicioniranih svjetskih dužnosnika od njega poziralo s oružjem - koliko mi je poznato to uopće nisu bile teme u njihovim državama da ih predstave u negativnom svijetlu - čak što više u POZITIVI - ovo je samo vizualna poruka za neke koji ne razumiju politiku ( NIJEDNA POLITIKA BILO KOJE ZEMLJE DO SADA U SVIJETU NIJE BILA PROVEDENA BEZ UPOTREBE ORUŽJA ) , okružje , okolinu, vrijeme i možebitna buduća politička događanja - što im se sve može dogoditi i da će na kraju GOVORITI ORUŽJE - ORUŽJE KOJE SMO MI HRVATI DA DOBIJEMO SVOJU DRŽAVU MORALI UPOTRIJEBITI 91 - IMA LI JOŠ GLUPANTROPA koji to ne mogu, ili ne žele to shvatiti ????
HALO IDIOTI - svijet nije " SAMOPUSLUGA " u koju uđeš, kupiš i platiš - PUNO VIŠE JE IZNAD TOGA " - a naše NERAZUMIJEVANJE - GLUPOST može nas Hrvate dovesti u vrlo neugodan položaj i stoga osobe koje s GLAVOM ZABIJENOM U PIJESAK svjesno IGNORIRAJU BUDUĆA POLITIČKA DOGAĐANJA i možebitne posljedice koje prijete našoj maloj državici sve to može proizvesti vrlo negativne - čak razarajuće posljedice za našu državu i općenito hrvatski narod !
Dodatak:
ZA HDZove fanove ;
Koga biste prije podržali - Šekija ili Glasnovića ??
Koliko je daleko više pozicioniranih svjetskih dužnosnika od njega poziralo s oružjem - koliko mi je poznato to uopće nisu bile teme u njihovim državama da ih predstave u negativnom svijetlu - čak što više u POZITIVI - ovo je samo vizualna poruka za neke koji ne razumiju politiku ( NIJEDNA POLITIKA BILO KOJE ZEMLJE DO SADA U SVIJETU NIJE BILA PROVEDENA BEZ UPOTREBE ORUŽJA ) , okružje , okolinu, vrijeme i možebitna buduća politička događanja - što im se sve može dogoditi i da će na kraju GOVORITI ORUŽJE - ORUŽJE KOJE SMO MI HRVATI DA DOBIJEMO SVOJU DRŽAVU MORALI UPOTRIJEBITI 91 - IMA LI JOŠ GLUPANTROPA koji to ne mogu, ili ne žele to shvatiti ????
HALO IDIOTI - svijet nije " SAMOPUSLUGA " u koju uđeš, kupiš i platiš - PUNO VIŠE JE IZNAD TOGA " - a naše NERAZUMIJEVANJE - GLUPOST može nas Hrvate dovesti u vrlo neugodan položaj i stoga osobe koje s GLAVOM ZABIJENOM U PIJESAK svjesno IGNORIRAJU BUDUĆA POLITIČKA DOGAĐANJA i možebitne posljedice koje prijete našoj maloj državici sve to može proizvesti vrlo negativne - čak razarajuće posljedice za našu državu i općenito hrvatski narod !
Dodatak:
ZA HDZove fanove ;
Koga biste prije podržali - Šekija ili Glasnovića ??
Guest- Guest
yugosrbio
Vuče - cijenim te - no ovakve stvari od tebe ne očekujem - razumio bih to od drugih yugosrbočetničkih forumaša ( da ih ne nabrajam ) - u najmanju ruku ovdje si trebao ostati po strani - nažalost ti si ovdje ispao glavni HUŠKAČ - ( hmm - polako imam " paranoju " da si od netkoga kupljen i stoga tako djeluješ ) ne mogu to shvatiti i to me žalosti !
vuksadinare wrote:....jos kad izađe na ulicu ko rambo gol do pasa s trakom oko glave i sa dva redenika i gol do pasa...te sarcem..bjezm'o ljudi...
