izbori 2017
Page 13 of 19
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: izbori 2017
Lokalni hdzovac koji je u polupijanom stanju slavio pobjedu svoje stranke u svojoj lokalnoj sredini..'jebe mi se za Plenkovica ja gledam na hdz kao tuđmanovu stranku a ne tamo stranku Plenkovica,Sanadera,Seksa i sta ti ja znam...da ja ne glasam za stranku samo zato sto je plenkovic na celu..glasam jer je HDZ osnovao Franjo Tuđman zasto bi ja prestao navijati za Hajduk samo zato sto ima los period ili losije vodstvo tako je i sa HDZ-om'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Lokalni hdzovac koji je u polupijanom stanju slavio pobjedu svoje stranke u svojoj lokalnoj sredini..'jebe mi se za Plenkovica ja gledam na hdz kao tuđmanovu stranku a ne tamo stranku Plenkovica,Sanadera,Seksa i sta ti ja znam...da ja ne glasam za stranku samo zato sto je plenkovic na celu..glasam jer je HDZ osnovao Franjo Tuđman zasto bi ja prestao navijati za Hajduk samo zato sto ima los period ili losije vodstvo tako je i sa HDZ-om'
pa i ja iz tog razloga u trijeznom stanju uvijek glasujem za hdz... doduše da živim u zagrebu ovaj put bih glasovala za brunu i zlatka..
Guest- Guest
pa ja u principu ne glasam za HDZ osim dok ga je vodio karamarko pa me boli za njih...
vidim da ni beljakov hss nije nesto profitirao..pali su u najznacajnijoj hss-ovoj utvrdi u bjelovarsko bilogorskoj...popusili u krizevcima od covjeka kojeg su izbacili iz stranke..jedino sto su zadrzali poziciju u beljakovom samoboru..tanasno vrlo tanasno za beljakove ambicije...no tip hoce sa luzerima iz sdp-a zbog 5,6 mandata saborskih koji s obzir5om na postotke nikako ne zasluzuju upitan bi im bio mozda i jedan
2015-09-08
marcellus wrote:pa ja u principu ne glasam za HDZ osim dok ga je vodio karamarko pa me boli za njih...
pa ako bruna i zlatko osnuju stranku i uspiju stvoriti respektabilnu infrastrukturu ubuduće glasujem za njih..
Guest- Guest
a s obzirom an bernardicevo obecanje da ce imat 5 saborskih mandata ako budu u koalicji sa sdp-om mogu i lako bez toga ostati bar bez 5 ovih i na koncu mozda biti i zadovoljni sa dva..u kakvom je stanju sdp....jer sumnjam da ce sdpovci s obzirom na rezultate biti zadovoljni djelenjem mandata drugima sakom i kapom kad ce se morati boriti za svaki s obzirom kako prolaze..
2015-09-08
'ono sto bolno moze biti za sdp i partnere uz uvjerljiviju bandicevu pobjedu u prvom krugu naspram njihovog kandidata Anke Mrak Taritaš je i taj da je HDZ odnio pobjedu u jednoj gradskoj cetrvti zagrebackog uzeg centra u cetrvti Medvescak jer se smatralo do sad da su SDP i lijeva koalicija neprikosnovenu sto se tice izbora u zagrebackom centru ali ocito se trendovi mjenjanju pa ce zagrebacka organizacija SDP-a itekako i na ovu cinjenicu morati obratiti paznju'
2015-09-08
marcellus wrote:pa ja u principu ne glasam za HDZ osim dok ga je vodio karamarko pa me boli za njih...
Tko Hrvatsku nosi u srcu njemu nije bitno tko vodi HDZ.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:pa ja u principu ne glasam za HDZ osim dok ga je vodio karamarko pa me boli za njih...
Tko Hrvatsku nosi u srcu njemu nije bitno tko vodi HDZ.
kakav je mogo bi ga vodit i vučić komotno
Meni je taj HDZ od samog početka sumnjiv, ne znam što si ti ikad vidio u njemu?
crvenkasti-
2014-04-17
naravno da ti je sumnjiv...jesi dijete oficira jna ili milicajca ili nisi..crvenkasti wrote:Meni je taj HDZ od samog početka sumnjiv, ne znam što si ti ikad vidio u njemu?
