izbori 2017
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: izbori 2017
Jao Draganče ispod 5%...sramite se Splićani, gdje vam je antifašizam i napredne ideje...
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
On je debil ...zna je da ce samo uzet Puljak glasove i opet se kandidira ....mogla je sad potuc Oparu s tih dodatnih 4%.n_razbojnik wrote:Jao Draganče ispod 5%...sramite se Splićani, gdje vam je antifašizam i napredne ideje...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jel sam ja to dobro shvatio da će svađa između HDZ-a i Mosta dovesti Keruma do pobjede?
vili40-
2015-08-02
....ovaj vaso ili je debelo ucjenjen ili se prodao zbog kalemberove zene
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
19:40 Prema izlaznim anketama HDZ u splitskom Gradskom vijeću dobiva 10 mandata, Kerumova lista je druga s devet. Pametno je na sedam u Splitu, a SDP na bijednih pet.
19:30 "Ako gospoda želi na fin način odraditi ovih petnaest dan, možemo. Ako neće fino, možemo i drugačije", poručio je Kerum Opari.
2014-04-11
n_razbojnik-
2014-04-15
Tako nešto mada ima drugi krug za gradonačelnika al ih je ovaj dobija u gradskom vijecu jer kradeze nemože sastavit vecinu bez MOSTa , Puljak i Keruma tj njih.vili40 wrote:jel sam ja to dobro shvatio da će svađa između HDZ-a i Mosta dovesti Keruma do pobjede?
2014-04-11
20:40 - U stožeru Mosta traje slavlje nakon što su, prema izlaznim anketama, osvojili četiri vijećnika u splitskom Gradskom vijeću, a uvjereni su i kako Miro Bulj ulazi u drugi krug. OPŠIRNIJE OVDJE
20:37 - Vrlo zanimljive scene odvijaju se u stožeru Brune Esih u Zagrebu. Njena nezavisna lista 'pomela' je HDZ-ovog kandidata Dragu Prgometa, a sada slave Kerumov rezultat u Splitu! OPŠIRNIJE OVDJE
20:35 - Sudeći prema rezultatima izlaznih anketa, Plenković i HDZ doživjeli su veliki poraz na lokalnim izborima. OPŠIRNIJE OVDJE
19:59 - Znamo da Splićani vole čekati do zadnjeg trenutka da izađu na birališta, još imamo šansu za ulazak u drugi krug - poručila je Marijana Puljak. Atmosferu i reakcije iz stožera stranke Pametno pratite UŽIVO OVDJE.
20:37 - Vrlo zanimljive scene odvijaju se u stožeru Brune Esih u Zagrebu. Njena nezavisna lista 'pomela' je HDZ-ovog kandidata Dragu Prgometa, a sada slave Kerumov rezultat u Splitu! OPŠIRNIJE OVDJE
20:35 - Sudeći prema rezultatima izlaznih anketa, Plenković i HDZ doživjeli su veliki poraz na lokalnim izborima. OPŠIRNIJE OVDJE
19:59 - Znamo da Splićani vole čekati do zadnjeg trenutka da izađu na birališta, još imamo šansu za ulazak u drugi krug - poručila je Marijana Puljak. Atmosferu i reakcije iz stožera stranke Pametno pratite UŽIVO OVDJE.
2014-04-11
[size=34]Najmanje građana na birališta izašlo u Rijeci - svega 27,7 posto, najveći odaziv zabilježen u Gospiću[/size]
Pjongjang ne želi promjene...čestitke Pjongjangu sa Kvarnera...Obi šamaraj to
Pjongjang ne želi promjene...čestitke Pjongjangu sa Kvarnera...Obi šamaraj to
2014-04-15
http://www.index.hr/vijesti/clanak/rezultati-uzivo-zupani-i-zupanije/971592.aspx
2014-04-11
Blaženko Boban 41%
Miro Bulj 23%
Inace ja ovog Blaženka znam ....doša bi mi kupit duvan ...super ronhil puši ...ja mu nikad nisam tija naplatit a on gleda zašto i da nece ....jedva ga jedan put nagovorija da ga firma časti ( častim ga ja al inace neceda uzme tj nije mu jasno šta ga sad netko casti ono a nezna ga )
OK lik inace ....upozna sam ga pa znam da je ka osoba ok.
On meni dođe uzet duvan a ja svaki put da netriba platit , nije svaki al svako drugi ...i nece ...jedva ga jedan put nagovorija ...reka kuča časti ...nemoš ga nagovorit nikako.
OČU TE POČASTIT ISUSA TI.
Miro Bulj 23%
Inace ja ovog Blaženka znam ....doša bi mi kupit duvan ...super ronhil puši ...ja mu nikad nisam tija naplatit a on gleda zašto i da nece ....jedva ga jedan put nagovorija da ga firma časti ( častim ga ja al inace neceda uzme tj nije mu jasno šta ga sad netko casti ono a nezna ga )
OK lik inace ....upozna sam ga pa znam da je ka osoba ok.
On meni dođe uzet duvan a ja svaki put da netriba platit , nije svaki al svako drugi ...i nece ...jedva ga jedan put nagovorija ...reka kuča časti ...nemoš ga nagovorit nikako.
OČU TE POČASTIT ISUSA TI.
