Manchester
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Manchester
Braća wrote:crvenkasti wrote:Putin je kriv jer pomaže Asada.
I Vučić jer ne želi priznat Kosovo.
Zato su muslimani ljuti.
priznao ga je potpisom na briselski sporazum, jebo te on...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
http://www.index.hr/vijesti/clanak/deseci-djece-nestali-nakon-napada-dijelovi-tijela-letjeli-su-posvuda-bili-su-u-mojoj-kosi-na-torbi/971997.aspx
Trpaj još.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dzango wrote:Nešto mi opet pada na pamet Milosrdni anđeo. Ne znam zašto. Nisam valjda zlurad?
Jučer je Trump prodao Saudijskoj Arabiji oružja za nekoliko milijardi dolara, pa muslimani u svijetu slave.
crvenkasti-
2014-04-17
Na Twitteru je u 18:32, oko 4 sata prije eksplozije, objavljena prijetnja koja navodi Islamsku državu i arenu Manchester. U objavi stoji:
"Imamo toga još. Jeste li zaboravili naše prijetnje? Ovo je pravedan teror."
Nakon napada na Twitteru su osvanule objave koje navode da je ovo bila osveta za napade na djecu u Mosulu i Al-Raki.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/najavili-masakr-na-twitteru-isis-slavi-krvavi-napad-u-manchesteru-imamo-toga-jos/971993.aspx
2014-04-11
Najavili su im četri sata ranije na twiteru ovo i porucili : IMAMO MI TOGA JOŠ.
Najjaci su. Najjaca ekipa u Evropi trenutno , koje antife i desničari , ovi su brajo ono.....
Najjaci su. Najjaca ekipa u Evropi trenutno , koje antife i desničari , ovi su brajo ono.....
2014-04-11
Zao mi dece. To su uglavnom klinkice i tinejdzerke. Sta one znaju o bilo cemu. Ne treba se radovati tudjoj nesreci, nismo mi zapadnjacki satanisti...
Merkel je užasnuta
Njemačka kancelarka Angela Merkel rekla je kako je tužna i užasnuta nakon vijesti o atentatu u kojem je poginulo 22 ljudi.
"Njemačka je uz vas", poručila je Britancima u priopćenju. "Ovaj teroristički napad samo će ojačati našu odlučnost da se zajedno s britanskim prijateljima borimo protiv onih koji izvršavaju takva neljudska djela", dodala je.
"Nezamislivo je da netko koristi koncert vesele pop glazbe da bi ubijao ljude ili im nanio teške ozljede", kazala je kancelarka koja je uputila "izraze duboke sućuti žrtvama, ranjenima i njihovim bližnjima".
Izraze sućuti uputio je i njemački šef diplomacije Sigmar Gabriel, kao i predsjednik Frank-Walter Steinmeier.
Njemačka kancelarka Angela Merkel rekla je kako je tužna i užasnuta nakon vijesti o atentatu u kojem je poginulo 22 ljudi.
"Njemačka je uz vas", poručila je Britancima u priopćenju. "Ovaj teroristički napad samo će ojačati našu odlučnost da se zajedno s britanskim prijateljima borimo protiv onih koji izvršavaju takva neljudska djela", dodala je.
"Nezamislivo je da netko koristi koncert vesele pop glazbe da bi ubijao ljude ili im nanio teške ozljede", kazala je kancelarka koja je uputila "izraze duboke sućuti žrtvama, ranjenima i njihovim bližnjima".
Izraze sućuti uputio je i njemački šef diplomacije Sigmar Gabriel, kao i predsjednik Frank-Walter Steinmeier.
2014-04-11
Ja se radujem necemu drugome ( slomu multikultija , trpačine i slomu emanicpacije ) a to sam vec napisao na prethodnoj stranici da R.I.P. i da normalno da je totalno u kurzu šta tamo neka djeca ginu radi ovako debilnih političara i trpačinske kapitalisticke politike.Stanojko wrote:Zao mi dece. To su uglavnom klinkice i tinejdzerke. Sta one znaju o bilo cemu. Ne treba se radovati tudjoj nesreci, nismo mi zapadnjacki satanisti...
