Bakir zazveckao oružjem:"Pod oružjem imam duplo više ljudi od Srba"
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Bakir zazveckao oružjem:"Pod oružjem imam duplo više ljudi od Srba"
http://www.vesti-online.com/komentari/595942/Vesti/Ex-YU/Pod-oruzjem-imam-duplo-vise-ljudi-od-Srba
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bakir zazveckao oružjem:"Pod oružjem imam duplo više ljudi od Srba"
....belaj sve blize..
2015-09-08
tako je izmetu,
samo napred !
nemoj bez hrvata !
samo napred !
nemoj bez hrvata !
Guest- Guest
Ako misliš na one moje, onda pogrešno misliš. Moji će vas mirit... slat vam humanitarnu i tako.pizzon wrote:tako je izmetu,
samo napred !
nemoj bez hrvata !
Distribucijska mreža već uhodana.
Last edited by Eroo on 1/9/2016, 11:32; edited 2 times in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
jel pocelo
2014-04-19
izmet se nesto premislja
Guest- Guest
Jbg. a di će ovaj put slati žene i dicu? U Makarsku opet?
Zar Bosancima nije dosta rata?!
Bošnje bi trebali najmanje zazivati rat, jer premda su najbrojnij u BiH, ne mogu od nikoga očekivati pomoć za razliku od Hrvata i Srba ono Turci i Arapi su daleko, a oni okruženi kršćanima sa svih strana, nadalje nemaju baš ni prostora za uzmak za razliku od Hrvata i Srba koji se mogu u slučaju nužde izbjeći u Srbiju i Hrvatsku, a osim toga njihova područja u BiH su najgušće napučena.
Bošnje bi trebali najmanje zazivati rat, jer premda su najbrojnij u BiH, ne mogu od nikoga očekivati pomoć za razliku od Hrvata i Srba ono Turci i Arapi su daleko, a oni okruženi kršćanima sa svih strana, nadalje nemaju baš ni prostora za uzmak za razliku od Hrvata i Srba koji se mogu u slučaju nužde izbjeći u Srbiju i Hrvatsku, a osim toga njihova područja u BiH su najgušće napučena.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Bh Hrvati su civilizacijski gledano europljani i kao takvi ne sudjeluju u eventualnom bh sukobu. Možemo samo pomagati humanitarno koliko možemo.
PS: U slučaju rata aktivira se HRHB, naravno. Vlast mora funkcionirat, jelda.
Last edited by Eroo on 1/9/2016, 11:40; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
...hm....to nece proci bez uplitanja hrvatske i srbije...hrvatska ima itekako problem..najduzu granicu sa bh-a...time ugroza vece...jer 60% ima granicu sa srpskom...svaka doletjela granata,metak,tromblon,teroristicki cin iz bh-a bice tretiran kao agresorski..i samim tim po međunarodnom pravu hrvatska ima pravo u dubini 30 km druge drzave ima pravo osigurati svoju granicu od novih napada..prednost joj je sto je clanica nato-a i eu-a..jer je to na jedan nacin napad i na njih...
2015-09-08
jelde tis prvi icvuksadinare wrote:...hm....to nece proci bez uplitanja hrvatske i srbije...hrvatska ima itekako problem..najduzu granicu sa bh-a...time ugroza vece...jer 60% ima granicu sa srpskom...svaka doletjela granata,metak,tromblon,teroristicki cin iz bh-a bice tretiran kao agresorski..i samim tim po međunarodnom pravu hrvatska ima pravo u dubini 30 km druge drzave ima pravo osigurati svoju granicu od novih napada..prednost joj je sto je clanica nato-a i eu-a..jer je to na jedan nacin napad i na njih...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ne mislim da će baš granate, meci i slično baš dolijetati u Hrvatsku u tom slučaju, možda tu i tamo nešto slučajno doleti. Veći će problem biti izbjeglice koje će u tom slučaju nahrupiti u Hrvatsku.vuksadinare wrote:...hm....to nece proci bez uplitanja hrvatske i srbije...hrvatska ima itekako problem..najduzu granicu sa bh-a...time ugroza vece...jer 60% ima granicu sa srpskom...svaka doletjela granata,metak,tromblon,teroristicki cin iz bh-a bice tretiran kao agresorski..i samim tim po međunarodnom pravu hrvatska ima pravo u dubini 30 km druge drzave ima pravo osigurati svoju granicu od novih napada..prednost joj je sto je clanica nato-a i eu-a..jer je to na jedan nacin napad i na njih...
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
sto da ne...avanturistickog sam duha...prckov wrote:jelde tis prvi icvuksadinare wrote:...hm....to nece proci bez uplitanja hrvatske i srbije...hrvatska ima itekako problem..najduzu granicu sa bh-a...time ugroza vece...jer 60% ima granicu sa srpskom...svaka doletjela granata,metak,tromblon,teroristicki cin iz bh-a bice tretiran kao agresorski..i samim tim po međunarodnom pravu hrvatska ima pravo u dubini 30 km druge drzave ima pravo osigurati svoju granicu od novih napada..prednost joj je sto je clanica nato-a i eu-a..jer je to na jedan nacin napad i na njih...