2014-04-11
Ja kad vidim da je netko ok onda mi ga je drago počastit ako mogu ....gradonačelnik Solina ...moraš bit s njima u dobrome ...to di sam radija je na podrucju Solina ...nije moja firma al ja vodim racuna o svemu ...on mi uđe ja samo gledam kako cu mu il oprostit tri kune tj zaokružit na manje il da mu dam gratis duvan ....plačam ja al mene boli kuraz za to ja imam dublje analize ....dižem firmu plus ok si sa vlasti a i on je ok osoba jer inace mu nebi to napravija , skužija sam odma da je lik ok tj vjerovatno zamraci i on šta al on je taj Solin izgradija i ljudi ga vole al jasno je i zašto , radi za dobrobit društva , znak pažnje i zahvalnosti od mene je to bilo tj ta moja namjera da ga ja nepoznati počastim ....jesam ja tebi nepoznat al nisi ti meni.
Asthar komanda je ipak psihologija u malom prstu a to sam ti ja.
Asthar komanda je ipak psihologija u malom prstu a to sam ti ja.
2014-04-11
21:30
- Izuzetno mi je žao što je izlaznost na birališta bila tako loša, ali ljudi su odabrali i ja poštujem volju birača - kazala nam je Milija Baldić - Lukšić, čestitajući ujedno pobjedniku nakon sedam obrađenih biračkih mjesta.
21:05
Kako pristižu rezultati, obrađena su četiri biračka mjesta, Denis Ivanović vodi s 57 posto glasova, Milija Baldić Lukšić ima 21 posto, a Matko Kuzmanić 16 posto.
HDZ na ovim obrađenim mjestima osvojio je 44 posto, SDP 12 posto, Berketova lista 25, HSP, Akcija mladih i lista Ivana Gotovca po pet posto.
20:50
Nakon obrađena dva biračka mjesta u Kaštelima, Denis Ivanović vodi sa 51 posto glasova, a u utrci za Gradsko vijeće HDZ je u prednosti nad ostalim listama, na ovim mjestima osvojio je 40 posto glasova.
---
HDZ pobijedio u Kaštelima ....slab odaziv biraca.
- Izuzetno mi je žao što je izlaznost na birališta bila tako loša, ali ljudi su odabrali i ja poštujem volju birača - kazala nam je Milija Baldić - Lukšić, čestitajući ujedno pobjedniku nakon sedam obrađenih biračkih mjesta.
21:05
Kako pristižu rezultati, obrađena su četiri biračka mjesta, Denis Ivanović vodi s 57 posto glasova, Milija Baldić Lukšić ima 21 posto, a Matko Kuzmanić 16 posto.
HDZ na ovim obrađenim mjestima osvojio je 44 posto, SDP 12 posto, Berketova lista 25, HSP, Akcija mladih i lista Ivana Gotovca po pet posto.
20:50
Nakon obrađena dva biračka mjesta u Kaštelima, Denis Ivanović vodi sa 51 posto glasova, a u utrci za Gradsko vijeće HDZ je u prednosti nad ostalim listama, na ovim mjestima osvojio je 40 posto glasova.
---
HDZ pobijedio u Kaštelima ....slab odaziv biraca.
2014-04-11
Ona akcija mladih u Kaštelima dobila 270 glasova i jedan mandat u gradskom vijecu ...ajde neka bar sam nekome da glas a da je prošlo sigurno.
ŽZ izgleda na županijskoj razini uopce nije ni uša u vijece splitsko dalmatinske županije.
ŽZ izgleda na županijskoj razini uopce nije ni uša u vijece splitsko dalmatinske županije.
2014-04-11
Arsen pretekao Mira Bulja ....izgleda da nece niti u drugi krug :
http://www.index.hr/vijesti/clanak/rezultati-uzivo-zupani-i-zupanije/971592.aspx
2014-04-11
U Kaštelima HDZ premocno pobijedio , nece bit ni drugog kruga , 55% dobio kradezeov kandidat.
I u skupštini imaju vecinu ( u koaliciji s HSS ) ....totalna pobjeda ....drago mi jedino da je ona Akcija mladih za koji put sam prvi put cuja danas na licu mjesta a nisam ni zna šta je al sam instiktivno skužija da nemogu falit ako njih zaokružim ....ušli u skupštinu grada , dobili 700 glasova.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pratite-uzivo-na-jednom-mjestu-donosimo-rezultate-izbora-u-svih-128-gradova-u-hrvatskoj/971646.aspx
I u skupštini imaju vecinu ( u koaliciji s HSS ) ....totalna pobjeda ....drago mi jedino da je ona Akcija mladih za koji put sam prvi put cuja danas na licu mjesta a nisam ni zna šta je al sam instiktivno skužija da nemogu falit ako njih zaokružim ....ušli u skupštinu grada , dobili 700 glasova.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pratite-uzivo-na-jednom-mjestu-donosimo-rezultate-izbora-u-svih-128-gradova-u-hrvatskoj/971646.aspx
2014-04-11
Miro Bulj prestigao Arsena Bauka za 200 glasova za županiju SD.
2014-04-11
Inace nije kradeze toliko ni popušija više manje , ono jest al SDP je totalni gubitnik ovih izbora ....totalni porazi ....jedino eto u Rijeci i možda još negdje al sve ostalo je ono slabo i nikako ....bar koliko ja mogu skužit po rezultatima ...SDP pomelo.
2014-04-11
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» izbori Njemačka 2017.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori za EU
» USA izbori
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori za EU
» USA izbori
Page 7 of 19