Vuče - cijenim te - no ovakve stvari od tebe ne očekujem - razumio bih to od drugih yugosrbočetničkih forumaša ( da ih ne nabrajam ) - u najmanju ruku ovdje si trebao ostati po strani - nažalost ti si ovdje ispao glavni HUŠKAČ - ( hmm - polako imam " paranoju " da si od netkoga kupljen i stoga tako djeluješ ) ne mogu to shvatiti i to me žalosti !
Guest- Guest
zajebavam se....ali realno mislim da glasnovic ovakvim potezima steti prvo sebi a onda esih i hasanbegovicu....mora malo stati na loptu....mnogi ovo mogu protumaciti kao otvorenu prijetnju..redder4 wrote:yugosrbiovuksadinare wrote:....jos kad izađe na ulicu ko rambo gol do pasa s trakom oko glave i sa dva redenika i gol do pasa...te sarcem..bjezm'o ljudi...
2015-09-08
Lijep primjer sto se dogodi kad ljudi nisu disciplinirani pri uzimanju terapije.
Guest- Guest
Pinochet wrote:nije nego je lik jak na jeziku, slab na djelu, više muda ima Pernar ili Sinčić koje ovaj sa "puškom prezire" nego taj Glasnović
" jak na jeziku " ;
" Ti " si možda BIO na RATIŠTIMA GJE JE ON BIO ??
HAJDE ODJEBI !
Guest- Guest
vuksadinare wrote:zajebavam se....ali realno mislim da glasnovic ovakvim potezima steti prvo sebi a onda esih i hasanbegovicu....mora malo stati na loptu....mnogi ovo mogu protumaciti kao otvorenu prijetnju..redder4 wrote:yugosrbiovuksadinare wrote:....jos kad izađe na ulicu ko rambo gol do pasa s trakom oko glave i sa dva redenika i gol do pasa...te sarcem..bjezm'o ljudi...
Eto , vidiš ( i sam osobno mislim da ta slika nije bila potrebna ) - čak ni u vidu " ZAJEBANCIJE " to ne moramo upravo MI Hrvati potencirati - ostavimo neprijateljima hrvatskog naroda da pronalaze put kojim će nas denuncirati - ne moramo im mi Hrvati usput još i pomagati !
Guest- Guest
...pa upravo im ovaj glasnovicev potez ide kao voda na mlin...danas na desnoj poziciji u hravtskoj malo caruje mudrosti...narocito politicke..sve se radi vise sa emocijama nego razmisljanjem....ne zan se stati na loptu..desnu politiku(cast iznimkama) danas vode u hravtskoj drugo i trecerazredni politicari koji su docekali svojih 'pet minuta' ali ne zanju sto bi sa tih 5 minuta kad se docepaju vlasti ili pozicije pa padaju iz jedne greske u drugu gresku i tako pomazu ljevici,neoliberalima da dođu na svoje...jbg..treba pogledati istini u oci...redder4 wrote:vuksadinare wrote:zajebavam se....ali realno mislim da glasnovic ovakvim potezima steti prvo sebi a onda esih i hasanbegovicu....mora malo stati na loptu....mnogi ovo mogu protumaciti kao otvorenu prijetnju..redder4 wrote:yugosrbiovuksadinare wrote:....jos kad izađe na ulicu ko rambo gol do pasa s trakom oko glave i sa dva redenika i gol do pasa...te sarcem..bjezm'o ljudi...
Eto , vidiš ( i sam osobno mislim da ta slika nije bila potrebna ) - čak ni u vidu " ZAJEBANCIJE " to ne moramo upravo MI Hrvati potencirati - ostavimo neprijateljima hrvatskog naroda da pronalaze put kojim će nas denuncirati - ne moramo im mi Hrvati usput još i pomagati !