2014-04-11
...sad ce ljevicari i antife..'to je zato sto su ovi imali kolonije i ovi sa razlogom opravdanu ih ubijaju'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako ide ono? Trudim se da mi bude žao, ali ne ide. Otišli smo u kurac, moj profesore.Stanojko wrote:Zao mi dece. To su uglavnom klinkice i tinejdzerke. Sta one znaju o bilo cemu. Ne treba se radovati tudjoj nesreci, nismo mi zapadnjacki satanisti...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
23 poginulih, 59 ozlijedjenih
ne moze se covjek opustiti u ovom poludjelom svijetu.
zao mi djece...ode na koncert i onda ti se dijete ne vrati doma. jeboimpasmater
ne moze se covjek opustiti u ovom poludjelom svijetu.
zao mi djece...ode na koncert i onda ti se dijete ne vrati doma. jeboimpasmater
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Znam Dzango, ali ipak smo mi ljudi a nismo anglosaksonci i germani... Bogu hvala.dzango wrote:Kako ide ono? Trudim se da mi bude žao, ali ne ide. Otišli smo u kurac, moj profesore.Stanojko wrote:Zao mi dece. To su uglavnom klinkice i tinejdzerke. Sta one znaju o bilo cemu. Ne treba se radovati tudjoj nesreci, nismo mi zapadnjacki satanisti...
Stanojko wrote:Znam Dzango, ali ipak smo mi ljudi a nismo anglosaksonci i germani... Bogu hvala.dzango wrote:Kako ide ono? Trudim se da mi bude žao, ali ne ide. Otišli smo u kurac, moj profesore.Stanojko wrote:Zao mi dece. To su uglavnom klinkice i tinejdzerke. Sta one znaju o bilo cemu. Ne treba se radovati tudjoj nesreci, nismo mi zapadnjacki satanisti...
Guest- Guest
Stanojko wrote:Zao mi dece. To su uglavnom klinkice i tinejdzerke. Sta one znaju o bilo cemu. Ne treba se radovati tudjoj nesreci, nismo mi zapadnjacki satanisti...
Svatko normalan će osjetiti mučninu i žalost.
Naslov teme je isto bezvezan, kao da se radi o vatrometu.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Razhebalo Mančester do koske ....izgleda da još mnogi nisu svijesni šta se dogodilo pošto je napad bio sinoc a ovo ih docekalo kao vijest kad su se probudili.
Ovo je razvaljotka , 22 mrtvih , 60-ak ranjenh , koncert , tinejđeri , znaci ovo mogu kad god im prne napravit bilo gdje , bomba razorne moci u Britaniji dakle otok al eto je ipak tu.
Ovo je razvaljotka , 22 mrtvih , 60-ak ranjenh , koncert , tinejđeri , znaci ovo mogu kad god im prne napravit bilo gdje , bomba razorne moci u Britaniji dakle otok al eto je ipak tu.
2014-04-11
Bore se protiv onih koji izvrsavaju takva neljudska djela???? Cime????? Kontrolom i zajebavanjem svojih gradjana dok masu drugih pustaju da se neregistrirani krecu po EU kako zele i da rade sto zele. Pustaju satrape iz isila da se vracaju nazad i planiraju dalje korake. Cime ce se ta kurva borit? Ovo je jos samo jedna kap u svemu sto ce doci a i dalje ce se kucka Merkelica i njena sonjava ekipa "boriti". Na zalost ova islamska banda nikako da udari na tu bagru i napije im se krvi, a oni su jedini legitimni cilj.RayMabus wrote:Merkel je užasnuta
omni-
2014-04-12
A jbga , uvijek ti je tu neko : A nece baš nas ....tako su mislili i ovi u Mančesteru ....pa eto bračo draga možemo mi opet ako hočete.
Et nece baš vas ...nekog drugoga ce.
Et nece baš vas ...nekog drugoga ce.
2014-04-11
Merkel nikada jača, ona je na pravom putu, izravni sukrivac za danasnje dogadaje najavljuje borbu protiv same sebe... PrayforMerkl
2014-04-15
Bit ce još tih napada a stat ce tek kad narod vidi da su liberali koji plaše narod povratkom nekakvih fašista opasniji od tih istih fašista ....jbga ISIL ubija zar ne ?
2014-04-11
To je tamo užas šta se desilo , citam amputiraju ljudima dijelove tijela , ima puno ranjenih ....no za taj užas krivi su samo liberalni demokrati i ta tolerancija na nekog i nešto ....jbga fašisti su zlo a ovi su ok pa kad je tako onda se vidimo do iduceg puta tj napada.
A šta cu vam ja kad to hocete pa eto vam.
A šta cu vam ja kad to hocete pa eto vam.
2014-04-11
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 2 of 6