Pitanje za dečke?
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Pitanje za dečke?
To hocu reci.kic wrote:
a poslije u vezi ako bi gledao uskociti s drugom, ne bih mogao biti u toj vezi
A vi bi na dvije strane.
Guest- Guest
Nekako sumnjam u vas muske da mozete "pravo voljeti"
Vjerojatno neka moja predrasuda
Mozda mozete
Iako kazem nisam se susrela sa time.
Vjerojatno neka moja predrasuda
Mozda mozete
Iako kazem nisam se susrela sa time.
Guest- Guest
Mogu pravo voljeti ali su prave ljubavi pravo rijetke, neovisno o spolu.....vecinom su to samo zaljubljenosti i kompatibilnost između 2 osobe.....
Guest- Guest
a sto znaci pravo voljeti? cesto sam znao razgovarati o razlikama u pristupu svemh tome, moj dojam je da su muskarci veci idealisti, i shodno tome i veci romantici, opcenito govoreci..
Ja mislim da ona misli na pravu ljubav da voli cijeli zivot samo nju bez obzira na prilike i neprilike....kao u ani karenjini sto vranski voli anu....
Guest- Guest
Da na to mislim zagy :D
A pa zasto se onda ljudi udaju ako ne vile pravo? Samo zqto jer se slazu, imaju zajednicke interese itd?
A pa zasto se onda ljudi udaju ako ne vile pravo? Samo zqto jer se slazu, imaju zajednicke interese itd?
Guest- Guest
Da....uzimas sljedece sto ti je pri ruci kad si vec pre mali da dosegnes nesto veće. ..
Ima puno primjera gdje su ljudi skupa jer misle da ne mogu nista bolje naci, iz straha da ne ostanu sami, i sl. To sve spada u preživljavanje ali jedna dobra selekcija ne bi bila naodmet jer se ionako previse kretena na taj nacin raskotilo....to je po mom misljenju plod veza i brakova iz bilo kojeg drugog razloga osim ljubavi.
Ima puno primjera gdje su ljudi skupa jer misle da ne mogu nista bolje naci, iz straha da ne ostanu sami, i sl. To sve spada u preživljavanje ali jedna dobra selekcija ne bi bila naodmet jer se ionako previse kretena na taj nacin raskotilo....to je po mom misljenju plod veza i brakova iz bilo kojeg drugog razloga osim ljubavi.
Guest- Guest
dobro slaganje je bolji razlog za brak nego - napumpao sam te i drustvo vec kaze sta moram sad.. moje misljenje.
koja ti imaš pitanja.Lady_D wrote:Pitanje za muskarce
Ovako. Mozda budu i dva pitanja :D
Zasto ste spremni gledati zenu, udvarati joj se, pricati lazi i onda nadete novu?
Zasto, unatoc braku, imate potrebe "zaljubiti se" u druge zene i njih ganjati picem?
i često uopćavaš.
2014-12-30
Ali mora postojati i neka ljubav jelda?Zagy wrote:Da....uzimas sljedece sto ti je pri ruci kad si vec pre mali da dosegnes nesto veće. ..
Guest- Guest
Pa mnogi bas zbog toga zavrse u brakukic wrote:dobro slaganje je bolji razlog za brak nego - napumpao sam te i drustvo vec kaze sta moram sad.. moje misljenje.
Guest- Guest
ja ću ti reć ovako, jednom sam sjeo s prijateljom, i kažem mu ok uvijek smo se zafrkaval i sve ali reci mi: zašto se ženiš..
nije znao što će odgovoriti, po meni je to odmah znak da leti u krivom smjeru, jednostavno jer su se okolnosti posložile on ide u to, mislim da bi ljudi koji ulaze u brak trebali biti jako sigurni u to što rade bez imalo sumnje i da bi se trebali ponašati više nego ushićeno, bar je to moja slika u glavi, kao da si na drogi jednostavno, ona ti je najsavršenija i najbolja makar se Monica Belluci sad skinula pred tobom..
nije znao što će odgovoriti, po meni je to odmah znak da leti u krivom smjeru, jednostavno jer su se okolnosti posložile on ide u to, mislim da bi ljudi koji ulaze u brak trebali biti jako sigurni u to što rade bez imalo sumnje i da bi se trebali ponašati više nego ushićeno, bar je to moja slika u glavi, kao da si na drogi jednostavno, ona ti je najsavršenija i najbolja makar se Monica Belluci sad skinula pred tobom..
zaljubljenost dođe i ode.Lady_D wrote:Nego ono...zaljubljenost, ne znam kako objasnit
nakon toga ostane ljubav.
zaljubljenost je prolazna.
2014-12-30
Vidim da se slazemo.kic wrote:ja ću ti reć ovako, jednom sam sjeo s prijateljom, i kažem mu ok uvijek smo se zafrkaval i sve ali reci mi: zašto se ženiš..
Guest- Guest
Lady_D wrote:Pitanje za muskarce
Ovako. Mozda budu i dva pitanja :D
Zasto ste spremni gledati zenu, udvarati joj se, pricati lazi i onda nadete novu?
Zasto, unatoc braku, imate potrebe "zaljubiti se" u druge zene i njih ganjati picem?
Jednostavno je. Ako mu je doma prazan frižider, ide jest vani
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 12 of 50