izbori 2017
Page 2 of 19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: izbori 2017
U mom selu vodi se žestoka borba između HDZ-a i pravaša. SDP je marginalna stranka. Voljel bih da je tako u cieloj državi. Bili bismo kakor Poljska!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ne muljaj, tada nije bilo izbora, kao ni za Tite.marcellus wrote:kod mene je SDP u kvartu na vlasti od marije terezije.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Regoč wrote:Ne muljaj, tada nije bilo izbora, kao ni za Tite.marcellus wrote:kod mene je SDP u kvartu na vlasti od marije terezije.
to se tako kolokvijalno kaže, "od marije terezije", a znači otkad ljudi pamte
u svakom slučaju SDP je tu na vlasti barem od 45. (odnosno kph / skh-skj kao pravni prethodnik)
ahahahhaaaaaa...ti se to zajebavaš?Regoč wrote:U mom selu vodi se žestoka borba između HDZ-a i pravaša. SDP je marginalna stranka. Voljel bih da je tako u cieloj državi. Bili bismo kakor Poljska!
vili40-
2015-08-02
Baš sam jucer nešto pisa o tom brodskom prometu u Zadru :epikur37 wrote:Nama je prioritet zavrsiti gazenicu i preusmjeriti brodski promet u zadar
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t18959-alen-vitasovic-u-splitu-saku-noc-mrzim-dinamo
Vidi tamo neke ideje i mislim da su ok za sve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znao sam da se svjetlo nade nece ugasit nikadamarcellus wrote:prckov wrote:imate li kakvog ustasu da i ja glasam
ima haso i bruna
2014-04-19
Ja cu sad ic glasat , imam koga cu zaokružit al još gledam negdje da ŽZ zaokružim radi onog poreza na nekretnine.
Gledam po interentu kandidate za moju lokalnu samoupravu no nema spisak.
Do 11.30 sati u Hrvatskoj je glasovalo 15,98 posto birača s pravom glasa, dok je u Kaštelima taj postotoak iznosio tek 10,93 posto.
http://www.kastela.org/izgrada/izbori2017/30349-izbori-2017-pratite-tijek-lokalnih-izbore-u-kastelima
Odo se istuširat pa prošetat glasat.
Gledam po interentu kandidate za moju lokalnu samoupravu no nema spisak.
Do 11.30 sati u Hrvatskoj je glasovalo 15,98 posto birača s pravom glasa, dok je u Kaštelima taj postotoak iznosio tek 10,93 posto.
http://www.kastela.org/izgrada/izbori2017/30349-izbori-2017-pratite-tijek-lokalnih-izbore-u-kastelima
Odo se istuširat pa prošetat glasat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
prije bi bili kao Kongovili40 wrote:ahahahhaaaaaa...ti se to zajebavaš?Regoč wrote:U mom selu vodi se žestoka borba između HDZ-a i pravaša. SDP je marginalna stranka. Voljel bih da je tako u cieloj državi. Bili bismo kakor Poljska!
Guest- Guest
Meni je cilj da HDZ popuši. Glasam za Pametno, u STu, volio bih da Kerum i Pametno bude drugi krug.
Za županiju ću pregrist jezik i glasat za Bulja i MOSTa, iako su me zajebali sa porezom na nekretnine, ali glasam za MOST zato jer ima šanse da na županiji skine KraDeZe.
Ostalo je nebitno
Da sam u ZGu, glasao bih za Hasu jer taj je neprijatelj HDZa
Za županiju ću pregrist jezik i glasat za Bulja i MOSTa, iako su me zajebali sa porezom na nekretnine, ali glasam za MOST zato jer ima šanse da na županiji skine KraDeZe.
Ostalo je nebitno
Da sam u ZGu, glasao bih za Hasu jer taj je neprijatelj HDZa
Guest- Guest
tako nekako, ako je hadeze uspio da budemo iza rumunja, sami bi uspijeli da budemo afrika za 5 godina, ako i ne budemoPinochet wrote:prije bi bili kao Kongovili40 wrote:ahahahhaaaaaa...ti se to zajebavaš?Regoč wrote:U mom selu vodi se žestoka borba između HDZ-a i pravaša. SDP je marginalna stranka. Voljel bih da je tako u cieloj državi. Bili bismo kakor Poljska!
Kermit-
2014-04-17
zato ćemo po broju stanovnika biti ko Luxemburg ili San Marino...
vili40-
2015-08-02
to je problem hrvatse. ljudi ne glasaju za, već protiv.Pinochet wrote:Da sam u ZGu, glasao bih za Hasu jer taj je neprijatelj HDZa
2014-12-30
epikur37 wrote:Ja cu u podne, jedan srbin me zvao na rostilj a prije toga grem glasati za hdz.....nama u zadru je najbolje hdz tu j u zegeju.
Zapravo zadarski HDZ je karcinom najzlocudnijeg oblika, al ajd...uhjebima uvijek dobro...
darth_vader-
2014-04-17
Pinochet wrote:prije bi bili kao Kongovili40 wrote:ahahahhaaaaaa...ti se to zajebavaš?Regoč wrote:U mom selu vodi se žestoka borba između HDZ-a i pravaša. SDP je marginalna stranka. Voljel bih da je tako u cieloj državi. Bili bismo kakor Poljska!
Somalija...onaj zaostaliji dio...
darth_vader-
2014-04-17
KERUM je danas na izbore stigao u svom Mercedesu.
S upaljenim brisačima, iako nije padala kiša, stigao je u pratnji žene Fani i svoje troje djece.
Parkirao ga je uz pješački prijelaz i otišao obaviti svoju građansku dužnost.
S upaljenim brisačima, iako nije padala kiša, stigao je u pratnji žene Fani i svoje troje djece.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Malo se zbunio dok je pomagao Fani da ubaci listić pa je u jednu kutiju ubacio listić viška. Grešku je odmah shvatio pa se potpuno dekoncentrirao. Uskočila je Fani. Pomogla mu je da preostali listići završe u pravim kutijama.
2014-04-12
kaj se tiče brisača. to ti je automatika. senzori.debotoijusto wrote:KERUM je danas na izbore stigao u svom Mercedesu.
2014-12-30
veber wrote:kaj se tiče brisača. to ti je automatika. senzori.debotoijusto wrote:KERUM je danas na izbore stigao u svom Mercedesu.
sto se tice parkiranja/pjesacki , to je prometna kultura/kaznjivo , znas
2014-04-12
jebote u splitu parkiraju kako i gdje hoće. ti si sada našao keruma.debotoijusto wrote:veber wrote:kaj se tiče brisača. to ti je automatika. senzori.debotoijusto wrote:KERUM je danas na izbore stigao u svom Mercedesu.
sto se tice parkiranja/pjesacki , to je prometna kultura/kaznjivo , znas
jednom sam išao na cugu u palaču i tip ostavio auto direkt kod rampe za parking. bez pardona. nitko nutra, nitko van.
2014-12-30
veber wrote:kaj se tiče brisača. to ti je automatika. senzori.debotoijusto wrote:KERUM je danas na izbore stigao u svom Mercedesu.
jebote, ja mu ovo njegovo vozilo onesposobim u nekoliko milisekundi. i ne samo njegovo nego svako vozilo. samo prođem pokraj and the car is bricked beyond repair.
Guest- Guest
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» izbori Njemačka 2017.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori za EU
» USA izbori
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori za EU
» USA izbori
Page 2 of 19