Manchester
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Manchester
Si si hehehe bilanca važnija od djeceStanojko wrote:Auuu...jel ovo istina da je rekla?
Kermit-
2014-04-17
Stanojko wrote:Auuu...jel ovo istina da je rekla?
Je, evo:
http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/arms-sales-saudi-arabia-theresa-may-staunch-defence-keep-people-streets-britain-safe-a7230836.html
crvenkasti-
2014-04-17
Jebote...Ovaj nas siptar cini stetu Srbiji iz gluposti, ali ovo u Engleskoj je cisto zlo...
Jos cemo se vise cuditi kad to kaze i Putin. Para vrti gdje burgija nece. Syebat ce nas saudijci sviju :D
omni-
2014-04-12
omni wrote:Jos cemo se vise cuditi kad to kaze i Putin. Para vrti gdje burgija nece. Syebat ce nas saudijci sviju :D
Misliš da će i Putin to reći?
crvenkasti-
2014-04-17
Nista me ne bi zacudilo, Saudijci dupe brisu novcanicama.crvenkasti wrote:omni wrote:Jos cemo se vise cuditi kad to kaze i Putin. Para vrti gdje burgija nece. Syebat ce nas saudijci sviju :D
omni-
2014-04-12
omni wrote:Nista me ne bi zacudilo, Saudijci dupe brisu novcanicama.crvenkasti wrote:omni wrote:Jos cemo se vise cuditi kad to kaze i Putin. Para vrti gdje burgija nece. Syebat ce nas saudijci sviju :D
Možda će sutra? Probudit ću se rano i cijeli dan čekati.
Ako ne kaže, onda preksutra.
crvenkasti-
2014-04-17
Osam bolnica u tome gradu i okolici zbrinulo je ukupno 116 ranjenih u eksploziji na koncertu u ponedjeljak navečer, a 23 je još u kritičnom stanju.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-osam-bolnica-u-manchesteru-zbrinuto-116-ozlijedjenih-u-napadu-23-jos-uvijek-kriticno/972579.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-osam-bolnica-u-manchesteru-zbrinuto-116-ozlijedjenih-u-napadu-23-jos-uvijek-kriticno/972579.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Foto: Twitter
SVE dvadeset i dvije žrtve ubijene u terorističkom napadu u Manchesteru identificirane su danas, čime je završena i višednevna očajnička potraga obitelji žrtava za nestalima.
Osim 22 ubijenih, ukupno 119 ljudi ozlijeđeno je u najtežem terorističkom napadu na tlu Velike Britanije od bombaškog napada na londonski metro 7. srpnja 2005. Neki od ozlijeđenih još uvijek su u kritičnom stanju i liječnici se bore za njihov život.
Daily Mail je objavio popis imena i osnovnih podataka o žrtvama poginulima u Manchesterskoj areni, u napadu bombaša samoubojice, britanskog državljanina libijskog porijekla Salmana Abedija. Za napad je odgovornost preuzela Islamska država, ali povezanost Abedija s ovom terorističkom organizacijom još uvijek se istražuje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sabina Spielrein wrote:Stanojko wrote:Zao mi dece. To su uglavnom klinkice i tinejdzerke. Sta one znaju o bilo cemu. Ne treba se radovati tudjoj nesreci, nismo mi zapadnjacki satanisti...
Svatko normalan će osjetiti mučninu i žalost.
Naslov teme je isto bezvezan, kao da se radi o vatrometu.
zapravo velika većina pravda ovo time da su bijeli ljudi zli, da mi njih ubijamo u siriji pa se oni osvećuju, hrpa rasističkih gluposti u biti
Trpat vehabite brotaniji jos....ajmo jos vagona...mora im na nos izaci...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Treba još saudijskih mula, muftija i medresa ipak su to nato saveznici ovo su samo trzaviceepikur37 wrote:Trpat vehabite brotaniji jos....ajmo jos vagona...mora im na nos izaci...
Kermit-
2014-04-17
vec su probali pa dobili odbijenicuomni wrote:Nista me ne bi zacudilo, Saudijci dupe brisu novcanicama.crvenkasti wrote:omni wrote:Jos cemo se vise cuditi kad to kaze i Putin. Para vrti gdje burgija nece. Syebat ce nas saudijci sviju :D
Istina odjebali ih Rusi uz Saude uvijek idu džamije i medreseLeviathan2 wrote:vec su probali pa dobili odbijenicuomni wrote:Nista me ne bi zacudilo, Saudijci dupe brisu novcanicama.crvenkasti wrote:omni wrote:Jos cemo se vise cuditi kad to kaze i Putin. Para vrti gdje burgija nece. Syebat ce nas saudijci sviju :D
Kermit-
2014-04-17
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6