2015-09-08
vuksadinare wrote:naravno da ti je sumnjiv...jesi dijete oficira jna ili milicajca ili nisi..crvenkasti wrote:Meni je taj HDZ od samog početka sumnjiv, ne znam što si ti ikad vidio u njemu?
To nema veze, tvoj stari je još gori od mog, pa smo mi obojica pravi Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
ka'k znas tko ej moj stari?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:naravno da ti je sumnjiv...jesi dijete oficira jna ili milicajca ili nisi..crvenkasti wrote:Meni je taj HDZ od samog početka sumnjiv, ne znam što si ti ikad vidio u njemu?
To nema veze, tvoj stari je još gori od mog, pa smo mi obojica pravi Hrvati.
2015-09-08
Ne, stvarno bih voljel da smo kakor Poljska.vili40 wrote:ahahahhaaaaaa...ti se to zajebavaš?Regoč wrote:U mom selu vodi se žestoka borba između HDZ-a i pravaša. SDP je marginalna stranka. Voljel bih da je tako u cieloj državi. Bili bismo kakor Poljska!
Zašto? Poljska je jača od nas.Pinochet wrote:prije bi bili kao Kongovili40 wrote:ahahahhaaaaaa...ti se to zajebavaš?Regoč wrote:U mom selu vodi se žestoka borba između HDZ-a i pravaša. SDP je marginalna stranka. Voljel bih da je tako u cieloj državi. Bili bismo kakor Poljska!
U Poljskoj je trenutačno na vlasti HSP, a HDZ je u oporbi. SDP je marginalan, HNS ne postoji, a SDSS su pobili još 45.asilovski wrote:tako nekako, ako je hadeze uspio da budemo iza rumunja, sami bi uspijeli da budemo afrika za 5 godina, ako i ne budemoPinochet wrote:prije bi bili kao Kongovili40 wrote:ahahahhaaaaaa...ti se to zajebavaš?Regoč wrote:U mom selu vodi se žestoka borba između HDZ-a i pravaša. SDP je marginalna stranka. Voljel bih da je tako u cieloj državi. Bili bismo kakor Poljska!
Koja je to bagra od čovjeka!veber wrote:jebote u splitu parkiraju kako i gdje hoće. ti si sada našao keruma.debotoijusto wrote:veber wrote:kaj se tiče brisača. to ti je automatika. senzori.debotoijusto wrote:KERUM je danas na izbore stigao u svom Mercedesu.
S upaljenim brisačima, iako nije padala kiša, stigao je u pratnji žene Fani i svoje troje djece.
Parkirao ga je uz pješački prijelaz i otišao obaviti svoju građansku dužnost.
sto se tice parkiranja/pjesacki , to je prometna kultura/kaznjivo , znas
jednom sam išao na cugu u palaču i tip ostavio auto direkt kod rampe za parking. bez pardona. nitko nutra, nitko van.
Glup sažetak. U mene je u pitanju lova iz Eunijijh fondovah, je li se moglo više za manje.Doppelgänger wrote:odličan sažetak, kolega!debotoijusto wrote:Leviathan2 wrote:nego, sto se bira il su i dalje stare floskule na repertoaru,
ono, rvacka ko svicarska , obracun sa komunistima, obracun sa udbom,
putin hakirao izbore i to, mislim
imate li kakvog izbora osim da glasate za to sto su se dogovorili da vam ponude
ovo su komunalni izbori , prevladavaju lokalne teme , bleiburg crveni okot te neposredna ugroza iz srbije
Sumnjam. Sad će Plenky još jače udariti.epikur37 wrote:Gotovo je hasance i domoljubi preuzimaju hdz i pocinje lustracija :)
Regoč wrote: je li se moglo više za manje.
nije se moglo ništa više, a lovu koju smo dobili ćemo vraćati...
U mom selu 12 % prednosti nad HDZ-om.pismejker wrote:gdi su zgibali svi oni tetrakopfi s kaobajage desnice???
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Similar topics
» izbori Njemačka 2017.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori za EU
» USA izbori
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori za EU
» USA izbori
Page 13 of 19