izbori 2017
Page 5 of 19
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: izbori 2017
Pa moga si za ŽZ za clanove županije kao ja ...kod mene je isto bila ta šema pa onda Miro Bulj zaokružio al ono e neceš i u županijsko vijece nego evo ti malo ŽZ pa nek te prcaju tj sviju vas.Pinochet wrote:Županija MOST sam glasova(iako im nemogu oprostit nove poreze ,ali eto imaju šanse svrgnut HDZ) a grad Split sam glasa za Pametno, jer Pametno ima šanse da izbaci HDZ iz grada Splita. Eto
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
eee to sam mislim i napravija, da sam ŽZ za županijsko vjeće, Bulja za šefa županije, a Pametno za gradonačelnika i vijeće grada splitaRayMabus wrote:Pa moga si za ŽZ za clanove županije kao ja ...kod mene je isto bila ta šema pa onda Miro Bulj zaokružio al ono e neceš i u županijsko vijece nego evo ti malo ŽZ pa nek te prcaju tj sviju vas.Pinochet wrote:Županija MOST sam glasova(iako im nemogu oprostit nove poreze ,ali eto imaju šanse svrgnut HDZ) a grad Split sam glasa za Pametno, jer Pametno ima šanse da izbaci HDZ iz grada Splita. Eto
Guest- Guest
MIsliš ? Nemaš pojma šta si zaokružija.
Nikad nisam glasa na lokalnim izborima , 10 minuta sam mozga , prvo četri papira , pogleda , onda vidija dva za grad , dva za županiju ....ajmo šta je lakše prvo ....Miro Bulj i gradonacelnica od Berketa to je 100% ...onda od ova dva šta dalje ...ok za vijece Kaštela opet za Berketa jer ovo drugo su sve lopovi i nisu sigurni.
Ostalo to za županijsko vijece ....e tu sam mozga puno ....ŽZ na kraju ...eto neka ih i tamo nek dobiju moj glas ...mogu utjecat na politiku i tako.
Nisam tija za MOST za županijsko vijece jer nisu baš nešto rekli išta o tom porezu na nekretnine plus znam Bulja a neznam ove ostale ....pa sam im uvalio ŽZ tamo.
Neka ih , šta je sigurno sigurno je.
Nikad nisam glasa na lokalnim izborima , 10 minuta sam mozga , prvo četri papira , pogleda , onda vidija dva za grad , dva za županiju ....ajmo šta je lakše prvo ....Miro Bulj i gradonacelnica od Berketa to je 100% ...onda od ova dva šta dalje ...ok za vijece Kaštela opet za Berketa jer ovo drugo su sve lopovi i nisu sigurni.
Ostalo to za županijsko vijece ....e tu sam mozga puno ....ŽZ na kraju ...eto neka ih i tamo nek dobiju moj glas ...mogu utjecat na politiku i tako.
Nisam tija za MOST za županijsko vijece jer nisu baš nešto rekli išta o tom porezu na nekretnine plus znam Bulja a neznam ove ostale ....pa sam im uvalio ŽZ tamo.
Neka ih , šta je sigurno sigurno je.
Last edited by RayMabus on 21/5/2017, 18:58; edited 1 time in total
2014-04-11
4 papira.. znam da je bulj bio za županiju, i znam da je pametno bilo za oba za grad.. nesićam se za koga za županijsko vijeće, mislim da sam čak i ŽZ zaokružio ali nisam sigraun.. znam da nigdje nisam HDZ/SDP
Guest- Guest
ŽZ ti je bio zadnji na toj listi za vijece pa ako si zadnjega onda jesi ŽZ zaokružija.Pinochet wrote:4 papira.. znam da je bulj bio za županiju, i znam da je pametno bilo za oba za grad.. nesićam se za koga za županijsko vijeće, mislim da sam čak i ŽZ zaokružio ali nisam sigraun.. znam da nigdje nisam HDZ/SDP
2014-04-11
Inace nisam ovo nikad glasa u životu tj ti lokalni izbori i to ...ono dalo mi četri papira ...jbte šta sve to moram zaokruživat ???!!!???
Al dobro da znam za ubuduce , može se radit rošade , malo tebi , malo tebi .....svima samo ne kradeze sdp uhljebima.
Al dobro da znam za ubuduce , može se radit rošade , malo tebi , malo tebi .....svima samo ne kradeze sdp uhljebima.
2014-04-11
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/487228/do-1630-izlaznost-bolja-nego-na-proslim-izborima-splitski-hdz-prijavio-krsenje-predizborne-sutnje
Guest- Guest
19:00 - Nova TV objavila je rezultate izlaznih anketa:
Split: Kerum 30%, Opara 25%, Puljak 20%
Zagreb: Bandić 30%, Anka Mrak Taritaš: 26%; Švaljek 17%
Guest- Guest
Šteta šta Vuco nije bija na listi.
Morat cemo ga nagovorit za iduci put da se kandidira.
Morat cemo ga nagovorit za iduci put da se kandidira.
2014-04-11
Koliko ovo krugova ima ? Oli sad opet triba ic glasat ? A daj hbte ono završite to u jednom krugu ....par nepar ....nešto igrajte ....eci peci pec ....hu okoš prne kokoš šta ja znam ....koji drugi krug ovo ono.
2014-04-11
Bruna Esih:10,26 posto.
Drago Prgomet :5,75 posto.Ž
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Guest- Guest
AHHAHAHAHAHAHAHAHAPinochet wrote:Bruna Esih:10,26 posto.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HASO KOLJE PLENKIJA HAHA
Guest- Guest
Pinochet wrote:Bruna Esih:10,26 posto.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Gotovo je hasance i domoljubi preuzimaju hdz i pocinje lustracija :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
građani Zagreba na aparatima a kolko sam vidio na tv Pusićka na štangi.Pinochet wrote:19:00 - Nova TV objavila je rezultate izlaznih anketa:
Vidjelo se kako zapošljava Bandić a sad će probati hnesovu mašineriju.
vili40-
2015-08-02
http://www.index.hr/vijesti/clanak/iz-stozera-hdza-prgomet-politika-je-kao-rat/971605.aspx
Potopilo ga.
2014-04-11
hdz vjerojatno gubi niz gradova..plenkija ce davit na tenane..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prgometa i moji potopili , koja sramota za luconose domoljublja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Similar topics
» izbori Njemačka 2017.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori za EU
» USA izbori
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori za EU
» USA izbori
Page 5 of 19