izbori 2017
Page 6 of 19
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: izbori 2017
prgometa i moji potopili , koja sramota za luconose domoljublja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ako izgubi split, HDZ će popušiti u svim većim gradovima :D a u Zagrebu Haso duplo više glasova o Prgometavuksadinare wrote:hdz vjerojatno gubi niz gradova..plenkija ce davit na tenane..
Guest- Guest
Druze Juncker izvrsio sam zadatak sjebao sam hdz-plenki...stop...vracajte me prvim zrakoplovom..stop
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
čekaj malo,još nije gotov.vuksadinare wrote:Druze Juncker izvrsio sam zadatak sjebao sam hdz-plenki...stop...vracajte me prvim zrakoplovom..stop
vili40-
2015-08-02
Sad će moj maloumni šogor dobiti otkaz, sto posto.
Gdje će se zaposliti? Što će djeca?
crvenkasti-
2014-04-17
:Dcrvenkasti wrote:Sad će moj maloumni šogor dobiti otkaz, sto posto.
Guest- Guest
E sad nešto gledam pa vidio akcija mladih ....mislim da sam to zaokružio za vijece u Kaštelima.
Znam da sam dosta mozga da vidim rošade ....neznam tko su uopce al sam to zaokružio za vijece u Kaštelima.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Akcija_mladih
Eto pa neka i njima jedan glas za lokalno vijece , neka im podrške ...zaokružio sam ih za vijece u Kaštelima.
Znam da sam dosta mozga da vidim rošade ....neznam tko su uopce al sam to zaokružio za vijece u Kaštelima.
Eto pa neka i njima jedan glas za lokalno vijece , neka im podrške ...zaokružio sam ih za vijece u Kaštelima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
di je marc , vjerojatno slavi u izbornom stožeru Hase i Brune :D on je dobro predvidio prije par dana da će haso pomest prgija od don anemija
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/izlazne-ankete-hdz-ceka-teska-katastrofa/971620.aspx
rušimo lopine i don anemija.., idemo Kerum drugi krug mora proć
rušimo lopine i don anemija.., idemo Kerum drugi krug mora proć
Guest- Guest
Gledam šta je to ....akcija mladih ....RayMabus wrote:E sad nešto gledam pa vidio akcija mladih ....mislim da sam to zaokružio za vijece u Kaštelima.
Izgleda da sam dobro skužija ......znaci to je to ....ok ...dobili su moj glas za vijece ....dobro sam to procijenija iako nikad cuja za njih.
2014-04-11
n_razbojnik-
2014-04-15
.. ovi u studiju htva drukaju otvoreno za hdz..pa hdz je najvise popusio...dva kandidata jesu im u drugom krugu ali u osijeku zaostaju 20 % a u splitu 7% a puljak sve ozbiljnije prijeti....ja bi se na plenkovicem mjestu ozbiljno brinuo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bogami isto i kod mene,samo drugi likovi u igri... jbt previše papira pa rekoh da ne zakinem nikogavuksadinare wrote:ja sam napravio nesto sto sumanjam da je itko ovdje napravio..na cetri ralicita listica cetri razlicita glasa..po jedan bandicu,mostu,esih,zivom zidu...jbg...uvijek sam bio siroke ruke..
2014-04-15
GRAD SPLIT
Željko Kerum, nezavisni kandidat, osvojio je 29,18 posto.
Andro Krstulović Opara, kandidat HDZ-a, osvojio je 24,74 posto.
Marijana Puljak, kandidatkinja stranke Pametno, osvojila je 21,43 posto.
Aida Batarelo, kandidatkinja SDP-a osvojila je 8,79 posto.
Ante Čikotić, kandidat Mosta, osvojio je 6,10 posto.
Dragan Markovina, kandidat Nove ljevice, osvojio je 4,03 posto.
Željko Kerum, nezavisni kandidat, osvojio je 29,18 posto.
Andro Krstulović Opara, kandidat HDZ-a, osvojio je 24,74 posto.
Marijana Puljak, kandidatkinja stranke Pametno, osvojila je 21,43 posto.
Aida Batarelo, kandidatkinja SDP-a osvojila je 8,79 posto.
Ante Čikotić, kandidat Mosta, osvojio je 6,10 posto.
Dragan Markovina, kandidat Nove ljevice, osvojio je 4,03 posto.
2014-04-11
Jao Draganče ispod 5%...sramite se Splićani, gdje vam je antifašizam i napredne ideje...
2014-04-15
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Similar topics
» izbori Njemačka 2017.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori za EU
» USA izbori
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori za EU
» USA izbori
Page 6 of 19