2015-09-08
vuksadinare wrote:...pa upravo im ovaj glasnovicev potez ide kao voda na mlin...danas na desnoj poziciji u hravtskoj malo caruje mudrosti...narocito politicke..sve se radi vise sa emocijama nego razmisljanjem....ne zan se stati na loptu..desnu politiku(cast iznimkama) danas vode u hravtskoj drugo i trecerazredni politicari koji su docekali svojih 'pet minuta' ali ne zanju sto bi sa tih 5 minuta kad se docepaju vlasti ili pozicije pa padaju iz jedne greske u drugu gresku i tako pomazu ljevici,neoliberalima da dođu na svoje...jbg..treba pogledati istini u oci...redder4 wrote:vuksadinare wrote:zajebavam se....ali realno mislim da glasnovic ovakvim potezima steti prvo sebi a onda esih i hasanbegovicu....mora malo stati na loptu....mnogi ovo mogu protumaciti kao otvorenu prijetnju..redder4 wrote:yugosrbiovuksadinare wrote:....jos kad izađe na ulicu ko rambo gol do pasa s trakom oko glave i sa dva redenika i gol do pasa...te sarcem..bjezm'o ljudi...
Evo;
opet moram da ti ponovim - moji upisi su upravo bili da takova razmišljanja s hrvatske strane ( od bilo koga dolazili ) uopće ne prezentiramo našim neprijateljima - ako je Glasnović u svojoj euforiji pretjerao - mi ostali koji smo ostali prizemni ne moramo to dati na sva zvona - naše desne slabosti ne smijemo otvoreno prikazati neprijateljima HR naroda - misliš li da druga strana isto tako postupa ?
Osobno sam " ISTINI " puno puta do sada pogledao u oči i potpuno shvatio da sam eventualno ja potpuno SLIJEP ili sam na nivou pečinskog pračovjeka !
Guest- Guest
redder4 wrote:vuksadinare wrote:...pa upravo im ovaj glasnovicev potez ide kao voda na mlin...danas na desnoj poziciji u hravtskoj malo caruje mudrosti...narocito politicke..sve se radi vise sa emocijama nego razmisljanjem....ne zan se stati na loptu..desnu politiku(cast iznimkama) danas vode u hravtskoj drugo i trecerazredni politicari koji su docekali svojih 'pet minuta' ali ne zanju sto bi sa tih 5 minuta kad se docepaju vlasti ili pozicije pa padaju iz jedne greske u drugu gresku i tako pomazu ljevici,neoliberalima da dođu na svoje...jbg..treba pogledati istini u oci...redder4 wrote:vuksadinare wrote:zajebavam se....ali realno mislim da glasnovic ovakvim potezima steti prvo sebi a onda esih i hasanbegovicu....mora malo stati na loptu....mnogi ovo mogu protumaciti kao otvorenu prijetnju..redder4 wrote:yugosrbio
Evo;
opet moram da ti ponovim - moji upisi su upravo bili da takova razmišljanja s hrvatske strane ( od bilo koga dolazili ) uopće ne prezentiramo našim neprijateljima - ako je Glasnović u svojoj euforiji pretjerao - mi ostali koji smo ostali prizemni ne moramo to dati na sva zvona - naše desne slabosti ne smijemo otvoreno prikazati neprijateljima HR naroda - misliš li da druga strana isto tako postupa ?
Osobno sam " ISTINI " puno puta do sada pogledao u oči i potpuno shvatio da sam eventualno ja potpuno SLIJEP ili sam na nivou pečinskog pračovjeka !
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Drugo lice Bate Živojinovića:'Ako treba Srbija će u treći rat.Ugledajmo se na Ameriku,ona nikad ne ratuje na svom terenu i mi ćemo ratovati u Hrvatskoj i Sloveniji'
» Bakir zazveckao oružjem:"Pod oružjem imam duplo više ljudi od Srba"
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
» Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
» Bakir zazveckao oružjem:"Pod oružjem imam duplo više ljudi od Srba"
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Thompson pozirao s knjigom o ravnoj Zemlji
» Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
Page 2 of 2