Manchester
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Manchester
http://www.vecernji.hr/vijesti/kaos-u-manchesteru-eksplozija-na-koncertu-ariane-grande-ima-poginulih-1171554
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Manchester
Briti se opet pošorali sa svojim vehabitskim saveznicima...
najbolje je ne miješati se, britanci obiju religija neka se okrenu ekonomiji i sami rješavaju svoje probleme..
u međuvremenu trpaj
najbolje je ne miješati se, britanci obiju religija neka se okrenu ekonomiji i sami rješavaju svoje probleme..
u međuvremenu trpaj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pray for manchester
kontam da su većina poginulih klinci, djeca... čestitke ponosnim roditeljima na poliičkim odlukama do današnjega dana...
kontam da su većina poginulih klinci, djeca... čestitke ponosnim roditeljima na poliičkim odlukama do današnjega dana...
2014-04-15
Malo medvjedića, cvijeca, slika i za tri dana neće se nitko sjećati ovoga
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Malo medvjedića, cvijeca, slika i za tri dana neće se nitko sjećati ovoga
Guest- Guest
Hvala ti Bože. Upravo sam se probudio i zapalio cigaru razmišljajuci o šugavom poslu i kako oni debili još nisu napali po Evropi i upalim internet kad ovo.
HVALA TI BOŽE.
Digao sam se nikakakv a sad kad samo ovo pročitao odma sam skočio na emotivnoj skali.
ULJEPŠALI STE MI OVAJ DAN.
HVALA TI BOŽE.
Digao sam se nikakakv a sad kad samo ovo pročitao odma sam skočio na emotivnoj skali.
ULJEPŠALI STE MI OVAJ DAN.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da nebude zabune ; neradujem se ja jer je netko poginu il ranjen nego jer stvari idu onako kako treba i svaki ovi napad bliže smo tome.
R.I.P ubijenima i brzo ozdravljenje ranjenima al nisu oni predmet mog radovanja vec sam napad i propast multikultija.
R.I.P ubijenima i brzo ozdravljenje ranjenima al nisu oni predmet mog radovanja vec sam napad i propast multikultija.
2014-04-11
08:20 "Kada sam ustao i pogledao oko sebe, tijela su bila posvuda. Mislim da sam vidio oko 30 tijela. Ne znam jesu li bili mrtvi, ali tako su izgledali".
Brojni svjedoci opisuju paniku koja je zavladala u trenucima nakon eksplozije. Opširnije...
08:10 Policija vjeruje da je bio samo jedan napadač.
08:00 Broj mrtvih popeo se na 22, među žrtvama ima i djece.
07:55 Još se ne zna tko stoji iza ovog čina, ali pristaše Islamske države slave na društvenim mrežama.
07:50 Mnogi su već povukli paralele s napadom na dvoranu Bataclan u studenom 2015. godine. Tada su džihadisti ISIS-a u pariškoj dvorani ubili 130 ljudi.
07:40 Ovo je najsmrtonosniji teroristički napad u Velikoj Britaniji od srpnja 2005. godine kad su četvorica britanskih muslimana ubila 52 civila u samoubilačkim napadima u londonskom metrou.
07:35 Iako za to još nema službene potvrde, sve upućuje da se radi o napadu najmanje jednog bombaša samoubojice.
Brojni svjedoci opisuju paniku koja je zavladala u trenucima nakon eksplozije. Opširnije...
08:10 Policija vjeruje da je bio samo jedan napadač.
08:00 Broj mrtvih popeo se na 22, među žrtvama ima i djece.
07:55 Još se ne zna tko stoji iza ovog čina, ali pristaše Islamske države slave na društvenim mrežama.
07:50 Mnogi su već povukli paralele s napadom na dvoranu Bataclan u studenom 2015. godine. Tada su džihadisti ISIS-a u pariškoj dvorani ubili 130 ljudi.
07:40 Ovo je najsmrtonosniji teroristički napad u Velikoj Britaniji od srpnja 2005. godine kad su četvorica britanskih muslimana ubila 52 civila u samoubilačkim napadima u londonskom metrou.
07:35 Iako za to još nema službene potvrde, sve upućuje da se radi o napadu najmanje jednog bombaša samoubojice.
2014-04-11
Eto ti multikulit , trpaj sad još jer fali radne snage radi emanicpacije.
Moš mislit sad one Merkelice siluje Poljake i Mađare da prime one izbjeglice Arape.
Aj baba odhebi.
Moš mislit sad one Merkelice siluje Poljake i Mađare da prime one izbjeglice Arape.
Aj baba odhebi.
2014-04-11
Nema veze ovo, glavno da British Petroleum dobro posluje.
crvenkasti-
2014-04-17
Treba na globalnoj razini poduzeti nešto protiv terorizma.
Najbolja mjera je po svijetu pomagati muslimanima, i tako smanjivati njihovo nezadovoljstvo i frustracije.
Najbolja mjera je po svijetu pomagati muslimanima, i tako smanjivati njihovo nezadovoljstvo i frustracije.
crvenkasti-
2014-04-17
Bombaš samoubojica ....pa jbte ako može ovoliku bombu na otok prošvercat onda im je Njemačka macji kašalj.
2014-04-11
Putin je kriv jer pomaže Asada.
I Vučić jer ne želi priznat Kosovo.
Zato su muslimani ljuti.
Zato su muslimani ljuti.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Putin je kriv jer pomaže Asada.
Zato su muslimani ljuti.
priznao ga je potpisom na briselski sporazum, jebo te on...
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Pray for manchester
2014-04-11
Nešto mi opet pada na pamet Milosrdni anđeo. Ne znam zašto. Nisam valjda zlurad?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Braća wrote:crvenkasti wrote:Putin je kriv jer pomaže Asada.
Zato su muslimani ljuti.
Zašto su onda Šiptari ljuti?
crvenkasti-
2014-04-17
Braća wrote:crvenkasti wrote:Putin je kriv jer pomaže Asada.
Zato su muslimani ljuti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 1 of 6