2015-09-08
bakir ne sere kvake, postoji i mobilizacijski kapaciteti od milion fanatičnih boraca koji putuju preko balkana u njemačku i švedistan.
...pa tu imamo iskustva--šalji dalje...Antijunak wrote:Ne mislim da će baš granate, meci i slično baš dolijetati u Hrvatsku u tom slučaju, možda tu i tamo nešto slučajno doleti. Veći će problem biti izbjeglice koje će u tom slučaju nahrupiti u Hrvatsku.vuksadinare wrote:...hm....to nece proci bez uplitanja hrvatske i srbije...hrvatska ima itekako problem..najduzu granicu sa bh-a...time ugroza vece...jer 60% ima granicu sa srpskom...svaka doletjela granata,metak,tromblon,teroristicki cin iz bh-a bice tretiran kao agresorski..i samim tim po međunarodnom pravu hrvatska ima pravo u dubini 30 km druge drzave ima pravo osigurati svoju granicu od novih napada..prednost joj je sto je clanica nato-a i eu-a..jer je to na jedan nacin napad i na njih...
2015-09-08
Eroo wrote:Bh Hrvati su civilizacijski gledano europljani i kao takvi ne sudjeluju u eventualnom bh sukobu. Možemo samo pomagati humanitarno koliko možemo.
lepo si zamislio to samo tesko da ce proci bas tako. imamo i mi distributera marlbora kolko ti srce zeli...
Guest- Guest
ne znam sta cekas rat, ukopaj se I pucaj na pizona I on na tebevuksadinare wrote:sto da ne...avanturistickog sam duha...prckov wrote:jelde tis prvi icvuksadinare wrote:...hm....to nece proci bez uplitanja hrvatske i srbije...hrvatska ima itekako problem..najduzu granicu sa bh-a...time ugroza vece...jer 60% ima granicu sa srpskom...svaka doletjela granata,metak,tromblon,teroristicki cin iz bh-a bice tretiran kao agresorski..i samim tim po međunarodnom pravu hrvatska ima pravo u dubini 30 km druge drzave ima pravo osigurati svoju granicu od novih napada..prednost joj je sto je clanica nato-a i eu-a..jer je to na jedan nacin napad i na njih...
2014-04-19
ne radi se tu o broju..jednostavno motivacijskoj snazi..gdje su muslimani u prednosti....mutava baštarda wrote:bakir ne sere kvake, postoji i mobilizacijski kapaciteti od milion fanatičnih boraca koji putuju preko balkana u njemačku i švedistan.
2015-09-08
...ja sam vec svoje obavio..izvidnicka posla...prckov wrote:ne znam sta cekas rat, ukopaj se I pucaj na pizona I on na tebevuksadinare wrote:sto da ne...avanturistickog sam duha...prckov wrote:jelde tis prvi icvuksadinare wrote:...hm....to nece proci bez uplitanja hrvatske i srbije...hrvatska ima itekako problem..najduzu granicu sa bh-a...time ugroza vece...jer 60% ima granicu sa srpskom...svaka doletjela granata,metak,tromblon,teroristicki cin iz bh-a bice tretiran kao agresorski..i samim tim po međunarodnom pravu hrvatska ima pravo u dubini 30 km druge drzave ima pravo osigurati svoju granicu od novih napada..prednost joj je sto je clanica nato-a i eu-a..jer je to na jedan nacin napad i na njih...
2015-09-08
ja kolko vidim nisi, oblecas oko ratova ko maca oko kasevuksadinare wrote:...ja sam vec svoje obavio..izvidnicka posla...prckov wrote:ne znam sta cekas rat, ukopaj se I pucaj na pizona I on na tebevuksadinare wrote:sto da ne...avanturistickog sam duha...prckov wrote:jelde tis prvi icvuksadinare wrote:...hm....to nece proci bez uplitanja hrvatske i srbije...hrvatska ima itekako problem..najduzu granicu sa bh-a...time ugroza vece...jer 60% ima granicu sa srpskom...svaka doletjela granata,metak,tromblon,teroristicki cin iz bh-a bice tretiran kao agresorski..i samim tim po međunarodnom pravu hrvatska ima pravo u dubini 30 km druge drzave ima pravo osigurati svoju granicu od novih napada..prednost joj je sto je clanica nato-a i eu-a..jer je to na jedan nacin napad i na njih...
2014-04-19
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bakir Izetbegović iznio zabrinjavajuće informacije o “naoružavanju Srba”
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Hrvati u martu kupovali duplo više automobila od proseka u EU
» ''Demograf: Popis nas je koštao 24 puta više nego Sloveniju, a njih je duplo manje''
» EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO ISTORIJSKA DOKUMENTA Alija počeo, Bakir nastavio: Izetbegović bi da dosanja očev san o BOSNI BEZ SRBA
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Hrvati u martu kupovali duplo više automobila od proseka u EU
» ''Demograf: Popis nas je koštao 24 puta više nego Sloveniju, a njih je duplo manje''
» EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO ISTORIJSKA DOKUMENTA Alija počeo, Bakir nastavio: Izetbegović bi da dosanja očev san o BOSNI BEZ SRBA
Page 1 of 3